- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Normal muayenede oyleki dun oldugum yerde yuzde 90 yabancı birde maske takmiyorlar birini uyardim adamin bana mal mal bakio hangisini uyarayim yanım da esim olmasa büyük cingan çıkarırdım orda ama eşim olunca birini uyarabildim ya cok sinir oldum bi de pis pis kokuyorlarKizlaaar tatlis anneler nasilsiniz bebisler nasil. İnsaAllah herkes iyidir. Bu arada ankette erkek bebisler kizlari gecmis masaAllah. Bana gelecek olursak hala hastalikla debellesiyoruz. Daha tam oksurugum bile gecmeden kucuk oglumun sinifinda nezle salgini cikti. Bu hafta gondermedim. Bir gun ates cikiyor birgun kusma ishal hapsirik. Onu acile elet gotur benim oksuruk yine azdi catliyorum resmen. Dedim test alin filmde riskli birsey gormedim gorsem alirdim merak etmeyin ana siniflarda nezle salgini var korkulacak birsey yok dedi. Acil full cakili. Afgani suriyelisi hapsiran oksuren ne desem bos Allahim sen sonumuzu iyi et
Şifa olsun inşallah, hem bebeklerimize hem bize...Günaydın güzel anneler, dün akşam 8de biontech aşımın ilk dozunu oldum, gece biraz kol ağrısı oldu onun dışında bi şey yok çok şükür, hayırlısı bakalım
Ben bazen unutup yada mecbur kalıp yapıyorum. Hemde benim ki tüp bebek çok değerli. Süpürge açmıcam birdaha 3 gün önce süpürdüm belim hala ağrıyorGünaydın kızlar, bir tanıdığım 7 aylık hamile 1,5-2 yaşlarında bir bebeği daha var sürekli bebeği kucağına almaktan vs dün gece kanaması başlamış doktoru prematüre bebek olabilir her an doğum başlayabilir demiş. Kanamanın sebebide ağır kaldırmak demiş.Ev işi vs çok kaptırmayın kendinizi şu süreçte nasıl olsa sonra yine biz yapacağız.
Gecmis olsun cnmKizlaaar tatlis anneler nasilsiniz bebisler nasil. İnsaAllah herkes iyidir. Bu arada ankette erkek bebisler kizlari gecmis masaAllah. Bana gelecek olursak hala hastalikla debellesiyoruz. Daha tam oksurugum bile gecmeden kucuk oglumun sinifinda nezle salgini cikti. Bu hafta gondermedim. Bir gun ates cikiyor birgun kusma ishal hapsirik. Onu acile elet gotur benim oksuruk yine azdi catliyorum resmen. Dedim test alin filmde riskli birsey gormedim gorsem alirdim merak etmeyin ana siniflarda nezle salgini var korkulacak birsey yok dedi. Acil full cakili. Afgani suriyelisi hapsiran oksuren ne desem bos Allahim sen sonumuzu iyi et
Yapma canım, sonuçta yaşadığımız geçici bir süreç.Eşimde bazen söyleniyor ev dağınık falan yapacak birşey yok diyorum.Bu dönem böyle geçecek.Çok önemli değil şuanda..Ben bazen unutup yada mecbur kalıp yapıyorum. Hemde benim ki tüp bebek çok değerli. Süpürge açmıcam birdaha 3 gün önce süpürdüm belim hala ağrıyor
Ben emzirme yastığı olarak değil de biraz büyüdükten sonra cocugu içine oturtmak için birinden almıştım ckk faydası oldu o yüzden şimdi alacağım tekrarHerkese günaydıntecrübeli anneler, emzirme yastığı ve minderi sizce gerekli mi, kullanışlı duruyor çokta ciciler ama eltilerim peşpeşe doğurdu hiçbirinin kullandığını görmedim
Tamam canım, kızımda da öyle yapmıştım aslında haklısın…kasımda doğsalar neyse de zaten hemen bahar gelecek..Bence alma çok minik olacaklar battaniye iş görür canım.
Bana da dün öyle diyor..bu evin hali ne diyor her yer dağınıkYapma canım, sonuçta yaşadığımız geçici bir süreç.Eşimde bazen söyleniyor ev dağınık falan yapacak birşey yok diyorum.Bu dönem böyle geçecek.Çok önemli değil şuanda..
Cnm supurge benide yoruyormus robotsupurge alinca farkettim 2 haftadir hic kasik agrim olmadi şükür çünkü supurge yapmıyorumBen bazen unutup yada mecbur kalıp yapıyorum. Hemde benim ki tüp bebek çok değerli. Süpürge açmıcam birdaha 3 gün önce süpürdüm belim hala ağrıyor
Haklısın canım. Kışlık yapacaktım vazgeçtim annem gelecek beraber yapacağız eşimde yardım edecek. Zaten bebeği sürekli kasıklarda hissediyorum korkuyorum şu muayene günüm bi gelseydiYapma canım, sonuçta yaşadığımız geçici bir süreç.Eşimde bazen söyleniyor ev dağınık falan yapacak birşey yok diyorum.Bu dönem böyle geçecek.Çok önemli değil şuanda..
Canım ya ben de aldırıcam da eşimi daha ikna edemedim.ben süpürürüm diyor. Evet süpürüyor ama düzgün olmuyor zaten sürekli söylemem gerekiyor hadi süpürme zamanı geldi diye. Robot şart gerçekten olmadı kendim alıcam yapcak bişey yokCnm supurge benide yoruyormus robotsupurge alinca farkettim 2 haftadir hic kasik agrim olmadi şükür çünkü supurge yapmıyorum
Hem nezle hem norovirüs salgını var. Bizim sınıfta da gelemeyen çocuklar var. İki senedir pek grip vakası olmadığı için bağışıklıklar düşmüş. Bu kış salgınlar olacak diyorlar.Kizlaaar tatlis anneler nasilsiniz bebisler nasil. İnsaAllah herkes iyidir. Bu arada ankette erkek bebisler kizlari gecmis masaAllah. Bana gelecek olursak hala hastalikla debellesiyoruz. Daha tam oksurugum bile gecmeden kucuk oglumun sinifinda nezle salgini cikti. Bu hafta gondermedim. Bir gun ates cikiyor birgun kusma ishal hapsirik. Onu acile elet gotur benim oksuruk yine azdi catliyorum resmen. Dedim test alin filmde riskli birsey gormedim gorsem alirdim merak etmeyin ana siniflarda nezle salgini var korkulacak birsey yok dedi. Acil full cakili. Afgani suriyelisi hapsiran oksuren ne desem bos Allahim sen sonumuzu iyi et
Benim kız emmeyi çok sevdiği için benim çok işime yaramıştı emzirme yastığı. Kucakta daha rahat duruyor. Oturma denemelerinde de destek olur arkasına.Herkese günaydıntecrübeli anneler, emzirme yastığı ve minderi sizce gerekli mi, kullanışlı duruyor çokta ciciler ama eltilerim peşpeşe doğurdu hiçbirinin kullandığını görmedim
Bizim oglanin toz alerjisi var robottan once bir gun esim supurse diger gun ben süpürüyordum baktik olmuyor aldik mecbur evde 2 kişisiniz aslinda cok kirlenmiyodur haftada 1 2 supurseniz yetmezmiCanım ya ben de aldırıcam da eşimi daha ikna edemedim.ben süpürürüm diyor. Evet süpürüyor ama düzgün olmuyor zaten sürekli söylemem gerekiyor hadi süpürme zamanı geldi diye. Robot şart gerçekten olmadı kendim alıcam yapcak bişey yok
Bel fıtığın varmiydi yada cok mu ayakta durdun cnm gecmis olsunKızlar iki gündür sol kalcamda surekli kramp gibi acı var gecmiyor topalliyorum resmen bazen çok suddeti artiyor yürüyemiyorum böyle bişey yasayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?