2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Biz oto koltuğunu 0-36 kg aldık. Tam yatıp doğumdan itibaren kullanılabiliyor ama bebek arabasında ilk 6 ay şart gibi tabii. Yine mecburuz puset kullanmaya yani. Ana kucağı olarak da kullananlar var evde evet. Bebeğin şansına galiba, bize ev tipi ana kucağını da bir başkası verdi. O yüzden pusete evde de gerek kalmayacak gibi

Çok iyi yapmışsınız. Bende ev tipi ana kucağı zorunda kalırsam elektrikli birşey bakmayı düşünüyorum. İnsallah gerek kalmaz

Çok iyi yapmışsınız. Bende ev tipi ana kucağı zorunda kalırsam elektrikli birşey bakmayı düşünüyorum. İnsallah gerek kalmaz
6 aydan sonra alırsınız belki. Ev tipi alacak olsaydık Nuna Leaf ve Babybjörn bakıyorduk. İkisi de manuel ama Nuna'ya ekstra bir aparat alınıp otomatik hale de getirilebiliyor

Çok teşekkürler,isimleriyle büyüsün hepsi
Ben puseti 6 aya kadar anakucagi niyetine kullandım valla çok memnun kaldım. Emniyet kemerini takıyordum mutfakta filan yanımda bekliyordu çok kullanışlı bana göre. Şimdi aynısını kızımda kullanacağım sapasağlam duruyor.
Ay altına imzamı atarım şu yorumun
Oğlumda hiç biberon kullanmadik, 3 gün kuvezde kaldı, sütümün yetmediği yerde kasık biberon tarzı bişey kullandılar Acıbadem hastanesinde yenidoğan bakım ünitesi hemşireleri. Hastane pompasiyla da sütümü sağdim sütüm hemen indi erken doğum yapmama rağmen.
Biberona alışan bebek kolay vazgeçiyor memeden. Ha baktık süt gelmiyor sorum var o ayrı bi durum tabi ki biberon alacağız ama önce emzirmek için savasmaliyiz.

Benim de var kayıplarım, bu dördüncü hamileliğim. Bu hamileliğin başında korkularımdan kurtulmak için hipnozla tedavi gördüm. Şimdi çok şükür içim çok rahat da bu sefer de hamilelikle ilgili hiç bir özencim yok acaba bu da mı seanslar yüzünden oldu diyorum.
Mesela burada bebek arabası konuşuyorsunuz benim hiç bir hevesim yok araba için. Nasıl bir şeye ihtyacım var bilmiyorum. Araba alsam mı almadam mı bile modundayım galiba.
Hiç bebek bakımı ile ilgili kitap okumuyorum. Geçen sefer çok okuyup çok öğrenmiştim, bu sefer öyle geçiyor hamilelik, özençsiz. Acaba kayıplarımdan dolayı olan korku yüzünden mi böyleyim yoksa psikoterapi seanslarından mı? Psikoloğum erkek bu konuda beni anlamadığını da düşünüyorum. Öff ne daldan dala atladım :)

6 aydan sonra alırsınız belki. Ev tipi alacak olsaydık Nuna Leaf ve Babybjörn bakıyorduk. İkisi de manuel ama Nuna'ya ekstra bir aparat alınıp otomatik hale de getirilebiliyor
Araştırırım , kolik bebeklerde vs çok öneriliyormus ana kucağı elektrikli. Bakalım

Ben de öyle düşündüm canım mutfakta yemek yaparken vs koyarım yanımda durur sallarım uyur falan diye düşündüm bakalım hastaneye gidişi de pratik oluyor puset. Görüyorum anneler puset örtüsünü takıp hastaneye götürüyorlar bebişleri

Kolik bebeklerde gördüğüm işe yarayan tek şey Youtube'da uzun saatler kaydedilmiş saç kurutma makinesi sesi. Beyin uyuşturuyor resmen. Aklına getirme böyle şeyleri. Olmaz inşallah
Daha neler geliyor aklıma da atıyorum kafamdan. Herseyi bilmek çok zor. Hastanede çalıştığımdan o kadar cok seye sahit olmuşum ki hep gözümün önüne geliyor. Negatif olmamak lazım çok doğru insallah sağlıklı olur bebişlermiz

Aynı zamanda oto koltuğu olduğu için çok pratik oluyor gerçekten.

Kaygıların sonu yok maalesef. Ben de çok zorlanıyorum. Aklına öyle şeyler geldikçe "Şu anda bunun için yapabileceğim bir şey yok. Doğunca düşünürüz" diye kendine hatırlatıp en azından kaygıyı ertelemeye çalış. Amin inşallah

Doktor doktor dolandım sonunda bugün bir doktor antibiyotik basladi. Augmentin parol ve gargara...sanki toparlanmaya başladım.kac gündür perişan oldum.

Bizde de boy uzun diye yüksek tekerlekli baktık diğer türlü alçakta kalıyo kumaşlara ben de bayıldım gerçekten kaliteli bir marka inşallah yavrularımızda sever ilk altı ay için ne almayı düşünüosunuz ana kucağı deniyo sanırım maxi cosi baktım ben ama önerileriniz var mı

Ben 5 sene önce kızımda bunun kırmızısını almıştım , 3 müziği vardı ve titreşim özelliğinde vardı, uzun süre de geceleri bunda yattı, kullanışlıydı da, fiyat olarak da makul bence oğlumda da kullanacağım inşallahn

Bazı çocuklar bu sallananları sevmiyomuş o yüzden içim rahat alamıyorum 4moms falan baktım ama aşırı pahalı Tiny love ablam kullanmıştı benimde çok memnundu ama ben de gaz sancısı için de iyi gelen babybjorn almayı düşünüyorum çok seviyo bebekler etrafımda kullanan herkes çoook memnun

Ben ana kucağı hiç araştırmadım kendiliğinden sallanan müzikliler çok hosuma gitti. Alırmıym almazmıyım kararsızımda açıkçası bazı bebekler hiç sevmiyormuş

Ben de bir numarada tiny love kullanmıştım bir arkadaştan ödünç alıp. Ondan da gayet memnundum. Tam yatar pozisyona da geldiği için arada orada da uyutuyordum.

Gece kaka yapmıyorlar canım yani benim oğlum hiç yapmazdı. Yeni doğan dönemi farklı ilk 2 3 ay 1 kez yapabilir ama onun dışında hiç yapmıyorlar çok ilginç ama öyle

Kv ile anlaşamadığımız tek konu ilaç konusu oldu o sürekli ver ateşi düşsün diyor ben bedeni ateşle iyileşiyor diye vermek istemiyorum hatta o ateşi yokken de ver ki çıkmasın diyor. İlacı şurubu zararsız nimet zannediyorlar. Onun dışında emzirmeme uyutmama tuvalet eğitimine hiçbirşeyine karıştırmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…