- 24 Ağustos 2016
- 3.751
- 6.293
- 158
Evet gebelik hormonları işte alınganlık yaptım sanırımGüldürdün benibence elinle ikinizi kastederek siz demişti
Bu arada bence de Demir çok iyi seçimadıyla sağlıkla yaşasın paşa
Hahah sizli bizli olmadık eşinle senden bahsediyordum siz diye ikinizin kararı yaKız ne ara sizli bizli oldukhaklısın canım, içimize sindi aslında Efe de çok güzel isim , Batın’dan daha güzel bence iyi yapmışsın
Teşekkür ederiz teyzesiAy maşallah onaben de yarın gideceğim kızımı görmeye. Aynı güzel haberleri duymak nasip olsun hepimize inşallah Benim kızımın eli hep yüzünde, bi şöyle poz veremedi anası kılıklı sevmiyor foto çekilmeyi
Hahaha aynen benide güldürdü vallahiGüldürdün benibence elinle ikinizi kastederek siz demişti
Bu arada bence de Demir çok iyi seçimadıyla sağlıkla yaşasın paşa
Merhaba ben oglum baby cotton cilek mobilya kullandim 2 yasindan sonra buyuyen karyola attimKuzular benim ilk gebeliğim cok bilgim yok sizden fikir istiyorum. Şimdi ablamdan park beşik alicam yanımda yatsın, sonrasi icinde bunu mu alsam baya baya mantikli geliyor bana. E herşey sürekli pahalilasiyor. Uyku eğitimi dusunuyorum 8/9 aydan sonra. Bunda odasinda uyuturum, sonra da yatak oluyor zaten bildiğin ya. Ne diyorsunuz? Alırsam netten almam ama mobilyacilardan alırım izmirde var bi sürü. Fikre ne diyorsunuz?
Evet sallanma yok ama ben memnunum açıkçası bugun yeniden besik forumuna getirdik hatta sapasaglam masallah kac kere yaptik bozduk .Ben de çilekte büyüyen beşik beğendim ama hiç kullanışlı olmuyor büyüyenler diyolar genelde yorumlarda, sallanma da olmuyor onlarda. Gerçi zaten önermiyor uzmanlar ama tecrübeli anneler çok işe yarıyor diyoro konuda benim de kafam karışık
Canim büyüyen beşiği büyük kizimda kullandim ama hic memmun değildim yer kapliyorKuzular benim ilk gebeliğim cok bilgim yok sizden fikir istiyorum. Şimdi ablamdan park beşik alicam yanımda yatsın, sonrasi icinde bunu mu alsam baya baya mantikli geliyor bana. E herşey sürekli pahalilasiyor. Uyku eğitimi dusunuyorum 8/9 aydan sonra. Bunda odasinda uyuturum, sonra da yatak oluyor zaten bildiğin ya. Ne diyorsunuz? Alırsam netten almam ama mobilyacilardan alırım izmirde var bi sürü. Fikre ne diyorsunuz?
Yatak haline getirildiğinde biraz yüksek oluyor sanki, altındaki çekmecelerden dolayı, yanlarına korumalık gerekebilir. Beşik olarak güzel ama yatak hali biraz düşündürüyor. Ben meltem marka sallanan beşik aldım 2 yaşa kadar kullanılıyor, sonra da yere yakın bir yatak yaptırmayı düşünüyorum odasına.Kuzular benim ilk gebeliğim cok bilgim yok sizden fikir istiyorum. Şimdi ablamdan park beşik alicam yanımda yatsın, sonrasi icinde bunu mu alsam baya baya mantikli geliyor bana. E herşey sürekli pahalilasiyor. Uyku eğitimi dusunuyorum 8/9 aydan sonra. Bunda odasinda uyuturum, sonra da yatak oluyor zaten bildiğin ya. Ne diyorsunuz? Alırsam netten almam ama mobilyacilardan alırım izmirde var bi sürü. Fikre ne diyorsunuz?
Ben kullanıyorum bunu şu anda oğlum 3.5 yaşında hala açmadık arka tarafını 2 yasindan beri aktif kullanıyor önceden de gündüzleri uyudugunda yatıyordu ama ölçülerine dikkat edin alırken bazıları çok küçük oluyor arkadaşımda vardi mesela minyatüru gibiydi netten almış pişman olmuştu görerek almak mantıklı veya ölçü verebilirim birebir park yatak varsa kullanışlı bence bundan sonra küçük 2 yaşına gelene kadar park yatakta yatacak buna geçecek sonra muhtemelen büyüğe tekrar yatak alacaguz o zaman zaten 5 6 yaşına gelmiş olacakKuzular benim ilk gebeliğim cok bilgim yok sizden fikir istiyorum. Şimdi ablamdan park beşik alicam yanımda yatsın, sonrasi icinde bunu mu alsam baya baya mantikli geliyor bana. E herşey sürekli pahalilasiyor. Uyku eğitimi dusunuyorum 8/9 aydan sonra. Bunda odasinda uyuturum, sonra da yatak oluyor zaten bildiğin ya. Ne diyorsunuz? Alırsam netten almam ama mobilyacilardan alırım izmirde var bi sürü. Fikre ne diyorsunuz?
Besik sallanan modunu hiç kullanamadım ben canım ki oğlum ayakta sallayarak uyutrudum park yatağın vardi salladığım an cocuk daha beter uyanirdi onların istediği daha farklı bi sallanma sanırım birde onların sallanani da var diye biliyorum ben tercih etmemiştim o zaman park yatak sallanıyor diyeBen de çilekte büyüyen beşik beğendim ama hiç kullanışlı olmuyor büyüyenler diyolar genelde yorumlarda, sallanma da olmuyor onlarda. Gerçi zaten önermiyor uzmanlar ama tecrübeli anneler çok işe yarıyor diyoro konuda benim de kafam karışık
Cok şıkmış bu canım çok beğendimEki Görüntüle 2935127
Kızlar beşik konuşulmuş. Ben bu şekilde düşünüyorum. İlk 2 ay yatağımın yanında yatırıcağım. Korkuluk iniyor yatakla birleşiyor anne yanı beşik oluyor. Sallanabilme özelliği var. Asansör sistemli. Daha sonra tekerlekli zaten odasına alıcam 1 yasına kadar kullanabilir sanırım. Sonrasında düzgün bir mobilya tarzında alırım.
Dimi ben de çok beğendim canım. İşlevi de çok güzel ve kullanışlı. Doğar doğmaz büyük mobilyalar sevmiyorum ben. Daha da şıkları var rastgele bir resim attım . Hele yatak kenar süslerini koyunca daha da güzel oluyorCok şıkmış bu canım çok beğendim
Cocuk odasında ahşabın hastasiyim ki bu besigin beyazını görmüştüm oda kutu gibi vok tatliydiDimi ben de çok beğendim canım. İşlevi de çok güzel ve kullanışlı. Doğar doğmaz büyük mobilyalar sevmiyorum ben. Daha da şıkları var rastgele bir resim attım . Hele yatak kenar süslerini koyunca daha da güzel oluyor
Ben de istiyorumda okuduğumu anlayamayabilirim videolar daha cok işime geliyor. Bence youtube dan izleyebilirizKızlar ben bebek nasil bakilir ne edilir kitap almak istiyorumda var mi iyi dediginiz bir kitap?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?