2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hahaha benimde bakıp acaba dediğim ürün astronot tulumdu hangi sitelerden bakıyorsunuz? Ben dolap, tutumlu anneye vs bakıyorum
Dolap ve Gardrops’a bakıyorum güvenilir geldiiği için :) tutumlu anneyi bilmiyordum birde oraya bakayım

Bende uzun kollu alacaktım bana uzun kollu üzerine tekrar uzun kollu zor oluyor kısa kollu ve sıfır al dediler kararsız kalmıştım bak siz yazınca ben hiç almadım hata mı ettim acaba

Salgın var inanılmaz herkes hasta ama için rahat etsin istiyorsan yaptır test tabi
Yaptırdım kuzum çok şükür negatif çıktı ama ben baya fenayim ins biran önce geçer her yerim ağrıyor. Umarim test verirkende bulasmamistir hic steril değildi hayırlısı artık

Çocuğa en güzel yatırım yapmışsınız geri kalan herşey geçici ne olursa olsun büyüyor bir şekilde rabbim her bebeği rızkı ile yollar nasılsa

Yaptırdım kuzum çok şükür negatif çıktı ama ben baya fenayim ins biran önce geçer her yerim ağrıyor. Umarim test verirkende bulasmamistir hic steril değildi hayırlısı artık
Rabbim korusun kötü düşünme moral de hastalığı tetikler bana mümessil bir arkadaşım şu pastili önerdi mikrop Dan korur kalabalığa girmen gerekirse at ağzına dedi zencefilli

Eklentiler

• FDCC76E1-8C17-443D-98E2-737FFFA62312.webp
    16 KB · Görüntüleme: 29
Bende uzun kollu alacaktım bana uzun kollu üzerine tekrar uzun kollu zor oluyor kısa kollu ve sıfır al dediler kararsız kalmıştım bak siz yazınca ben hiç almadım hata mı ettim acaba
Neden zor olsunki cnm uzun kollu da al bence. Uzun kol tulumu giydirmek zor diyolar ama tulumu cikarmanin püf noktasi var yaka kısmı ona gore yapiliyor. Gorsel bulursam ataarim insallah

Gecmis olsun. Majezik sprey kullanabilirsin bana cok iyi gelmişti.

Bende kaç gündür perişan oldumbir de geceleri öksürük başladı... İki gündür antibiyotiği bıraktım. Zararli mi değil mi araştırmadım hic pekmez karabiber sıcak su karışımıni içiyorum günde bir kez. Kulaklarıma kadar yanıyor onu içince ama o sanki rahatlattı beni.

Kızlar avent in biberon seti ne kadar pahalı olmuş. Ben 2020 yılında 190 TL ye almisim...şimdi ikinci kizima almak istiyorum ama fiyatlar uçmuş

Evet ha hatta aldıklarınızın resimleriyle atsanız ya üşenmezseniz birbirimize fikir olur
Valla ben herseyimi atıyorum ne indirim görsem ne alsam atıyorum çoğu arkadaslarım hiç paylasmıyor . Listeleri de aldıklarımızıda paylaşalım. Özellkle ben tecrübesiz anne olacağım çok işime yarar

Kızlar avent in biberon seti ne kadar pahalı olmuş. Ben 2020 yılında 190 TL ye almisim...şimdi ikinci kizima almak istiyorum ama fiyatlar uçmuş
Evet gördüm fiyatları şka gbi bende Hollanda da tanıdık buldum orda çok uygunmuş getiriyor bana bazen sepete tekli kalanları 1 euroya satıyorlarmış

Arkadaşlar alışveriş işini fazla mı büyütüyorsunuz ben mi çok hafife alıyorum acaba
9-10 zıbın, 3-4 5 li hastane çıkışı, 2-3 tulum, bikaç tane altlı üstü takım inanın yeter. Bide bebek belki iri,belki minyon olacak . Sonrasında da alınır hep internetten alıyoruz zaten.
Ben biberon hiç almayacağım, bebek arabası abisinden var bi tane park beşik alırım tamam.

Valla bende iki gundur fenayim canım hergun balli sut yapıyorum birde nane limon yaptım. Bakalim ins ise yarar bal hakiki bal normalde hic sevmem cok acı ama mecbur iciyorum ilac niyetine millet yiyor onu diye bakalim ins iyilesiriz canim

Valla bende paylaşıyorum ne aldıysam mesela ablama almistim lansinoh sut sagma makinesi ikili onun biberonlarini hic kullanmamis onlari kullancam gerek olursa.cok sukur benim eksikler cok az kaldi iyiki tamamlamisim diyorum valla herşey cok pahalı.kasimin ilk haftasi da evime yerlescem şükür rahatladım bi tek sampuan pisik kremi falan alcam oldu bitti gitti ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…