Valla senelerdir tedaviler dualar beklemeler hele de kalbimdeki kız olunca biraz heyecanlıyım alasım geliyorArkadaşlaralışveriş işini fazla mı büyütüyorsunuz ben mi çok hafife alıyorum acaba
9-10 zıbın, 3-4 5 li hastane çıkışı, 2-3 tulum, bikaç tane altlı üstü takım inanın yeter. Bide bebek belki iri,belki minyon olacak . Sonrasında da alınır hep internetten alıyoruz zaten.
Ben biberon hiç almayacağım, bebek arabası abisinden var bi tane park beşik alırım tamam.
Yoo bence senin ikinci diye öyle geliyorArkadaşlaralışveriş işini fazla mı büyütüyorsunuz ben mi çok hafife alıyorum acaba
9-10 zıbın, 3-4 5 li hastane çıkışı, 2-3 tulum, bikaç tane altlı üstü takım inanın yeter. Bide bebek belki iri,belki minyon olacak . Sonrasında da alınır hep internetten alıyoruz zaten.
Ben biberon hiç almayacağım, bebek arabası abisinden var bi tane park beşik alırım tamam.
Ben komple çektim unutuyorum aldıklarımı diyeYarın parça parça çeker atarım ben valla
Bende paso annemle teyzemin grubuna iki de kız arkadaşıma atıyorumBen komple çektim unutuyorum aldıklarımı diyesırayla dizdim çektim. Listede yaptım aldıklarımı falan
Çok haklısın tek seferde hepsini almak zor. Benimde bebeğimde tüp bebekValla senelerdir tedaviler dualar beklemeler hele de kalbimdeki kız olunca biraz heyecanlıyım alasım geliyorAbartı değil heyecan diyorum ben 3 aylık aldım hep en küçük iri de doğarsa doğunca giyer diye düşündüm bizim hiç birşeylerimiz de olmadığından bir kere de yığılmasın diye parça parça almak istiyorum senelerdir bebek mağazaları gezeceğim günü bekledim indirim iyi yakalarsam netten ama genel de geze geze alıyorum ağırlaşmadan
Biberon da olurda Meme hemen emmezse lazım olur diye bir büyük bir küçük iki boy düşündüm başka almayacağım
Ama dolap yatak araba oto koltuğu ıvır zıvır derken baya masraf bir kere de gidip alıp geleyim diyemiyorum hele de uzun tüp bebek masrafları yeni aşmışken
İlkinde de böyleydim öyle gidip almıştım ara ara. Galiba karakter meselesi ben fazla rahatım.Yoo bence senin ikinci diye öyle geliyorilk bebişi olanlar için büyütülmesi normal. Çünkü hersey sıfırdan oluyor. Kıyafet harici de çok şey var ki alınacak . Ben mesela eksik listesi yaptım var baya bi eksiğim . Olmazsa olmazlar hemde yani
Sevindim valla canım, çok şükürYaptırdım kuzum çok şükür negatif çıktı ama ben baya fenayim ins biran önce geçer her yerim ağrıyor. Umarim test verirkende bulasmamistir hic steril değildi hayırlısı artık
Sağlıkla gelsinler insallahhhhValla senelerdir tedaviler dualar beklemeler hele de kalbimdeki kız olunca biraz heyecanlıyım alasım geliyorAbartı değil heyecan diyorum ben 3 aylık aldım hep en küçük iri de doğarsa doğunca giyer diye düşündüm bizim hiç birşeylerimiz de olmadığından bir kere de yığılmasın diye parça parça almak istiyorum senelerdir bebek mağazaları gezeceğim günü bekledim indirim iyi yakalarsam netten ama genel de geze geze alıyorum ağırlaşmadan
Biberon da olurda Meme hemen emmezse lazım olur diye bir büyük bir küçük iki boy düşündüm başka almayacağım
Ama dolap yatak araba oto koltuğu ıvır zıvır derken baya masraf bir kere de gidip alıp geleyim diyemiyorum hele de uzun tüp bebek masrafları yeni aşmışken
O da küçücük olacak :)cinsiyeti öprendiğimde almıstım bundan. ama küçücük geliyo nasıl sığacak içine bilmiyorum
Sağol canım insSevindim valla canım, çok şükürumarım bir an önce iyileşirsin
Valla ben de ara ara gidip alanlardanım. Bim A101 ikinci el dolap uygulaması dışında alışveriş yaptığımı hatırlamıyorumÇok haklısın tek seferde hepsini almak zor. Benimde bebeğimde tüp bebekilk bebeğimde tüp bebekti galiba karakter meselesi ben fazla sakinim☺
İlkinde de böyleydim öyle gidip almıştım ara ara. Galiba karakter meselesi ben fazla rahatım.
Sanırım yanlış anlaşıldım, yazdığım mesajı geri alıyorumValla ben de ara ara gidip alanlardanım. Bim A101 ikinci el dolap uygulaması dışında alışveriş yaptığımı hatırlamıyorumrahatlıksa ben de rahatmışım
Kundak bence yanlış anlama canım ama travmatik bir şey gibi geliyorBu tip bir kundak almanızı tavsiye ederim. Yeni doğan beden olması şart değil, 3 ay beden de uzun vadede kullanılabilir.
Bebeği bunun içine koyup kumdaklamak çok rahat oluyor. Bebekler de kundaklanmayı seviyor çoğunlukla.
Valla ben kızımdan kalanları hep dağıttım çünkü herşey pembeli falan. Bende bir astronot ve sadece birkaç zıbına şimdiden bin TL harcadım daha hiçbirşey yok. Ne kıyafeti ne küveti ne şampuanı ne bezi.. Odasında da abladan kalma çiçekli avize ve perdeler var halısıda pembe ne yapacağım bilmiyorum düşündükçe bayılacak gibi oluyorumbenim de ikinci. hem de cinsiyet aynı. ben neden 2bin tllik liste yaptım ve kıyafet hariç
Aslında aksine bebekler kundaklanınca kendilerini anne karnında gibi hissederler. Tabi nasıl kundaklandığı önemli modern kundaklardan almak gerekiyor. İçinde öyle huzurlu uyuyorlar ki izlemelere doyamıyorsunKundak bence yanlış anlama canım ama travmatik bir şey gibi geliyorkızımda hiç yapmadım…kayınvalidem bir kere kızımı ayağında sallıyordu, baktım çocuğun ellerini alt pijamasının lastiğine sıkıştırmış,,nevrim döndü öyle görünce , bir daha böyle yapma demiştim, sinirlenmiştim…kendini bebeğin yerine koysana, seni böyle fermuarlamışlar , ellerini bacaklarını oynatamıyorsun, dilin var ama henüz konuşmayı da öğrenemedin, çaresizliğe bak
Ben kızımda hiç 2.el almadım, o zaman dolap vs tarz uygulamalar yaygın değildi, 5 sene öncesi sonuçta ya da ben bilmiyordum…şimdi oğluma astronot tulum aldım 2.el, mothercare marka ve 0-3 ay zaten kadın kaç kere kullanmıştır ki onu kullanan da süt kokulu bebişMesela kürklü bir tulum aldım ikinci el . Sıfırı 200 den aşağı değildir 35 tl ye sıfır gibi aldım :) dış giyimler mont tarzı ürünler alınabilir. Gerçekten tertemiz geldi bir defa giydirmiş anne.
Zaten benm bebeğiminde giyeceği max 5 defa olur. Astronot tulum almayı düşünüyorsan ikinci el öneririm:)
Valla bende burada kızları görünce eyvah diyorum sen geç kaldın al bari bişeylerArkadaşlaralışveriş işini fazla mı büyütüyorsunuz ben mi çok hafife alıyorum acaba
Harika canım satman da çok güzel bravo vallaBen kızımda hiç 2.el almadım, o zaman dolap vs tarz uygulamalar yaygın değildi, 5 sene öncesi sonuçta ya da ben bilmiyordum…şimdi oğluma astronot tulum aldım 2.el, mothercare marka ve 0-3 ay zaten kadın kaç kere kullanmıştır ki onu kullanan da süt kokulu bebişüstelik 50 tl ye aldım, o tarz astronotlar hele o markanın 400 tl den aşağı değil, araştırdım biliyorum . O yüzden çok iyi yapmışsın canım benim ürünlerime de bakabilirsin, geçenlerde nike ilk adım ayakkabısı sattım dolaptan Gıcır gıcırdı ve uyguna sattım valla Montlar vs de var chicco, mayoral’ın yabancıya gitmez hem dolaptaki nickim emilybrontee Gardropsta da Darkamber
Kızıma da ilk defa 2.el bir şey aldım dolaptan. Zara’nın kışlık botunu aldım kürklü, bot bir geldi 2.el olduğuna inanamadım, fotodakinden bile temiz mis gibiydi, tabanı bal dök yala o kadar temiz hiç giyilmemiş gibiHarika canım satman da çok güzel bravo vallabakarım tabii
Tabii ki canım artk herkes böyle yapıyor . İkinci el almak mantıklı gerçekten pahalı şeyleriKızıma da ilk defa 2.el bir şey aldım dolaptan. Zara’nın kışlık botunu aldım kürklü, bot bir geldi 2.el olduğuna inanamadım, fotodakinden bile temiz mis gibiydi, tabanı bal dök yala o kadar temiz hiç giyilmemiş gibive 1/4 fiyatına aldım kızımın kışlıklarını henüz çıkarmadım, daha çok güzel şeyler koyacağım inşallah Hem ev ekonomisine katkı..
İki boy biberon almayın bence boşa masraf yapmayın derin ben kızımda Dr braun ile başladım ama beğenmedim ucu yumuşak çocuk emmeye çalışırken içeri kaçıyor ucu Philips avent önermiştir şekilde anne memesi gibi yapı olarak uç kısmı kavramaları rahat oluyor. Keşke gerek olmasa da kullanılmasa ben bu defa almayacağım biberon ve emzik mesela. Şunu tavsiye edebilirim doğum yapar yapmaz süt gelmiyor hemen orada sütünüzü sağarsanız süt gelmeye başlıyor ve sıkıntı yaşamıyorsunuz bununla alakalı. Ben satmıştım makinamı o yüzden yenisini alacağım şimdiValla senelerdir tedaviler dualar beklemeler hele de kalbimdeki kız olunca biraz heyecanlıyım alasım geliyorAbartı değil heyecan diyorum ben 3 aylık aldım hep en küçük iri de doğarsa doğunca giyer diye düşündüm bizim hiç birşeylerimiz de olmadığından bir kere de yığılmasın diye parça parça almak istiyorum senelerdir bebek mağazaları gezeceğim günü bekledim indirim iyi yakalarsam netten ama genel de geze geze alıyorum ağırlaşmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?