- 24 Ağustos 2016
- 3.774
- 6.315
- 158
Evet orada ucuzluk var bayağı demin denk geldim, eşim 2.el istemiyor zaten konuştuk da…Ben aldım mayoral’den astranot dünçook güzel evet pahalı ama dolap uygulamasında sonrasında rahatlıkla satılıyor. O yüzden ben alırken nasıl olsa satılıyor deyip alıyorum. Aldıklarınızı satmayı düşünebilirsiniz biraz satınca bağımlılık yapıyor birde herşeyi satmak istiyorsun
Evet canım bugün şeker de yapabilir idrar yolu enfeksiyonu dedi aslında bir ay önce vardı çok rahatsız, değildim su bol içince faketmedim galiba hala bi sıkıntım yok yükselmiş olmasına şaşırdım böleCanim seninle bizim hastaliklar ayni galiba idrar yolu enfeksiyonu ve şeker
Evet canım hep oyle yiyorum ama benim yemeyi sevdiğim meyveler cok şekerli şeftali Üzüm yiyordum hep artık ful Elma eksi ElmaUzum yemiyorum cok sekerli diye bıraktım cay da gunde bir bardak aslında anlamadimmeyve yedikten sonra üstüne mutlaka yogurt ye canim o şekeri dengeliyormus ablamdada gebelikte çıkmıştı oyle demis diyetisyen bende artik meyveden sonra yogurt yiyorum
Canım çoook iyi düşünmüşsün . Bence fiyatı iyi pazarlık yap sürekli öyle alFiyat sence nasıl canım ? Dolap uygulamasından da hiç alışveriş yapmadım ama zaten en fazla 3-4 ay kullanılan bir şey ve kullanan da bir bebek, anne kuzusu ne kadar pis olabilir ki di miyıkarım zaten hemen de , astoronot’a 250-300 tl de vermek istemiyorum 3-4 ay için..
Canım ben günde 2 bardak demli çay içiyorum. 200 mg kafein hakkımız varKızlar çay kahve tüketiminiz nasıl peki, ben kahveden biraz soğudum ama çay istiyor canım sürekli. İçince de vicdan azabı yaşıyorum
Kuzum sekeri arttiran en büyük neden stres üzüntü sekerim.yuksek die streslenme. Benim oglumda 125 çıkmıştı perhiz yaptim yuruyus yaptim derken cok şükür bir sıkıntı yaşamadım. Sende yasamazsin insallahBende artık çok hissetmeye başladım her bisey yediğimde kesin hareket veriyor hatta bugün şeker yuklemesinde suyu içer içmez baya bi hareketlendi ama bu sondu onun için doğana kadar şeker yok artık
Kahvaltıda 1 bardak açık çay içiyorum. Kahveyide haftada 2 kez içiyorum . Miktarı abartmadan dilediğimiz şeyi yiyip içebilirsiniz diyor Kaan KocatepeKızlar çay kahve tüketiminiz nasıl peki, ben kahveden biraz soğudum ama çay istiyor canım sürekli. İçince de vicdan azabı yaşıyorum
Kizlar bunu almıştım dolaptan simdi geldi.
Tertemiz 1-2 ay bedeni ilk doğduğu zamanlar giyer dedim. Markasi hm kendi sitesinde 169 tl idi ben 40 tlye aldim kargo dahil. Aldığım bayan sadece 2 kere giydirmiş tertemiz ve cok cok tatli.
Benden cok yiyemezsin :) o gün esimle oglum.ben uyurken yemisler bitmiş kalktim resmen bağımlı gibi elim auagim titriyordu esim.hemen markete gitri aldi geldi de yedim şükür. Nektarini daha cok seviyorum. Kesin diyorum seftali gibi cocuk cikacak:)o kadar cok şeftali yiyorum ki
bebek pembe doğacak sanırım
evde çalışıyordum bugün dılarıya cıktım
kasıklarım su an cok ağrıyor
Ben nektarin yiyorum cnm sertini aliykrum eksi eksi canin cekerse seftali niyetine yiyebilirsinEvet canım hep oyle yiyorum ama benim yemeyi sevdiğim meyveler cok şekerli şeftali Üzüm yiyordum hep artık ful Elma eksi Elma
Evet canım çok iyi biliyorum açıkçası ona çok üzülmedim bekliyordum bu durumu ilkinden hazirlikliydim yolculuğa izin vermedi tatil yapıp biraz kafamı dağıtmaya ihtiyacım vardı ona üzüldüm ama ilk iki gun olcmeyecegim biraz unutana kadar zaten makinemin ölçen çubuğu bitmiş onu alıncaya kadar rahatlarım biraz oyle ölçerimKuzum sekeri arttiran en büyük neden stres üzüntü sekerim.yuksek die streslenme. Benim oglumda 125 çıkmıştı perhiz yaptim yuruyus yaptim derken cok şükür bir sıkıntı yaşamadım. Sende yasamazsin insallah
Aynı galiba canım bi şeftali bi nektarin gidiyordum artık vedalasmamiz lazımBen nektarin yiyorum cnm sertini aliykrum eksi eksi canin cekerse seftali niyetine yiyebilirsin
Benden cok yiyemezsin :) o gün esimle oglum.ben uyurken yemisler bitmiş kalktim resmen bağımlı gibi elim auagim titriyordu esim.hemen markete gitri aldi geldi de yedim şükür. Nektarini daha cok seviyorum. Kesin diyorum seftali gibi cocuk cikacak:)
Canım yolculuğa neden izin vermediEvet canım çok iyi biliyorum açıkçası ona çok üzülmedim bekliyordum bu durumu ilkinden hazirlikliydim yolculuğa izin vermedi tatil yapıp biraz kafamı dağıtmaya ihtiyacım vardı ona üzüldüm ama ilk iki gun olcmeyecegim biraz unutana kadar zaten makinemin ölçen çubuğu bitmiş onu alıncaya kadar rahatlarım biraz oyle ölçerim
Ben epeydir hissediyorum ondan yana sıkıntı yok şükürler olsun diğerlerindede erken hissetmiştim benimkide bı gün defalarca hareket ettiyse diğer gün daha sakin olabiliyor oda çok normal ama bugün harika birşey oldu ilk defa hareketini dışarıdan çok net bir şekilde hissettim yani yanımda biri olsa karnımın inip kalktığını görürdü benim kız başladı güçlü tekmelere darisi hissetmeyenlerin basinaBenim ilk gebeliğim, daha bugün sordum doktora, şu an seyirme gibi hissettiğin şeyler bebek doğru ama hiç hissetmesen de şu anda ona hiç takılma hissedilmeyebilir dedi, 22. haftadan itibaren zaten rahat rahat hissedeceksin hiç merak etme dedi, acık sabredelim kızlar napalım herkesin yapısı farklı oluyo, bunu etkileyen çok faktör var çünkü
Ozellikle yemek mideme dokunursa muhteşem gidiyor üstüne. Bugun mandalina aldim oda iyi geldi sanırım yeni favorim mandalina olcak :)ikiside benim için olur,
eşim diyor yeter komaya gireceksin
ama iyi gidiyor
Anladim canim ben ne yaptim gittim iki kere künefe yedim akla bakEvet canım bugün şeker de yapabilir idrar yolu enfeksiyonu dedi aslında bir ay önce vardı çok rahatsız, değildim su bol içince faketmedim galiba hala bi sıkıntım yok yükselmiş olmasına şaşırdım böle
Seftali bende cok yiyordum ablam dediki yarim şeftali yiyincr sıkıntı yok 1 tam yeyince firliyordu dedi .meyvede guzel oluyorya keşke seker arttirmasaEvet canım hep oyle yiyorum ama benim yemeyi sevdiğim meyveler cok şekerli şeftali Üzüm yiyordum hep artık ful Elma eksi Elma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?