Demir ismine ben alıştım valla senin oğlus içinKızlar sizce Cihangir adı nasıl ?Demir mi daha güzel Cihangir mi ?
Cnm Esim 657 ye tabi oglumdada 10 gündü izni 10 günde yilliktan kullandi.10 gün mü? 3 gün değilmi o canım. Ayrıca hemen kullanması lazm . Hatta cumartesi yaptıysan o günüde sayıyorlar 3 günse mesela salı iş başı yapması lazım
10 günün az olduğunu dogumdan sonra anlarsin canim :))Neyi az canım 10 günün? Bence gayet yeterli normal ameliyat bile olsa 10 gün veriyorlar izin. İkinci 10 günüde doktor uygun görürse veriyolar. Artık kendi izninden kullanacak eşin
Bende onu diyecektimAnladım canım 3 tü ben hastanede çalışırken. Demek 5 e çıkmış. Özel sektör 5 i bile kullandırtmıyor kimemur olmak gibisi var valla
Canım sana 10 gün değilya eşine 10 gün :) anlamama gerek yok benm eşim 3 gün belki kullaanamaz bile. O yüzden şükret benceCnm Esim 657 ye tabi oglumdada 10 gündü izni 10 günde yilliktan kullandi.
10 günün az olduğunu dogumdan sonra anlarsin canim :))
Şimdi benmkine de sordum. Bizim işyerinde kimse kullanmadı diyor. Belki 2 gün gelmediler diyor. Ee özel sektör böyle valla. Memurlar kıymetlerini bilmeliler izin haklarının.Bende onu diyecektimeşim özel sektörde ilkinde 1 hafta kullandı su an kendine ofis açtı ek olarak bunda 3 gün gitmem işte diyor benimkinin insiyatifi kanundan daha betermis o zaman
Yani iste ama bence çok ihtiyaç ya birde dogumdan sonra tövbe tövbe hiç bu kadar eczane asindirmamistik biz öyle saçma şeyler lazım oluyor ki habire eczane alışverişi yapıyordu eşim gündüz falan acil oluyor bakalım bunda çok umudum yok kendi işide olduğu için ama insallah insafa gelir de gitmezŞimdi benmkine de sordum. Bizim işyerinde kimse kullanmadı diyor. Belki 2 gün gelmediler diyor. Ee özel sektör böyle valla. Memurlar kıymetlerini bilmeliler izin haklarının.
Heralde canım. Normal şartlarda 10 gün bile az. Benm birşeye ihtiyacım olsa arabayla eşim halledecek evdeki annem halledemezki. Yurtdışında böyle değil çok insaflılar. Kaldı ki doğumdan sonra yanında kalacak kimse yoksa eşin yardımcı olacaksa vay ki haline. Allahtan yakınlarımız varYani iste ama bence çok ihtiyaç ya birde dogumdan sonra tövbe tövbe hiç bu kadar eczane asindirmamistik biz öyle saçma şeyler lazım oluyor ki habire eczane alışverişi yapıyordu eşim gündüz falan acil oluyor bakalım bunda çok umudum yok kendi işide olduğu için ama insallah insafa gelir de gitmez
Aynen cnm, ben de tahin helvası büyütür bebeği diye duymuştum, sordum doktora, kaşlarını bi çattı banaValla cnm bu konuda iyi farklı görüş var dediğin gibi diyen doktorlar da var ama hani son zamanlarda kilo almak için muz kaşar et ye diyenler de var, bence sağlıklı beslenmek en iyisi, bi şekilde alır bebekleirmiz kilo zaten
Herkesin yapisi farkli olabilir ama ben esimin 10 gunden daha fazla yanimda olmasini isterim.Canım sana 10 gün değilya eşine 10 gün :) anlamama gerek yok benm eşim 3 gün belki kullaanamaz bile. O yüzden şükret bence
Kiz iste benimle aynu düşüncedesin yaHeralde canım. Normal şartlarda 10 gün bile az. Benm birşeye ihtiyacım olsa arabayla eşim halledecek evdeki annem halledemezki. Yurtdışında böyle değil çok insaflılar. Kaldı ki doğumdan sonra yanında kalacak kimse yoksa eşin yardımcı olacaksa vay ki haline. Allahtan yakınlarımız var
Yok canım garipsemek olurmu tabiki hak veriyorum ve fazlasını istiyorumKiz iste benimle aynu düşüncedesin ya
Niye ben 10 gün az deyince garipsedin beni :) neyse insallah akilli bebislerimiz olsun ihtiyaclarimiz az olsun da eşlerin eksikligi hissedilmesin.
Bendim evet canım. Bugun daha az kasılmalarım oldu ama hala devam ediyor. Özellkle sırt üstü yattığımda. Birden toparlanıyo sanki ortada. Semsert oluyor karnım girdap var gibi sanki avuçlamııslar karnımın ortasını sıkıyorlar gibiKizlar dun kasilmadan bahsetmistinziBallikko senmiydin tam hatirlayamadjm benim hiç yoktu önceden bugün akşam hafif kasiklarimda agri oldu akşam yemekten sonra karnım aşırı sertlesti hala agri da var korktum biraz dinleneyim falan diye aşırı yorucu bi günde gecirmedim ama bi anda niye oldu anlamadım bebek normal hareketine devam ediyor ama karnımda gerginlik hissediyorum ben bu katılmayı asla hissedememistim zaten hala ayırt edemem ama sertlik var karnımda
Bana kızımda da bunda da tetanozu tek doz vurdular sizin niye iki doz bunu ilk defa bu grupta duydum diyebilirim. O zamanda tek doz yaptılar şimdi de tek doz yaptılar sizin niye 2Kızlar bende genelde hafif de olsa idrar yolu enfeksiyonu hep var. 2 doz biontech bir doz tetenoz oldum 1 kasimdada 2.doz tetenozu olcam bana hickimse sormadı demedi ay bu nasil bisi
Sen belki daha once oldunmu ki canim ben hic olmadim çünkü hic bilmiyorum ikinci dozu duyuncada şaşırmıştımBana kızımda da bunda da tetanozu tek doz vurdular sizin niye iki doz bunu ilk defa bu grupta duydum diyebilirim. O zamanda tek doz yaptılar şimdi de tek doz yaptılar sizin niye 2
Bana da sağlık ocağından arayan hemşire ilk dozdan 1 ay sonra ikinci dozu yapıcaz dedi. Ben de daha öncesinde hiç tetanoz aşısı olmadım, onla mı alakalı bilmiyorumBana kızımda da bunda da tetanozu tek doz vurdular sizin niye iki doz bunu ilk defa bu grupta duydum diyebilirim. O zamanda tek doz yaptılar şimdi de tek doz yaptılar sizin niye 2
Ben esime soyledim yemek yerken konusmayacagim artik cocukla ilgili birsey olursa sen ilgilen lutfen diye. Cumartesi sabah cok fena oldum. Hem acele yedim hem laf yetistirdim derken nasil mide bulantisi oldu sonra, gittigimiz yerden geri donduk o kadar dayanamadim. Simdi sessiz, sakin, yavasca yemek yiyorum daha iyiyim.Yemekten biraz sonra sizdede nefes daralması oluyor mu, 3 4 gündür böyleyim, çokta yemiyorum ama bebis yukarı çıkıyor artik ondan mi oluyordur?? Birde sürekli uykum geliyor uyumazsam duramıyorum, bu haftalarda normal mi bunlar, uyku son aylarda olan bir şey değil mi
Ben bol bol sterimar kullaniyorum, cok rahatlatiyor. Agiz buruna verenler sıkıcı olabilir, odaya guzel bir soguk buhar makinesi alin isterseniz. Bu ebebekte falan satilan markalari aliyor herkes, cok kullaniliyorlqr yani o nedenle bana guvenilir geliyorlar. Ben kendim de alirken misal en cok satilan markayi almistim bunca insan aliyorsa bi sorun yok demek ki diye dusunerek.Kızlar ya çok burun tıkanıklığı yaşıyorumda. Odada buhar makinesi kullanan var mı ? Yada ağız buruna oksijen veren makineler var ya onlardan mı almak lazım ? ilerde bebek içinde kullanılabilir mi makine alsak ? Tecrübeli annelerde yardım edebilir mi lütfen çok kararsız kaldım
Beni yanlis anlama ama bence o doktor aklina sezaryeni yazmis simdiden, o nedenle kilo kontrolu yapmiyor.Ya ben bugün kendimi şikyet ettim resmen. 7bucuk kilo aldım ellerimde ödem oldu dedim. Olabilir tansiyonunu kontrol et iyiyse sorun yok dedi. Benimkisi tartmıyor bileneden acaba
Bizim bir numara carsamba dogmustu araya haftasonu girince o da sayiliyormusKizlar babalik izni hemen kullanilmak zorunda mi dogum dan 10 gun sonra kullanilsa olurmu annem ilk 10 gun yanimda olucak esim annemden sonra dogum izni alsa diyorumda olurmuki
Çok mantıklı canımeşlerin doğum izni konuşulmuş. kendi işi olanlar napsın. bize izin mizin yok. 24ünde sömestr var 4üne kadar artık o zaman evde olacak benim eşim de. doğumu 24üne getireyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?