2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende Başiskele de oturuyorum gittiğim hastane de gölcük’te Buraya daha önce gelmediysen doktor hastane arama gibi bir durumun olursa yardımcı olurum

Cok geçmiş olsun cnm, doğrudur ya zor olmuştur, iyiki bişeyler götürmüşsun, bizim de aklimizda bulunsun

Evet öyleymiş su sıra cok kilo alırsak üzülmeyelim benimde ustlerim iyi ama alttan evde giydiklerim de sıkmaya başladı, anneme küçük gelen yazlıkları aldım, idare ettim onlarla,simdi de kisliklarini alayım

Bende öyle 6-7 dir heralde saymadım ama. Saymak gerek sanırım. Sürekli oynar halde değil. 2 saatte bir hissediyorum sanırım

Benim ilk gebeliğim dün 3 kere hissettim, 18. Haftamdayım, bugün hiç hissedemedim mesela. Geriliyor insan, ama normaldir herhalde. Dün kontrolüm vardı.

Bende öyle 6-7 dir heralde saymadım ama. Saymak gerek sanırım. Sürekli oynar halde değil. 2 saatte bir hissediyorum sanırım
Bazen akşama kadar duymuyorum . Bilemedim saymak için erken değil mi?
Benim ilk gebeliğim dün 3 kere hissettim, 18. Haftamdayım, bugün hiç hissedemedim mesela. Geriliyor insan, ama normaldir herhalde. Dün kontrolüm vardı.
Normaldir bencede
Ay biz ne zaman rahatliycaz acaba

Normaldir bencede
Saymak için erken tabii ki. Ama en azından biliriz aşağı yukarı günde kaçar kere hissetiiğimizi. Mesela benmki de bugun az hareket oldu markete gittim geldim 2 defa hissettim . Zamanla alışıcaz oturacak düzeni

Bende annemden pjima takimi çarptım ya benim bacaklar incecek gobek bolge simit var birde gobek büyüyor gogusleriminde masallahi var normalde 90 takiyordum zaten cocuklardan sonra aldircam onlari belimi agritiyor baya buyukler sinir oluom simdi daha da büyüdüler bacagima baksan bu kiz 50 kilo ancadir dersin ama ustume baksan 70 kilo en az

Normaldir bencede
İnan bilmiyorum... her şeyde panikliyorum. Ama bak sen de rahat ol gördüğüm kadarıyla 19. Haftadasın, bu haftada bile 4/5 kez net hissetmen çok güzel. Düşün o daha 19-20 cmlik minicik bir şey, her hareketini hissetmen imkansız. Bence 26-27’den sonra her hareket hissedilmeye başlanıyordur...

Kızlar benim tokluk sekeri 153 cikti kadin dogumcu yuksek dedi dahiliye ye gonderdi ama ben vermeden iki tane incir yemistim dedi anlik fırlamıştır iki saat bisey yemeyecektin yenmekten sonra dedi yahu o nasil tokluk oluyor bilmem ben iki saate tekrar acikirimkidahiliyeye sevk etti yine birsuru kan testi idrar testi aldi dahiliye doktoru ins bir sıkıntı çıkmaz.kadin dogum doktoruna başımın agrilarini da soyledim artik gebelik zehirlenmesi icin riskli zamanlara giriyorsun 20.haftada dedi her basin agridiginda tansiyonunu ölç oyle parolunu ic dedi dikkat etmek lazim dedi ay bi dogursak saglikli da kurtulsak surekli bir endişe

Kızlar Akintim icin flagyl 500 mg film tablet yazan antibiyotik verdi birde gyno lomexin iki tane fitil verdi bunlari kullanan oldu mu?

Kiz sen surekli doktordasin masallah :)

Kiz sen surekli doktordasin masallah :)
Ahahaha aynen bebek iyi mi diye merak ettigimden gidiyorum surekli bir tahlil istiolar veriyorum bende baya bi degerime bakılmış demir ilaci icmeme rağmen demirim sınırda cıkmış valla dikkat etmek lazım

Normaldir bencede
Benim ilk gebeliğim, daha bugün sordum doktora, şu an seyirme gibi hissettiğin şeyler bebek doğru ama hiç hissetmesen de şu anda ona hiç takılma hissedilmeyebilir dedi, 22. haftadan itibaren zaten rahat rahat hissedeceksin hiç merak etme dedi, acık sabredelim kızlar napalım herkesin yapısı farklı oluyo, bunu etkileyen çok faktör var çünkü

Saymak için erken tabii ki. Ama en azından biliriz aşağı yukarı günde kaçar kere hissetiiğimizi. Mesela benmki de bugun az hareket oldu markete gittim geldim 2 defa hissettim . Zamanla alışıcaz oturacak düzeni
Hı o açıdan mantıklı gerçekten.
Bikaç haftaya iyice netleşir bizde rahatlarız umarım.
Yapım gereği çok pimpirikli bi insanım maalesef. 2 haftadır duyuyorum ben ama düzenli değil, bunun için biraz daha zamana ihtiyaç var galiba.
ya okudukça hareket etti diye yazılanları gülümsüyorum sürekli :) benim hareket için biraz erken sanırım 1-2 haftam daha var çok meraklardayım nasıl bir his acaba
İlk gebelikse daha erken. Yavaş yavaş 18 den sonra duyarsın sende
Evet cnm o haftalardan sonra daha net ve düzenli olur doğru. Gece uykudan uyandiracaklari zamanlar gelecek bugünleri arayacağız aslında

Bende artık çok hissetmeye başladım her bisey yediğimde kesin hareket veriyor hatta bugün şeker yuklemesinde suyu içer içmez baya bi hareketlendi ama bu sondu onun için doğana kadar şeker yok artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…