Ben işk çpcugumda kendim babynest dikmiştim, o zaman çok az yerde satılıyordu. Onu uzunca bir süre yemek masasının üzerinde alt değiştirmek için kullandık. Koltukta, yatakta falan alt değiştirirken çok eğiliniyor, benim bel ağrım var daha çok arttırıyor. O nedenle yüksek yerde alt değiştirmek daha kolay oluyor. Şimdi de bir tane yastık alacağım, masa üstnde durur, alt değiştiririm diye düşünüyorum.
Ateş ölçeri temassız almıştık. Çok şükür 5 yıldır çok az kullandık. Zaten annenin ateş ölçere ihtyacı olmuyor, hissediyorsun çocugunun atesı var yok. Mesela 2 yaş civarı bir kez ateşölçer ateş yok gösteriyordu ama ben çocugumu sıcak hissediyordum. Doktora böyle söyledim, doktor annesi ateşi var diyorsa çocugun ateşi vardır o zaman ateş ölçerin ne dediği mühim değil demişti.
Bebeğimiz bize uğurlu geldi, ev aldık, aralıkta taşınıcaz inşallah. Ama tüm para evin ön ödemesine gidiyor. Şu an istediğimiz beşiği alamıyoruz. Bebek arabasını zaten ne alacağımı bilmiyorum ama şu an alacak paramız da yok. Sanırım aralık ayına kadar çpcugumuza bir şey alamayacağız. İnşallah aralıktan sonra elimize para kalır da şubattan ömce çocugun alışverişini yaparız rahatça.