- 6 Ocak 2021
- 566
- 1.637
- 33
- 28
Kac kiloydun cnm ne kadar aldınKızlar az önce tartıldım ve hayatımın şokunu yaşadım resmen 87 kilo olmuşum inanamıyorum. Hayatımda ilkkk kez bu kiloya çıktım ayy napicam ben imdattttt.
Bebis kafa aşağı durduğu için spor yürüyüş yasak yapamıyorumkansızlık sınırında olduğum içinde et pekmez muz vs yiyorum napicam yaaaa
Maşaallah sizi tebrik ediyorum. Diyetmİ yapiyorsunuz?93 ile hamile kaldım 86 kiloya kadar indim 22 haftalık hamileyim tartıldım 87 olmuşum.
Anladım, benmde hemen hemen aynı. Acarlar mağazası var burada. Tüm hastane çkışları 50-60 tl arası çokta kaliteli kumasları. Ama tulum zıbın bulamadım ben dehastane çıkışı alacağım, bi kaç uzun kol çıt çıtlı atlet bide takımların altından giydirmek için tek patikli altlar varya onlardan alacağım sıcak tutsun diye.Zaten bu zamana kadar denk geldikçe aldım bikaç şey birde abladan kalanlar var.
Evet benm oluyor özellkle sırt üstü yattığımda canınKizlar sizde de kalp çarpıntısı oluyormu?2 gündür kalbim yerinden fırlayacakmış gibi oluyor
Bulantım çoktu canım hiç diyet insanı değilim maalesef .daha yeni yeni geçti sayılır bulantım.arada oluyor ama eskisi gibi değil şükür. bunda da bir hikmet var diyorum.sizlerin kiloları az ben mevcutun üstüne de alsam çok kötü olurdu.Maşaallah sizi tebrik ediyorum. Diyetmİ yapiyorsunuz?
Ben öyleyim canım çok şiddetli değil ama devamlı olan bir bulantı halim var zaten istahimda açılmadı mecburen yiyorum gibi birşey ama çok şükur bu halime de ogluslarda böyle değildim bu prenses beni epey zorluyor agzimdada sürekli bi aci tat anlamadim gitti sanırım doğuma kadar böyle gidecek hala dişlerimi bile zor fircaliyorum fırçalarken öğüre öğüre bı hal oluyorumKızlar aranızda hala midesi arada bulanan var mı sabaha kadar uyuyamadım mide bulantısından aynen ilk günlere döndüm sanki şekeri tansiyonu olcuyorum normal 2 gündür akşamları bulaniyordu yediklerjmden diye geçiştiriyordum bu sabah ogurerek uyandım yine neden bitmiyor çok yorucu artık
trenyolda da güzel şeyler var canım.bak istersen.Anladım, benmde hemen hemen aynı. Acarlar mağazası var burada. Tüm hastane çkışları 50-60 tl arası çokta kaliteli kumasları. Ama tulum zıbın bulamadım ben de
Trendyolda da pahalı , nadir ucuzluyor o zamanda kargo parasıyla aynı hesaba denk geliyor maalesef.emziğini vs oradan almayı düşünüyorum ama canımtrenyolda da güzel şeyler var canım.bak istersen.
emzik biberon almadım almayacağım.ilk kızımda hiç kullanmadım.eğer çok elzem olursa alacağım.Trendyolda da pahalı , nadir ucuzluyor o zamanda kargo parasıyla aynı hesaba denk geliyor maalesef.emziğini vs oradan almayı düşünüyorum ama canım
Ben de kullanmayacağım ama aldım yine de canım biberon. Yenidoğan anne meme reddi olmaması için özel baslıklı aldım lansinoh’un. Ne olur ne olmaz. Her ihitmale karşı mamada bulunduracağım. Hersey bizim için ben ne kadar karsı çıksamda dünyanın bin bir türlü hali varemzik biberon almadım almayacağım.ilk kızımda hiç kullanmadım.eğer çok elzem olursa alacağım.
Benimde yemekten sonra oluyor kuzum insllah geçici bir durumdurEvet benm oluyor özellkle sırt üstü yattığımda canın
aynen doğru söylüyorsun canım.Ben de kullanmayacağım ama aldım yine de canım biberon. Yenidoğan anne meme reddi olmaması için özel baslıklı aldım lansinoh’un. Ne olur ne olmaz. Her ihitmale karşı mamada bulunduracağım. Hersey bizim için ben ne kadar karsı çıksamda dünyanın bin bir türlü hali var
Geçicidir fazla baskı yaptığı için oluyordur canım. Çoğalırsa kardiyolojiye git mutlaka gebelikte kalp çarpıntısı oluyor bazen. Arada nadir oluyorsa bende de oluyorBenimde yemekten sonra oluyor kuzum insllah geçici bir durumdur
Tamam kuzum insllah tekrar yaşamamGeçicidir fazla baskı yaptığı için oluyordur canım. Çoğalırsa kardiyolojiye git mutlaka gebelikte kalp çarpıntısı oluyor bazen. Arada nadir oluyorsa bende de oluyor
Evet cnm ya hersey ateş pahasi mübarekKızlar merhaba, atlet yerine giydireceğimiz düz beyaz çıtçıtlı zıbınlar bile çok pahalı değil mi ya? Tanesi 15 liradan aşağı yokFazladan alıcağımızı düşününce bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?