Benim baya kanamam olmuştu ilk aylar canım o yüzden izin vermedi hatta düşük ilacimi da kesmedi hala içeceksin dedi ama haklı mı bilmiyorum ya ilkinde bu haftalarda gitmiştim yine kanama olmuştu korkuyordum zaten deCanım yolculuğa neden izin vermedi
Dikkat et canım yavaştan istersen ben az bulantim kesilse çoktan dikkat edecektim hiç fırsatım olmadı şimdi diyet için farklı şeyler denersem belki iyi gelir bulantima diye motive olmaya çalışıyorumAnladim canim ben ne yaptim gittim iki kere künefe yedim akla bak
Normalde yerim ama kilo almam bende, amaa şuan tam 4 kilo aldım, haftada 500 gramsa doğuma kadar 10 12 kilo daha yaparKızlar 20. Haftadan sonra artık kilo alımı baslıyormus. Ben 2 kilo aldım şimdiye kadar. Haftada 500gr alınır yazıyorgerçekten böylemi
Benimde cok kanamam oldu 8. Haftaya kadar full kanadım. Hep yattım 12. Haftaya kadar. İşte geçen hafta tatile gittik sorunsuz atlattm cok sükür cokta yürüdüm insallah birşey olmaz sen tedbirini al da boşver bebiş doğduktan sonra gezersinizBenim baya kanamam olmuştu ilk aylar canım o yüzden izin vermedi hatta düşük ilacimi da kesmedi hala içeceksin dedi ama haklı mı bilmiyorum ya ilkinde bu haftalarda gitmiştim yine kanama olmuştu korkuyordum zaten de
Evet yaNormalde yerim ama kilo almam bende, amaa şuan tam 4 kilo aldım, haftada 500 gramsa doğuma kadar 10 12 kilo daha yapar
Bu mesajı okuyunca kendimi sorgulamaya başladım, en az iki tane şeftali yiyordum bende mideme iyi geliyor diyeSeftali bende cok yiyordum ablam dediki yarim şeftali yiyincr sıkıntı yok 1 tam yeyince firliyordu dedi .meyvede guzel oluyorya keşke seker arttirmasa
Kızlar canımı istettiniz gece geceSeftali bende cok yiyordum ablam dediki yarim şeftali yiyincr sıkıntı yok 1 tam yeyince firliyordu dedi .meyvede guzel oluyorya keşke seker arttirmasa
Benim 7 de başladı 13 e kadar sürdü canım bilemiyorum bende aman diye düşünmeye başladım bide aşımın ikinci dozuna var baya tedirgin olmayayım boş yere diye de düşünüyorum bi yandan da üzüldüm gerçekten ihtiyacım vardı da bilmiyorumBenimde cok kanamam oldu 8. Haftaya kadar full kanadım. Hep yattım 12. Haftaya kadar. İşte geçen hafta tatile gittik sorunsuz atlattm cok sükür cokta yürüdüm insallah birşey olmaz sen tedbirini al da boşver bebiş doğduktan sonra gezersiniz
Bende ikinci el almıyorum ama alana da niye aldın demem iyiki alıyolar yoksa nasıl para kazancamEvet orada ucuzluk var bayağı demin denk geldim, eşim 2.el istemiyor zaten konuştuk da…kızın küçülmüşlerini sat dedi , ben de üye oldum birkaç kıyafet satışa çıkardım bakalım
Artik yemicem canim iki tane incir bile sekerimi firlatiyorsa tatlilari hic dusunemiyorumDikkat et canım yavaştan istersen ben az bulantim kesilse çoktan dikkat edecektim hiç fırsatım olmadı şimdi diyet için farklı şeyler denersem belki iyi gelir bulantima diye motive olmaya çalışıyorum
Bende öyleydim canim iste sekerim cıktı normalde olmayan sekerimBu mesajı okuyunca kendimi sorgulamaya başladım, en az iki tane şeftali yiyordum bende mideme iyi geliyor diye
Hahah ye ama ustune hemen yogurt ye ve bir taneyi gecme canimKızlar canımı istettiniz gece geceşeftali aşeriyorum şuan
Meyve de yiyemeyeceksek ne yicez acaba, ne güzel doğal lifli besinler halbukiBen de korkuyorum şekerden, hiç baktırmadım ama tatlıyı abarttım bu ara
Evet ihtiyacımız gerçekten. Hele ki zor geçirenler olarak ilaç gibi geliyor bu tatil. Herkes çok önyargılı oldu doktorumda uzun molalar olmak suretiyle izin verdi. Zaten ön koltuğu full yatırdık genelde öyle gittim yolu. Bi sıkıntı çıkmadı. Yakın yerlere gidebilirsiniz böylelikle aslındaBenim 7 de başladı 13 e kadar sürdü canım bilemiyorum bende aman diye düşünmeye başladım bide aşımın ikinci dozuna var baya tedirgin olmayayım boş yere diye de düşünüyorum bi yandan da üzüldüm gerçekten ihtiyacım vardı da bilmiyorum
Bence alma çok minik olacaklar battaniye iş görür canım.Kızlar dolap uygulamasında şöyle bir astronot gördüm, 90 tl idi, 72 tl teklif ettim ben deat kuyuya bir taş misali ve teklifim kabul edildi ama kargo bana ait, 82 tl ‘ye geliyor, hesaplı aslında böyle bile..araştıranlarınız görmüştür astronotlar 250 ve üstü sıfır alınca..H&M ürünüymüş. Sizce nasıl ? Biri sormuş da 4 aya kadar giydirmek istiyoruz diye , kız da benim oğlum 3.200 gr doğdu, 2 aylıktan sonra giydirebildim demiş..e benimki şubat başında doğcak, kızım 3.400 doğmuştu, erkek daha kilolu doğar, bilmem ki kaç kg doğar benimki Yani nisan başı giydirsem e zaten mayısın ortasında ısınır havalar, saçma mı olur bunu almam a dostlar ? çok uzun yazmışım yaa neyse.
Dikkat edelim o zaman bundan sonra azaltalimBende öyleydim canim iste sekerim cıktı normalde olmayan sekerim
Çok geçmiş olsunKizlaaar tatlis anneler nasilsiniz bebisler nasil. İnsaAllah herkes iyidir. Bu arada ankette erkek bebisler kizlari gecmis masaAllah. Bana gelecek olursak hala hastalikla debellesiyoruz. Daha tam oksurugum bile gecmeden kucuk oglumun sinifinda nezle salgini cikti. Bu hafta gondermedim. Bir gun ates cikiyor birgun kusma ishal hapsirik. Onu acile elet gotur benim oksuruk yine azdi catliyorum resmen. Dedim test alin filmde riskli birsey gormedim gorsem alirdim merak etmeyin ana siniflarda nezle salgini var korkulacak birsey yok dedi. Acil full cakili. Afgani suriyelisi hapsiran oksuren ne desem bos Allahim sen sonumuzu iyi et
Kesinlikle canımDikkat edelim o zaman bundan sonra azaltalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?