- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Hangisinden aldınız cnm sayfaya bakıyorum ama bulamadımKızlar tendyolda Sleepy bez indirimi tekrar başlamış instagramda gördüm
Bu arada göbekleriniz yukarı doğru çıktı mı? Benimki hala aşağıda gibi geliyor bana, biraz daha yukarda olması gerekmiyor mu?
Buldum cnm 2 adet 2 numara alacağım sizce büyük mü olur..Kızlar tendyolda Sleepy bez indirimi tekrar başlamış instagramda gördüm
Bu arada göbekleriniz yukarı doğru çıktı mı? Benimki hala aşağıda gibi geliyor bana, biraz daha yukarda olması gerekmiyor mu?
Canım 1 numarası çok küçük diyorlar zaten cm fark var aralarında bence 2 numara idealBuldum cnm 2 adet 2 numara alacağım sizce büyük mü olur..
Kızlar tendyolda Sleepy bez indirimi tekrar başlamış instagramda gördüm
Kızlar link paylaşır mısınız?Buldum cnm 2 adet 2 numara alacağım sizce büyük mü olur..
Kızlar link paylaşır mısınız?
Bir de ben kaldım sanırım karantina süremizden dolayı erteletmek zorunda kalmıştık.haftaya perşembe günü bizimki de inşallah sağlıklı haberleri ben de alırımMaşallah cnm cok sevındım, artık kalmadı heralde demi girmeyen ultrasona? Cok şükür güzel haberler aldık herkesden, Allahın izniyle inşallah sağlıkla kavusucaz
2 numara ve 3 numara aldım.İnşallah pişik falan yapmaz.Hayırlı olsun bebişlerimize:)Canım 1 numarası çok küçük diyorlar zaten cm fark var aralarında bence 2 numara ideal
Kızlar tendyolda Sleepy bez indirimi tekrar başlamış instagramda gördüm
Evet benim de yorumlar içine sinmedi o yüzden vazgeçtimSleepy bez yorumlarına baktım şimdi siz link paylaşınca. Sızdırıyor yorumları var. İlk bebeğinde kullanan olmuş muydu burada?
Galiba ilk kızımdaki gibi prima ile başlayacağım. Yenidoğan bebeğin pişik olma riskini göze alamadım. Belki biraz büyüyünce denerim Sleepy’yi.Evet benim de yorumlar içine sinmedi o yüzden vazgeçtim
Şu an kuzenimin 5 aylık bebeği var alamyı düşünmüyordum geçen konuşmamızda çok övdü.Bugün de indirim var alayım mı yazınca kaçırma dedi.Bilemedim.Bende hep molfiks kullandım kızımda memnundum ondan.Sleepy bez yorumlarına baktım şimdi siz link paylaşınca. Sızdırıyor yorumları var. İlk bebeğinde kullanan olmuş muydu burada?
Kesinlikle sana katılıyorum. 1 paket içinde az adetliyim olandan alıp bi denemek lazım. Belki sizdiracak belki pişik yapacak belki alerji... Bez en kolayı her markette var sonuçta. Baktık bi sıkıntı çıkmadı o vakit indirimden bol bol alınır.bende yorumlardan sonra vazgectim gaiba az alıp denemek daha mantıklı ilk baslarda ben ilk kızımda sleepy kullndım fakat her bez cesidinin yapısı farklı oluyor o yuzden net birsey demek dogru olmaz
Ben de aynı şeyi düşündüm canımGaliba ilk kızımdaki gibi prima ile başlayacağım. Yenidoğan bebeğin pişik olma riskini göze alamadım. Belki biraz büyüyünce denerim Sleepy’yi.
Ani yükselme sonra düşme de yapmış olabilir, çok tatlı şeyler yiyince üzerine bi bardak süt ya da birkaç kaşık yoğurt yersen bi anda çok yükselmeyi de önlemiş olursun canım, çok geçmiş olsunAz önce bir elma 5 dk sonra da 1 dilim tatlı Yedim biraz ağır bir tatlıydı.
2-3 dk sonra oturduğum yerde başım dönmeye başladı gözlerimi açamadım yerimden kalkamadım bayılacak gibi oldumevde de yalnızdım korkudan hemen eşimi aradım telefonu kapatma dedim tansiyon ölçtük normaldi eşim şekerin yükselmiştir dedi sizce de öylemidir.daha da tatlı yemem çok korktum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?