2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar bebeğimin yüzünü çok merak ediyorum ben, siz de öyle misiniz ? Kızım mesela neredeyse eşit almış hem benden hem babasından… acaba oğlum nasıl olacak… genelde erkek çocuğu anneye benzer ya, bana benzemesini isterim şahsen

Bende baya kararsızdım ama bebek doğduktan sonra almaya karar verdim belki ihtiyacımız olmaz
Aynen canım ben de şey geldi aklıma annem yanımda ona söylesem şimdi reflü yastığı alsam mı diye, aman boşver biz sizi reflü yastığıyla mı büyüttük der

Aynen canım ben de şey geldi aklıma annem yanımda ona söylesem şimdi reflü yastığı alsam mı diye, aman boşver biz sizi reflü yastığıyla mı büyüttük der
bence çok gerekli. benim kız 5 ay onda yattı. gece emzirdikten sonra kustu mu iyi mi stresi olmuyor. reflüsü yoktu ama olması gerekmiyor bence her bebek kusabilir.

Bende sirt ustu yatmayi severim gece uyaniyorum sirt ustu yatmışım bu sefer vicdan azabi duyuyorum bi yontem bulmam lazm uykuda sirt ustu yatmamak icin.
Aynısını bende yaşıyorum ki normalde hep sağıma yatarım. Hamilelikte sola yatmaya başladım ama hep kendimi sırt üstü uyanık buluyorum. Sanırım belim ağrıyor ve istemsizce dönüyorum. Sabahları uyanınca da bel ve sırt ağrısı yaşıyorum ve gerçekten ağırlaştım evin merdivenlerini inip çıkarken bile nefes nefeseyim.. Gece 6 kere falan da tuvalete kalkıyorum şimdiden böyleyse sonlarında napıcam hiç bilmiyorum

Açıdan bu yana geçmedi şu mide bulantısı
Sabah bu saatinde uyandım
Ha kustum ha kusacağım ama olmuyor
Dolanıyor dolanıyor kayboluyor

Rennie, gaviscon falan aldiniz mi? Ben bir de mide koruyucu yazdirmistim kadin dogumcuma. Cok gecmis olsun.

bence çok gerekli. benim kız 5 ay onda yattı. gece emzirdikten sonra kustu mu iyi mi stresi olmuyor. reflüsü yoktu ama olması gerekmiyor bence her bebek kusabilir.
Geçen gün bir doğum hemşiresi de aynı şeyi söyledi. İlk aylarda hafif yan şekilde yatırın ki bir kaza yaşanmasın dedi

Ah bende tuvalete cok kalkıyorum ya dün gece dedim nasılsa kalkicam burda mi uyusam acaba doktoruma sorucam tim ki happpy momdaki uygulamada normaldir gece tuvalet kalkmalari yazıyor, bana da daha cok erken geliyor ya

Hangi aşı cnm? Ben biontech 2.dozu olduktan 2 3 gün sonra cok fenalaştım ya baya çıkarttım ishal oldum yan etki yaptı bende sanırım

Hangi aşı cnm? Ben biontech 2.dozu olduktan 2 3 gün sonra cok fenalaştım ya baya çıkarttım ishal oldum yan etki yaptı bende sanırım

Tetanoz aşısı canım, az önce bir yudum meyve suyu içtim ağzımın tadı değişsin diye onu da çıkardım.

Benimde en merak ettiğim abisine benzicekmi bizim ailede sarisin renkli gözlü cok fazla acaba bu sefer renkli gözlu olurmi diye dusunuyorum. Gecen ruyamda gördüm oglumun biraz daha beyaz tenlisi bir bebekti.
Ah bende tuvalete cok kalkıyorum ya dün gece dedim nasılsa kalkicam burda mi uyusam acaba doktoruma sorucam tim ki happpy momdaki uygulamada normaldir gece tuvalet kalkmalari yazıyor, bana da daha cok erken geliyor ya
Erken degil bence bebegun pozisyonlada alakali bazrn aşağı vurunca hemen idrari geliyor insanin.

Ben kızımda son aylarımda gece hiç uyumadığımı bilirim bide yediklerim ağzıma gelirim oturur pozisyonda uyurdum eşim gece uyanıp korkardı beni oturur pozisyonda uyurken görünce

Birde her defasında gerçekten çok tuvaletim gelmiş oluyor sabahta o kadar gece kalkan hiç ben değilim sanki eşim bu sabah gece az kalktın iyi uyudun gibi sanki dedi evet dedim 4 defa kalktım bu gece çok şükür

Ben kızımda son aylarımda gece hiç uyumadığımı bilirim bide yediklerim ağzıma gelirim oturur pozisyonda uyurdum eşim gece uyanıp korkardı beni oturur pozisyonda uyurken görünce
Ay bende ya gerçekten oturarak uyunabiliyormusta ne kötüydü inşallah bunda bu kadar yaşamayız

Kızlar bugun rüyamda bir süt sagdim bir emzirdim o kadar zor sagdim ki göğsüm sertlesmis nasıl çıkarmaya çalışıyorum çok değişik bi histi baya unutmusum 1.5 sene oldu emzirmeye bırakalı

Ay bende ya gerçekten oturarak uyunabiliyormusta ne kötüydü inşallah bunda bu kadar yaşamayız
Valla ben daha kötü olacağına eminim çünkü şimdiden çok ağırlaştım yatakta dönmek adeta bir eziyet şuan üstüne bacak ağrısı eklendi magnezyum kullanmıyordum bugün alıp başlayayım belkş faydasını görürüm diyorum

Benim dönmekten ziyade midem bunda daha erken rahatsız olmaya başladı acaba bildiğim için mi kendim abartıyorum diye düşünmeye başladım artık maden suyu ihmal etme canım onunda çok faydası oluyor

Benim yakışıklım aşağılarda geziniyor valla sürekli, en son kontrolde doktorum da baskı yapar demişti, gerçekten yapıyor hem gündüz hem gece

Genelde öyle oluyomuş son aylarda ya otururken uyuyabilmek de zordur ya cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…