2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Evet orada ucuzluk var bayağı demin denk geldim, eşim 2.el istemiyor zaten konuştuk da… kızın küçülmüşlerini sat dedi , ben de üye oldum birkaç kıyafet satışa çıkardım bakalım

Canim seninle bizim hastaliklar ayni galiba idrar yolu enfeksiyonu ve şeker
Evet canım bugün şeker de yapabilir idrar yolu enfeksiyonu dedi aslında bir ay önce vardı çok rahatsız, değildim su bol içince faketmedim galiba hala bi sıkıntım yok yükselmiş olmasına şaşırdım böle

Evet canım hep oyle yiyorum ama benim yemeyi sevdiğim meyveler cok şekerli şeftali Üzüm yiyordum hep artık ful Elma eksi Elma

Kızlar çay kahve tüketiminiz nasıl peki, ben kahveden biraz soğudum ama çay istiyor canım sürekli. İçince de vicdan azabı yaşıyorum

Canım çoook iyi düşünmüşsün . Bence fiyatı iyi pazarlık yap sürekli öyle al şahsen bende aynısını yapıyorum. Ben kaç kere kıyafetler aldım dolaptan vs. Yıkadım giydim valla 300 -500 tl lik şeyleri 50 -100 e aldığım çok oldu. Puseti vs de letgodan dolaptan almayı düşünüyorum. Geldiğinde beğenmezsem iade etme hakkımda var. Para hemen karşıya geçmiyor sen onaylayana kadar. Ben de astronot tulumu dolaptan alırım diyordum ama hediye geldi onun yerine peluş kürklü tulum aldım bak resmini atayım almanyadan hediye gelmiş giydirememiş küçük geldiği için. 45 tl idi

Kızlar çay kahve tüketiminiz nasıl peki, ben kahveden biraz soğudum ama çay istiyor canım sürekli. İçince de vicdan azabı yaşıyorum
Canım ben günde 2 bardak demli çay içiyorum. 200 mg kafein hakkımız var kahve içmiyorum . Kahve içiyorsam o gün çay içmiyorum mesela

Bende artık çok hissetmeye başladım her bisey yediğimde kesin hareket veriyor hatta bugün şeker yuklemesinde suyu içer içmez baya bi hareketlendi ama bu sondu onun için doğana kadar şeker yok artık
Kuzum sekeri arttiran en büyük neden stres üzüntü sekerim.yuksek die streslenme. Benim oglumda 125 çıkmıştı perhiz yaptim yuruyus yaptim derken cok şükür bir sıkıntı yaşamadım. Sende yasamazsin insallah

Kahvaltıda 1 bardak açık çay içiyorum. Kahveyide haftada 2 kez içiyorum . Miktarı abartmadan dilediğimiz şeyi yiyip içebilirsiniz diyor Kaan Kocatepe

PinkMermaid cnm bak bu sekilde al ilk dogdudunda kalin giydircem insallah altina daha sonra mart gibi daha inCe 2 4ay zaten 3 aylığa kadar giyilir hmnin kaliplar genis.

o kadar cok şeftali yiyorum ki
bebek pembe doğacak sanırım

evde çalışıyordum bugün dılarıya cıktım
kasıklarım su an cok ağrıyor
Benden cok yiyemezsin :) o gün esimle oglum.ben uyurken yemisler bitmiş kalktim resmen bağımlı gibi elim auagim titriyordu esim.hemen markete gitri aldi geldi de yedim şükür. Nektarini daha cok seviyorum. Kesin diyorum seftali gibi cocuk cikacak:)

Evet canım çok iyi biliyorum açıkçası ona çok üzülmedim bekliyordum bu durumu ilkinden hazirlikliydim yolculuğa izin vermedi tatil yapıp biraz kafamı dağıtmaya ihtiyacım vardı ona üzüldüm ama ilk iki gun olcmeyecegim biraz unutana kadar zaten makinemin ölçen çubuğu bitmiş onu alıncaya kadar rahatlarım biraz oyle ölçerim

ikiside benim için olur,
eşim diyor yeter komaya gireceksin
ama iyi gidiyor

Canım yolculuğa neden izin vermedi

Ben epeydir hissediyorum ondan yana sıkıntı yok şükürler olsun diğerlerindede erken hissetmiştim benimkide bı gün defalarca hareket ettiyse diğer gün daha sakin olabiliyor oda çok normal ama bugün harika birşey oldu ilk defa hareketini dışarıdan çok net bir şekilde hissettim yani yanımda biri olsa karnımın inip kalktığını görürdü benim kız başladı güçlü tekmelere darisi hissetmeyenlerin basina

Kızlar 20. Haftadan sonra artık kilo alımı baslıyormus. Ben 2 kilo aldım şimdiye kadar. Haftada 500gr alınır yazıyor gerçekten böylemi

Anladim canim ben ne yaptim gittim iki kere künefe yedim akla bak

Evet canım hep oyle yiyorum ama benim yemeyi sevdiğim meyveler cok şekerli şeftali Üzüm yiyordum hep artık ful Elma eksi Elma
Seftali bende cok yiyordum ablam dediki yarim şeftali yiyincr sıkıntı yok 1 tam yeyince firliyordu dedi .meyvede guzel oluyorya keşke seker arttirmasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…