- 24 Ağustos 2016
- 3.774
- 6.315
- 158
Hmm çocuklar demişizBende annemden pjima takimi çarptımya benim bacaklar incecek gobek bolge simit var birde gobek büyüyor gogusleriminde masallahi var normalde 90 takiyordum zaten cocuklardan sonra aldircam onlari belimi agritiyor baya buyukler sinir oluom simdi daha da büyüdüler bacagima baksan bu kiz 50 kilo ancadir dersin ama ustume baksan 70 kilo en az
Ben kullandım canım fitiliKızlar Akintim icin flagyl 500 mg film tablet yazan antibiyotik verdi birde gyno lomexin iki tane fitil verdi bunlari kullanan oldu mu?
Çay kahvedendir canım benimde çok ilginç hiç içmiyorum değerim cok iyi çıkıyor aylardır çay kahve içemiyorum çünkü bide Üzüm yiyorum o yüzden galibaAhahaha aynen bebek iyi mi diye merak ettigimden gidiyorum surekli bir tahlil istiolar veriyorum bende baya bi degerime bakılmış demir ilaci icmeme rağmen demirim sınırda cıkmış valla dikkat etmek lazım
Ah göğüsleri hiç sorma cnm benimkiler de dana gibi olduBende annemden pjima takimi çarptımya benim bacaklar incecek gobek bolge simit var birde gobek büyüyor gogusleriminde masallahi var normalde 90 takiyordum zaten cocuklardan sonra aldircam onlari belimi agritiyor baya buyukler sinir oluom simdi daha da büyüdüler bacagima baksan bu kiz 50 kilo ancadir dersin ama ustume baksan 70 kilo en az
Ayyy ahahahaBende artık çok hissetmeye başladım her bisey yediğimde kesin hareket veriyor hatta bugün şeker yuklemesinde suyu içer içmez baya bi hareketlendi ama bu sondu onun için doğana kadar şeker yok artık
Haha Allah nasip ederse hemen düşünüyorum canim bakalim hayirlisiHmm çocuklar demişizdaha sonra da Deren’e kardeş gelecek anlaşıldı
Tabi tabi sen önce ilk çocuğun hakkından gel de canımHaha Allah nasip ederse hemen düşünüyorum canim bakalim hayirlisi
Canim seninle bizim hastaliklar ayni galiba idrar yolu enfeksiyonu ve şekerBen kullandım canım fitili
Canım büyükte giyilir ki. Azıcık bol gelir ama önünü kaparsın kapşonunu çekersin. Küçüğün çaresi yok ama büyüğün çaresi var. Mart ayında da hava soğuk oluyor. Nisanın 20 sine kadar soğuk geçiyor bence. Bebek arabasında gezdirirsin giydiripKızlar dolap uygulamasında şöyle bir astronot gördüm, 90 tl idi, 72 tl teklif ettim ben deat kuyuya bir taş misali ve teklifim kabul edildi ama kargo bana ait, 82 tl ‘ye geliyor, hesaplı aslında böyle bile..araştıranlarınız görmüştür astronotlar 250 ve üstü sıfır alınca..H&M ürünüymüş. Sizce nasıl ? Biri sormuş da 4 aya kadar giydirmek istiyoruz diye , kız da benim oğlum 3.200 gr doğdu, 2 aylıktan sonra giydirebildim demiş..e benimki şubat başında doğcak, kızım 3.400 doğmuştu, erkek daha kilolu doğar, bilmem ki kaç kg doğar benimki Yani nisan başı giydirsem e zaten mayısın ortasında ısınır havalar, saçma mı olur bunu almam a dostlar ? çok uzun yazmışım yaa neyse.
Uzum yemiyorum cok sekerli diye bıraktım cay da gunde bir bardak aslında anlamadimÇay kahvedendir canım benimde çok ilginç hiç içmiyorum değerim cok iyi çıkıyor aylardır çay kahve içemiyorum çünkü bide Üzüm yiyorum o yüzden galiba
Allah sonumuzu hayretsinAh göğüsleri hiç sorma cnm benimkiler de dana gibi oldubenimde ust kısmım büyüdü ya göğüsler ve karnim
Ikisi birlikte büyür işteTabi tabi sen önce ilk çocuğun hakkından gel de canımDoğunca anlarsın ne demek istediğimi, 2.bebek bekleyenler beni anladı o hemen dediğin 3 sene sonra falan olur
Fiyat sence nasıl canım ? Dolap uygulamasından da hiç alışveriş yapmadım ama zaten en fazla 3-4 ay kullanılan bir şey ve kullanan da bir bebek, anne kuzusu ne kadar pis olabilir ki di miCanım büyükte giyilir ki. Azıcık bol gelir ama önünü kaparsın kapşonunu çekersin. Küçüğün çaresi yok ama büyüğün çaresi var. Mart ayında da hava soğuk oluyor. Nisanın 20 sine kadar soğuk geçiyor bence. Bebek arabasında gezdirirsin giydirip
Ay bende öyle diyorum hemen 2.olsun beraber büyürlerIkisi birlikte büyür işte
Ben aldım mayoral’den astranot dünFiyat sence nasıl canım ? Dolap uygulamasından da hiç alışveriş yapmadım ama zaten en fazla 3-4 ay kullanılan bir şey ve kullanan da bir bebek, anne kuzusu ne kadar pis olabilir ki di miyıkarım zaten hemen de , astoronot’a 250-300 tl de vermek istemiyorum 3-4 ay için..
Haha bende bas agrilarim varken öyle diyordumAy bende öyle diyorum hemen 2.olsun beraber büyürlereşimle annem diyor ki surda 1 ay önce istemem artık çocuk diye agliyodun diyolar miğde bulantilarim varken bidaha çocuk yok diyodum
Ben de anne yanı yatak alacağım o halde, sığamayacak duruma geldiğinde büyük beşiğe geçer artık. Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?