2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Birde her defasında gerçekten çok tuvaletim gelmiş oluyor sabahta o kadar gece kalkan hiç ben değilim sanki eşim bu sabah gece az kalktın iyi uyudun gibi sanki dedi evet dedim 4 defa kalktım bu gece çok şükür
Ya hepimiz Aynıyız o zaman, benimki de fosur fosur uyuyor valla maşallah hiç kalkmaz gece, oğlumuz olunca yandım nasıl uyandırcam bilmemaynen nasil sıkıştırıyor ya beni de ama azcik geliyor

Magnezyum içtiğimden beri kemik ağrım hiç olmadı neredeyse canım, kullan bence…

Canım soda içmek, muz yemek de iyi geliyor kasılmalara. Bende de oluyordu kafaya taktıkça daha da çok oluyor, düşünmemeye çalış istirahat et genelde
Çok sağol canım bugun daha iyiyim sabahta oldu 4 kere kasılmam.insallah bidaha olmaz
Bilmiyorum canım videoda özellikle sağ taraf diye hatırlıyorum.yarın tetanozun 2.dozunu olmaya gideceğim , ordaki ebeye sorayim. Eğer uzun sürüyorsa doktorunada söyle olmazsa
İkisinin farkını anlamadım ben cnm ya normal olan hangisi
Yalancı kasılmalar düzensiz olurmus. Gerçek sancı uyusak bile geçmezmiş. Uykumda hiç kasılmam olmadı. Uyandım yine basladı. Düzensiz olduğu için takılmadım , ama gün içinde devam ederse gideceğim doktora .

Benim yakışıklım aşağılarda geziniyor valla sürekli, en son kontrolde doktorum da baskı yapar demişti, gerçekten yapıyor hem gündüz hem gece
Ya benmkide hep aşağılarda. Dün gece uyumaya çalıştığımda sanki ayaklarıyla aşağıyı kazıyor gibiydi ağrım vardı bir yandan. Doktorum baş aşağı olmadığı sürece baskı yapmaz erken doğumu tetiklemez dedi. seninde mi ayakları aşağıda

Yalancı kasilmalar normal o zaman demi cnm, sürekli olursa sıkıntı anladığım kadarıyla

Evet cnm son kontrolde öyleydi ayakları, cok tekme atıyor vajinam zonkluyor bazenbakalım perşembe kontrolüm var nerde beyefendinin bacaklari ama bence orda yine

Yalancı kasilmalar normal o zaman demi cnm, sürekli olursa sıkıntı anladığım kadarıyla
Evet canım 5 dk içinde, 10 dk içinde tekrarlanan kasılmalar düzenliymiş o sakıncalıymıs. Birde bel ağrısı eklenirmiş. Yalancı kasılmaları vücudumuz prova yapıyormus. Benm ki belki pozisyonundan dolayı böyle çok hissediyorumdur bilemedim ki.

Evet cnm son kontrolde öyleydi ayakları, cok tekme atıyor vajinam zonkluyor bazenbakalım perşembe kontrolüm var nerde beyefendinin bacaklari ama bence orda yine
Benmki de aynı yaa. Artık dün gece isyan ettim ilk defa. Gözyaşlarım aktı. Ayaklarıyla sanki oyun oynuyor aşağıda. Mesanem birden rahimim birden oyuncak oldu resmen. 15 dk da bir wc ye çıkıyorum beyefendi ayaklarıyla tepindiği için

Kızlar ya akıntınız var mı çamaşırınızı ıslatacak kadar. Özellikle progestan fitil mi yapıyor dedim kestim 2 gündür anlamak için azaldı ama genede baya var. Bazen korkuyorum az az suyum falan mı kaçıyor diye ama bilemiyorum. Sizde de oluyor mu?

Benim oluyor akıntı. Ben de progestan kullanıyorum ama onun akıntısı bembeyaz zaten ayırt ediliyor az çok. Birara hatta kokuluydu çok korkmuştum enfeksiyon var diye ama çıkmadı şükür ki

Bendede var cnm bugun de baya kasik agrim var cuma doktora gidicem suyu falan nasil merak ediyorum.
Ama su var oğlumda 35 haftada suyum kacmaya başlamıştı hissrtmistim hissediliyor su kaçması bence.

Ben de dün ilk defa hareketine uyandım. Gün içinde ve gece de olmak üzere çok hareketli bi bebek değil bilmiyorum ben hissetmiyorumdur belki de. Çok şaşırdım o yüzden noluyo karnımda diye gözümü açtım birden sonra da uyuyamadım. Uykusuz geceler biraz erken başladı bence

Cnm insallah 1 2 haftaya hareketlerini daha iyi hissedersin o zaman görüşelim:)

Ben fitill kullanmıyorum. Oldu su gibi geldi 2 gün sürmüştü. Yazdım buraya turnusol kağıdı alıp deney yaptım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…