2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben doktora sormadım aldım. Belim bacaklarım dişlerm çok ağrıyor çünkü. Osteocare herkesse tüm gebelere çok iyi geliyomus. Herkes memnun kalsiyumun ne gibi zararı olabilir ki bence en önemlisi o
Benim damla d3 vit vardi halbuki birde kalsiyum verdi icinde d3 yaziyor anlamadim simdi ikisini de kullansam sıkıntı olur mu bilemedim

Eklentiler

• 16317966736106365114421572810413.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 24
D vitamini kullanma canım içinde var çünkü. Multivamin kullanıosan onda da var
Yok canim multivitsmin kullanmiyorum kimse vermedi bana bundada kalcam agriyor diyince verdi d vit kes falan da demedi kalcam agrimasa kullanmam bunu kendi dr uma gitmeme de daha var olmadi dedigin gibi yapayim sagol canim

Kızlar üç hafta önce doktora gitmiştim bana yaş riskin yüksek amniyosentez yapalım dedi hayır hocam lüzumu yok dedim ısrarla down olursa aldirmazmisin dedi aldırmam dedim ben bı cana kıyamam ısrar ediyor bak emin misin hocam eminim istemiyorum yaptırmam dedim tamam ayrintiliya perinatoloji ye git dedi tamam sevk verin dedim kendin alabilirsin sıkıntı olamz dedi baktım sevksiz randevu alınmıyor neyse bugün yine gittim ayrintiliya randevu aldinmi dedi hayır sevk olmadan alınmıyor devletede randevu bulamadım aldığım randevuda iptal edildi dedim siz veremezmisiniz Sevk yok dedi o zaman burada girerim ayrintiliya dedim tutturdu senin yaş yüksekti dimi amniyosentez yaptırmadın dimi hayır dedim illa niye yaptır ya down olursa sonra doktor demedi deme diyor hocam aldırmam ben gerek yok dedim ısrar kıyamet deli etti yine beni hala down çıkarsa gibi konuşuyor Allah korusun diyorum Allah korusunda ya çıkarsa diyor hocam siz öyle deyince Allah korusun diyeceğim tabı ne diyeyim diyorum tamam da falan diyor ayrintilida çıkmazmi varsa bile dedim varsa çıkabilir diyor riskimde 1/259du galiba sizede yazmıştım hatta Allah aşkına ne hakkı var bana bunu yaşatmaya doktorun moralim çok bozuldu çok mu yüksek riskim yaşımda 34 daha

Ya annem bebek için hediye getirmiş bende İnstagramdan paylaştım, biri bana yazmış, Selamsız kelamsız direkt söze girmiş

- sezaryansa zor olur doğum, demiş

Hele bi dur daha oralara gelmedik kardeş
Ki doğum bu yani her hali zordur
Allah çektirmesin

Kızlar birkac gundur ozellikle yemek yedikten sonra göbek cevremde bazen daha asagisinda bebeğin hareketlerini hissediyorum bence cidden bebek o ve ben arada cok nadir 16.haftada da hissediyordum bunlari ama anlamadim tam emin olamiyordum şimdi sıklaştıkça farkına varıyorum. Tabi daha tekme gibi degilde icimde baloncuk olusuyorda patliyormus gibi takla atiyor bence

Canım cok daha yuksek riskli cikan kisilerde cikmadi bu is belli olmaz.benim dusuk riskli cikti ama 10binde bir olan kisi ben de olabilirim o hic belli olmaz.icini ferah tut detayliya gir orada az cok anlaşılır

Öylelerini bozacaksin canim bak daha yazabiliyor mu

36 yaşındayım ikinci cocğum bana hiç biri risk demedi
down sendromu her yaş grubu için riskli
konuşmak için konuşmuş.

Canım ben de geçenlerde 34 oldum, benim riskim 1/458 çıkmıştı…risk her zaman var, fetal dna yaptırsan bile %1 lik bir risk var sonuç %99 temiz çıksa bile, zaten down olsa Allah korusun aldırmayacağını söylemişsin, bu şekilde psikolojik baskı yapmaları çok yanlış, bence şikayet et o doktoru…ve doktorunu değiştir bence…

Canım cok daha yuksek riskli cikan kisilerde cikmadi bu is belli olmaz.benim dusuk riskli cikti ama 10binde bir olan kisi ben de olabilirim o hic belli olmaz.icini ferah tut detayliya gir orada az cok anlaşılır
Ah canım ben hiç takmadım şimdiye kadar da doktorun ısrarı deli etti beni resmen, arkadaş karışma yapmıyorum istemiyorum diyorum daha ne istiyorsun seni ilgilendirmez ki ben Rabbime sığındım Gecem gündüzüm dua zaten kendim içinde sizler içinde ama illa kurt dusurecekler içimize haklısın canım takmamaya çalışacağım zaten gereksiz buluyorum

36 yaşındayım ikinci cocğum bana hiç biri risk demedi
down sendromu her yaş grubu için riskli
konuşmak için konuşmuş.
Dimi canım ama ikidir böyle ısrarı canımı sıktı ya rabbim kimseye yaşatmasın öyle durumları korusun bebeklerimizi inşallah

Kızımda doğumum sezaryendi ve ameliyattan 2 gün sonra bebeğimin bezini kendim değiştirebiliyordum, 1 hafta sonra da çoğu işimi kendim yapabildim, söyleyeceklerim bu kadar…

Bu tavrından sonra değiştirmeyi düşündüm inanki ama normalde muhtesem bir doktordur çokta severim de bilemedim kan sulandırıcı falan kullanıyorum baştan beri tedavi sürecini birlikte geçirdik kafam çok karisti dediğin gibi risk zaten herkeste yüksek risk çıkmayan kişi bile dogurabiliyor downlu çocuk benim kuzenime aynısını yaptılar kadın psikolojik ilaçlar kullandı hamileliği zehir oldu ama çocuk doğdu masallah saglikli bende korkmuyorum Rabbime sığındım

Allah razi olsun canim.
Her veli boyle dusunmuyo iste. Ben farkedesiye gondermedim. Ama cocugunun hasta oldugunu bile bile okula goturenler var. Ne desem bos. Aminn canim

Ne bir maske var. İnsanin uzerine dogru hapsiriyorlar. Aynen mal mal bakiyorlar birde sinirden patliyorum bende sorma

Doktor kendi adına risk almamak için ısrarla söylemiş olabilir, Allah korusun down’lu doğarsa doktor beni uyarmadı diye şikayetten çekinerek. Kimbilir kimlerle karşılaşıyorlar.
Yaşınız da çok değil. Ben 39 yaşındayım, doktorum söylediğimde ne varmış yaşında diyor.
Yaş riskinden kafam karışmasın diye hiç tarama testlerine girmedim.

Canım konustum ama ben sizle ilgisi yok hocam Allah'tan gelen birşey bu siz soylediniz bende hayır dedim zaten diye de üstüne hala ısrar ediyor imza bile attım birşey olsa kabulumdur diye sağolsun belki düşündüğünden ısrar etti de ben kararımı vermiştim zaten o ısrar edince ben sanki bebeğim downlu diye korktum ya

Böyle direk moral bozuculara demek isteyipte diyemedigim cümle : sorduk mu?? belki sezeryan olacaksın ne diye boyle yorum yaparlar anlamıyorum gerçekten zorsa bile boyle mi denir Allah hepimize sağlıklı kolay doğum nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…