Uykudan ziyade çok yorgun düşüyorum bende doğal olarak uyuyorum sürekli uyanıyorum ama yinede engel olamıyorum kendime yorgun hissediyorum kendimi pazar günü gezmistim biraz dun bütün gün halsizdim mesela hem gündüz uyudum hem aksam erken yorgunluktanYemekten biraz sonra sizdede nefes daralması oluyor mu, 3 4 gündür böyleyim, çokta yemiyorum ama bebis yukarı çıkıyor artik ondan mi oluyordur?? Birde sürekli uykum geliyor uyumazsam duramıyorum, bu haftalarda normal mi bunlar, uyku son aylarda olan bir şey değil mi
AhahaBen kızımda son aylarımda gece hiç uyumadığımı bilirim bide yediklerim ağzıma gelirim oturur pozisyonda uyurdum eşim gece uyanıp korkardı beni oturur pozisyonda uyurken görünce
Geçmiş olsun, bana dr mide bulantısı için zencefil çayı önermiştiAyy kus kus bir hal oldum
Daha şimdi meyveli yoğurt yiyebildim
Şimdi toparlar gibi oldum
Banada yapmadilar cnm covid icin gitmistim doktor dedi idrar yolu enfeksiyonun.var yapamayiz.Aklınızda bulunsun idrar yolu enfeksiyonu varken aşı yapılmıyormuş.tetanoz 2.doz için gittim, halsizligim var, geçen haftada idrar yolu enf.olduğum için, cuma kontrolum var tekrar test yapılsın öyle yapalim, idrar yolu enf.hala varsa yapamayız dedi hemşire
Yok canım, hediye çeki mesaj olarak gönderdiler. 1 Kasım itibariyle kullanabiliyorsun hediye çekini yani Kasım ayında tekrar gideceğiz o zaman kullanabiliyorsun.Nasip yani canım o anda verilmiyor mu hediye çeki o alışverişe dahil edilmiyor mj
Ay ne cok benziyoruz cnm benimde geceleri 2 saatte bir, gündüz hic belli olmuyor valla sıkıştırdı mi gidiyorumUyanıkken 15 dk da bir. Geceleride 2 saatte bir canımişin kötüsü uyandığmda ağzım boş yatmıyorum
Kuzum o muz ballı süt varya bana o kilo aldırdı benceAy ne cok benziyoruz cnm benimde geceleri 2 saatte bir, gündüz hic belli olmuyor valla sıkıştırdı mi gidiyorumvalla bende abuk subuk şeyler yiyodum gece kalkıp, şimdi yatmadan yanıma muz ve bi bardak ballı süt koyuyorum en azından sağlıklı
Sen gidince sormasa da söyle canım, onları olmuşsun bisey olmamış öyle düşün, sıkma canını..bana da bugün vuracaktı sormadi da ben 3 4 gündür çok halsizim deyince enf.olabilir kansızlık olmuş olabilir dedi, bende geçen hafta enf.vardı ilaç kullandım deyince geçmemiş olabilir simdi yapamayiz dedi.benimde ilkinde belkide vardı çünkü sonra çok enf.çıktığında da pek şikayetim yoktu rutin tahlilde çıktıKızlar bende genelde hafif de olsa idrar yolu enfeksiyonu hep var. 2 doz biontech bir doz tetenoz oldum 1 kasimdada 2.doz tetenozu olcam bana hickimse sormadı demedi ay bu nasil bisi
Var aldım.ama diğer tarafa dönerken ordan al öbür tarafa koy kaplumbağa gibi dönİyi haftalar gebe yastıkları çok rahat ettiriyor valla
Yaa ne güzel şişko olsun bebişlerKuzum o muz ballı süt varya bana o kilo aldırdı bence
Bebiş 4 gün geriden geliyordu bende dayandım muz ballı süte. Hergün her gece yapıyordumsonra bıraktım ultraosnda normal çıkınca . İçtiğim zaman 2 kg almışım şimdi içmiyorum 200 gr almısım gerçekten kilo aldırıyomus sütle muz
Hahhaah valla o ballı muzlu sütten işteYaa ne güzel şişko olsun bebişlerben şuan her gün ballı süt ve muz menum var gece bide diyorum niye aldım kilo bianda
Bak doktoruma onu da sorucaktim, cici bebe de aldırıyormus kilo bebege, yiyeyim mi diyeHahhaah valla o ballı muzlu sütten iştezayıf olan kilo almak isteyen cici bebeyle ballı muzlu süt yiyip içse hemen alıverir olsun bebişlerimiz kilo alsında
Olmadi gittigimde tahlil yaptirayim tekrardan 1 kasimda gidince bakalim ne diyecekler. Hos cuma günü ilac yazdırmaya gidicem o zaman sorarım sagol canimSen gidince sormasa da söyle canım, onları olmuşsun bisey olmamış öyle düşün, sıkma canını..bana da bugün vuracaktı sormadi da ben 3 4 gündür çok halsizim deyince enf.olabilir kansızlık olmuş olabilir dedi, bende geçen hafta enf.vardı ilaç kullandım deyince geçmemiş olabilir simdi yapamayiz dedi.benimde ilkinde belkide vardı çünkü sonra çok enf.çıktığında da pek şikayetim yoktu rutin tahlilde çıktı
Canim eşime sordum sonra alinmaz dedi doğum basladiktan sonra babalik izni baslar dediKizlar babalik izni hemen kullanilmak zorunda mi dogum dan 10 gun sonra kullanilsa olurmu annem ilk 10 gun yanimda olucak esim annemden sonra dogum izni alsa diyorumda olurmuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?