2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
kızlar özel bölgede tüy dökücü krem kullanmak hamilelikte zararlı mıdır sizce.
Canım çok kimyasal madde var içinde, zararlıdır diye düşünüyorum. Kokusu bile çok kötü oluyor. Saç boyamaya bile çoğu doktor sıcak bakmıyor öyle düşün canım direkt cilde sürmüş olucaksın bir de

Biberon ne tavsiye edersiniz, philips avent cam biberon düşünmüştüm ama patladı çatladı kırıldı akıtıyor diye çok şikayet var nette
Canım ben baya araştırdım bu konuyu, bugün Philips Avent natural Pp biberon 125ml yenidoğan sipariş verdim, plastik olandan yani. Cam hijyen açısından iyi elbette ama çabuk kırılabiliyormuş bir de ağır gelebiliyormuş. Bu daha pratik geldi bana. Bi tane şimdilik bu bulunsun dedim.

Teşekkür ederim o biberonu da inceleyeyim

Kızlar yanlış hatırlamıyorsam hamileyken idrar yolu enfeksiyonu geçirenler vardı aramızda değil mi. 2 3 gündür afedersiniz tuvaletimi yaparken kasıklarım çok ağrıyor sanki iğne batar gibi kramp gibi,ama yanma kaşıntı falan yok.enfeksiyonda boyle mi oluyor

Allah korusun canım, bazı bitkilerin içeriğini araştırıp o şekilde tüketmek en doğrusu, 2 hamileliğimde de ıhlamur dışında bitki çayı kullanmadım, korkuyorum çünkü. 5-6 taneyle hemen bişey olmaz, iyi ki bakmışsın.

Gözün aydın canım evet erkek bebeklerde böbrekler de büyüme oluyor, inşallah Doğuma kadar geçer biter

kızlar özel bölgede tüy dökücü krem kullanmak hamilelikte zararlı mıdır sizce.
Zararlı diye biliyorum canım ben, sonuçta deriden vücudunun azda olsa emdiği bi kimyasal ürün. Üstelik karnımıza yakın bir yer. İlk oğlumda doktorum kullanma demişti ben de 7.ayıma kadar kendim ağda yapmıştım, tabi sonrası imkansız

Ben geçirdim ama benim idrardan kan gelmişti, benim de ağrım yanma vs yoktu. Doktoruna danış canım veya tek kullanımlık ilaçlardan da kullanabilirsin. İyi gelir.

Ağrı bende olmadı ama büyük ihtimalle idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Böbrek taşı vs var mı? Benim ondan da şüphelenildi ufak bir şeyler çıktı böbreklerde. Enfeksiyon gitmişti.
Bol bol su iç gerçekten çok iyi geliyor. İçine birkaç damla limonda koyabilirsin

Canım ben korku filmi izlerken bile ağlıyorum eşime karşı da alınganım ama eşim değişmedi benim hormonlarım tavan ama kendimi hiç üzmüyorum ufak şeyler için . Hamile iken anti depresan kullanılmaz canım sen de kendini rahatlatacak şeylerle uğraş mesela evdeyken patik ör yelek ör birşeyler üret çokk iyi geliyor

Canım gebelik nezlesi olmuş olabilir misin

Cnm bu mesaj beni rahatlatti bende hafid grip gibiyim insallah cabuk gecer.
Canım çok şüphe ediyorsan bi covit testi ver ama sanmıyorum bişey çıkacağını. Çok geçmiş olsun.
Esim ile oglumda bir sıkıntı yok suan bende hafif grip gibiyim agirlasirsam vericem cnm
O zaman bir doktora git istersen canim gecmis olsun
Doktora gitsemdE bisey vermezlerki evde kendime iyi bakmak tek yapilacak sey.
Ben cok sık oluyorim aynen de senin anlatitfin gibi oluyor tavsiyem bol limonlu su.

Gözün aydın olsun cnm sağlıkla gelsin oğluşun inşllah ileryen aylarda böbreklerde normale döner

A101 den bunları aldım, emzirme yastığına vardı
Alıp almama konusunda kararsız kalmıştım almamıştım, daha dolgun bir şey alırım diye ama aklımda kalmadı değil

Eklentiler

• 41D5CF31-9EDD-4216-9E5D-87C507CBC2EC.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 66
  • CC782122-ED46-4688-AD3C-548B3E14C5AC.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…