2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hmm çocuklar demişiz daha sonra da Deren’e kardeş gelecek anlaşıldı

Kizlar şeker yuklmesiyle ilgili biseyler yazacağım gidecek arkadaşların aklında olsun
benim erken yapılma nedenim önceki hamileligimde de şeker hikayem olmasıydı ki iyiki yapıldı cok zor oldu ama hem aradan çıktı hemde erken farkedilince içim rahatladı emin olamıyordum
ayrıca bu sürekli acıkma hissim ve acıkinca fenalasmam şekerin yüksek olmasından kaynaklıymis onu düzene sokacağız
ayrıca diyetisyen birde yürüyüş öneriyorum normalde dedi ancak riskim olduğu için malesef cok yürüyüş yapamıyorum hala yani yürüyüş yapan arkadaşlar bu konuda avantajlı şimdiden aklınızda olsun yapabiliyorsaniz
Giderken yanınızda birini götürmeye çalışın benim çok zor oldu ac olduğum için midem bulandı baya bi halsiz kaldım gelirken kötü oldum
Testten sonra yemek için yanımda midemi kötü yapmayacak hafif yiyecekler almıştım onlar çok iyi oldu şimdilik bu kadar

Kızlar dolap uygulamasında şöyle bir astronot gördüm, 90 tl idi, 72 tl teklif ettim ben de at kuyuya bir taş misali ve teklifim kabul edildi ama kargo bana ait, 82 tl ‘ye geliyor, hesaplı aslında böyle bile..araştıranlarınız görmüştür astronotlar 250 ve üstü sıfır alınca..H&M ürünüymüş. Sizce nasıl ? Biri sormuş da 4 aya kadar giydirmek istiyoruz diye , kız da benim oğlum 3.200 gr doğdu, 2 aylıktan sonra giydirebildim demiş..e benimki şubat başında doğcak, kızım 3.400 doğmuştu, erkek daha kilolu doğar, bilmem ki kaç kg doğar benimki Yani nisan başı giydirsem e zaten mayısın ortasında ısınır havalar, saçma mı olur bunu almam a dostlar ? çok uzun yazmışım yaa neyse.

Eklentiler

• B893461C-B1FF-4875-8E4B-171B06B6E938.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 36
  • 41AAC63E-9DB3-4933-8D06-F394B42A04A7.webp
    15 KB · Görüntüleme: 43
Ahahaha aynen bebek iyi mi diye merak ettigimden gidiyorum surekli bir tahlil istiolar veriyorum bende baya bi degerime bakılmış demir ilaci icmeme rağmen demirim sınırda cıkmış valla dikkat etmek lazım
Çay kahvedendir canım benimde çok ilginç hiç içmiyorum değerim cok iyi çıkıyor aylardır çay kahve içemiyorum çünkü bide Üzüm yiyorum o yüzden galiba

Ah göğüsleri hiç sorma cnm benimkiler de dana gibi oldubenimde ust kısmım büyüdü ya göğüsler ve karnim

Bende artık çok hissetmeye başladım her bisey yediğimde kesin hareket veriyor hatta bugün şeker yuklemesinde suyu içer içmez baya bi hareketlendi ama bu sondu onun için doğana kadar şeker yok artık
Ayyy ahahaha çok akıllı bu bıdıklar yaa bende geçen ayıptır söylemesi baklava yedim. Maşallah yani nasıl anladın sen hemen kıpır kıpır oldu gece yatana kadar

Canım büyükte giyilir ki. Azıcık bol gelir ama önünü kaparsın kapşonunu çekersin. Küçüğün çaresi yok ama büyüğün çaresi var. Mart ayında da hava soğuk oluyor. Nisanın 20 sine kadar soğuk geçiyor bence. Bebek arabasında gezdirirsin giydirip

Çay kahvedendir canım benimde çok ilginç hiç içmiyorum değerim cok iyi çıkıyor aylardır çay kahve içemiyorum çünkü bide Üzüm yiyorum o yüzden galiba
Uzum yemiyorum cok sekerli diye bıraktım cay da gunde bir bardak aslında anlamadim meyve yedikten sonra üstüne mutlaka yogurt ye canim o şekeri dengeliyormus ablamdada gebelikte çıkmıştı oyle demis diyetisyen bende artik meyveden sonra yogurt yiyorum

Fiyat sence nasıl canım ? Dolap uygulamasından da hiç alışveriş yapmadım ama zaten en fazla 3-4 ay kullanılan bir şey ve kullanan da bir bebek, anne kuzusu ne kadar pis olabilir ki di mi yıkarım zaten hemen de , astoronot’a 250-300 tl de vermek istemiyorum 3-4 ay için..

Ikisi birlikte büyür işte
Ay bende öyle diyorum hemen 2.olsun beraber büyürlereşimle annem diyor ki surda 1 ay önce istemem artık çocuk diye agliyodun diyolar miğde bulantilarim varken bidaha çocuk yok diyodum

Ben aldım mayoral’den astranot dün çook güzel evet pahalı ama dolap uygulamasında sonrasında rahatlıkla satılıyor. O yüzden ben alırken nasıl olsa satılıyor deyip alıyorum. Aldıklarınızı satmayı düşünebilirsiniz biraz satınca bağımlılık yapıyor birde herşeyi satmak istiyorsun

o kadar cok şeftali yiyorum ki
bebek pembe doğacak sanırım

evde çalışıyordum bugün dılarıya cıktım
kasıklarım su an cok ağrıyor

Ben de anne yanı yatak alacağım o halde, sığamayacak duruma geldiğinde büyük beşiğe geçer artık. Teşekkür ederim

anne yanını alırken park yatak kadar kolay olanlara bakın,
ben park yataktan memnunum, katlanıp taşınması çok işime yaramıştı
montessorimiz de tek kişilik büyüklerden
epey uzun süre kullanılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…