- 6 Ocak 2021
- 566
- 1.637
- 33
- 29
Banada ilk kez bugün oldu. Çok farklı bir histi kasılma mı bilmiyorum ama tek bir yere toplandı sankiKızlar sizinde ani kasılmalarınız oluyormu? Birden karnımda toplanıyor sanki bebek. Ağrı giriyor 1 dakika sürüp gidiyor. Ama günde 5 defa olmustur normalmi böyle olması
İyi haftalar gebe yastıkları çok rahat ettiriyor vallaGünaydınherkese iyi haftalar.
Gecelere sağa sola dönmek artık zorlaştısırt üstü yatmayıda sevmiyorum.gel tezkere gel
Gayet iyi cnm hamilelikte kilo vermek bile cok iyi, sen sağlıklı beslenmeye devam et önemli olan oSabit canım kilom su an 4 kilo verdim durdu su an almıyorum da çok şükür bakalım gidemedim diyetisyene kaçırdım randevuyu tekrar randevu aldım
Düzenli olmadığı sürece sorun değil ama 5 te çok gibi geldi bana. Doktoruna söyle mutlaka canım.Kızlar sizinde ani kasılmalarınız oluyormu? Birden karnımda toplanıyor sanki bebek. Ağrı giriyor 1 dakika sürüp gidiyor. Ama günde 5 defa olmustur normalmi böyle olması
Toplanma normal değil mi bazen hani bi yerini dayiyor gibi? Ben doktoruma sertleşiyor karnım demiştim, magnezyum verdi ondan mi acaba cnm, sormak lazım doktora aslında, nasıl olursa kac kez olursa sıkıntı diyeKızlar sizinde ani kasılmalarınız oluyormu? Birden karnımda toplanıyor sanki bebek. Ağrı giriyor 1 dakika sürüp gidiyor. Ama günde 5 defa olmustur normalmi böyle olması
Evet kafamı kime çevirsem hasta korkarak dışarı çıkıyorum rabbim yardımcımız olsunNasilsiniz kizlar ben gecen haftadan beri gribim aman kendinize çok çok dikkat edin bu senenin gribi çok ağırmış yaşamış oldum doktoruma soyledim vitamin serumu versenizde rahatlasam diye vermedi bol bol c vitamini dedi zatem yiyorum icimden portakal,mandalina ağcı çıkacak nerdeysecovid testi verdim cok şükür negatif çıktı
Aynen bende 5 dim haftaya doktorum tartılmıyorum inanılmaz yiyorum bir 2 kilom var en azÇok geçmiş olsun kızlar , ben de her aile görüşmesi sonrasında gerim gerim geriliyorum acaba birinden bir şey bulaşmış mıdır diye ama yapacak bir şey yok malesef :/
Benim de ellerim şişmiş bugün yüzüğü zor çıkardım birdaha da takmicam sanırım , erken değil mi ödem için daha ahh bu hormonlar bizi şişiriyoooo
bir de ağzımda acı bir tat var iki gündür, yemek yerken her şey çok güzel, yedikten sonra acımtırak bir tat, ilk 3 ay böyleydim ama o zaman ağızda metalik tat olabilir demişti doktorum, çok ilginç tekrar olması.
bu arada ben de bayadır tartılmıyorum +5 tim en son ....korkuyorum
Cnm bebek bornozunda kollar yok lcwnin bas kismi var sadece üçgen seklinde.Bebeği bornoza sokmak zor olmaz mı? Ben hemen bir bez parçasına ( müslin örtü/battaniye/ havlu) sarıp çabucacık kurularız diye düşündüm. O minicik kolları bornoza sokmaya çalışmak zor gelir sanırım bana.
Ben bir triko aldım bir tane 4 kat Müslim hastaneden çıkarmak için de kışlık kalın alacağım bol bol da ince müslin bir tane de penye alacaktım hastane çıkışı içinde var diye onu bekletiyorumHanımlar siz ne alacağınıza nasıl karar veryorsunuz :)) trendyol derya deniz! Yavruma bi battaniye alayım dedim 10 tane beğendim.
Bir keremi oldu. Evet kasılma öyle oluyormusBanada ilk kez bugün oldu. Çok farklı bir histi kasılma mı bilmiyorum ama tek bir yere toplandı sanki
Çok sağol canım bana da çok geldi. Yan yatmama rağmen kasılıyor. Uyuyacağım yarın da devam ederse sorarım doktorumaDüzenli olmadığı sürece sorun değil ama 5 te çok gibi geldi bana. Doktoruna söyle mutlaka canım.
Önde olan ağrı kasılma oluyormus. Gerçektende yanlardan sertleşiyor sonra önden bir girdap gibi kasılıyor iyice. Semsert oluyor tabi o esnada. 1 dakika sürüyor sonra geçiyor. Yanlarda ki dayama ağrısından daha farklı birşey. Magnezyumumu içtim simdi insallah faydası olur canım. Geçmezse soracağımToplanma normal değil mi bazen hani bi yerini dayiyor gibi? Ben doktoruma sertleşiyor karnım demiştim, magnezyum verdi ondan mi acaba cnm, sormak lazım doktora aslında, nasıl olursa kac kez olursa sıkıntı diye
Çok saol arkadaşım ya teşekkür ederim öpüyoruz çok
Canım soda içmek, muz yemek de iyi geliyor kasılmalara. Bende de oluyordu kafaya taktıkça daha da çok oluyor, düşünmemeye çalış istirahat et geneldeÖnde olan ağrı kasılma oluyormus. Gerçektende yanlardan sertleşiyor sonra önden bir girdap gibi kasılıyor iyice. Semsert oluyor tabi o esnada. 1 dakika sürüyor sonra geçiyor. Yanlarda ki dayama ağrısından daha farklı birşey. Magnezyumumu içtim simdi insallah faydası olur canım. Geçmezse soracağım
İkisinin farkını anlamadım ben cnm ya normal olan hangisiÖnde olan ağrı kasılma oluyormus. Gerçektende yanlardan sertleşiyor sonra önden bir girdap gibi kasılıyor iyice. Semsert oluyor tabi o esnada. 1 dakika sürüyor sonra geçiyor. Yanlarda ki dayama ağrısından daha farklı birşey. Magnezyumumu içtim simdi insallah faydası olur canım. Geçmezse soracağım
Bilmiyorum canım videoda özellikle sağ taraf diye hatırlıyorum.yarın tetanozun 2.dozunu olmaya gideceğim , ordaki ebeye sorayim. Eğer uzun sürüyorsa doktorunada söyle olmazsaSanırım sağ veya solda ki tam kasılma olmuyor. Yanlardan hafiften gelip ortada toplanma gibi şey kasılmaymış. Ama bu kadar yalancı kasılma normal mi bilemedim
Bende baya kararsızdım ama bebek doğduktan sonra almaya karar verdim belki ihtiyacımız olmazReflü yastığını mutlaka almak gerekir mi sizce? Doktor reflüsü var deyip önerirse alın diyo bazı uzmanlar, ben almadım şimdilik, lazım olursa alırım doğunca dedim ama bilemedim şimdi
Var ama hiç yazmıyorlar, gizli takipçiBizim hiç ikiz üçüz annemiz yok muydu kızlar. vardı da ben mi göremiyorum hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?