2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yani bence karışmaz içinize sindiyse koymalısınız ki uzun süredir Demir olarak anıyorsunuz bi alışkanlık olmadı mı isime karşı Bende isim düşünürken kafayı yiyecektim en sonunda Efe koyuyorum dedim kestirip attım kurcalamıyorum kurcalasam başka isimlere kayacak aklım biliyorum Şuan Ece, Efe, Kumsal’ız Demir gayet güzel bence içinize sindiyse değiştirmeyin

Sende haklısın ,gece uyumak bile zor olur o şekilde. Tam ortası olsun ne çok büyük ne çok küçük tam 6. Aya göre
Benimki öyle tahminler tam tutuyor 6 aylık var mısın diyorlar evet diyorum küçük kavun gibi çıkıyor kıyafetlerimden ama küçük olmasının sefasını sür çorap vs giymek zorlaştı benim için mesela birde evim merdivenli basamakları ezbere çıkıyorum çünkü aşağı bakınca görmüyorum küçük olması her anlamda avantaj takma kafana bunu

Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu gecede dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle Kandilimiz mübarek olsun

Dualarda buluşmak dileğiyle canlarım
Hayırlı kandiller canımm Güzel düşüncene teşekkürler

Hamile olduğumu duyduğundan beri bu şekilde çünkü o sebeple ona bağladım.
Canim bizde öyleyiz o kadar aksi ki sanki çocuğumun yerine başka cocuk var gibi öncesinde yoktu 1 aydır falan böyle kardeş konusunda çok sakin hevesli ama bize etrafa tavrı çok değişik

Kız ne ara sizli bizli olduk haklısın canım, içimize sindi aslında Efe de çok güzel isim , Batın’dan daha güzel bence iyi yapmışsın

Kız ne ara sizli bizli olduk haklısın canım, içimize sindi aslında Efe de çok güzel isim , Batın’dan daha güzel bence iyi yapmışsın
Güldürdün beni bence elinle ikinizi kastederek siz demişti
Bu arada bence de Demir çok iyi seçim adıyla sağlıkla yaşasın paşa

Kızlar oğluşum kocaman olmuş, boyu 30cm , kilosu da 575gr olmuş gelişimi gayet iyi dedi doktorumuz güzel de poz verdi teyzeleri
Ay maşallah ona ben de yarın gideceğim kızımı görmeye. Aynı güzel haberleri duymak nasip olsun hepimize inşallah Benim kızımın eli hep yüzünde, bi şöyle poz veremedi anası kılıklı sevmiyor foto çekilmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…