- 12 Ekim 2008
- 7.106
- En iyi cevaplar
- 2
- 16.308
- 773
Sağlıkla gelsinler. Bebek arabası konusunda ben de acele etmiyorum ve büyük olasılıkla sizin gibi tek bebek arabası alacagım. Oto koltugu olarak bebek ablasının koltugunu kullanacak, ablası da artık büyüdü ona büyük çocuk koltugu alacağız. Hastaneye falan giderken de üzerimize baglarız diye düşüdüm, yürüyüşe dışarı giderken de ilk zamanlar üzerimiE baglar çıkarız. Sonra nasıl bir arabaya ihtiyacımız oldugunu anlar ona göre bir araba alırız diye düşünüyorum.Sağlıklı olsun da her şey olur, bizimde tüp bebek olduğu için çok yüklü miktarda harcamamız oldu. Arabamızı sattık tedaviyi karşılamak için. Şimdi de ufak tefek şeyler almaya çalışıyoruz. İlk başta oda yaparız dedik ama sonra vazgeçtim. İkinci el park yatak baktık ama sifirlari ile arasında çok fark olmayınca hemen aldık. Çevremdeki annelerin önerisi ile travel sistem araba almadım. Tam yatar baston araba aldık. 4. Aydan itibaren kullanılıyormuş. Zaten kısa denk gelecek dışarıya cikamayacagiz diye düşündük. Hastaneye geliş gidislerde kullanmak için ikinci el puset alacağım. Tekstil ürünlerini anneannemiz hallediyor kıyafetlerini de alacaklar yavaş yavas. Önemli olan sağlıklı olmaları. Bu devirde ev sahibi olmak kadar güzeli yok. Hem o evde bebeğinize yatırım.
Bir tane anne yanı beşik alacağım ilk 6-7 ay için. Sonrası için arkadaşım çocugunun beşiğini verdi onu kullanacağız.