2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar bebeklerinin hareketini sayan oluyor mu? Benim ki 2 gündür çok az hareket ediyor sanki. Eskisi gibi çok hareketli değil. Sizin nasıl?

Benimde öyle canım ayrıntılıdan çıktıktan 2 gün kadar çok hareketliydi. Şimdi haftasonundan beri dikkat ediyorum gün içinde pek hareketli değil. Mandalina yiyince coşuyordu şimdi o da etkilemiyo

Benimde öyle canım ayrıntılıdan çıktıktan 2 gün kadar çok hareketliydi. Şimdi haftasonundan beri dikkat ediyorum gün içinde pek hareketli değil. Mandalina yiyince coşuyordu şimdi o da etkilemiyo
Evet benmki de üzüm yiyince coşuyodu tık yok çikilata yiyorum sürekli tok oluyorum banamıısn demiyor . Keyfi gelince bi iki tık atıyor o kadar huylarımı değişti bunların anlamadım gitti

Evet benmki de üzüm yiyince coşuyodu tık yok çikilata yiyorum sürekli tok oluyorum banamıısn demiyor . Keyfi gelince bi iki tık atıyor o kadar huylarımı değişti bunların anlamadım gitti

Ahahah aynen şimdiden başladılar canım bizle oynamaya bilerek yapıyorlar bence benimkinin şarkısı bile vardı bi görsen anında tepki veriyodu ama şimdi açıyorum hiç ses vermiyo yaramaz

Ahahah aynen şimdiden başladılar canım bizle oynamaya bilerek yapıyorlar bence benimkinin şarkısı bile vardı bi görsen anında tepki veriyodu ama şimdi açıyorum hiç ses vermiyo yaramaz
Vay şu akıllı bıdıklara bak sen bu arada ben de cumartesi detaylı ultrasona girdim. O günden beri hareketsiz böyle. 4. Gün oldu resmen . Paşamıızn keyfini beklicez demek ki . Kötü birşey olmasın da

Vay şu akıllı bıdıklara bak sen bu arada ben de cumartesi detaylı ultrasona girdim. O günden beri hareketsiz böyle. 4. Gün oldu resmen . Paşamıızn keyfini beklicez demek ki . Kötü birşey olmasın da

Olmaz canım Allahın izniyle inşallah 28. Haftadan sonra takip edin sayın diyorlar hareketlerini. Bence bu haftalardaki düzensizlikler çok normal

Kızlar bebeklerinin hareketini sayan oluyor mu? Benim ki 2 gündür çok az hareket ediyor sanki. Eskisi gibi çok hareketli değil. Sizin nasıl?
Canım cuma günü öğleden sonra çok çok az hareket hissettim endişelendim, c.tesi randevum vardı usg de maşallah çok hareketliydi, doktora söyledim çok normal şuan her hareketini hissedemezsin dedi, bigün çok bigün az hissetmen normal, biz hareketleri saymayı 30 32.haftadan itibaren isteriz dedi

Bio olan bir ust modeli gibi dusun canim daha dogal

Kızlar doğum fiyatı konuşulmuş, 4bin 5bin 6bin diyenler hangi ildesiniz? Ankarada en az 8000 diyorlar, hatta bi hastanenin konya şubesinde arkadaşım 4bine doğurdu, ankara şubesi 8500 dedi.. O fiyatları söyleyenler ankara ise hangi hastane acaba? ilk gittiğim hastane pakete 14bin demişti, şuan özel bir doktorla görüştüm doktor arayışın devam ediyor karar veremedim ama oda 20 haftadan sonra olduğu için 11bin dedi

Canim ben bundan 4 gun once cok net hissederken iki gundur hissetmiyordum korktum acaba hissi oldu sirtustu yatip bekliodum sürekli tık yoktu ama bugun hissettim şükür bence bulundugu yerle alakali hissetmemiz

kızlar merhaba, gittiğiniz hastanelerde doğum ücretleri ne kadar acaba?

ben doğum paketi almıştım 4.480 TL
ankarada seçeceğim hastanede (medical park - koru çukur ambar - liv hospital gibi )
herşey dahil doğum yapabileceğim
ilk doğumumdaki medical parkı seçtim bende

Canım bugüne kadar 2 kez kan tahlili yapıldı herşeye baktılar ikisinde de ama en son 9 hafta önce bakılmıştı. Hastane randevuma 3 hafta var o yüzden bu hafta sağlık ocağında baktırmayı düşünüyorum

Canım maşallah diyim aşırı hareketli bazen garip geliyor çünkü aralıksız tekme atıyor dönüyor tam ciddi bir konu konuşuyorum içerden vuruyor dikkatim dağılıyor canım popo dışarı dönük ayaklar içeri dönükse onu hafif hissetmen çok normal pozisyon ile alakalı bence

Benim çok yanıyor canım. Özellkle kahvaltıdan sonra. Ne peynir yersem yiyim dokunuyor tereyağ dokunuyor.
Benim iki gündür yanıyor ama covitten dolayı mı bebekten dolayı mı bilmiyorum.
Daha saymak için çok çok erken. Pozisyonuna bağlıdır hareketinin az olması.

Medical park hangi subesi canım, doktorun kim memnunmusun

ben keçiörende oturuyorum ama burdaki yeni olduğu için memnun olmayan sayısı fazla bende batıkentteki şubeye gidiyorum, ilk oğlumda ahmet süha doktorumdu, güzel bi normal doğum sürecimiz olmuştu, yine onu seçtim 1 kere gidebildim daha, detaylı ultrasyonu çek öyle gel dedi :)

başka hastane doktor seçsem mi diye düşündüm
sık sık telefonda mesaj yazabileceğim, genc bayan
ama öyle içime sinen olmadı, kendisi çok tecrübeli yaşı da geçkin olunca
ilk cocugunda doğumu güzel geçince yine onu seçtim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…