2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar tendyolda Sleepy bez indirimi tekrar başlamış instagramda gördüm

Bu arada göbekleriniz yukarı doğru çıktı mı? Benimki hala aşağıda gibi geliyor bana, biraz daha yukarda olması gerekmiyor mu?

Hangisinden aldınız cnm sayfaya bakıyorum ama bulamadım

Buldum cnm 2 adet 2 numara alacağım sizce büyük mü olur..

Maşallah cnm cok sevındım, artık kalmadı heralde demi girmeyen ultrasona? Cok şükür güzel haberler aldık herkesden, Allahın izniyle inşallah sağlıkla kavusucaz
Bir de ben kaldım sanırım karantina süremizden dolayı erteletmek zorunda kalmıştık.haftaya perşembe günü bizimki de inşallah sağlıklı haberleri ben de alırım

1 numara değil de 2 numara mı almak gerekiyor yeni doğana ?

Benim göbek kocaman oldu komple , 8. ay nasıl olur düşünemiyorum bile şuan

Sleepy bez yorumlarına baktım şimdi siz link paylaşınca. Sızdırıyor yorumları var. İlk bebeğinde kullanan olmuş muydu burada?
Şu an kuzenimin 5 aylık bebeği var alamyı düşünmüyordum geçen konuşmamızda çok övdü.Bugün de indirim var alayım mı yazınca kaçırma dedi.Bilemedim.Bende hep molfiks kullandım kızımda memnundum ondan.

Az önce bir elma 5 dk sonra da 1 dilim tatlı Yedim biraz ağır bir tatlıydı.
2-3 dk sonra oturduğum yerde başım dönmeye başladı gözlerimi açamadım yerimden kalkamadım bayılacak gibi oldum evde de yalnızdım korkudan hemen eşimi aradım telefonu kapatma dedim tansiyon ölçtük normaldi eşim şekerin yükselmiştir dedi sizce de öylemidir.daha da tatlı yemem çok korktum.

bende yorumlardan sonra vazgectim gaiba az alıp denemek daha mantıklı ilk baslarda ben ilk kızımda sleepy kullndım fakat her bez cesidinin yapısı farklı oluyor o yuzden net birsey demek dogru olmaz

bende yorumlardan sonra vazgectim gaiba az alıp denemek daha mantıklı ilk baslarda ben ilk kızımda sleepy kullndım fakat her bez cesidinin yapısı farklı oluyor o yuzden net birsey demek dogru olmaz
Kesinlikle sana katılıyorum. 1 paket içinde az adetliyim olandan alıp bi denemek lazım. Belki sizdiracak belki pişik yapacak belki alerji... Bez en kolayı her markette var sonuçta. Baktık bi sıkıntı çıkmadı o vakit indirimden bol bol alınır.

Ani yükselme sonra düşme de yapmış olabilir, çok tatlı şeyler yiyince üzerine bi bardak süt ya da birkaç kaşık yoğurt yersen bi anda çok yükselmeyi de önlemiş olursun canım, çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…