- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
- 108
Yani bence karışmaz içinize sindiyse koymalısınız ki uzun süredir Demir olarak anıyorsunuz bi alışkanlık olmadı mı isime karşıKızlar oğluma Demir adını koyacaktık biliyorsunuzKızımın adı da Deniz. Sizce seslenirken karışır mı, hani genelde ikiz bebeklere konur ya yakın isimler onun gibi mi olmuş ? Bu ismi hala seviyoruz ama başka isim de düşünelim dedik eşimle, aa bu isim daha hoşmuş niye düşünmedik deriz belki dedik. Önerilere açığım ?
Benimki öyle tahminler tam tutuyor 6 aylık var mısın diyorlar evet diyorumSende haklısın ,gece uyumak bile zor olur o şekilde. Tam ortası olsun ne çok büyük ne çok küçük tam 6. Aya göre
YaaaKızlar oğluşum kocaman olmuş, boyu 30cm , kilosu da 575gr olmuşgelişimi gayet iyi dedi doktorumuz güzel de poz verdi teyzeleri
YaaaKızlar oğluşum kocaman olmuş, boyu 30cm , kilosu da 575gr olmuşgelişimi gayet iyi dedi doktorumuz güzel de poz verdi teyzeleri
Hayırlı kandiller canımmYağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu gecede dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle Kandilimiz mübarek olsun
Dualarda buluşmak dileğiyle canlarım
Aminnn canımm inşallah hayırlı kandillerHayırlı kandiller kızlar rabbim ne dileğiniz varsa kabul etsin evlatlarımızı bize bağışlasın hepimiz sağlıkla sıhhatle kavusalim inşallah minik yavrumuza
Canim bizde öyleyiz o kadar aksi ki sanki çocuğumun yerine başka cocuk var gibi öncesinde yoktu 1 aydır falan böyle kardeş konusunda çok sakin hevesli ama bize etrafa tavrı çok değişikHamile olduğumu duyduğundan beri bu şekilde çünkü o sebeple ona bağladım.
İnşallah canım benim çok sağolYaaamaşallah kuzuma sağlıkla büyüsünler inşlh
Kız ne ara sizli bizli oldukYani bence karışmaz içinize sindiyse koymalısınız ki uzun süredir Demir olarak anıyorsunuz bi alışkanlık olmadı mı isime karşıBende isim düşünürken kafayı yiyecektim en sonunda Efe koyuyorum dedim kestirip attım kurcalamıyorum kurcalasam başka isimlere kayacak aklım biliyorum Şuan Ece, Efe, Kumsal’ız Demir gayet güzel bence içinize sindiyse değiştirmeyin
Güldürdün beniKız ne ara sizli bizli oldukhaklısın canım, içimize sindi aslında Efe de çok güzel isim , Batın’dan daha güzel bence iyi yapmışsın
Ay maşallah onaKızlar oğluşum kocaman olmuş, boyu 30cm , kilosu da 575gr olmuşgelişimi gayet iyi dedi doktorumuz güzel de poz verdi teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?