Bende bol kalıpta 6 dar da 9 aldım B&g de yazlıklar da harika indirim vardı 45-50 TL harika şeyler aldımyazlıkları kaç ay alıyosun canım. ben 6-9 aldım ama şüpheye düştüm
Dolap ve Gardrops’a bakıyorum güvenilir geldiiği için :) tutumlu anneyi bilmiyordum birde oraya bakayımHahaha benimde bakıp acaba dediğim ürün astronot tulumduhangi sitelerden bakıyorsunuz? Ben dolap, tutumlu anneye vs bakıyorum
Bende uzun kollu alacaktım bana uzun kollu üzerine tekrar uzun kollu zor oluyor kısa kollu ve sıfır al dediler kararsız kalmıştım bak siz yazınca ben hiç almadım hata mı ettim acaba0-3 ay ve 3-6 ay olanları uzun kollu aldım
6 ay ve 9 ay karışık aldım
bir de 12 ay aldım onlar yarım kol
ilk oğlanda zorlanmadım giy çıkarda,
kışın doğacakları için ilk ayları uzun aldım
benim oğlumun vucudu sıcağı sevmiyor, hemen kızarıyor
o sebeble kalın yorgan örtememiştim
Ay bende bazen abartıyor muyum diyorum içim eriyor kıpır kıpır elhamdulillahArtık dalgalanma şeklinde hissediyorum kızımın hareketlerini. Dışardan da belli oluyor , dalga dalga... yaa bayılıyorum bu hisse
Evet ha hatta aldıklarınızın resimleriyle atsanız ya üşenmezseniz birbirimize fikir olurListelerinizi atın kızlar ben de kendimce liste yaptım ama karşılaştıralım
Yaptırdım kuzum çok şükür negatif çıktı ama ben baya fenayim ins biran önce geçer her yerim ağrıyor. Umarim test verirkende bulasmamistir hic steril değildi hayırlısı artıkSalgın var inanılmaz herkes hasta ama için rahat etsin istiyorsan yaptır test tabi
Çocuğa en güzel yatırım yapmışsınız geri kalan herşey geçici ne olursa olsun büyüyor bir şekilde rabbim her bebeği rızkı ile yollar nasılsaBen işk çpcugumda kendim babynest dikmiştim, o zaman çok az yerde satılıyordu. Onu uzunca bir süre yemek masasının üzerinde alt değiştirmek için kullandık. Koltukta, yatakta falan alt değiştirirken çok eğiliniyor, benim bel ağrım var daha çok arttırıyor. O nedenle yüksek yerde alt değiştirmek daha kolay oluyor. Şimdi de bir tane yastık alacağım, masa üstnde durur, alt değiştiririm diye düşünüyorum.
Ateş ölçeri temassız almıştık. Çok şükür 5 yıldır çok az kullandık. Zaten annenin ateş ölçere ihtyacı olmuyor, hissediyorsun çocugunun atesı var yok. Mesela 2 yaş civarı bir kez ateşölçer ateş yok gösteriyordu ama ben çocugumu sıcak hissediyordum. Doktora böyle söyledim, doktor annesi ateşi var diyorsa çocugun ateşi vardır o zaman ateş ölçerin ne dediği mühim değil demişti.
Bebeğimiz bize uğurlu geldi, ev aldık, aralıkta taşınıcaz inşallah. Ama tüm para evin ön ödemesine gidiyor. Şu an istediğimiz beşiği alamıyoruz. Bebek arabasını zaten ne alacağımı bilmiyorum ama şu an alacak paramız da yok. Sanırım aralık ayına kadar çpcugumuza bir şey alamayacağız. İnşallah aralıktan sonra elimize para kalır da şubattan ömce çocugun alışverişini yaparız rahatça.
Rabbim korusun kötü düşünme moral de hastalığı tetikler bana mümessil bir arkadaşım şu pastili önerdi mikrop Dan korur kalabalığa girmen gerekirse at ağzına dedi zencefilliYaptırdım kuzum çok şükür negatif çıktı ama ben baya fenayim ins biran önce geçer her yerim ağrıyor. Umarim test verirkende bulasmamistir hic steril değildi hayırlısı artık
Neden zor olsunki cnm uzun kollu da al bence. Uzun kol tulumu giydirmek zor diyolar ama tulumu cikarmanin püf noktasi var yaka kısmı ona gore yapiliyor. Gorsel bulursam ataarim insallahBende uzun kollu alacaktım bana uzun kollu üzerine tekrar uzun kollu zor oluyor kısa kollu ve sıfır al dediler kararsız kalmıştım bak siz yazınca ben hiç almadım hata mı ettim acaba
Gecmis olsun. Majezik sprey kullanabilirsin bana cok iyi gelmişti.Yaptırdım kuzum çok şükür negatif çıktı ama ben baya fenayim ins biran önce geçer her yerim ağrıyor. Umarim test verirkende bulasmamistir hic steril değildi hayırlısı artık
Sagol canım gecmezse alayim bende bundan haklısınRabbim korusun kötü düşünme moral de hastalığı tetikler bana mümessil bir arkadaşım şu pastili önerdi mikrop Dan korur kalabalığa girmen gerekirse at ağzına dedi zencefilli
Sağol canım adi mi majezik canımGecmis olsun. Majezik sprey kullanabilirsin bana cok iyi gelmişti.
Bende kaç gündür perişan oldumYaptırdım kuzum çok şükür negatif çıktı ama ben baya fenayim ins biran önce geçer her yerim ağrıyor. Umarim test verirkende bulasmamistir hic steril değildi hayırlısı artık
Valla ben herseyimi atıyorumEvet ha hatta aldıklarınızın resimleriyle atsanız ya üşenmezseniz birbirimize fikir olur
Evet gördüm fiyatları şka gbi bende Hollanda da tanıdık buldum orda çok uygunmuş getiriyor bana bazen sepete tekli kalanları 1 euroya satıyorlarmışKızlar avent in biberon seti ne kadar pahalı olmuş. Ben 2020 yılında 190 TL ye almisim...şimdi ikinci kizima almak istiyorum ama fiyatlar uçmuş
Yarın parça parça çeker atarım ben vallaValla ben herseyimi atıyorumne indirim görsem ne alsam atıyorum çoğu arkadaslarım hiç paylasmıyor . Listeleri de aldıklarımızıda paylaşalım. Özellkle ben tecrübesiz anne olacağım çok işime yarar
Valla bende iki gundur fenayim canım hergun balli sut yapıyorum birde nane limon yaptım. Bakalim ins ise yarar bal hakiki bal normalde hic sevmem cok acı ama mecbur iciyorum ilac niyetine millet yiyor onu diye bakalim ins iyilesiriz canimBende kaç gündür perişan oldumbir de geceleri öksürük başladı... İki gündür antibiyotiği bıraktım. Zararli mi değil mi araştırmadım hic pekmez karabiber sıcak su karışımıni içiyorum günde bir kez. Kulaklarıma kadar yanıyor onu içince ama o sanki rahatlattı beni.
Valla bende paylaşıyorum ne aldıysamValla ben herseyimi atıyorumne indirim görsem ne alsam atıyorum çoğu arkadaslarım hiç paylasmıyor . Listeleri de aldıklarımızıda paylaşalım. Özellkle ben tecrübesiz anne olacağım çok işime yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?