Magnezyum eksikliginden oluyor cnm geneldeKızlar iki gündür sol kalcamda surekli kramp gibi acı var gecmiyor topalliyorum resmen bazen çok suddeti artiyor yürüyemiyorum böyle bişey yasayan var mı
Yapsın boşver :) Bizde de durum aynı mide bulantısından yemekler bile eşimden:)Bana da dün öyle diyor..bu evin hali ne diyor her yer dağınıkbir de 4 yaşında cadı var tabi evi dağıtan, ben de biraz rahat bir tipim Eşim bazen başak burcu olduğumdan şüphelenmiyor değil, pis değil ama dağınık olabiliyor ev zaman zaman, hamile kaldığımdan beri özellikle tabi bu durum böyle oldu çoğunlukla evi eşim süpürüyor hatta haftasonları, bana yaptırmıyor
Boyun duzlesmem var canım onceden ev falan supursem iki gun nineler gibi dogrulamazdim oluyordu ama boyle kramp gibi ilk defa oluyor.yolculuk yaptim ustune tum gun hastanedeydim cok oturuncada oluyor galibaBel fıtığın varmiydi yada cok mu ayakta durdun cnm gecmis olsun
Belimde de oluyor canim ara ara cok oturunca zannimcaMagnezyum eksikliginden oluyor cnm genelde
Eğer belinde falan agri yoksa
Merhabalar kızlar,
Ben de sabah ilk defa sağlık ocağına gittim orda kan ve idrar verdim rutin kontroller için.
Gebe izlem açtı ve kaç kiloda hamile kaldığımı şuan kaç kilo olduğumu sordu. ben 1 kilo aldım ve bence normal şuan yani.
Kilomun neden az olduğunu sordu, kusman mı oldu? kilon düşük geldi biraz da vs diye öğrenmeye çalıştı.
Tabiki sorması kötü değil ama biraz modum düştü.Kendi doktorum bir problem olmadığını belirtmişti ama kilo alamayacakmışım bebek beslenemeyecekmiş gibi hissediyorum şuan :/
Merhaba canım. Bende daha 1.5 kilo aldım dr um yeterli dedi. 7 8 kilo alsan bile yeterli oluyor dedi ki son aylar zaten alıyorsun. Bebeğiinde sensen alması gereken vitaminleri alıyor için rahat etsin aldığın ve yediğin tüm vitaminler ile besinler senin doğum sonrası rahat toparlanman ve tahmin eksiğin olmasın diyeMerhabalar kızlar,
Ben de sabah ilk defa sağlık ocağına gittim orda kan ve idrar verdim rutin kontroller için.
Gebe izlem açtı ve kaç kiloda hamile kaldığımı şuan kaç kilo olduğumu sordu. ben 1 kilo aldım ve bence normal şuan yani.
Kilomun neden az olduğunu sordu, kusman mı oldu? kilon düşük geldi biraz da vs diye öğrenmeye çalıştı.
Tabiki sorması kötü değil ama biraz modum düştü.Kendi doktorum bir problem olmadığını belirtmişti ama kilo alamayacakmışım bebek beslenemeyecekmiş gibi hissediyorum şuan :/
Tatlım saçmalama lütfen, aldığın kilo olması gereken bence, hiç moralin bozulmasın…ben 66 kg ile hamile kaldım, şu an 67.8 ‘im..hadi buna 68 kg diyelim, 2 kg aldığım için bu 5 ayda çok mutluyum kızımda daha çok kilo almıştım hatırlıyorum, zaten asıl kilolar 7.aydan sonra gelecek, ilk 5 ay bebek daha çok annedeki vitaminleri alır hem, moralini yüksek tutMerhabalar kızlar,
Aynen canım çok haklısın…kızımda 15 kg almıştımMerhaba canım. Bende daha 1.5 kilo aldım dr um yeterli dedi. 7 8 kilo alsan bile yeterli oluyor dedi ki son aylar zaten alıyorsun. Bebeğiinde sensen alması gereken vitaminleri alıyor için rahat etsin aldığın ve yediğin tüm vitaminler ile besinler senin doğum sonrası rahat toparlanman ve tahmin eksiğin olmasın diye
Söyleniyosa k bakmasın da kendi yapsın o zaman, gerçekten kendimizi yormamamiz lazım, ben biraz ayakta kalayım hemen ağrım oluyorYapma canım, sonuçta yaşadığımız geçici bir süreç.Eşimde bazen söyleniyor ev dağınık falan yapacak birşey yok diyorum.Bu dönem böyle geçecek.Çok önemli değil şuanda..
Magnezyum al canım , doktor bana vermişti suda eriyenlerden arada içiyorum ağrılarım oldukça…benim de ayakta çok kalınca bacak aramdaki kemikler ağrıyor, çatal mı deniyordu onlara ne işte onlarKızlar iki gündür sol kalcamda surekli kramp gibi acı var gecmiyor topalliyorum resmen bazen çok suddeti artiyor yürüyemiyorum böyle bişey yasayan var mı
Kendi doktoruma gidince söyleyeyim canım. Bi antibiyotik basladim mide bulantisi yapti zannimca ikinciyi de icimeyim bırakıcam bıktım valla ilac içmektenMagnezyum al canım , doktor bana vermişti suda eriyenlerden arada içiyorum ağrılarım oldukça…benim de ayakta çok kalınca bacak aramdaki kemikler ağrıyor, çatal mı deniyordu onlara ne işte onlarhatta gülceksin ama iç çamaşırımı değiştirirken ayakta yapamıyorum, tek ayak kalınca ağrı giriyor o kemiklere…
Yok canım nerdeee . Yazın camlardan dolayı 2 günde bir toz içinde kalıyor ev. Kışınsa halının kıyafetlerin tozları derken mecburen 3 günde bir süpürmem gerekiyor. Bebek emeklemeye baslayınca kesin hergün süpürmem gerekecek zaten. Robot şart gerçektenBizim oglanin toz alerjisi var robottan once bir gun esim supurse diger gun ben süpürüyordum baktik olmuyor aldik mecbur evde 2 kişisiniz aslinda cok kirlenmiyodur haftada 1 2 supurseniz yetmezmi
Tatlım saçmalama lütfen, aldığın kilo olması gereken bence, hiç moralin bozulmasın…ben 66 kg ile hamile kaldım, şu an 67.8 ‘im..hadi buna 68 kg diyelim, 2 kg aldığım için bu 5 ayda çok mutluyum kızımda daha çok kilo almıştım hatırlıyorum, zaten asıl kilolar 7.aydan sonra gelecek, ilk 5 ay bebek daha çok annedeki vitaminleri alır hem, moralini yüksek tutgayet iyi durumdasın
Aynen canım çok haklısın…kızımda 15 kg almıştımumarım oğlumda 10-12 kg civarı olur. Bakalım hayırlısı
Ya çok teşekkür ederim benim çevrem de hep zayıfsın falan dedikçe insanlar üzülüyordum biraz moral oldu bana da :)Merhaba canım. Bende daha 1.5 kilo aldım dr um yeterli dedi. 7 8 kilo alsan bile yeterli oluyor dedi ki son aylar zaten alıyorsun. Bebeğiinde sensen alması gereken vitaminleri alıyor için rahat etsin aldığın ve yediğin tüm vitaminler ile besinler senin doğum sonrası rahat toparlanman ve tahmin eksiğin olmasın diye
Bende de çok ayakta durunca karnım aşağı çekiyo rahatsızlık veriyoMagnezyum al canım , doktor bana vermişti suda eriyenlerden arada içiyorum ağrılarım oldukça…benim de ayakta çok kalınca bacak aramdaki kemikler ağrıyor, çatal mı deniyordu onlara ne işte onlarhatta gülceksin ama iç çamaşırımı değiştirirken ayakta yapamıyorum, tek ayak kalınca ağrı giriyor o kemiklere…
Ayy çok sevindim canımKızlar bu sabah dayanamadım yine devlette doktora geldim ankaranin kucuk bir ilcesi ve hastane ve doktor cok iyiydi gerçekten. Bebegim iyi gayet hareketli bana hissetmemen dogal 22 ye kadar önü var dedi.aclik ve tokluk kan sekerime bakildi aclik 86cikti hamilelikten onceki sekerimde boyleydi ideal cikti yani. Tokluk verdim tekrar sonucunu bekliyorum.bosuna onceki hastanede seker yuklemesi yapacakti buyuk şehirlerde devlet hastanesi cidden sıkıntı. Kadin bana ekranı cevirdi tek tek parmaklarını bile gosterdi.bu arada benim iki uc gundur yogun akintim da var yine basladi doktor hatırlat tekrar antibiyotik yazalim dedi onceki kullandığında yapmış olabilir dedi idrar kulturumude soyledim ureme olmadi yaziyor dedi bende onu soracaktim o degerlerin buyuk ihtimalle akintidandir dedi.doktor ciddn cok iyiydi pozitif oldum valla icim rahatladı24 eyluldede detaylim var cok heyecanliyim
Cnm idrar da yanma koku olmadığı surece normaldir benimde oluyor bazen kahveye yakin hatta.Merhaba güzel anneler
Kızlar bir haftadır hafif sarı akıntım var başka bir şikayetim yok. Sizce enfeksiyon mudur?Yoksa normal bi durum mu?
Bende kızımda 13 kilo aldım aşırı ödemlşydim bunda daha bilinçliyim iki kişilik yemiyorum her şey sınırlıTatlım saçmalama lütfen, aldığın kilo olması gereken bence, hiç moralin bozulmasın…ben 66 kg ile hamile kaldım, şu an 67.8 ‘im..hadi buna 68 kg diyelim, 2 kg aldığım için bu 5 ayda çok mutluyum kızımda daha çok kilo almıştım hatırlıyorum, zaten asıl kilolar 7.aydan sonra gelecek, ilk 5 ay bebek daha çok annedeki vitaminleri alır hem, moralini yüksek tutgayet iyi durumdasın
Aynen canım çok haklısın…kızımda 15 kg almıştımumarım oğlumda 10-12 kg civarı olur. Bakalım hayırlısı
Amin canim ins hepimizinki guzel pozlar versinAyy çok sevindim canıminşallah bebişin güzel pozlar verir bizimde 8 Ekim'de insallah
Ben doktora sormadım aldım. Belim bacaklarım dişlerm çok ağrıyor çünkü. Osteocare herkesse tüm gebelere çok iyi geliyomus. Herkes memnun kalsiyumun ne gibi zararı olabilir ki bence en önemlisi oKızlar kalçami soyledim doktorada kalsiyum takviyesi yazdı.bunlarin bir zarari olmuyor dimi takviyelerin sürekli ilac iciyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?