2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar sizce Cihangir adı nasıl ? Demir mi daha güzel Cihangir mi ?
Demir

Bak doktoruma onu da sorucaktim, cici bebe de aldırıyormus kilo bebege, yiyeyim mi diye benim doktorum takık kiloya ya, ben cok hızlı aldım kilo, kesin kızıcak perşembe kontrolümüz var
Kızlar benim kızım da 2-3 gün geriden geliyo ya, kendi doktoruma da detaylı ultrason çeken doktora da sordum özellikle, onun gelişiminin senin yediğinle hiç bi alakası yok, o senden neye ihtiyacı varsa onu alır zaten, senin ona yarasın diye ekstra yediklerin anca sana ekstra kilo aldırır dedi ikisi de

Bak doktoruma onu da sorucaktim, cici bebe de aldırıyormus kilo bebege, yiyeyim mi diye benim doktorum takık kiloya ya, ben cok hızlı aldım kilo, kesin kızıcak perşembe kontrolümüz var
Kızar canım yeme bosver. Bebiş alıyordur kilo
Biz birz daha az alsak iyi olurşeker yüklemesi yaptırdınmı nasıl çıktı

Ya ben bugün kendimi şikyet ettim resmen. 7bucuk kilo aldım ellerimde ödem oldu dedim. Olabilir tansiyonunu kontrol et iyiyse sorun yok dedi. Benimkisi tartmıyor bile neden acaba
BaZı doktorlar öyle canım arkadasmın doktoru 2 kg aldı henüz diye diyet yap demiş. Delimidir nedir bunlar

Valla benm öyle oldu . 4 gün geride geliyo diye muz bal süte abandım kaşarlar falanlar. Ben baya aldım kilo. Gerçi ultrasonda tam günü gününe çıkmıstı etkisi varmıydı bilmiyorum canım

Kizlar babalik izni hemen kullanilmak zorunda mi dogum dan 10 gun sonra kullanilsa olurmu annem ilk 10 gun yanimda olucak esim annemden sonra dogum izni alsa diyorumda olurmuki
10 gün mü? 3 gün değilmi o canım. Ayrıca hemen kullanması lazm . Hatta cumartesi yaptıysan o günüde sayıyorlar 3 günse mesela salı iş başı yapması lazım

İşçi ne kız onlar işçi değilmi patron mu o nası aşağılamak öyle ayrıca ‘işçi’ lerde 3 gün diye biliyorum
Asagilamadim canim 657 e gore 10 gun ama is kanununda iscilere 5 gün. 3 degil uzatmadan yazdigim icin.kesin bilgi daha yeni is kanununa çalıştım beşik izni diye de kodladim

Asagilamadim canim 657 e gore 10 gun ama is kanununda iscilere 5 gün. 3 degil uzatmadan yazdigim icin.kesin bilgi daha yeni is kanununa çalıştım beşik izni diye de kodladim
Kime 10 gün kime 5 gün ben hala anlamadım memurlaramı

Canim 657 sayılı devlet memurlari kanununa tabi isen yani memursan falan 10 gun, ama 4857 sayılı iş kanununa tabi işçi isen 5 gün
Anladım canım 3 tü ben hastanede çalışırken. Demek 5 e çıkmış. Özel sektör 5 i bile kullandırtmıyor ki memur olmak gibisi var valla

Valla cnm bu konuda iyi farklı görüş var dediğin gibi diyen doktorlar da var ama hani son zamanlarda kilo almak için muz kaşar et ye diyenler de var, bence sağlıklı beslenmek en iyisi, bi şekilde alır bebekleirmiz kilo zaten

Kızar canım yeme bosver. Bebiş alıyordur kilo
Biz birz daha az alsak iyi olurşeker yüklemesi yaptırdınmı nasıl çıktı
İstemedi doktorum cnm 1 kilo almıştım 21 haftaya kadar ondan sanırım bide açlık şekerim iyi çıkıyor cok şükür. Ama bence su 3 haftada 2 kilo aldığımı duyunca kesin yaptır der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…