2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
kızlar hamileyken hacamat yaptıran duydunuz mu? yada yaptıranınız oldu mu ? 5. aydan sonra yapılıyormuş ama normal insana atar gibi çok değil az kupa koyuluyormuş

Resmen şafak geri sayım başladı son 99 gün’e indik. Sayılı gün çabuk geçermiş
Benim 105 gün görünüyor fakat biliyorum ve hissediyorum son 90 85 günüm filan insallah :)
Sezeryan olcağı icin birde oğlum erken dogunca buda abisi gibi 36 37 de gelir diyr hissediyorum.

kızlar hamileyken hacamat yaptıran duydunuz mu? yada yaptıranınız oldu mu ? 5. aydan sonra yapılıyormuş ama normal insana atar gibi çok değil az kupa koyuluyormuş
Cnm tam bir hacamat bağımlısıyım ama e yaptirmiyorum onermiyor benim yaptırdığım arkadas bebekde asilige neden olabilirmiş. Simdi hamielleik sağlıkla gecsin diye dört gozle bekliyorum hemen hacamata basvurcam insallah :)

Benim 105 gün görünüyor fakat biliyorum ve hissediyorum son 90 85 günüm filan insallah :)
Sezeryan olcağı icin birde oğlum erken dogunca buda abisi gibi 36 37 de gelir diyr hissediyorum.
Evet erkenden olur senin canım. Ben de daha az kaldığını hissediyorum hiç sanmıyorum son güne kadar bekliceğini

Evet erkenden olur senin canım. Ben de daha az kaldığını hissediyorum hiç sanmıyorum son güne kadar .
Saglikla gelsinler insallah anne karninda ne kadar kalsalar gelisimleri icin o kadsr iyi diye düşünüyorum. Oğlum 36 dan doğdu ya 4 hafta boyunca hic kg almadi alışamadı dünyaya hep büyükler dedi anne karnındaki gününü tamamlansin kg alir sarılığı geçer dediler oyle de oldu.

Ben 39 a kadar beklerim sonra beklemem açılmam vs olmazsa. Tüp bebek oldugu için riske atmam. Normal doğumu bekleyip anne karnında ölüm örneklerini çok gördüm Allah korusun

Ben 39 a kadar beklerim sonra beklemem açılmam vs olmazsa. Tüp bebek oldugu için riske atmam. Normal doğumu bekleyip anne karnında ölüm örneklerini çok gördüm Allah korusun
Rabbim.hayirlisini versin cnm insallah guzel düşünelim.guzel olsun.
Aklima.kotu seyler gelince hemen kiyafet bakiyorum guya almicam

HADİ ya korkuttunuz beni şimdi.

Bencede olabilir cnm kotu düşünme ya

Oo çokmus senin 15 dkda gece uyanmalari bide uykum kaçıyor benim ya uyanınca en kötüsü de o dönüp duruyorum, uyuyana kadar bidaha geliyor tuvaletim

Yemekten biraz sonra sizdede nefes daralması oluyor mu, 3 4 gündür böyleyim, çokta yemiyorum ama bebis yukarı çıkıyor artik ondan mi oluyordur?? Birde sürekli uykum geliyor uyumazsam duramıyorum, bu haftalarda normal mi bunlar, uyku son aylarda olan bir şey değil mi

Rabbim.hayirlisini versin cnm insallah guzel düşünelim.guzel olsun.
Aklima.kotu seyler gelince hemen kiyafet bakiyorum guya almicam
Ben de canım lohusa kıyafeti aldım. Pijamalarımıda alayım hazırda dursun diyorum beşiği alıp bebiş odasını boyamamız lazım artık yoksa git gide ağırlasıyorum benm de o kafamda

Oo çokmus senin 15 dkda gece uyanmalari bide uykum kaçıyor benim ya uyanınca en kötüsü de o dönüp duruyorum, uyuyana kadar bidaha geliyor tuvaletim
Uyanıkken 15 dk da bir. Geceleride 2 saatte bir canım işin kötüsü uyandığmda ağzım boş yatmıyorum

Aynen canım benm de öyle. Kalp çarpıntısı ve nefes darlığı . Hele yemekten sonra sırt üstü yattığımda fenalasıyorum hemen oturuyorum

Arkadaşlar e bebekte 250 TL alışverişe 50 TL hediye çeki var. Bugün 500 TL civarı bir alışveriş yaptık ve 100 TL hediye çeki verdiler. 1 Kasım itibariyle kullanılacak.
Nasip yani canım o anda verilmiyor mu hediye çeki o alışverişe dahil edilmiyor mj

Ay kesinlikle ya uykum açılınca asla gelmiyor olmadık şeyler geliyor aklıma gece gece

Kızlar ya çok burun tıkanıklığı yaşıyorumda. Odada buhar makinesi kullanan var mı ? Yada ağız buruna oksijen veren makineler var ya onlardan mı almak lazım ? ilerde bebek içinde kullanılabilir mi makine alsak ? Tecrübeli annelerde yardım edebilir mi lütfen çok kararsız kaldım

Canım kana ihtiyacın var şu anda zararlı diye biliyorum hatta doğumdan bi süre sonra bile yapılmıyor demişti benim yaptırdığım yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…