2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar iki gündür sol kalcamda surekli kramp gibi acı var gecmiyor topalliyorum resmen bazen çok suddeti artiyor yürüyemiyorum böyle bişey yasayan var mı
Magnezyum eksikliginden oluyor cnm genelde
Eğer belinde falan agri yoksa

Yapsın boşver :) Bizde de durum aynı mide bulantısından yemekler bile eşimden:)

Merhaba canım. Bende daha 1.5 kilo aldım dr um yeterli dedi. 7 8 kilo alsan bile yeterli oluyor dedi ki son aylar zaten alıyorsun. Bebeğiinde sensen alması gereken vitaminleri alıyor için rahat etsin aldığın ve yediğin tüm vitaminler ile besinler senin doğum sonrası rahat toparlanman ve tahmin eksiğin olmasın diye

Tatlım saçmalama lütfen, aldığın kilo olması gereken bence, hiç moralin bozulmasın…ben 66 kg ile hamile kaldım, şu an 67.8 ‘im..hadi buna 68 kg diyelim, 2 kg aldığım için bu 5 ayda çok mutluyum kızımda daha çok kilo almıştım hatırlıyorum, zaten asıl kilolar 7.aydan sonra gelecek, ilk 5 ay bebek daha çok annedeki vitaminleri alır hem, moralini yüksek tut gayet iyi durumdasın
Aynen canım çok haklısın…kızımda 15 kg almıştım umarım oğlumda 10-12 kg civarı olur. Bakalım hayırlısı

Yapma canım, sonuçta yaşadığımız geçici bir süreç.Eşimde bazen söyleniyor ev dağınık falan yapacak birşey yok diyorum.Bu dönem böyle geçecek.Çok önemli değil şuanda..
Söyleniyosa k bakmasın da kendi yapsın o zaman, gerçekten kendimizi yormamamiz lazım, ben biraz ayakta kalayım hemen ağrım oluyor

Kızlar iki gündür sol kalcamda surekli kramp gibi acı var gecmiyor topalliyorum resmen bazen çok suddeti artiyor yürüyemiyorum böyle bişey yasayan var mı
Magnezyum al canım , doktor bana vermişti suda eriyenlerden arada içiyorum ağrılarım oldukça…benim de ayakta çok kalınca bacak aramdaki kemikler ağrıyor, çatal mı deniyordu onlara ne işte onlar hatta gülceksin ama iç çamaşırımı değiştirirken ayakta yapamıyorum, tek ayak kalınca ağrı giriyor o kemiklere…

Kendi doktoruma gidince söyleyeyim canım. Bi antibiyotik basladim mide bulantisi yapti zannimca ikinciyi de icimeyim bırakıcam bıktım valla ilac içmekten

Bizim oglanin toz alerjisi var robottan once bir gun esim supurse diger gun ben süpürüyordum baktik olmuyor aldik mecbur evde 2 kişisiniz aslinda cok kirlenmiyodur haftada 1 2 supurseniz yetmezmi
Yok canım nerdeee . Yazın camlardan dolayı 2 günde bir toz içinde kalıyor ev. Kışınsa halının kıyafetlerin tozları derken mecburen 3 günde bir süpürmem gerekiyor. Bebek emeklemeye baslayınca kesin hergün süpürmem gerekecek zaten. Robot şart gerçekten

Merhaba güzel anneler
Kızlar bir haftadır hafif sarı akıntım var başka bir şikayetim yok. Sizce enfeksiyon mudur? Yoksa normal bi durum mu?

Ya çok teşekkür ederim benim çevrem de hep zayıfsın falan dedikçe insanlar üzülüyordum biraz moral oldu bana da :)

Bende de çok ayakta durunca karnım aşağı çekiyo rahatsızlık veriyo bir de yürürken nefes nefeseyim 15 dk da bir oturma ihtiyacı hissediyorum.
Annelik cidden zormuş bir de hamilelik en rahat dönemler diyorlar :) Annemin kıymetini daha da bir anladım <3

Ayy çok sevindim canım inşallah bebişin güzel pozlar verir bizimde 8 Ekim'de insallah

Merhaba güzel anneler
Kızlar bir haftadır hafif sarı akıntım var başka bir şikayetim yok. Sizce enfeksiyon mudur? Yoksa normal bi durum mu?
Cnm idrar da yanma koku olmadığı surece normaldir benimde oluyor bazen kahveye yakin hatta.

Bende kızımda 13 kilo aldım aşırı ödemlşydim bunda daha bilinçliyim iki kişilik yemiyorum her şey sınırlı doyduğun an bırakıyorum hiç zorlamıyorum sadece açsam gece de yiyorum ama bir bakıyorum gündüz aç değilim yemiyorum Dr da zorlama dedi zaten rahatım o yüzden ki bu aydan sonra geliyor kilolar

Kızlar kalçami soyledim doktorada kalsiyum takviyesi yazdı.bunlarin bir zarari olmuyor dimi takviyelerin sürekli ilac iciyorum çünkü

Kızlar kalçami soyledim doktorada kalsiyum takviyesi yazdı.bunlarin bir zarari olmuyor dimi takviyelerin sürekli ilac iciyorum çünkü
Ben doktora sormadım aldım. Belim bacaklarım dişlerm çok ağrıyor çünkü. Osteocare herkesse tüm gebelere çok iyi geliyomus. Herkes memnun kalsiyumun ne gibi zararı olabilir ki bence en önemlisi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…