2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım yolculuğa neden izin vermedi
Benim baya kanamam olmuştu ilk aylar canım o yüzden izin vermedi hatta düşük ilacimi da kesmedi hala içeceksin dedi ama haklı mı bilmiyorum ya ilkinde bu haftalarda gitmiştim yine kanama olmuştu korkuyordum zaten de

Anladim canim ben ne yaptim gittim iki kere künefe yedim akla bak
Dikkat et canım yavaştan istersen ben az bulantim kesilse çoktan dikkat edecektim hiç fırsatım olmadı şimdi diyet için farklı şeyler denersem belki iyi gelir bulantima diye motive olmaya çalışıyorum

Benim baya kanamam olmuştu ilk aylar canım o yüzden izin vermedi hatta düşük ilacimi da kesmedi hala içeceksin dedi ama haklı mı bilmiyorum ya ilkinde bu haftalarda gitmiştim yine kanama olmuştu korkuyordum zaten de
Benimde cok kanamam oldu 8. Haftaya kadar full kanadım. Hep yattım 12. Haftaya kadar. İşte geçen hafta tatile gittik sorunsuz atlattm cok sükür cokta yürüdüm insallah birşey olmaz sen tedbirini al da boşver bebiş doğduktan sonra gezersiniz

Seftali bende cok yiyordum ablam dediki yarim şeftali yiyincr sıkıntı yok 1 tam yeyince firliyordu dedi .meyvede guzel oluyorya keşke seker arttirmasa
Bu mesajı okuyunca kendimi sorgulamaya başladım, en az iki tane şeftali yiyordum bende mideme iyi geliyor diye

Seftali bende cok yiyordum ablam dediki yarim şeftali yiyincr sıkıntı yok 1 tam yeyince firliyordu dedi .meyvede guzel oluyorya keşke seker arttirmasa
Kızlar canımı istettiniz gece gece şeftali aşeriyorum şuan
Meyve de yiyemeyeceksek ne yicez acaba, ne güzel doğal lifli besinler halbuki Ben de korkuyorum şekerden, hiç baktırmadım ama tatlıyı abarttım bu ara

Benim 7 de başladı 13 e kadar sürdü canım bilemiyorum bende aman diye düşünmeye başladım bide aşımın ikinci dozuna var baya tedirgin olmayayım boş yere diye de düşünüyorum bi yandan da üzüldüm gerçekten ihtiyacım vardı da bilmiyorum

Evet orada ucuzluk var bayağı demin denk geldim, eşim 2.el istemiyor zaten konuştuk da… kızın küçülmüşlerini sat dedi , ben de üye oldum birkaç kıyafet satışa çıkardım bakalım
Bende ikinci el almıyorum ama alana da niye aldın demem iyiki alıyolar yoksa nasıl para kazancam
Sat tabi ya herkes faydalansın bu nimetten ne bar ne yok satışa çıkarın kızlar

Dikkat et canım yavaştan istersen ben az bulantim kesilse çoktan dikkat edecektim hiç fırsatım olmadı şimdi diyet için farklı şeyler denersem belki iyi gelir bulantima diye motive olmaya çalışıyorum
Artik yemicem canim iki tane incir bile sekerimi firlatiyorsa tatlilari hic dusunemiyorum

Hahah ye ama ustune hemen yogurt ye ve bir taneyi gecme canim tatliyi da abartma ben tatli yiyince gece uyuyamiodum demekki baya bi firliyordu diyorum ya iki incirle 153 çıktıysa o tatlilarda 300 oluyordur herhalde

Hamilelikten önce giydiğim pantolonlardan birisini giymek isteyince lastik tokayı ilikten geçirip düğmeye taktım güzel güzel giyiyorum
Bakalım ne kadar idare edecek

Ben kalpten dolayı da kahve çay icmiyorum eskisi gibi.

Birde şekerle alakalı genelde tatlı şeyler yiyince kendimi kötü hissediyorum bazen ama geçen gün ayran içince çok rahat olduğumu fark ettim galiba ayran gerçekten dengeliyor. Bu aralarda severek içtiğim bir şey.

Evet ihtiyacımız gerçekten. Hele ki zor geçirenler olarak ilaç gibi geliyor bu tatil. Herkes çok önyargılı oldu doktorumda uzun molalar olmak suretiyle izin verdi. Zaten ön koltuğu full yatırdık genelde öyle gittim yolu. Bi sıkıntı çıkmadı. Yakın yerlere gidebilirsiniz böylelikle aslında

Kizlaaar tatlis anneler nasilsiniz bebisler nasil. İnsaAllah herkes iyidir. Bu arada ankette erkek bebisler kizlari gecmis masaAllah. Bana gelecek olursak hala hastalikla debellesiyoruz. Daha tam oksurugum bile gecmeden kucuk oglumun sinifinda nezle salgini cikti. Bu hafta gondermedim. Bir gun ates cikiyor birgun kusma ishal hapsirik. Onu acile elet gotur benim oksuruk yine azdi catliyorum resmen. Dedim test alin filmde riskli birsey gormedim gorsem alirdim merak etmeyin ana siniflarda nezle salgini var korkulacak birsey yok dedi. Acil full cakili. Afgani suriyelisi hapsiran oksuren ne desem bos Allahim sen sonumuzu iyi et

Bence alma çok minik olacaklar battaniye iş görür canım.

Çok geçmiş olsun

Herkese günaydın tecrübeli anneler, emzirme yastığı ve minderi sizce gerekli mi, kullanışlı duruyor çokta ciciler ama eltilerim peşpeşe doğurdu hiçbirinin kullandığını görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…