2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar sizinde ani kasılmalarınız oluyormu? Birden karnımda toplanıyor sanki bebek. Ağrı giriyor 1 dakika sürüp gidiyor. Ama günde 5 defa olmustur normalmi böyle olması
Banada ilk kez bugün oldu. Çok farklı bir histi kasılma mı bilmiyorum ama tek bir yere toplandı sanki

Sabit canım kilom su an 4 kilo verdim durdu su an almıyorum da çok şükür bakalım gidemedim diyetisyene kaçırdım randevuyu tekrar randevu aldım
Gayet iyi cnm hamilelikte kilo vermek bile cok iyi, sen sağlıklı beslenmeye devam et önemli olan o

Kızlar sizinde ani kasılmalarınız oluyormu? Birden karnımda toplanıyor sanki bebek. Ağrı giriyor 1 dakika sürüp gidiyor. Ama günde 5 defa olmustur normalmi böyle olması
Düzenli olmadığı sürece sorun değil ama 5 te çok gibi geldi bana. Doktoruna söyle mutlaka canım.

Toplanma normal değil mi bazen hani bi yerini dayiyor gibi? Ben doktoruma sertleşiyor karnım demiştim, magnezyum verdi ondan mi acaba cnm, sormak lazım doktora aslında, nasıl olursa kac kez olursa sıkıntı diye

Evet kafamı kime çevirsem hasta korkarak dışarı çıkıyorum rabbim yardımcımız olsun

Benim de myomdan dolayı kasılmıştı geçen haftalarda magnezyumu arttırdı, bence de bir sor istersen yarın aklına takılmasın

Aynen bende 5 dim haftaya doktorum tartılmıyorum inanılmaz yiyorum bir 2 kilom var en az

Cnm bebek bornozunda kollar yok lcwnin bas kismi var sadece üçgen seklinde.

Hanımlar siz ne alacağınıza nasıl karar veryorsunuz :)) trendyol derya deniz! Yavruma bi battaniye alayım dedim 10 tane beğendim.
Ben bir triko aldım bir tane 4 kat Müslim hastaneden çıkarmak için de kışlık kalın alacağım bol bol da ince müslin bir tane de penye alacaktım hastane çıkışı içinde var diye onu bekletiyorum

Düzenli olmadığı sürece sorun değil ama 5 te çok gibi geldi bana. Doktoruna söyle mutlaka canım.
Çok sağol canım bana da çok geldi. Yan yatmama rağmen kasılıyor. Uyuyacağım yarın da devam ederse sorarım doktoruma

Toplanma normal değil mi bazen hani bi yerini dayiyor gibi? Ben doktoruma sertleşiyor karnım demiştim, magnezyum verdi ondan mi acaba cnm, sormak lazım doktora aslında, nasıl olursa kac kez olursa sıkıntı diye
Önde olan ağrı kasılma oluyormus. Gerçektende yanlardan sertleşiyor sonra önden bir girdap gibi kasılıyor iyice. Semsert oluyor tabi o esnada. 1 dakika sürüyor sonra geçiyor. Yanlarda ki dayama ağrısından daha farklı birşey. Magnezyumumu içtim simdi insallah faydası olur canım. Geçmezse soracağım

ben de yorumlara puana bakıyorum fiyat karşılaştırması yapıyorım.
ben de şeyi soracaktım biberonum var ama biberon ucu mu alsam aslında kaşık biberon istiyorum. ama bazılarının kaşık kısmı güzel olmuyomus. alan veya tavsiyesi olan var mı

Canım soda içmek, muz yemek de iyi geliyor kasılmalara. Bende de oluyordu kafaya taktıkça daha da çok oluyor, düşünmemeye çalış istirahat et genelde

İkisinin farkını anlamadım ben cnm ya normal olan hangisi

Sanırım sağ veya solda ki tam kasılma olmuyor. Yanlardan hafiften gelip ortada toplanma gibi şey kasılmaymış. Ama bu kadar yalancı kasılma normal mi bilemedim
Bilmiyorum canım videoda özellikle sağ taraf diye hatırlıyorum.yarın tetanozun 2.dozunu olmaya gideceğim , ordaki ebeye sorayim. Eğer uzun sürüyorsa doktorunada söyle olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…