2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kız ne ara sizli bizli olduk haklısın canım, içimize sindi aslında Efe de çok güzel isim , Batın’dan daha güzel bence iyi yapmışsın
Hahah sizli bizli olmadık eşinle senden bahsediyordum siz diye ikinizin kararı ya Evet bencede bende sevdim ben zaten kısa ve yalın şeyleri çok severim iyi oldu bizim için Efe

Kuzular benim ilk gebeliğim cok bilgim yok sizden fikir istiyorum. Şimdi ablamdan park beşik alicam yanımda yatsın, sonrasi icinde bunu mu alsam baya baya mantikli geliyor bana. E herşey sürekli pahalilasiyor. Uyku eğitimi dusunuyorum 8/9 aydan sonra. Bunda odasinda uyuturum, sonra da yatak oluyor zaten bildiğin ya. Ne diyorsunuz? Alırsam netten almam ama mobilyacilardan alırım izmirde var bi sürü. Fikre ne diyorsunuz?

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-17-14-26-50-38.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_2021-10-17-14-26-43-68.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 33
Merhaba ben oglum baby cotton cilek mobilya kullandim 2 yasindan sonra buyuyen karyola attim
Alti çekmeceli olanlar açıkçası guvenli gelmiyor bebek 8 9 aylikken tek basina birakilmaz bizim bu model oyun parki gibide kullandim vbebegin düşme ihtimali yoktu.

Eklentiler

• Screenshot_20211017-163920_Chrome.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 33
Ben de çilekte büyüyen beşik beğendim ama hiç kullanışlı olmuyor büyüyenler diyolar genelde yorumlarda, sallanma da olmuyor onlarda. Gerçi zaten önermiyor uzmanlar ama tecrübeli anneler çok işe yarıyor diyor o konuda benim de kafam karışık

Evet sallanma yok ama ben memnunum açıkçası bugun yeniden besik forumuna getirdik hatta sapasaglam masallah kac kere yaptik bozduk .

Kızlar beşik konuşulmuş. Ben bu şekilde düşünüyorum. İlk 2 ay yatağımın yanında yatırıcağım. Korkuluk iniyor yatakla birleşiyor anne yanı beşik oluyor. Sallanabilme özelliği var. Asansör sistemli. Daha sonra tekerlekli zaten odasına alıcam 1 yasına kadar kullanabilir sanırım. Sonrasında düzgün bir mobilya tarzında alırım.

Canim büyüyen beşiği büyük kizimda kullandim ama hic memmun değildim yer kapliyor
Bende oda yapacağım insllah ama montessori tarzi birsey almayi düşünüyorum

Kızlar bugün ikea’ya gittik. Bebek odası için bir gezinelim dedik. Amanin bu ne pahalılık beşiklerini hiç beğenmedim bu arada. Sallanmıyolar çok hantal şekildeler. Dolaplarını şifonyerlerinide beğenmedim. Çok ufaklar kısalar sanki. Malzemeleri güzel fakat çok pahalı. Ben odaya beşik ve büyük şifonyeri düşünüyorum. Dolap alsammı almasammı kararsızım. Baslarda gerek olmuyor dolaba sanırsam. Bir de emzirme için sallanan sandalyeden istiyorum. Çook rahat bişey akrabamızda vardı . Puf puf oturunca ben bile uyurum uygun bir sallanan sandalye bulursam alacağım

Yatak haline getirildiğinde biraz yüksek oluyor sanki, altındaki çekmecelerden dolayı, yanlarına korumalık gerekebilir. Beşik olarak güzel ama yatak hali biraz düşündürüyor. Ben meltem marka sallanan beşik aldım 2 yaşa kadar kullanılıyor, sonra da yere yakın bir yatak yaptırmayı düşünüyorum odasına.

Ben kullanıyorum bunu şu anda oğlum 3.5 yaşında hala açmadık arka tarafını 2 yasindan beri aktif kullanıyor önceden de gündüzleri uyudugunda yatıyordu ama ölçülerine dikkat edin alırken bazıları çok küçük oluyor arkadaşımda vardi mesela minyatüru gibiydi netten almış pişman olmuştu görerek almak mantıklı veya ölçü verebilirim birebir park yatak varsa kullanışlı bence bundan sonra küçük 2 yaşına gelene kadar park yatakta yatacak buna geçecek sonra muhtemelen büyüğe tekrar yatak alacaguz o zaman zaten 5 6 yaşına gelmiş olacak

Besik sallanan modunu hiç kullanamadım ben canım ki oğlum ayakta sallayarak uyutrudum park yatağın vardi salladığım an cocuk daha beter uyanirdi onların istediği daha farklı bi sallanma sanırım birde onların sallanani da var diye biliyorum ben tercih etmemiştim o zaman park yatak sallanıyor diye

Cok şıkmış bu canım çok beğendim

Cok şıkmış bu canım çok beğendim
Dimi ben de çok beğendim canım. İşlevi de çok güzel ve kullanışlı. Doğar doğmaz büyük mobilyalar sevmiyorum ben. Daha da şıkları var rastgele bir resim attım . Hele yatak kenar süslerini koyunca daha da güzel oluyor

Cocuk odasında ahşabın hastasiyim ki bu besigin beyazını görmüştüm oda kutu gibi vok tatliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…