2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bencede bu konuda birinci ikinci farkı var benim telefonumun not kısmında bi liste var sen liste atalım diyince atmaya utandım yani haftalık market listem daha uzun oyle söyleyeyim daha da tek bi takım aldim indirimli diye gerisini hep kardeşim hevesinden bi kac parça şirin seyler almış ben herhalde 2 hafta sonra falan çıkacağım kayinvalidemle ondan sonra tek seferde bitiririm inşallah kasimin sonu olmadan

Katkı olmaz mı hiç bol kazançlar canım bol bol satışlar dilerim sana da Benim kazancım 6 bini geçti başta 15-30-40 sattığıma uğraştığıma değiyor mu diyordum ama 2 senede 6 bin kazanmışım bir ev hanımı olarak sağlayabileceğimiz en büyük katkı bu bence elimizdekileri değerlendirmek

Oyle ama canim moro refleksi var bebeklerde ilk aylarda çok fazla atiyorlar kendi kendilerini uyandırıp ağlıyorlar ben hiç sarmadim kundak hatta oğlum kuvozde ssere serpe yatti bi hafta ama çocuk eve geldi uyuyamadi sürekli atıyordu elleri onun için çok faydalı çok sıkıp boğmak zaten uygun değil birde arkadasin attığı bu kundak baya geniş hiç sikistiracak bisey değil örtü tehlikeli olabilir diye bunu aldım biraz ince gibi sadece şubat için onu bilemedim

Evet canım çok haklısın. Şu ana kadar 4 ürün sattım ben de , 3-4 hafta önce üye oldum ben de… ilk başta bir durgunluk oldu son günlerde yoğunluk oldu bir anda Sana da bol kazançlar, güzel gelir elde etmişsin sen de bravo

Bilemedim canım, yakından inceleyip bakmak lazım, ben biraz deli yatarım mesela, sıkıntı getirdi kundak fikri ama bebeği uyandırıyorsa refleksi denemek lazım…

Daha satarsın zamanla Öne çıkarma hakkı ve güvenilir satıcı unvanı alıyorsun böyle böyle satışların daha da artacak

Biter canım ne alcağını bildikten sonra kolay oluyor. Ben hep netten alıcam sanırım. Hiç gezerek alma niyetinde değilim. Çok yoruluyorum. Fiyattada pek fark olmuyor. Bazı şeyler nette daha uygun hatta. Pahalılardan beşiğim şifonyeri ve dolabı kaldı. Ana kucağında çok kararsızım bir de. Hemen mi alsam doğduktan sonra ihtiyac halindemi alsam bilemedim

Alemsiniz :) ben de kendimi rahimde hayal edemiyorum:))
Şu an içimizde ikiye üçe katlı duruyor bıdıklar. Çıktıkları zaman dünya ona çok büyük ve korkutucu geliyor o nedenle biraz böyle hareketlerini sınırlamak onları güvende hissettiriyor.
Biraz araştırın isterseniz. Pek çok kitap, doktor tavsiye ediyor.

Arkadaşlar bazen uzun süre oturduğumda vajinada uyuşma oluyor sizde de oluyor mu yoksa bir problem mi var diye korkmaya başladım
canım sabah 7 de başlıyorum akşam 5'e kadar oturuyorum öyle bir sıkıntı yaşamadım hiç.

Canim modern kundak dediğinin linki varsa atarmisin ?
Ben 4 sene once oglumda 24 haftada beşik, anakucagi, bebek arabasi tarzi seyleri hep almistim kiyafet 30uncu haftadan sonra aldim, gittim bebek toptancıya toplu sekilde aldim cok uyguna gelmisti.
Suan bebisin reflu yastığı yok bnmde eksiklere bakmadim daha hayat da pahali bakalim napcaz.

Günaydın kizlar. 23+1 den selamlar. Kilo konusulmus hep 50 ile hamile kaldim 60 oldum. Ctesi doktor randevum var beni mafedecek korkuyorum sürekli yemek istiyorum her yemekten sonra mide zafiyeti geciriyorum yinede akıllanmıyorum
Canım internette hamilelikte çok kilo alındığında Doğumdan sonra daha kolay kilo veriliyomuş diye yazıyor ama bilemedim
68le hamile kaldım 65e indim şuan 68,5 olmuşum bakalım Doğuma kadar kaç olucaz

Valla ben de takılmıyorum 2 el kıyafete, piyasada hamile taytı olmuş 100₺ ay pardon 99₺ cik. 2.el uygulamasından bi tayt aldım hiç kullanılmadı yazıyordu 25₺ ve etiketi yoktu sadece okadar iyi durumdaydı. Bulunca aldım iyiki de almışım. Geçen LCWaikiki den de 99₺ olanı aldım daha da almam. Birdaha kullanmıcam ürüne niye okadar para vereyim ki.

Ben öyle yapmıştım sonra fırsat bulamadım ta 4 . Ayda almistim canim ama keşke önce alsaymisim çok rahat onun içinde falan uyurmus yanımda oglenleri sonra zaten 1 ay ancak durdu içinde inmeye çalışıyor kayiyordu eğer seni zorlamazsa hemen al bence

Hamile taytlarimi bende dolap uygulamasından aldım hatta birisi kutunun içinde sıfırdı ve kargosu ile 41 TL ye denk geldi. Diğeri de az giyilmisti. Kesinlikle ekonominin bu durumda olduğu bu dönemde dünya para veremem

Hamile taytlarimi bende dolap uygulamasından aldım hatta birisi kutunun içinde sıfırdı ve kargosu ile 41 TL ye denk geldi. Diğeri de az giyilmisti. Kesinlikle ekonominin bu durumda olduğu bu dönemde dünya para veremem
Aynen canım hiç gerek yok okadarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…