Biz oto koltuğunu 0-36 kg aldık. Tam yatıp doğumdan itibaren kullanılabiliyor ama bebek arabasında ilk 6 ay şart gibi tabii. Yine mecburuz puset kullanmaya yani. Ana kucağı olarak da kullananlar var evde evet. Bebeğin şansına galiba, bize ev tipi ana kucağını da bir başkası verdi. O yüzden pusete evde de gerek kalmayacak gibiİyi olmus o zaman canım. Ben oto koltuğunu şart gibi görüyorum . Kimi anne arka koltukta kucağında tutuyor kullanmıyor. Ama bence zorluk öyle de. Birde eve çıkarıp sallarım diye düşünmüştüm ana kucağı almazsamöylede kullananlar varmıs
Çok iyi yapmışsınız. Bende ev tipi ana kucağı zorunda kalırsam elektrikli birşey bakmayı düşünüyorum. İnsallah gerek kalmazBiz oto koltuğunu 0-36 kg aldık. Tam yatıp doğumdan itibaren kullanılabiliyor ama bebek arabasında ilk 6 ay şart gibi tabii. Yine mecburuz puset kullanmaya yani. Ana kucağı olarak da kullananlar var evde evet. Bebeğin şansına galiba, bize ev tipi ana kucağını da bir başkası verdi. O yüzden pusete evde de gerek kalmayacak gibi
6 aydan sonra alırsınız belki. Ev tipi alacak olsaydık Nuna Leaf ve Babybjörn bakıyorduk. İkisi de manuel ama Nuna'ya ekstra bir aparat alınıp otomatik hale de getirilebiliyorÇok iyi yapmışsınız. Bende ev tipi ana kucağı zorunda kalırsam elektrikli birşey bakmayı düşünüyorum. İnsallah gerek kalmaz
Çok teşekkürler,isimleriyle büyüsün hepsiHaklısın canımBize bu tarz bir yorum gelmedi ama eşim biraz öyle düşündü. Ben de senin gibi düşünüyorum biri z ile bitiyor biri r ile , şahsen Demirhan olsun o zaman dedim, eşim de han’lı biten isimleri sevmiyormuş… Alina da çok güzelmiş, ben çok beğendim bu arada
Ben puseti 6 aya kadar anakucagi niyetine kullandım valla çok memnun kaldım. Emniyet kemerini takıyordum mutfakta filan yanımda bekliyordu çok kullanışlı bana göre. Şimdi aynısını kızımda kullanacağım sapasağlam duruyor.İyi olmus o zaman canım. Ben oto koltuğunu şart gibi görüyorum . Kimi anne arka koltukta kucağında tutuyor kullanmıyor. Ama bence zorluk öyle de. Birde eve çıkarıp sallarım diye düşünmüştüm ana kucağı almazsamöylede kullananlar varmıs
Ay altına imzamı atarım şu yorumunKesinlikle ilk emzirme olayı çok önemli cnm ısrarcı ol uğraşsınlar.benim cahilliğime denk geldi.bi de kadın mama ver kan şekeri düşer diyince panik olduk hemen mama yaptık verdik.aptal bari sütünü sağ verelim deseneçok kızıyorum çok.genç bir hemşirede değildi tecrübesiz diyim.neyse bi şekilde büyüdü ama isterdim kesintisiz emzirmek inşlh Bunda kısmet olur
Benim de var kayıplarım, bu dördüncü hamileliğim. Bu hamileliğin başında korkularımdan kurtulmak için hipnozla tedavi gördüm. Şimdi çok şükür içim çok rahat da bu sefer de hamilelikle ilgili hiç bir özencim yok acaba bu da mı seanslar yüzünden oldu diyorum.Bence eş dolayısı ile tanışıyorsanız eşiniz söylesin. Hamileliği söyleme konusu ise bende birileri beni görüp sorana kadar söylemiyorum çok konuşulsun istemiyorum. Ama benim kayıplarım var belki de o psikoloji yüzündendir söylemek istememem
Araştırırım , kolik bebeklerde vs çok öneriliyormus ana kucağı elektrikli. Bakalım6 aydan sonra alırsınız belki. Ev tipi alacak olsaydık Nuna Leaf ve Babybjörn bakıyorduk. İkisi de manuel ama Nuna'ya ekstra bir aparat alınıp otomatik hale de getirilebiliyor
Ben de öyle düşündüm canım mutfakta yemek yaparken vs koyarım yanımda durur sallarım uyur falan diye düşündümÇok teşekkürler,isimleriyle büyüsün hepsi
Ben puseti 6 aya kadar anakucagi niyetine kullandım valla çok memnun kaldım. Emniyet kemerini takıyordum mutfakta filan yanımda bekliyordu çok kullanışlı bana göre. Şimdi aynısını kızımda kullanacağım sapasağlam duruyor.
Ay altına imzamı atarım şu yorumun
Oğlumda hiç biberon kullanmadik, 3 gün kuvezde kaldı, sütümün yetmediği yerde kasık biberon tarzı bişey kullandılar Acıbadem hastanesinde yenidoğan bakım ünitesi hemşireleri. Hastane pompasiyla da sütümü sağdim sütüm hemen indi erken doğum yapmama rağmen.
Biberona alışan bebek kolay vazgeçiyor memeden. Ha baktık süt gelmiyor sorum var o ayrı bi durum tabi ki biberon alacağız ama önce emzirmek için savasmaliyiz.
Kolik bebeklerde gördüğüm işe yarayan tek şey Youtube'da uzun saatler kaydedilmiş saç kurutma makinesi sesi. Beyin uyuşturuyor resmen. Aklına getirme böyle şeyleri. Olmaz inşallahAraştırırım , kolik bebeklerde vs çok öneriliyormus ana kucağı elektrikli. Bakalım
Daha neler geliyor aklıma da atıyorum kafamdan. Herseyi bilmek çok zor. Hastanede çalıştığımdan o kadar cok seye sahit olmuşum ki hep gözümün önüne geliyor. Negatif olmamak lazım çok doğru insallah sağlıklı olur bebişlermizKolik bebeklerde gördüğüm işe yarayan tek şey Youtube'da uzun saatler kaydedilmiş saç kurutma makinesi sesi. Beyin uyuşturuyor resmen. Aklına getirme böyle şeyleri. Olmaz inşallah
Aynı zamanda oto koltuğu olduğu için çok pratik oluyor gerçekten.Ben de öyle düşündüm canım mutfakta yemek yaparken vs koyarım yanımda durur sallarım uyur falan diye düşündümbakalım hastaneye gidişi de pratik oluyor puset. Görüyorum anneler puset örtüsünü takıp hastaneye götürüyorlar bebişleri
Kaygıların sonu yok maalesef. Ben de çok zorlanıyorum. Aklına öyle şeyler geldikçe "Şu anda bunun için yapabileceğim bir şey yok. Doğunca düşünürüz" diye kendine hatırlatıp en azından kaygıyı ertelemeye çalış. Amin inşallahDaha neler geliyor aklıma da atıyorum kafamdan. Herseyi bilmek çok zor. Hastanede çalıştığımdan o kadar cok seye sahit olmuşum ki hep gözümün önüne geliyor. Negatif olmamak lazım çok doğru insallah sağlıklı olur bebişlermiz
Çok teşekkürler bilgi için:)
hiç öyle deme :) ben de 37yim inşallah üçüncüyü de istiyorum bu yaştan sonra. Tabi ilk çocugumdan sonra asla başka istemiyorum demiştim 4 sene sonra istedim ancak ikinciy :)
Benim de burnum çok fena. Hep bi yanma halinde, hapşıracak da hapşırmuyormuşum gibi. Gece yatatken iki yastıkla yatıp gövdemi yükseltiyorum ve pijamama cold mix damlatıyorum. Kesnlikle cold mixin çok faydası oluyor. Bol bol burnumu yılıyorum nazal set ile ama onun faydasını çok kısa hissediyorum. Tavuk çorbasının suyu özellikle iyi hissettiriyor.
Ben de :) hem eğilmediğim için bel ağrımı da arttırmıyordu. İlk 6 ay kucağımda yıkadım sonra ikea mama sandalyesinde, hiç küvet almadım. Çok zor geliyor bana o küvetler.
O da doğru haklısınız da pandemide de görüşüldü. Biraz fazla hatırşinazım aslında yoksa kafaya takılcak mevzu değil. Kimsenin benim hediyeme ihtiyacı yok zaten. Hem misafir de ev sahibine extra stres oluyor hem de bebekle. Aslında yemek yapıp götürmeyi düşünmüştüm, ilk doğum yaptığı zaman bilsem eşimle yemek yollardım kafamda bu tebrik mevzusunu da kapatırdım.
Bizde de boy uzun diye yüksek tekerlekli baktık diğer türlü alçakta kalıyoBugaboo yu da duydum canım evet bir araştırayımtek modele takılı kalmıyım
İnglesinanın trilogy modelinin tekerlekleri de küçük. Arabanın bagajına sığmasını öncelikli gördüm aslında . Bide hafif olmasıkumaşıda çok iyiymiş inglesinanın.
Ben 5 sene önce kızımda bunun kırmızısını almıştım , 3 müziği vardı ve titreşim özelliğinde vardı, uzun süre de geceleri bunda yattı, kullanışlıydı da, fiyat olarak da makul benceAna kucağı olarak arkadaşımda bundan görmüştüm, bana çok kullanışlı geldi, bu marka olmasa da bu minvalde bir şey almayı düşünüyorum.
Joie Serina 2 in 1 Ana Kucağı - ebebek
Joie Serina 2 in 1 Ana Kucağı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Bazı çocuklar bu sallananları sevmiyomuş o yüzden içim rahat alamıyorum 4moms falan baktım ama aşırı pahalıBen 5 sene önce kızımda bunun kırmızısını almıştım , 3 müziği vardı ve titreşim özelliğinde vardı, uzun süre de geceleri bunda yattı, kullanışlıydı da, fiyat olarak da makul benceoğlumda da kullanacağım inşallahn
Tiny Love 3 Ü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Tiny Love 3 Ü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Ben ana kucağı hiç araştırmadımBizde de boy uzun diye yüksek tekerlekli baktık diğer türlü alçakta kalıyokumaşlara ben de bayıldım gerçekten kaliteli bir marka inşallah yavrularımızda sever ilk altı ay için ne almayı düşünüosunuz ana kucağı deniyo sanırım maxi cosi baktım ben ama önerileriniz var mı
Ben de bir numarada tiny love kullanmıştım bir arkadaştan ödünç alıp. Ondan da gayet memnundum. Tam yatar pozisyona da geldiği için arada orada da uyutuyordum.Ben 5 sene önce kızımda bunun kırmızısını almıştım , 3 müziği vardı ve titreşim özelliğinde vardı, uzun süre de geceleri bunda yattı, kullanışlıydı da, fiyat olarak da makul benceoğlumda da kullanacağım inşallahn
Tiny Love 3 Ü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Tiny Love 3 Ü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Gece kaka yapmıyorlar canım yani benim oğlum hiç yapmazdı. Yeni doğan dönemi farklı ilk 2 3 ay 1 kez yapabilir ama onun dışında hiç yapmıyorlar çok ilginç ama öyleK.validem bana; ''gece bezini hiç değiştirme, öyle alismasin ''dedi. Bende ilk bikaç akşam onu dinledim,meğer bebekler ha bire kaka yapıyormuş gece gündüz demeden. Şimdi o kadar kızıyorum kı kendime... Ayy cahillik
Kv ile anlaşamadığımız tek konu ilaç konusu oldu o sürekli ver ateşi düşsün diyor ben bedeni ateşle iyileşiyor diye vermek istemiyorum hatta o ateşi yokken de ver ki çıkmasın diyor. İlacı şurubu zararsız nimet zannediyorlar. Onun dışında emzirmeme uyutmama tuvalet eğitimine hiçbirşeyine karıştırmadımAy neler ya anlatsam roman olur cocugu giy giydiririm cok giydirmissjn çıkar derler Allah var kayinvalidem yapmadi onu ama oda sutume cok karısirdi benim eşim daha çok müdahil bu konularda hala oyle cocuk hasta olur veya düşer cocugu alir kucağına hiç bisey yaptırmaz bana her yaptığıma karışır sanki lohusa olan o cocugu elinden almaya kalkıyoruz oyle bir tavırşimdi asla ona anlatmaya çalışmıyorum kendim yapıyorum sorduğunda da kısa cevaplar verip geciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?