- 24 Ağustos 2016
- 3.751
- 6.293
- 158
Bol antikor olsun canım, benim de eşim ateşlenmişti 2.dozda, benim de 37.5 civarı oldu ilk gece ki ateş sayılmaz, senin de öyle olur inşallah2. doz biontech aşımı oldum geldim kızlarama korka korka oldum çünkü 2. doz eşimde ateş yapmıştı, umarım sıkıntısız atlatırız bakalım
Evet canım haklısın da, covid değilken de ya hastane ortamından covid kaparsam cidden ondan da korkuyorumHerkese aynı semptomları yapmiyor canım illa ates olmasi gerekmez ki daha once virusu atlattin birde ustune aşı oldun hafif de geciriyor olabilirsin ins değilsindir yuzde 99 degilsindir ama ben tedbir olarak söyledim ne olur ne olmaz diye bisey kaybetmezsin için rahatlar diye insanin aklına geliyor sonuçta
Listerine’le , tuzlu suyla gargara yaptım canım ama geçici oluyor çözüm, kedi gidince ve ev temizlenince iyi olurum inşallah, çok sağolCanım normalde o kaşıntılara ve geniz akıntısına yatmadan önce yaprak adaçayı ile yapılan gargara çok iyi gelir ama hamileyken adaçayı kesinlikle içemiyoruz ama gargara yapabiliyor muyuz bilmiyorum.doktoruna sor istersen..gargara masum gibi geliyor ama Allah korusun once mutlaka araştırmak lazim.Çok geçmiş olsun
Sağol canımGeçmiş olsun cnm
Oooo tebrikler, iyi yapmışsın canımKızlar biontech aşımı oldum rahatça bi nefes alabiliriz az çene yormadım burda hep ucundan döndüm dayanamadım en sonunda oldum tebriklerinizi alırım
Aynen kuzum çok şükür hepimizin bebişineMaşallah cnm cok sevındım, artık kalmadı heralde demi girmeyen ultrasona? Cok şükür güzel haberler aldık herkesden, Allahın izniyle inşallah sağlıkla kavusucaz
Aynen değişik bi duygu oluyor insanda. İnşallah güzel haberler almak nasip olsun canımamin amin garip bir heyecan, gerginlik var üzerimde..hayır haberler inşallah.
Allah razı olsun canımGözün aydın olsun cnm sağlıkla gelsin oğluşun inşllah
Aa sende mi vardın canımmedical parka karar verdim oraya başladım bende :)
hamile kalmadan 1 ay önce almıştım :)
daha ben varım nasipse inşAllah yarın da benim sıram
bi gelmedi günüm yaa
Geçmiş olsun canım , normalde benim de alerjim yoktu ama hamile kalmadan önceydi sanırım herzaman gittiğim komşumun 2 kedisi var, daha eve girer girmez burun akıntısı göz yaşatması hapşırma, insan kötü oluyor, hamilelik te hiç düşünemiyorum. Allah yardımcın olsun ama uzak durmaya ve evi sürekli havalandırmaya çalış.Kızlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum…Geniz akıntım, gözümde ara ara yaşarma, kulaklarımda ve burnumda kaşıntı var, 1 haftadır böyleyim nerdeyse…10 gündür abimin kedisi bende…benimkisi alerjik rinit emin oldum artık, kedi bende alerji yaptı ve kedi haftasonuna kadar bende….Ben ki evlenmeden önce evde kedi de köpek de beslemiş insanım, kediye alerjim olduğuna pek inanmamıştım 3 gün önce gittiğim aile hekimi söylediğinde, kadın boğazında birşey yok seninki alerjik dedi…Az önce şu yazıyı okudum ve aynı semptomları gösteriyorum…kaç gecedir uyuyamıyorum bu geniz akıntısından dolayı….bu saat oldu hala ayaktayım…sabah ıhlamur içtim, akşamüstü nane -limon, demin de zencefilli ballı süt…akşam yemekte de et haşlama yaptım belki toparlarım diye, tam düzeliyor gibi oluyorum tekrar başlıyor..ağlamak istiyorum artık…yurtdışına gitti abim iş için, ben de kıramadım ki kedi köpek çok severim…hayvan da mübarek iki okşuyorsun hemen ısırıyor,,güya oyun yapıyor ama bunu alışkanlık haline getirmiş, ayaklarımıza saldırıyor lök diye kucağıma oturuyor, çok sırnaşık kedi de sevmem yani, hayvana da gıcık olmaya başladım…haftasonu gelsin artık, bitsin bu işkence…
Canım sakin ol, dediğin gibi tatlıyı kesmen ve bol su içmenin faydasını görürsün. İlk oğlumda tatlı ben de çok yerdim can istiyor çünkü bu haftalarda 6-7 kilo almıştım ve 18 kiloyla tamamladım. Şimdikinde tatlıdan nefret ettiğim için yemiyorum çok farkını gördüm. İnşallah kontrol altına alabilirsin. Birde ilk oğlumda sabah aç karına ılık limonlu su içiyordum, kan akışını hızlandırdığı için daha da hareketli olabilirsin gün içinde tabi tansiyon sorunun falan yoksa.Kızlar günaydınlar.. toplamda 5,5 kg almışım . Ama çok hızlı şekilde almam normal mi bilmiyorum. 2 haftada 1,5 kg norma değilnapacağım ekmeği kepeğe çevirdim hemen. Tatlıyı kesicem. Yürüyüşe baslamaya korkuyorum. Yani nasıl engelleyebilirm bu kilo durumunu bilmiyorum. Düşünüyorum böyle giderse 20 kg almıs olurum doğuma kadar ve bu feci birşey benm için
Tamam canım çok sağol, çok kötü bir durum cidden Allah düşmanımın başına vermesin öyle diyeyim…Geçmiş olsun canım , normalde benim de alerjim yoktu ama hamile kalmadan önceydi sanırım herzaman gittiğim komşumun 2 kedisi var, daha eve girer girmez burun akıntısı göz yaşatması hapşırma, insan kötü oluyor, hamilelik te hiç düşünemiyorum. Allah yardımcın olsun ama uzak durmaya ve evi sürekli havalandırmaya çalış.
Gece hareketlendi şükür. Ben iyi degilim ya basim agrio ruhum sıkılıyor resmenGünaydın cnm bugün nasılsın? Kolay değil hem çocuk hem hamilelik, benim ilk bebeğim, durup dururken cok ağlıyorum sacma sapan şeylere, bebeklerimiz de etkileniyor ruh halimizden ondan hissedememisindir, bide uzanıp tek başına kalınca daha hareketli oluyorlar genelde
Cok sağol canım tamamen kestim sadece meyve ve bal yicem o da sınırlı. Ekmeği azaltmaya calısıcam bakalım. Suyuda az içiyordum 3 lt ye çıkarıcam hemenCanım sakin ol, dediğin gibi tatlıyı kesmen ve bol su içmenin faydasını görürsün. İlk oğlumda tatlı ben de çok yerdim can istiyor çünkü bu haftalarda 6-7 kilo almıştım ve 18 kiloyla tamamladım. Şimdikinde tatlıdan nefret ettiğim için yemiyorum çok farkını gördüm. İnşallah kontrol altına alabilirsin. Birde ilk oğlumda sabah aç karına ılık limonlu su içiyordum, kan akışını hızlandırdığı için daha da hareketli olabilirsin gün içinde tabi tansiyon sorunun falan yoksa.
Ben de aynıyım 5. Aya girdim gireli eftem püften şeylere ağlıyordum. İnstagramda video izlesem bile gözyaslarım hemen akıyor. Bir de üstüne eşimle tartıştık pazar günü. O günden beri hergün ağlıyorum kafama takıp takıp. Basit şeyler ama hamileyken gerçekten farklı oluyormus. Lohusayken düşünemiyorumGünaydın cnm bugün nasılsın? Kolay değil hem çocuk hem hamilelik, benim ilk bebeğim, durup dururken cok ağlıyorum sacma sapan şeylere, bebeklerimiz de etkileniyor ruh halimizden ondan hissedememisindir, bide uzanıp tek başına kalınca daha hareketli oluyorlar genelde
Evet cnm bende 5li hastane çıkışı aldim diğerlerinde kalammis hep kiz bebek icin vardiA101 e güzel şeyler gelmiş az önce aldım
kumaşları beklediğimden güzeldi.
Canim bende hizli kilo almaya başladım canim duadan birseyler istiyor eşime dedim bana tam buğdaylı ekmek al en azindan sabah yersem tok tutar dedimKızlar günaydınlar.. toplamda 5,5 kg almışım . Ama çok hızlı şekilde almam normal mi bilmiyorum. 2 haftada 1,5 kg norma değilnapacağım ekmeği kepeğe çevirdim hemen. Tatlıyı kesicem. Yürüyüşe baslamaya korkuyorum. Yani nasıl engelleyebilirm bu kilo durumunu bilmiyorum. Düşünüyorum böyle giderse 20 kg almıs olurum doğuma kadar ve bu feci birşey benm için
Of senin işin daha zormuş canım. Benm canım öyle istiyor ki ıslak kekler çikolatalı tariflerEvet cnm bende 5li hastane çıkışı aldim diğerlerinde kalammis hep kiz bebek icin vardi
Canim bende hizli kilo almaya başladım canim duadan birseyler istiyor eşime dedim bana tam buğdaylı ekmek al en azindan sabah yersem tok tutar dedim
Bende kendime engel olmaya çalışıyorum birde evde iki tane cocuk olunca cips cikolata kek cok oluyor gormemeye calisyorum iste
Ben de sürekli ağlıyorum hatta antidepresan falan mı istesem dedim acaba doktorumdan eşimle kavga ettiğimizde artık dayanamadım sokağın ortasında ağladım ve gerçekten o kadar da abartılacak bir konu değildiBen de aynıyım 5. Aya girdim gireli eftem püften şeylere ağlıyordum. İnstagramda video izlesem bile gözyaslarım hemen akıyor. Bir de üstüne eşimle tartıştık pazar günü. O günden beri hergün ağlıyorum kafama takıp takıp. Basit şeyler ama hamileyken gerçekten farklı oluyormus. Lohusayken düşünemiyorum
Mevsimden mi acaba yada cok mu yükleniyoruz kendimize bu ara benim ruh halimde fena.Ben de sürekli ağlıyorum hatta antidepresan falan mı istesem dedim acaba doktorumdan eşimle kavga ettiğimizde artık dayanamadım sokağın ortasında ağladım ve gerçekten o kadar da abartılacak bir konu değildi
Benmde abartılacak birşey değildi. Her zaman ki kavgalarımızdandı aslında. Ama ben delirdim adeta. Evde yıktım döktüm. Sonra çocuğumu düşünüp iyice ağlamaya basladım. O hissediyor çünkü herseyi. Bunu yapmaya hakkım yok ona. O yüzden kaç gündür kendime telkinler veriyorum sakin olmam gerektiğiyle alakalı. Biraz daha iyiyim. Takmamaya calısıyorum ağlamamaya calısıyorum.Ben de sürekli ağlıyorum hatta antidepresan falan mı istesem dedim acaba doktorumdan eşimle kavga ettiğimizde artık dayanamadım sokağın ortasında ağladım ve gerçekten o kadar da abartılacak bir konu değildi
Çok teşekkürler canım hepimize inşallahBol antikor olsun canım, benim de eşim ateşlenmişti 2.dozda, benim de 37.5 civarı oldu ilk gece ki ateş sayılmaz, senin de öyle olur inşallah
Kepekliye değil de tam buğdaya çevir canımcım, en çok tok tutan ve glisemik endeksi düşük olan onu öneriyor doktorlar. Üstelik uzun süreli kepekli yemek kansızlığa sebep oluyormuşKızlar günaydınlar.. toplamda 5,5 kg almışım . Ama çok hızlı şekilde almam normal mi bilmiyorum. 2 haftada 1,5 kg norma değilnapacağım ekmeği kepeğe çevirdim hemen. Tatlıyı kesicem. Yürüyüşe baslamaya korkuyorum. Yani nasıl engelleyebilirm bu kilo durumunu bilmiyorum. Düşünüyorum böyle giderse 20 kg almıs olurum doğuma kadar ve bu feci birşey benm için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?