2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Haklisin canim test verdim bakalim ins bir sıkıntı çıkmaz kbb ci gerek yok faranjit dedi ama ben yinede verdim
Olsun canım iyi yapmışsın, negatif çıkar bencede ama senin için rahat olmuş olur.
Ben de bayılıyorum. Dünyanın en güzel hissi en güzel anları. Bazen hiç doğurmasam içimde hissetsem diyorum😇 hissetmediğimde üzülüyorum resmen🤭
Dimi 💕çok yakında gece bile uyutmayacaklar tekmelerden dolayı 😁

Ballikko Ballikko 5 yıl önceki liste canım ama yenisi ilk çocuk için uygun degil ondan bunu gönderdim

Eklentiler

• 20211019_184842.webp
    20211019_184842.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 64
0-3 ay ve 3-6 ay olanları uzun kollu aldım
6 ay ve 9 ay karışık aldım
bir de 12 ay aldım onlar yarım kol
ilk oğlanda zorlanmadım giy çıkarda,
kışın doğacakları için ilk ayları uzun aldım
benim oğlumun vucudu sıcağı sevmiyor, hemen kızarıyor
o sebeble kalın yorgan örtememiştim
Bazı yerlerde uzun kollu giydirmek zor oluyor diye okudum da ondan sordum cnm

Sağolasın canım . Alt açma ünitesi gereksiz geliyor bana ama biryandan da alt rafları falan kullanıslı geliyor. Odada yer varsa alınabilir tabii.
Alt açma ünitesi çok gereksiz bence canım, sadece sızdırmayan bez açma örtüsü oluyor, onlardan alırsın ve kendi yatak odanda yaparsın bu işi. Ben sererdim o örtüyü, çiş yaparsa da bezi değiştirirken
yatak batmazdı, pratik birşey 🤗👍🏻

Bahsettiğim şu örtü ☺️

Eklentiler

• 309D3B12-39D5-451B-B207-182C50C7D283.webp
    309D3B12-39D5-451B-B207-182C50C7D283.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 43
Ben işk çpcugumda kendim babynest dikmiştim, o zaman çok az yerde satılıyordu. Onu uzunca bir süre yemek masasının üzerinde alt değiştirmek için kullandık. Koltukta, yatakta falan alt değiştirirken çok eğiliniyor, benim bel ağrım var daha çok arttırıyor. O nedenle yüksek yerde alt değiştirmek daha kolay oluyor. Şimdi de bir tane yastık alacağım, masa üstnde durur, alt değiştiririm diye düşünüyorum.

Ateş ölçeri temassız almıştık. Çok şükür 5 yıldır çok az kullandık. Zaten annenin ateş ölçere ihtyacı olmuyor, hissediyorsun çocugunun atesı var yok. Mesela 2 yaş civarı bir kez ateşölçer ateş yok gösteriyordu ama ben çocugumu sıcak hissediyordum. Doktora böyle söyledim, doktor annesi ateşi var diyorsa çocugun ateşi vardır o zaman ateş ölçerin ne dediği mühim değil demişti.
Bebeğimiz bize uğurlu geldi, ev aldık, aralıkta taşınıcaz inşallah. Ama tüm para evin ön ödemesine gidiyor. Şu an istediğimiz beşiği alamıyoruz. Bebek arabasını zaten ne alacağımı bilmiyorum ama şu an alacak paramız da yok. Sanırım aralık ayına kadar çpcugumuza bir şey alamayacağız. İnşallah aralıktan sonra elimize para kalır da şubattan ömce çocugun alışverişini yaparız rahatça.

Ben işk çpcugumda kendim babynest dikmiştim, o zaman çok az yerde satılıyordu. Onu uzunca bir süre yemek masasının üzerinde alt değiştirmek için kullandık. Koltukta, yatakta falan alt değiştirirken çok eğiliniyor, benim bel ağrım var daha çok arttırıyor. O nedenle yüksek yerde alt değiştirmek daha kolay oluyor. Şimdi de bir tane yastık alacağım, masa üstnde durur, alt değiştiririm diye düşünüyorum.

Ateş ölçeri temassız almıştık. Çok şükür 5 yıldır çok az kullandık. Zaten annenin ateş ölçere ihtyacı olmuyor, hissediyorsun çocugunun atesı var yok. Mesela 2 yaş civarı bir kez ateşölçer ateş yok gösteriyordu ama ben çocugumu sıcak hissediyordum. Doktora böyle söyledim, doktor annesi ateşi var diyorsa çocugun ateşi vardır o zaman ateş ölçerin ne dediği mühim değil demişti.
Bebeğimiz bize uğurlu geldi, ev aldık, aralıkta taşınıcaz inşallah. Ama tüm para evin ön ödemesine gidiyor. Şu an istediğimiz beşiği alamıyoruz. Bebek arabasını zaten ne alacağımı bilmiyorum ama şu an alacak paramız da yok. Sanırım aralık ayına kadar çpcugumuza bir şey alamayacağız. İnşallah aralıktan sonra elimize para kalır da şubattan ömce çocugun alışverişini yaparız rahatça.
Sağlıklı olsun da her şey olur, bizimde tüp bebek olduğu için çok yüklü miktarda harcamamız oldu. Arabamızı sattık tedaviyi karşılamak için. Şimdi de ufak tefek şeyler almaya çalışıyoruz. İlk başta oda yaparız dedik ama sonra vazgeçtim. İkinci el park yatak baktık ama sifirlari ile arasında çok fark olmayınca hemen aldık. Çevremdeki annelerin önerisi ile travel sistem araba almadım. Tam yatar baston araba aldık. 4. Aydan itibaren kullanılıyormuş. Zaten kısa denk gelecek dışarıya cikamayacagiz diye düşündük. Hastaneye geliş gidislerde kullanmak için ikinci el puset alacağım. Tekstil ürünlerini anneannemiz hallediyor kıyafetlerini de alacaklar yavaş yavas. Önemli olan sağlıklı olmaları. Bu devirde ev sahibi olmak kadar güzeli yok. Hem o evde bebeğinize yatırım.

Alt açma ünitesi çok gereksiz bence canım, sadece sızdırmayan bez açma örtüsü oluyor, onlardan alırsın ve kendi yatak odanda yaparsın bu işi. Ben sererdim o örtüyü, çiş yaparsa da bezi değiştirirken
yatak batmazdı, pratik birşey 🤗👍🏻

Bahsettiğim şu örtü ☺️
Evet biliyorum canım çevremdekilerde öyle yapıyor. Stok yapıcam zaten 😊 sağolasın. Zengin villa tarzı evim olaydı alt açma ünitesinin alasını yaptırırdım valla 🤣🤣

ben de ilk ay hep yemek masasında açtım altını. sezeryanlı olunca bir de çok daha iyi oluyor. annem alt açma dikmişti onda açmıştım altını yemek masasına koyup.

Back
X