2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
10 gün mü? 3 gün değilmi o canım. Ayrıca hemen kullanması lazm . Hatta cumartesi yaptıysan o günüde sayıyorlar 3 günse mesela salı iş başı yapması lazım
Cnm Esim 657 ye tabi oglumdada 10 gündü izni 10 günde yilliktan kullandi.
Neyi az canım 10 günün? Bence gayet yeterli normal ameliyat bile olsa 10 gün veriyorlar izin. İkinci 10 günüde doktor uygun görürse veriyolar. Artık kendi izninden kullanacak eşin
10 günün az olduğunu dogumdan sonra anlarsin canim :))

Anladım canım 3 tü ben hastanede çalışırken. Demek 5 e çıkmış. Özel sektör 5 i bile kullandırtmıyor ki memur olmak gibisi var valla
Bende onu diyecektim eşim özel sektörde ilkinde 1 hafta kullandı su an kendine ofis açtı ek olarak bunda 3 gün gitmem işte diyor benimkinin insiyatifi kanundan daha betermis o zaman

Cnm Esim 657 ye tabi oglumdada 10 gündü izni 10 günde yilliktan kullandi.

10 günün az olduğunu dogumdan sonra anlarsin canim :))
Canım sana 10 gün değilya eşine 10 gün :) anlamama gerek yok benm eşim 3 gün belki kullaanamaz bile. O yüzden şükret bence

Bende onu diyecektim eşim özel sektörde ilkinde 1 hafta kullandı su an kendine ofis açtı ek olarak bunda 3 gün gitmem işte diyor benimkinin insiyatifi kanundan daha betermis o zaman
Şimdi benmkine de sordum. Bizim işyerinde kimse kullanmadı diyor. Belki 2 gün gelmediler diyor. Ee özel sektör böyle valla. Memurlar kıymetlerini bilmeliler izin haklarının.

Şimdi benmkine de sordum. Bizim işyerinde kimse kullanmadı diyor. Belki 2 gün gelmediler diyor. Ee özel sektör böyle valla. Memurlar kıymetlerini bilmeliler izin haklarının.
Yani iste ama bence çok ihtiyaç ya birde dogumdan sonra tövbe tövbe hiç bu kadar eczane asindirmamistik biz öyle saçma şeyler lazım oluyor ki habire eczane alışverişi yapıyordu eşim gündüz falan acil oluyor bakalım bunda çok umudum yok kendi işide olduğu için ama insallah insafa gelir de gitmez

Heralde canım. Normal şartlarda 10 gün bile az. Benm birşeye ihtiyacım olsa arabayla eşim halledecek evdeki annem halledemezki. Yurtdışında böyle değil çok insaflılar. Kaldı ki doğumdan sonra yanında kalacak kimse yoksa eşin yardımcı olacaksa vay ki haline. Allahtan yakınlarımız var

Aynen cnm, ben de tahin helvası büyütür bebeği diye duymuştum, sordum doktora, kaşlarını bi çattı bana neyse demedim sayın dedim artık yapacak bişey yok, büyüdüğü kadar kuzucum sağlıklı olsunlar da

Kizlar dun kasilmadan bahsetmistinzi Ballikko senmiydin tam hatirlayamadjm benim hiç yoktu önceden bugün akşam hafif kasiklarimda agri oldu akşam yemekten sonra karnım aşırı sertlesti hala agri da var korktum biraz dinleneyim falan diye aşırı yorucu bi günde gecirmedim ama bi anda niye oldu anlamadım bebek normal hareketine devam ediyor ama karnımda gerginlik hissediyorum ben bu katılmayı asla hissedememistim zaten hala ayırt edemem ama sertlik var karnımda

Canım sana 10 gün değilya eşine 10 gün :) anlamama gerek yok benm eşim 3 gün belki kullaanamaz bile. O yüzden şükret bence
Herkesin yapisi farkli olabilir ama ben esimin 10 gunden daha fazla yanimda olmasini isterim.
Ilk zamanlar uykusuzluk cok oluyor , yada emme konusunda bebek zorlayabiliyor emerken bebeği birinin tutmasi gerekiyor.
E simdi büyük oglanda var .
Ve bir cok ulkeye bakinca bizim ulkede dogum izni cok az.

Kiz iste benimle aynu düşüncedesin ya
Niye ben 10 gün az deyince garipsedin beni :) neyse insallah akilli bebislerimiz olsun ihtiyaclarimiz az olsun da eşlerin eksikligi hissedilmesin.

Kiz iste benimle aynu düşüncedesin ya
Niye ben 10 gün az deyince garipsedin beni :) neyse insallah akilli bebislerimiz olsun ihtiyaclarimiz az olsun da eşlerin eksikligi hissedilmesin.
Yok canım garipsemek olurmu tabiki hak veriyorum ve fazlasını istiyorum sadece özel sektöre göre iyi dedim. Çünkü benm eşime kalırsa 3 gün bile yokmus yoksa eşimizin en az 1 ay kalması gerek yanımızda. Devlet böle bi izin vermeli ama neredee amin canım aminnn

Bendim evet canım. Bugun daha az kasılmalarım oldu ama hala devam ediyor. Özellkle sırt üstü yattığımda. Birden toparlanıyo sanki ortada. Semsert oluyor karnım girdap var gibi sanki avuçlamııslar karnımın ortasını sıkıyorlar gibi

Kızlar bende genelde hafif de olsa idrar yolu enfeksiyonu hep var. 2 doz biontech bir doz tetenoz oldum 1 kasimdada 2.doz tetenozu olcam bana hickimse sormadı demedi ay bu nasil bisi
Bana kızımda da bunda da tetanozu tek doz vurdular sizin niye iki doz bunu ilk defa bu grupta duydum diyebilirim. O zamanda tek doz yaptılar şimdi de tek doz yaptılar sizin niye 2

Bana kızımda da bunda da tetanozu tek doz vurdular sizin niye iki doz bunu ilk defa bu grupta duydum diyebilirim. O zamanda tek doz yaptılar şimdi de tek doz yaptılar sizin niye 2
Sen belki daha once oldunmu ki canim ben hic olmadim çünkü hic bilmiyorum ikinci dozu duyuncada şaşırmıştım

Bana da sağlık ocağından arayan hemşire ilk dozdan 1 ay sonra ikinci dozu yapıcaz dedi. Ben de daha öncesinde hiç tetanoz aşısı olmadım, onla mı alakalı bilmiyorum

Ben esime soyledim yemek yerken konusmayacagim artik cocukla ilgili birsey olursa sen ilgilen lutfen diye. Cumartesi sabah cok fena oldum. Hem acele yedim hem laf yetistirdim derken nasil mide bulantisi oldu sonra, gittigimiz yerden geri donduk o kadar dayanamadim. Simdi sessiz, sakin, yavasca yemek yiyorum daha iyiyim.
Ben bol bol sterimar kullaniyorum, cok rahatlatiyor. Agiz buruna verenler sıkıcı olabilir, odaya guzel bir soguk buhar makinesi alin isterseniz. Bu ebebekte falan satilan markalari aliyor herkes, cok kullaniliyorlqr yani o nedenle bana guvenilir geliyorlar. Ben kendim de alirken misal en cok satilan markayi almistim bunca insan aliyorsa bi sorun yok demek ki diye dusunerek.
Ya ben bugün kendimi şikyet ettim resmen. 7bucuk kilo aldım ellerimde ödem oldu dedim. Olabilir tansiyonunu kontrol et iyiyse sorun yok dedi. Benimkisi tartmıyor bile neden acaba
Beni yanlis anlama ama bence o doktor aklina sezaryeni yazmis simdiden, o nedenle kilo kontrolu yapmiyor.
Kizlar babalik izni hemen kullanilmak zorunda mi dogum dan 10 gun sonra kullanilsa olurmu annem ilk 10 gun yanimda olucak esim annemden sonra dogum izni alsa diyorumda olurmuki
Bizim bir numara carsamba dogmustu araya haftasonu girince o da sayiliyormus esim pazartesi yillik izin kullanmaya baslamisti

Gunaydinlar size,

Sali gunu doktor kontrolum var. sizinkiler gibi degil doktorda ultrason bile yok. 3-5 dakika suruyor rutin muayeneler. Ama bu sefer seker yukleme isteyecek. Yukleme sorun degil de sonrasinda seker cikacak bende o sorun olacak. Gecen hamileligimde cikmisti, hem de sadece 1. saat ust sinirin 3-5 birim uzerindeydi, diyabet kliniginin kontrolune alindim. Ilk hafta gunde 8-10kere seker olc, 3-4 saatte bir yemek ye, onlari takip et, çok sıkıcı . O temponun icine girmek istemiyorum.

eşlerin doğum izni konuşulmuş. kendi işi olanlar napsın. bize izin mizin yok. 24ünde sömestr var 4üne kadar artık o zaman evde olacak benim eşim de. doğumu 24üne getireyim bari
Çok mantıklı canım okula giden çocuğun varsa rahat edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…