2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Normal muayenede oyleki dun oldugum yerde yuzde 90 yabancı birde maske takmiyorlar birini uyardim adamin bana mal mal bakio hangisini uyarayim yanım da esim olmasa büyük cingan çıkarırdım orda ama eşim olunca birini uyarabildim ya cok sinir oldum bi de pis pis kokuyorlar

Günaydın kızlar, bir tanıdığım 7 aylık hamile 1,5-2 yaşlarında bir bebeği daha var sürekli bebeği kucağına almaktan vs dün gece kanaması başlamış doktoru prematüre bebek olabilir her an doğum başlayabilir demiş. Kanamanın sebebide ağır kaldırmak demiş.Ev işi vs çok kaptırmayın kendinizi şu süreçte nasıl olsa sonra yine biz yapacağız.

Ben bazen unutup yada mecbur kalıp yapıyorum. Hemde benim ki tüp bebek çok değerli. Süpürge açmıcam birdaha 3 gün önce süpürdüm belim hala ağrıyor

Gecmis olsun cnm
Canim benim kizda gripti hep evdelerdi birden okula baslayinca hastalik kacinilmaz oluyor
Hasta cocuklari anneler okula gondermezse birbine bulaştırmada zor olur
Salgin varmis cocuklarda ateş,kusma,ishal
Rabbim sifalarini versin cocuklar hic hastalanmasin

Merhabalar kızlar,
Ben de sabah ilk defa sağlık ocağına gittim orda kan ve idrar verdim rutin kontroller için.
Gebe izlem açtı ve kaç kiloda hamile kaldığımı şuan kaç kilo olduğumu sordu. ben 1 kilo aldım ve bence normal şuan yani.
Kilomun neden az olduğunu sordu, kusman mı oldu? kilon düşük geldi biraz da vs diye öğrenmeye çalıştı.
Tabiki sorması kötü değil ama biraz modum düştü.Kendi doktorum bir problem olmadığını belirtmişti ama kilo alamayacakmışım bebek beslenemeyecekmiş gibi hissediyorum şuan :/

Ben bazen unutup yada mecbur kalıp yapıyorum. Hemde benim ki tüp bebek çok değerli. Süpürge açmıcam birdaha 3 gün önce süpürdüm belim hala ağrıyor
Yapma canım, sonuçta yaşadığımız geçici bir süreç.Eşimde bazen söyleniyor ev dağınık falan yapacak birşey yok diyorum.Bu dönem böyle geçecek.Çok önemli değil şuanda..

Herkese günaydın tecrübeli anneler, emzirme yastığı ve minderi sizce gerekli mi, kullanışlı duruyor çokta ciciler ama eltilerim peşpeşe doğurdu hiçbirinin kullandığını görmedim
Ben emzirme yastığı olarak değil de biraz büyüdükten sonra cocugu içine oturtmak için birinden almıştım ckk faydası oldu o yüzden şimdi alacağım tekrar

Yapma canım, sonuçta yaşadığımız geçici bir süreç.Eşimde bazen söyleniyor ev dağınık falan yapacak birşey yok diyorum.Bu dönem böyle geçecek.Çok önemli değil şuanda..
Bana da dün öyle diyor..bu evin hali ne diyor her yer dağınık bir de 4 yaşında cadı var tabi evi dağıtan, ben de biraz rahat bir tipim Eşim bazen başak burcu olduğumdan şüphelenmiyor değil, pis değil ama dağınık olabiliyor ev zaman zaman, hamile kaldığımdan beri özellikle tabi bu durum böyle oldu çoğunlukla evi eşim süpürüyor hatta haftasonları, bana yaptırmıyor

Kızlar dün kızımın küçülmüşlerinin olduğu kıyafet hurcunu çıkardım ve 3 tane montu satışa çıkardım dolaptan Adım da morkedicik. 3 tane mont koydum, chicco, mayoral ve panço markaları…ilgilenen varsa bakabilir panço’nun etiketi bile duruyor hiç giydiremedim, unutmuşum hediye gelenler arasındaydı

Cnm supurge benide yoruyormus robotsupurge alinca farkettim 2 haftadir hic kasik agrim olmadi şükür çünkü supurge yapmıyorum

Haklısın canım. Kışlık yapacaktım vazgeçtim annem gelecek beraber yapacağız eşimde yardım edecek. Zaten bebeği sürekli kasıklarda hissediyorum korkuyorum şu muayene günüm bi gelseydi

Cnm supurge benide yoruyormus robotsupurge alinca farkettim 2 haftadir hic kasik agrim olmadi şükür çünkü supurge yapmıyorum
Canım ya ben de aldırıcam da eşimi daha ikna edemedim.ben süpürürüm diyor. Evet süpürüyor ama düzgün olmuyor zaten sürekli söylemem gerekiyor hadi süpürme zamanı geldi diye. Robot şart gerçekten olmadı kendim alıcam yapcak bişey yok

Hem nezle hem norovirüs salgını var. Bizim sınıfta da gelemeyen çocuklar var. İki senedir pek grip vakası olmadığı için bağışıklıklar düşmüş. Bu kış salgınlar olacak diyorlar.
Herkese günaydın tecrübeli anneler, emzirme yastığı ve minderi sizce gerekli mi, kullanışlı duruyor çokta ciciler ama eltilerim peşpeşe doğurdu hiçbirinin kullandığını görmedim
Benim kız emmeyi çok sevdiği için benim çok işime yaramıştı emzirme yastığı. Kucakta daha rahat duruyor. Oturma denemelerinde de destek olur arkasına.

Bizim oglanin toz alerjisi var robottan once bir gun esim supurse diger gun ben süpürüyordum baktik olmuyor aldik mecbur evde 2 kişisiniz aslinda cok kirlenmiyodur haftada 1 2 supurseniz yetmezmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…