Benim 105 gün görünüyor fakat biliyorum ve hissediyorum son 90 85 günüm filan insallah :)Resmen şafak geri sayım başladıson 99 gün’e indik. Sayılı gün çabuk geçermiş
Cnm tam bir hacamat bağımlısıyım ama e yaptirmiyorum onermiyor benim yaptırdığım arkadas bebekde asilige neden olabilirmiş. Simdi hamielleik sağlıkla gecsin diye dört gozle bekliyorum hemen hacamata basvurcam insallah :)kızlar hamileyken hacamat yaptıran duydunuz mu? yada yaptıranınız oldu mu ? 5. aydan sonra yapılıyormuş ama normal insana atar gibi çok değil az kupa koyuluyormuş
Evet erkenden olur senin canım. Ben de daha az kaldığını hissediyorum hiç sanmıyorum son güne kadar bekliceğiniBenim 105 gün görünüyor fakat biliyorum ve hissediyorum son 90 85 günüm filan insallah :)
Sezeryan olcağı icin birde oğlum erken dogunca buda abisi gibi 36 37 de gelir diyr hissediyorum.
Saglikla gelsinler insallah anne karninda ne kadar kalsalar gelisimleri icin o kadsr iyi diye düşünüyorum. Oğlum 36 dan doğdu ya 4 hafta boyunca hic kg almadi alışamadı dünyaya hep büyükler dedi anne karnındaki gününü tamamlansin kg alir sarılığı geçer dediler oyle de oldu.Evet erkenden olur senin canım. Ben de daha az kaldığını hissediyorum hiç sanmıyorum son güne kadar .
Ben 39 a kadar beklerim sonra beklemem açılmam vs olmazsa. Tüp bebek oldugu için riske atmam. Normal doğumu bekleyip anne karnında ölüm örneklerini çok gördümSaglikla gelsinler insallah anne karninda ne kadar kalsalar gelisimleri icin o kadsr iyi diye düşünüyorum. Oğlum 36 dan doğdu ya 4 hafta boyunca hic kg almadi alışamadı dünyaya hep büyükler dedi anne karnındaki gününü tamamlansin kg alir sarılığı geçer dediler oyle de oldu.
Rabbim.hayirlisini versin cnm insallah guzel düşünelim.guzel olsun.Ben 39 a kadar beklerim sonra beklemem açılmam vs olmazsa. Tüp bebek oldugu için riske atmam. Normal doğumu bekleyip anne karnında ölüm örneklerini çok gördümAllah korusun
HADİ ya korkuttunuz beni şimdi.Cnm tam bir hacamat bağımlısıyım ama e yaptirmiyorum onermiyor benim yaptırdığım arkadas bebekde asilige neden olabilirmiş. Simdi hamielleik sağlıkla gecsin diye dört gozle bekliyorum hemen hacamata basvurcam insallah :)
Bencede olabilir cnm kotu düşünme yaEvet canım 5 dk içinde, 10 dk içinde tekrarlanan kasılmalar düzenliymiş o sakıncalıymıs. Birde bel ağrısı eklenirmiş. Yalancı kasılmaları vücudumuz prova yapıyormus. Benm ki belki pozisyonundan dolayı böyle çok hissediyorumdur bilemedim ki.
Oo çokmus senin 15 dkda gece uyanmalariBenmki de aynı yaa. Artık dün gece isyan ettim ilk defa. Gözyaşlarım aktı. Ayaklarıyla sanki oyun oynuyor aşağıda. Mesanem birden rahimim birden oyuncak oldu resmen. 15 dk da bir wc ye çıkıyorum beyefendi ayaklarıyla tepindiği için
Ohhhhhhh çok sevindimBu arada esim covid testi yaptirdi negatif şükür.
Pozitif olsa idi kesin benden bulasti derdim cunku gecen hafta oglumla ben ağır grip olmuştuk, yuksek ihtimal bizim grip bulasti ona.
Ben de canımRabbim.hayirlisini versin cnm insallah guzel düşünelim.guzel olsun.
Aklima.kotu seyler gelince hemen kiyafet bakiyorum guya almicam
Uyanıkken 15 dk da bir. Geceleride 2 saatte bir canımOo çokmus senin 15 dkda gece uyanmalaribide uykum kaçıyor benim ya uyanınca en kötüsü de o dönüp duruyorum, uyuyana kadar bidaha geliyor tuvaletim
Aynen canım benm de öyle. Kalp çarpıntısı ve nefes darlığı . Hele yemekten sonra sırt üstü yattığımda fenalasıyorum hemen oturuyorumYemekten biraz sonra sizdede nefes daralması oluyor mu, 3 4 gündür böyleyim, çokta yemiyorum ama bebis yukarı çıkıyor artik ondan mi oluyordur?? Birde sürekli uykum geliyor uyumazsam duramıyorum, bu haftalarda normal mi bunlar, uyku son aylarda olan bir şey değil mi
Nasip yani canım o anda verilmiyor mu hediye çeki o alışverişe dahil edilmiyor mjArkadaşlar e bebekte 250 TL alışverişe 50 TL hediye çeki var. Bugün 500 TL civarı bir alışveriş yaptık ve 100 TL hediye çeki verdiler. 1 Kasım itibariyle kullanılacak.
Ay kesinlikle ya uykum açılınca asla gelmiyor olmadık şeyler geliyor aklıma gece geceOo çokmus senin 15 dkda gece uyanmalaribide uykum kaçıyor benim ya uyanınca en kötüsü de o dönüp duruyorum, uyuyana kadar bidaha geliyor tuvaletim
Canım kana ihtiyacın var şu anda zararlı diye biliyorum hatta doğumdan bi süre sonra bile yapılmıyor demişti benim yaptırdığım yerkızlar hamileyken hacamat yaptıran duydunuz mu? yada yaptıranınız oldu mu ? 5. aydan sonra yapılıyormuş ama normal insana atar gibi çok değil az kupa koyuluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?