- 25 Ağustos 2020
- 274
- 507
- 53
Kızlar bebeklerinin hareketini sayan oluyor mu? Benim ki 2 gündür çok az hareket ediyor sanki. Eskisi gibi çok hareketli değil. Sizin nasıl?
Evet benmki de üzüm yiyince coşuyodu tık yok çikilata yiyorum sürekli tok oluyorum banamıısn demiyor . Keyfi gelince bi iki tık atıyor o kadarBenimde öyle canım ayrıntılıdan çıktıktan 2 gün kadar çok hareketliydi. Şimdi haftasonundan beri dikkat ediyorum gün içinde pek hareketli değil. Mandalina yiyince coşuyordu şimdi o da etkilemiyo
Kalınlıkları nasıl? Sleepy daha iyi değilmi canım
Evet benmki de üzüm yiyince coşuyodu tık yok çikilata yiyorum sürekli tok oluyorum banamıısn demiyor . Keyfi gelince bi iki tık atıyor o kadarhuylarımı değişti bunların anlamadım gitti
Vay şu akıllı bıdıklara bak senAhahah aynen şimdiden başladılar canım bizle oynamaya bilerek yapıyorlar bencebenimkinin şarkısı bile vardı bi görsen anında tepki veriyodu ama şimdi açıyorum hiç ses vermiyo yaramaz
Vay şu akıllı bıdıklara bak senbu arada ben de cumartesi detaylı ultrasona girdim. O günden beri hareketsiz böyle. 4. Gün oldu resmen . Paşamıızn keyfini beklicez demek ki . Kötü birşey olmasın da
Canım cuma günü öğleden sonra çok çok az hareket hissettim endişelendim, c.tesi randevum vardı usg de maşallah çok hareketliydi, doktora söyledim çok normal şuan her hareketini hissedemezsin dedi, bigün çok bigün az hissetmen normal, biz hareketleri saymayı 30 32.haftadan itibaren isteriz dediKızlar bebeklerinin hareketini sayan oluyor mu? Benim ki 2 gündür çok az hareket ediyor sanki. Eskisi gibi çok hareketli değil. Sizin nasıl?
Bio olan bir ust modeli gibi dusun canim daha dogalKızlar bişey sorucam, ben de sanırım sleepy bebek beziyle başlıycam, ama iki tip var anlayamadım farkını bilen ya da kullanan varsa bilgi verebilir mi? Bir de ıslak mendili şimdiden alsak kuruma gibi bişey olur mu sizce mendiller de?
Canim ben bundan 4 gun once cok net hissederken iki gundur hissetmiyordum korktum acaba hissi oldu sirtustu yatip bekliodum sürekli tık yoktu ama bugun hissettim şükür bence bulundugu yerle alakali hissetmemizKızlar bebeklerinin hareketini sayan oluyor mu? Benim ki 2 gündür çok az hareket ediyor sanki. Eskisi gibi çok hareketli değil. Sizin nasıl?
kızlar merhaba, gittiğiniz hastanelerde doğum ücretleri ne kadar acaba?
Canım bugüne kadar 2 kez kan tahlili yapıldı herşeye baktılar ikisinde de ama en son 9 hafta önce bakılmıştı. Hastane randevuma 3 hafta var o yüzden bu hafta sağlık ocağında baktırmayı düşünüyorumKızlar merhaba size bir şey soracaktım.En son Haziran ayında genel kan tahlili yaptırmıştım da sağlık ocağına gittim genel kan tahlili yaptırayım diye.Gerekli görmediler ve yapmadılar.Benim sorum şu acaba ben mi abartıyorum,siz kan tahlili yaptırıyor musunuz bunu merak ediyorum
Medical park hangi subesi canım, doktorun kim memnunmusunben doğum paketi almıştım 4.480 TL
ankarada seçeceğim hastanede (medical park - koru çukur ambar - liv hospital gibi )
herşey dahil doğum yapabileceğim
ilk doğumumdaki medical parkı seçtim bende
Canım maşallah diyim aşırı hareketli bazen garip geliyor çünkü aralıksız tekme atıyor dönüyor tam ciddi bir konu konuşuyorum içerden vuruyor dikkatim dağılıyorKızlar bebeklerinin hareketini sayan oluyor mu? Benim ki 2 gündür çok az hareket ediyor sanki. Eskisi gibi çok hareketli değil. Sizin nasıl?
Benim iki gündür yanıyor ama covitten dolayı mı bebekten dolayı mı bilmiyorum.Benim çok yanıyor canım. Özellkle kahvaltıdan sonra. Ne peynir yersem yiyim dokunuyor tereyağ dokunuyor.
Daha saymak için çok çok erken. Pozisyonuna bağlıdır hareketinin az olması.Kızlar bebeklerinin hareketini sayan oluyor mu? Benim ki 2 gündür çok az hareket ediyor sanki. Eskisi gibi çok hareketli değil. Sizin nasıl?
Olmaz mıMidesi yanan var mı?
Yoruldunuz mu bu aralar ? Bende yorulunca çok hareket etmiyorBenimde öyle canım ayrıntılıdan çıktıktan 2 gün kadar çok hareketliydi. Şimdi haftasonundan beri dikkat ediyorum gün içinde pek hareketli değil. Mandalina yiyince coşuyordu şimdi o da etkilemiyo
Medical park hangi subesi canım, doktorun kim memnunmusun
Canım nasıl oldunuz ? İyi misiniz daha ?Midesi yanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?