- 12 Aralık 2020
- 258
- 115
- 53
Bende Başiskele de oturuyorum gittiğim hastane de gölcük’te Buraya daha önce gelmediysen doktor hastane arama gibi bir durumun olursa yardımcı olurumYaşadığım yer yok ki suan sürekli bir yerdeyimgolcukte ev tutcaz bosalmasini bekliyorum orada ozel hastane var dibimde olacak orda devam edicem canim burdan donunce dr um da iyi hastanede iyi ben buraya gelmisken para falan da vermeden iyi mi diye bi gideyim dedim hemde sekerlere baktirmak icin belese geldi
Cok geçmiş olsun cnm, doğrudur ya zor olmuştur, iyiki bişeyler götürmüşsun, bizim de aklimizda bulunsunGecti canım hemen yanımda yiyebilecegim şeyler getirmiştim allahtan onları yedim kafeterya sinir ediyor beni o yok bu kalmadı diye allahtan buldum biseyler ama çok fena oldum yanınızda mutlaka birini götürün giderken şansima dun kaza yaptım bide ayrintilidan dönerken ona çok canım sıkıldı arabayı kullanmak istemedim annem götürmüştü ama çok zor oldu oğlumda olunca yanımızda onlar gittiler artık eve sonuç bekleyeceğim bende
Evet öyleymiş su sıra cok kilo alırsak üzülmeyelimCanım esim bir hafta eğitimden dönünce gobegin büyümüş dedi ben anlamıyorumama ilk hamileyken 74e yakin di kilom suan 78 olmuşumdur. Zaten hem bebek hem amniyon sıvısı hem goguslerin agirligi artıyormuş.zaten benim ust kısmım var xl bol geliyordu simdi 3xl pijama aldim bol baya bi gobegi sıkmasın diye oturunca sıkıyor normalde bol ama gobek kısmı dar oluyor demekki büyüyor
Bende öyle 6-7 dir heralde saymadım ama. Saymak gerek sanırım. Sürekli oynar halde değil. 2 saatte bir hissediyorum sanırımHanımlar, bebek hareketleri düzene giren ve sürekli hisseden var mı? Mesela günde kaç kez hissediyorsunuz?
Ben 4-5 kez anca duyuyorum,oğlumda bu haftalarda çok kuvvetli ve devamliydi bu kadar sessizliğe alışık değilim galiba
Benim ilk gebeliğim dün 3 kere hissettim, 18. Haftamdayım, bugün hiç hissedemedim mesela. Geriliyor insan, ama normaldir herhalde. Dün kontrolüm vardı.Hanımlar, bebek hareketleri düzene giren ve sürekli hisseden var mı? Mesela günde kaç kez hissediyorsunuz?
Ben 4-5 kez anca duyuyorum,oğlumda bu haftalarda çok kuvvetli ve devamliydi bu kadar sessizliğe alışık değilim galiba
Bazen akşama kadar duymuyorum . Bilemedim saymak için erken değil mi?Bende öyle 6-7 dir heralde saymadım ama. Saymak gerek sanırım. Sürekli oynar halde değil. 2 saatte bir hissediyorum sanırım
Normaldir bencedeBenim ilk gebeliğim dün 3 kere hissettim, 18. Haftamdayım, bugün hiç hissedemedim mesela. Geriliyor insan, ama normaldir herhalde. Dün kontrolüm vardı.
Saymak için erken tabii ki. Ama en azından biliriz aşağı yukarı günde kaçar kere hissetiiğimizi. Mesela benmki de bugun az hareket oldu markete gittim geldim 2 defa hissettim . Zamanla alışıcaz oturacak düzeniBazen akşama kadar duymuyorum . Bilemedim saymak için erken değil mi?
Normaldir bencede
Ay biz ne zaman rahatliycaz acaba
Aynen canim maalesefAynen ben de dikkat edeyim.
Telefon da artık öyle bir şey oldu ki her şey burda.
Ders çalışacak olsam o da telefonda
Evet canim gölcük medar hastanesinde ahmet coskana gittim bir kere begendim onda da devam edicem insKocaeli Gölcük dimi canım?
Sen hangisine gidiyorsun canim?Bende Başiskele de oturuyorum gittiğim hastane de gölcük’te Buraya daha önce gelmediysen doktor hastane arama gibi bir durumun olursa yardımcı olurum
Bende annemden pjima takimi çarptımEvet öyleymiş su sıra cok kilo alırsak üzülmeyelimbenimde ustlerim iyi ama alttan evde giydiklerim de sıkmaya başladı, anneme küçük gelen yazlıkları aldım, idare ettim onlarla,simdi de kisliklarini alayım
İnan bilmiyorum... her şeyde panikliyorum. Ama bak sen de rahat ol gördüğüm kadarıyla 19. Haftadasın, bu haftada bile 4/5 kez net hissetmen çok güzel. Düşün o daha 19-20 cmlik minicik bir şey, her hareketini hissetmen imkansız. Bence 26-27’den sonra her hareket hissedilmeye başlanıyordur...Bazen akşama kadar duymuyorum . Bilemedim saymak için erken değil mi?
Normaldir bencede
Kiz sen surekli doktordasin masallah :)Kızlar bu sabah dayanamadım yine devlette doktora geldim ankaranin kucuk bir ilcesi ve hastane ve doktor cok iyiydi gerçekten. Bebegim iyi gayet hareketli bana hissetmemen dogal 22 ye kadar önü var dedi.aclik ve tokluk kan sekerime bakildi aclik 86cikti hamilelikten onceki sekerimde boyleydi ideal cikti yani. Tokluk verdim tekrar sonucunu bekliyorum.bosuna onceki hastanede seker yuklemesi yapacakti buyuk şehirlerde devlet hastanesi cidden sıkıntı. Kadin bana ekranı cevirdi tek tek parmaklarını bile gosterdi.bu arada benim iki uc gundur yogun akintim da var yine basladi doktor hatırlat tekrar antibiyotik yazalim dedi onceki kullandığında yapmış olabilir dedi idrar kulturumude soyledim ureme olmadi yaziyor dedi bende onu soracaktim o degerlerin buyuk ihtimalle akintidandir dedi.doktor ciddn cok iyiydi pozitif oldum valla icim rahatladı24 eyluldede detaylim var cok heyecanliyim
Ahahaha aynen bebek iyi mi diye merak ettigimden gidiyorum surekli bir tahlil istiolar veriyorum bende baya bi degerime bakılmış demir ilaci icmeme rağmen demirim sınırda cıkmış valla dikkat etmek lazımKiz sen surekli doktordasin masallah :)
Benim ilk gebeliğim, daha bugün sordum doktora, şu an seyirme gibi hissettiğin şeyler bebek doğru ama hiç hissetmesen de şu anda ona hiç takılma hissedilmeyebilir dedi, 22. haftadan itibaren zaten rahat rahat hissedeceksin hiç merak etme dedi, acık sabredelim kızlar napalım herkesin yapısı farklı oluyo, bunu etkileyen çok faktör var çünküBazen akşama kadar duymuyorum . Bilemedim saymak için erken değil mi?
Normaldir bencede
Hı o açıdan mantıklı gerçekten.Saymak için erken tabii ki. Ama en azından biliriz aşağı yukarı günde kaçar kere hissetiiğimizi. Mesela benmki de bugun az hareket oldu markete gittim geldim 2 defa hissettim . Zamanla alışıcaz oturacak düzeni
Yapım gereği çok pimpirikli bi insanım maalesef. 2 haftadır duyuyorum ben ama düzenli değil, bunun için biraz daha zamana ihtiyaç var galiba.İnan bilmiyorum... her şeyde panikliyorum. Ama bak sen de rahat ol gördüğüm kadarıyla 19. Haftadasın, bu haftada bile 4/5 kez net hissetmen çok güzel. Düşün o daha 19-20 cmlik minicik bir şey, her hareketini hissetmen imkansız. Bence 26-27’den sonra her hareket hissedilmeye başlanıyordur...
İlk gebelikse daha erken. Yavaş yavaş 18 den sonra duyarsın sendeya okudukça hareket etti diye yazılanları gülümsüyorum sürekli :) benim hareket için biraz erken sanırım 1-2 haftam daha var çok meraklardayım nasıl bir his acaba
Evet cnm o haftalardan sonra daha net ve düzenli olur doğru. Gece uykudan uyandiracaklari zamanlar gelecekBenim ilk gebeliğim, daha bugün sordum doktora, şu an seyirme gibi hissettiğin şeyler bebek doğru ama hiç hissetmesen de şu anda ona hiç takılma hissedilmeyebilir dedi, 22. haftadan itibaren zaten rahat rahat hissedeceksin hiç merak etme dedi, acık sabredelim kızlar napalım herkesin yapısı farklı oluyo, bunu etkileyen çok faktör var çünkü
Bende artık çok hissetmeye başladım her bisey yediğimde kesin hareket veriyor hatta bugün şeker yuklemesinde suyu içer içmez baya bi hareketlendi ama bu sondu onun için doğana kadar şeker yok artıkBende öyle 6-7 dir heralde saymadım ama. Saymak gerek sanırım. Sürekli oynar halde değil. 2 saatte bir hissediyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?