2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Karnınız baya büyüdü mü kızlar? Benimki hala çok küçük takıntı yapmaya başladım artık.
Hic üzülme canım valla ben hiç memnun değilim o kadar buyukki komsular durdurup doğum yakın mı diye soruyorlar zaten kıyafetim hiç kalmadı çorap pantolon daha şimdiden çok zor giyiyorum ben hiç bi artısını yasayamiyorum bu durumun

Iyiyim canim çok şükür oğluşumda iyimis teyzesi doktor beyindeki kisti göremedi geçmiş dedi cok rahatladım şükürler olsun rabbime inşllah sağlıkla hepimiz kucağımiza alalim bebitolarimizi
Çok şükür canım ya gözümüz aydın Allaha şükürler olsun ,ozamandan beri aklımdaydın ama hiç kalbime kötü bir his gelmemişti,bazı şeyler geçici oluyormuş ya hamilelikte öyleydi o Allahını izni ile ❤başladınız mi yavaştan oglusuna biseyelr almaya canim bo am önce sağ salim bi ocak şubat ayına gelmek istiyorum inan ki

Bi önceki doğumun geciktimiydi canım ben o kadar geciktirmeyi düşünmüyorum 39 a kadar gelmezse riske atmak istemem heralde. Tüp bebekya normal doğum bile düşünmüyor coğu kişi ama ben normali zorlıcam bakalım

Allah razı olsun cnm benim aynen doktorda dedi tek bir bulgu hiç birseye yaramaz şimdi gecmezse bile 27 geçer dedi
Hastane çıkışı aldim cnm yeni yeni başlıyoruz sen basladin mı cnm sil.baştan hersey alınacak mecburen
Ya bende bir an once subatun gelmesini bekliyorum kizlar cok sabırsızlanıyor

Sende haklısın ,gece uyumak bile zor olur o şekilde. Tam ortası olsun ne çok büyük ne çok küçük tam 6. Aya göre

Ay beslenme konusunda ben de çok kötüyüm sürekli poğaça börek olsa sürekli yerim
Zorluyorum kendimi ama
Ben de doktoruma sordum burun kanaması normal dedi o da sizin gibi, çok olursa kbb ye görünmemi tavsiye etti. Nefes darlığım oluyor dedim ama erkek diyor onun için. Peki ben neden nefes darlığı yaşıyorum kansızlık da yok cevap yok malesef

Bizimde tup bebek bende normali dusunuyorum Allah izin verirse kuzum akisina biraktim yani

Canım benim çok teşekkürler Artık iyiyim çok şükür havalar da etkiledi sanırım, kurak bir şehirde yaşıyorum öksürüğüm var biraz onun dışında iyiyim

küveti bimden almıstık. kova ve masrapayı da netten sipariş verdim canım küveti 100e almıatık kova ve maşrapayı 65e aldım

Sagol canim benim ilk olunca eksigu kalmadi bi banyo icin sampuan falan kaldi o da tarihî gecmesin diye bekletiyorum

Bizimde tup bebek bende normali dusunuyorum Allah izin verirse kuzum akisina biraktim yani
Ben de canım panik yapmıyorum bişey olursa diye. Normal için zorlucam şartları. Ama oldu ki zamanı gecikti gelmiyor 40-41 e kadarda bekleyemem. Çünkü çoook örneklerini gördüm bebek kakasını yiyor, geciktiği için anne karnında ölüyor vs. 2 günde bir NST ye giricem takipte olucam gerisi Allahın takdiri. İnsallah sağlıkla zamanında doğarlar

Evet cnm bende bugun kontrolden sonra bakayim birşeylere dedim herşey çok çok pahali
Ilk bebek değil bizim ama iki kizdan sonra erkek bebek olunca evde hicbirsey yok hersey baştan alacagiz rabbim herkesin yardimcisi olsun
Gerçi ne pahali değil ki neye el atsan el yakıyor

Evet canım bide erken doğum riskim vardi 32 de her şey hazırdı resmen son 3 ay beklemiş gibi olduk o zaman sen bilirsin canım ama eğer sezeryan varsa aklında hiç bekleme son ana kadar sunni sancı falan ugrastirtma direk gün almak daha rahat

Sende haklısın ,gece uyumak bile zor olur o şekilde. Tam ortası olsun ne çok büyük ne çok küçük tam 6. Aya göre
Bencede ama yapıya göre sanırım aşırı kilolu da değil bebek galiba içimde hiç yer yok diyorum

Evet kuzucum ben de cok sahit oldum bu durumlara ama Allah a emanat bence bilincli bilgili bir doktor yonlendirmesi ile hersey rahat olur Allah in izniyle zaten inat etmekte fayda yok bu durumlarda sez. diosa öyle olcak yapcak bisey yok Amin kuzum sağlıkla gelsinler mucizelerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…