Evet biraz pahalı ama biz de ikinci çocuğu düşündüğümüz için sağlam birşey almak istiyoruz açıkçası yani başka modellere de bakmadım zaten genel olarak hepsinde baya bir fiyat artışı varmışInglesina 5 sene önce çok pahalıydı hala öyle mi acaba ? Öyle ise o kadar para vermeye değer mi ki bilemedim. Ben kızımda chicco plus urban care kullanmıştım, fiyatı da çok hesaplıya gelmişti, çok sağlam ve şıktı ve kullanışlı, oğlum da ablasınınkini kullanacak..geçen gün çıkarmıştım piyasaya, 4.5 yaşındaki kızım binmek istedi ki 20 kg. Bebek arabası taşıdı valla en ufak bir çıt sesi bile olmadı
Hem de nasıl emzirmeyi bu kadar zor düşünmezdim…İlk defa anne olacak arkadaşları korkutmak istemem ama benim de ilk zamanlarım çok zordu…bebeğin her ağlamasına kayınvalidemin aç bu çocuk aç demesi sinirlerimi zıplatması mı desem ( ki kendisi 2 çocuğunu da emzirememiş sütü kesilmiş, olmamış vs.) , meme ucu yarası çekmem mi dedem 2 ay boyunca, yaralarıma rağmen ağlarken inat edip emzirmem mi desem…ben de 2 sene emzirebildim çok şükür ama türlü dikenli yolardan da geçtimBnmde oğlum sarilik oldugu icin yogunbakimda kaldı sütümu sagdim verdim hemsireler biberonla verdi malesef.
Sut az olduğu icin mama da ek vermislerdi.
Sonrasinda meme tutturmak icin cok zorlandık 2 gün icinde tutmuştu.
Daha sonra emdikce gogsumun yarasi artti bu sefer yine sagip veriyordum tam alıştı memeyi reddetti. Esim evdeki biberonlari çöpe atti bu bebek emecek dedi. Uyku arasında filan derken emdi. Şükür 2 yasina kadar da emzirdim.
Emzirme belkide en zor durumlardan biri insallah herkesin bebisi rahatca emer bol sutlerimiz olur.
Emzirmeyi de cok özledim bu arada
Ya ne güzel sonu iyi olmusBnmde oğlum sarilik oldugu icin yogunbakimda kaldı sütümu sagdim verdim hemsireler biberonla verdi malesef.
Sut az olduğu icin mama da ek vermislerdi.
Sonrasinda meme tutturmak icin cok zorlandık 2 gün icinde tutmuştu.
Daha sonra emdikce gogsumun yarasi artti bu sefer yine sagip veriyordum tam alıştı memeyi reddetti. Esim evdeki biberonlari çöpe atti bu bebek emecek dedi. Uyku arasında filan derken emdi. Şükür 2 yasina kadar da emzirdim.
Emzirme belkide en zor durumlardan biri insallah herkesin bebisi rahatca emer bol sutlerimiz olur.
Emzirmeyi de cok özledim bu arada
Anladım canım o zaman mantıklı. Inglesina’nın tek tuşla açıldığını ve çok hafif olduğunu duymuştum, arkadaşım ondan almıştı…5 sene önce bile 7-8 bin tl vardı fiyatı..ben chicco’yu o zaman için 2.600 civarı birşeye almıştım, daha doğrusu kayınpederim almıştı onun hediyesiydiEvet biraz pahalı ama biz de ikinci çocuğu düşündüğümüz için sağlam birşey almak istiyoruz açıkçası yani başka modellere de bakmadım zaten genel olarak hepsinde baya bir fiyat artışı varmışoh ne güzel yaaa yerim o fıstığı kardeşi öncesi deneme yapmış
Vallahi benim kayınpederim bizim alcağımız fiyatı duysa kalpten gider sen sansliymissin kuzularinda yas farki yok rahat kullanirsinAnladım canım o zaman mantıklı. Inglesina’nın tek tuşla açıldığını ve çok hafif olduğunu duymuştum, arkadaşım ondan almıştı…5 sene önce bile 7-8 bin tl vardı fiyatı..ben chicco’yu o zaman için 2.600 civarı birşeye almıştım, daha doğrusu kayınpederim almıştı onun hediyesiydi
Beslenme konusunda en iyisini yapmışsın canım maşallah oğlumda ben de dikkat ettim ama malesef çok fazla yemek seçiyor inşallah doğacak olan herşeyi yer.Bak mesela bu düşünce de annemde calpol ver calpol ver şimdi alisti karışmıyor mesela kvye güvenemiyorum o durup durup zorlar bazen sınırlarımı ama alıştılar hepsi mesela ek gıda konusunda ilk 1 yıl tuz şeker asla vermedim sinir ettiler beni 7 aylık çocuğa havuçlu kek yedirmeye kalkiyorlardi neymiş çok besleyiciymis hiç durmadan kavga ettim zaman mekan dinlemeden sonuç şu anda oğlum semizotundan kabağa kadar hepsini yer yediğini görünce de kendi kendilerine sevinirler ama yine olsa yine ağzına o keki tikistirirlar ufacikken
Kız yapma etme çok pahalıymışVallahi benim kayınpederim bizim alcağımız fiyatı duysa kalpten gider sen sansliymissin kuzularinda yas farki yok rahat kullanirsin8binlerde indirimli fiyatiydi kuzum inglesina nin ki de joker de baktik travel sistem de degil ayriyetten de ana kucagi almak gerekiyo iste Hayirlisi vallahi gonul istiyoda bakalim imkan el verdigi kadar
Çok sevindim canımBizde çıktık ayrıntılıdan herşey yolunda şükür .. sırtımdan yük kalktı resmen...
Insallah canim bilmiyorum bebeğe Mi bağlı bu durum ikincisinde göreceğiz ama yine aynı şeyleri yapmak istiyorum insallah cok iştahlı bebekler olurlar hiç uzmezler bizi çok zor aksi durum gerçektenBeslenme konusunda en iyisini yapmışsın canım maşallah oğlumda ben de dikkat ettim ama malesef çok fazla yemek seçiyor inşallah doğacak olan herşeyi yer.
Ne güzel bilinçli hemşirelere denk gelmişsin canım oda gerçekten çok önemli bilen insan olmasiGünaydın kızlar. Bu aralar zaman ne kadar hızlı geçiyor bana mı öyle geliyor. ne çabuk 25 olmus. 2. ve hayırlısıyla son olabilecek hamileliğim bitmesin istiyorum keyfini çıkaralım. çok güzel zmaanlar
emzirme konusunda benim kızım doğdugunda memeyi tutmadı memeye geldiğinde çığlık kıyamet bagırdı . 2 gün hastanede uğrastık hemşirelerle ama yok ilk gün direndim mama vermitim diyim ama gecesinde vermek zorunda kaldım. bebek emmediği için sütüm de tam inmemişti sagınca gelmedi. eve çıktıgımızın ertesi gecesi birden sütüm indi göğsüm taş kesildi ateş de başladı. kızım da zıeıl zırıl ağlıyo. apartopar hastaneye gitrik yatıs veridler kızıma da bana da şok oldım. istemedim söylednim. kızım küveze girdi falan. ama o iki gün bizim emzirme serüvenimizi degiştirdi. önce benim sütüm güzelce sağılıp şişlikleirm indirildi. bebegimi iki saatte bir zorla evet zorla emzirdik hemşireler yardımıyla. 2 gün hastanede kaldık ve eve döndüğümüzde meme sever bir çocugım vardı. bu mutlu sonlu bir hikaye.
devamıysa daha zorlu. sonra kızım memeye aşırı düştü. ama aşırı. gece 12 saatse 10 saati mememde geçti asla ayrılmadı ayrılınca cığlık kıyamet. sırtüatü yatamadım hep yan yattım 19 ay bouunca emzirebilmek için. sonunda memeden kesmek zorunda kaldım.
bunda inşallah yinr emzirmek ama daha saglıklı emzirmek istiyorum. memede uyursa uyandırıp yatırmak meme uyku baglantısını kırmak istiyorum çünkü yaşadıklarım ikimizin de uyku ve yaşam kalitesini mahvetmişti.
Gözün aydın cnm artık tamamladık galiba ayrintililariBizde çıktık ayrıntılıdan herşey yolunda şükür .. sırtımdan yük kalktı resmen...
Zor süreçmiş canım insallah bunda rahat olursun. Memede uyku durumunu nasıl ayarlayacaksın. Uyandırdın daha sonra sallayıpmı uyutacaksın.ben hiçbirşey bilmiyorumda düşününce çok zor geliyorGünaydın kızlar. Bu aralar zaman ne kadar hızlı geçiyor bana mı öyle geliyor. ne çabuk 25 olmus. 2. ve hayırlısıyla son olabilecek hamileliğim bitmesin istiyorum keyfini çıkaralım. çok güzel zmaanlar
emzirme konusunda benim kızım doğdugunda memeyi tutmadı memeye geldiğinde çığlık kıyamet bagırdı . 2 gün hastanede uğrastık hemşirelerle ama yok ilk gün direndim mama vermitim diyim ama gecesinde vermek zorunda kaldım. bebek emmediği için sütüm de tam inmemişti sagınca gelmedi. eve çıktıgımızın ertesi gecesi birden sütüm indi göğsüm taş kesildi ateş de başladı. kızım da zıeıl zırıl ağlıyo. apartopar hastaneye gitrik yatıs veridler kızıma da bana da şok oldım. istemedim söylednim. kızım küveze girdi falan. ama o iki gün bizim emzirme serüvenimizi degiştirdi. önce benim sütüm güzelce sağılıp şişlikleirm indirildi. bebegimi iki saatte bir zorla evet zorla emzirdik hemşireler yardımıyla. 2 gün hastanede kaldık ve eve döndüğümüzde meme sever bir çocugım vardı. bu mutlu sonlu bir hikaye.
devamıysa daha zorlu. sonra kızım memeye aşırı düştü. ama aşırı. gece 12 saatse 10 saati mememde geçti asla ayrılmadı ayrılınca cığlık kıyamet. sırtüatü yatamadım hep yan yattım 19 ay bouunca emzirebilmek için. sonunda memeden kesmek zorunda kaldım.
bunda inşallah yinr emzirmek ama daha saglıklı emzirmek istiyorum. memede uyursa uyandırıp yatırmak meme uyku baglantısını kırmak istiyorum çünkü yaşadıklarım ikimizin de uyku ve yaşam kalitesini mahvetmişti.
Bende ne yapacağız diye düşünüyorumZor süreçmiş canım insallah bunda rahat olursun. Memede uyku durumunu nasıl ayarlayacaksın. Uyandırdın daha sonra sallayıpmı uyutacaksın.ben hiçbirşey bilmiyorumda düşününce çok zor geliyor
Emerken uyuyorlar zaten memeyi çıkarinca hiç uyanmazdi benim oglum hemen yatirirdim yerine. Emzikte iş görüyo uyurken beni rahat ettirmisti.Zor süreçmiş canım insallah bunda rahat olursun. Memede uyku durumunu nasıl ayarlayacaksın. Uyandırdın daha sonra sallayıpmı uyutacaksın.ben hiçbirşey bilmiyorumda düşününce çok zor geliyor
Emdikce büyüyor göğüs ucu ama hiç yoksa eğer başlarda silikon göğüs ucu çok işe yarıyor.Hazır emzirmekten bahsetmişken, göğüs ucunun baya çıkması mi gerekiyor ne zaman çıkmaya başlıyor, çıksın diye masaj falan varmış ne zaman yapmak gerekir? İlk çocuk gerçekten cahillik gibi galiba, her şeyi soruyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?