Başın sağolsun canımBenim bi yakın tanıdığım da öyle oldu cnm ondan korkuyorum bende, benim 4 buçuk aylik bi kaybım var, suni sanci verdiler yaklaşık 3 saat yaşadım cok zordu gerçekten
Aldığımız nefes bile dolara endeksli olunca bunlara şaşırmamak gerekiyor aslında. Oğlumdayken herşeyi sakladım iyiki de saklamışım. Geçen DeFacto da bildiğin bi bebe tulumu 80-90 ₺Dun e bebege gittim ve hayatimin şokunu yaşadım 2 ay önce baktığım 399tl olan puset bir anda 599 olmuş hayretler icindeyim gerçekten öyle içime oturdu ki alalim aman dursun sonra alırız diye acele etmiyorduk ilk bebeği olacaklar ne dusunuyorsaniz o anda alın bu işin başka yolu yok herhalde
Teşekkür ederim canımCnm yatarken hamile yastığımi kullansan belko ağrın olmaz bebek büyüdükçe yatmakta zor oluyor
Kilonun etkisde olabilir tabi eger çok ağırı olirsa dokturuna daniş cnm
Bende civile gittim hafta sonu, bir şokta ben yaşadım, kızıma alışverişimi hatırlıyorum aa ne uygun ne uygun diyerek doldurmuştuk sepeti.Şimdi yuhh bu nedir diye diye gezdim tüm mağazayı..dün hamile bir arkadaşıma bahsettim fiyatlar çok artmış diye bebeğim sağlıklı olsun gözüm yok fazla eşyada diye yorum yaptı bu duruma..Dun e bebege gittim ve hayatimin şokunu yaşadım 2 ay önce baktığım 399tl olan puset bir anda 599 olmuş hayretler icindeyim gerçekten öyle içime oturdu ki alalim aman dursun sonra alırız diye acele etmiyorduk ilk bebeği olacaklar ne dusunuyorsaniz o anda alın bu işin başka yolu yok herhalde
Neler eksiğin var canımBende civile gittim hafta sonu, bir şokta ben yaşadım, kızıma alışverişimi hatırlıyorum aa ne uygun ne uygun diyerek doldurmuştuk sepeti.Şimdi yuhh bu nedir diye diye gezdim tüm mağazayı..dün hamile bir arkadaşıma bahsettim fiyatlar çok artmış diye bebeğim sağlıklı olsun gözüm yok fazla eşyada diye yorum yaptı bu duruma..
ben ne anlatıyorum bu ne diyor dedim
hastane çıkışı alacağım, bi kaç uzun kol çıt çıtlı atlet bide takımların altından giydirmek için tek patikli altlar varya onlardan alacağım sıcak tutsun diye.Zaten bu zamana kadar denk geldikçe aldım bikaç şey birde abladan kalanlar var.Neler eksiğin var canım
93 ile hamile kaldım 86 kiloya kadar indim 22 haftalık hamileyim tartıldım 87 olmuşum.Günaydın kizlar. 23+1 den selamlar. Kilo konusulmus hep 50 ile hamile kaldim 60 oldum. Ctesi doktor randevum var beni mafedecek korkuyorumsürekli yemek istiyorum her yemekten sonra mide zafiyeti geciriyorum yinede akıllanmıyorum
Geçen gün sabah uyanınca su içtim diye çıkardım ve hala tiksindigim şeyleri yiyemiyorum ama tabi öyle devamlı bulantı olmuyor benimKızlar aranızda hala midesi arada bulanan var mı sabaha kadar uyuyamadım mide bulantısından aynen ilk günlere döndüm sanki şekeri tansiyonu olcuyorum normal 2 gündür akşamları bulaniyordu yediklerjmden diye geçiştiriyordum bu sabah ogurerek uyandım yine neden bitmiyor çok yorucu artık
Benimde ara ara oluyor cnm ya diyorum miğde yanmasindan oluyor sanirim, bide ac kalinca oluyorKızlar aranızda hala midesi arada bulanan var mı sabaha kadar uyuyamadım mide bulantısından aynen ilk günlere döndüm sanki şekeri tansiyonu olcuyorum normal 2 gündür akşamları bulaniyordu yediklerjmden diye geçiştiriyordum bu sabah ogurerek uyandım yine neden bitmiyor çok yorucu artık
Sağol cnm amin inşallah, bu kez saglikla kavuşuruz hepimiz inşallah..Başın sağolsun canımsuni sancı gerçekten çok farklı, rabbim bi avazda kurtulmayı nasip etsin inşallah
Baya kilo vermişsin cnm ya ben 2 kilo verdim, beni tarhana çorbası ve patates haşlama beslemis demek93 ile hamile kaldım 86 kiloya kadar indim 22 haftalık hamileyim tartıldım 87 olmuşum.
ne çektin canım mide bulantısından. son aylar bebek mideye yaslanınca tekrar başlayabiliyormus diye duymustum. doktoruna sorsan belki mide ilacı rahatlatırKızlar aranızda hala midesi arada bulanan var mı sabaha kadar uyuyamadım mide bulantısından aynen ilk günlere döndüm sanki şekeri tansiyonu olcuyorum normal 2 gündür akşamları bulaniyordu yediklerjmden diye geçiştiriyordum bu sabah ogurerek uyandım yine neden bitmiyor çok yorucu artık
Ben de sonuna geldikçe daha tatlı bisküvi falan yemiycem yazıcan sandım, abartmıycam geldiCanim benim bacak boyu onden gider karin bir hafta geriden giderdi bir anda karın cok büyüyünce endise ettim sekerden dedi .daha da tatli biskuvi falan abartmicam
Bende şu sıra yiyorum cnm bu yadan sonra alırım artık.Doyma hissim bazen yok oluyor.Baya kilo vermişsin cnm ya ben 2 kilo verdim, beni tarhana çorbası ve patates haşlama beslemis demek
Fiyatlardaki bu zıplamalar dolar euro arttığı için oluyor, gerçekten ithal ürünler için özellikle fiyatı uygun bulunca kaçırmamak gerek. Ülkede de zaten enflasyon var , her şey çok pahalı. Muzun kg’su bile olmuş 20-30 tlDun e bebege gittim ve hayatimin şokunu yaşadım 2 ay önce baktığım 399tl olan puset bir anda 599 olmuş hayretler icindeyim gerçekten öyle içime oturdu ki alalim aman dursun sonra alırız diye acele etmiyorduk ilk bebeği olacaklar ne dusunuyorsaniz o anda alın bu işin başka yolu yok herhalde
Benimde öyle cnm ya doyamıyorum resmen, hele beyaz ekmeği yedikçe yiyesim geliyor, bende tam buğday ekmeği aldım, o doyuruyorBende şu sıra yiyorum cnm bu yadan sonra alırım artık.Doyma hissim bazen yok oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?