Sıkı sıkı tembihliyorlar hemşireler doktorlar, kış bebeklerine buhar makinesi şart diye. Direk burnuna vuruyormus kuruluk bronşite kadar gdiyormus allah korusun. Ben soğuk buhar makinesi alacağım şimdiden. Birde oda termometresi. Hem nemi ölçen hem ısıyı ölçen. Beraber kullanacağm yoksa baştan önlem almazsak sıkıntı oluyormusKızlar ya çok burun tıkanıklığı yaşıyorumda. Odada buhar makinesi kullanan var mı ? Yada ağız buruna oksijen veren makineler var ya onlardan mı almak lazım ? ilerde bebek içinde kullanılabilir mi makine alsak ? Tecrübeli annelerde yardım edebilir mi lütfen çok kararsız kaldım
Şimdi benmkine de sordum. Bizim işyerinde kimse kullanmadı diyor. Belki 2 gün gelmediler diyor. Ee özel sektör böyle valla. Memurlar kıymetlerini bilmeliler izin haklarının.
kız kocaman oldular artık benimki aynı anda saga ve sola vuruyo bi tarfta eli bi tarafta ayagı var. 30 cmi geçtiler artıkKızlar günaydın. Benim bebis baya büyüdü maşallah galiba.sag yan tarafimda ve sola dogru sabahtan beri baya bi vuruyor ay.saga yattim bi tepti sanki dön sola beni rahatsız etme der gibiya bebisler yan tarafta olabiliyor mu ona şaşırdım gobek deligimden bir karış sağda resmen
Bilemedim ki yatırmadı sağıma beni kafasi sagdaydi en son benimkinin eliyle cok kuvvetli vurmaya başladı birde sanirim mevlana gibi dönüyor iceride galiba cok bariz anlamaya basladim cok guzel bir duyguymuskız kocaman oldular artık benimki aynı anda saga ve sola vuruyo bi tarfta eli bi tarafta ayagı var. 30 cmi geçtiler artık
Günaydın canım. Artık büyüdüler karnımızın her yerini ele geçirdilerKızlar günaydın. Benim bebis baya büyüdü maşallah galiba.sag yan tarafimda ve sola dogru sabahtan beri baya bi vuruyor ay.saga yattim bi tepti sanki dön sola beni rahatsız etme der gibiya bebisler yan tarafta olabiliyor mu ona şaşırdım gobek deligimden bir karış sağda resmen
Ay bunların hepsi takık kiloyaAynen cnm, ben de tahin helvası büyütür bebeği diye duymuştum, sordum doktora, kaşlarını bi çattı bananeyse demedim sayın dedim artık yapacak bişey yok, büyüdüğü kadar kuzucum sağlıklı olsunlar da
Evet babalar bugunler için var sonucta. Sömestra denk gelince 10 günlük izini çöpmü oluyor ? Bu da cok saçmabenim eşim öğretmen ilk cocukta 10 günlük izni vardı, annem bizde diye 3 gün bizimle kalıp benim size faydam yok bari okula gideyim dedi gitti,
bu sefer büyük ihtimalle sömestır tatile denk gelecek ama zaten cocuklar ikiye cıktı annem 6 sene daha yaşlandı, bi zahmet kalsın yanımızda.
Oluyo canımKızlar günaydın. Benim bebis baya büyüdü maşallah galiba.sag yan tarafimda ve sola dogru sabahtan beri baya bi vuruyor ay.saga yattim bi tepti sanki dön sola beni rahatsız etme der gibiya bebisler yan tarafta olabiliyor mu ona şaşırdım gobek deligimden bir karış sağda resmen
Guclendiler artık valla her yerdeler, benimki yine dayadı ayaklarını aşağılara, zonklatiyor vallaKızlar günaydın. Benim bebis baya büyüdü maşallah galiba.sag yan tarafimda ve sola dogru sabahtan beri baya bi vuruyor ay.saga yattim bi tepti sanki dön sola beni rahatsız etme der gibiya bebisler yan tarafta olabiliyor mu ona şaşırdım gobek deligimden bir karış sağda resmen
Evet babalar bugunler için var sonucta. Sömestra denk gelince 10 günlük izini çöpmü oluyor ? Bu da cok saçma
Cnm muhtemelen daha önceden asin vardır benim lisede yapmislardi tetonoz ondan dolaui oglumdada tek doz olmustum bundada tek doz oldum.Bana kızımda da bunda da tetanozu tek doz vurdular sizin niye iki doz bunu ilk defa bu grupta duydum diyebilirim. O zamanda tek doz yaptılar şimdi de tek doz yaptılar sizin niye 2
Bnm oglanda cumartesu dogdu pazarda izinli sayıldı esim.Bizim bir numara carsamba dogmustu araya haftasonu girince o da sayiliyormusesim pazartesi yillik izin kullanmaya baslamisti
Cnm somestrdan once dogarsa saglikla dogum izni ile somestr ard arda olur belki rahatlik olur senin ilk sezeryan miydubenim eşim öğretmen ilk cocukta 10 günlük izni vardı, annem bizde diye 3 gün bizimle kalıp benim size faydam yok bari okula gideyim dedi gitti,
bu sefer büyük ihtimalle sömestır tatile denk gelecek ama zaten cocuklar ikiye cıktı annem 6 sene daha yaşlandı, bi zahmet kalsın yanımızda.
Cnm somestrdan once dogarsa saglikla dogum izni ile somestr ard arda olur belki rahatlik olur senin ilk sezeryan miydu
Kuzucum benim oğlanda da hamileyken 2 doz yaptılar, bunda da 2 doz olucakmışım, ebemiz hatta korona aşısıyla aynı zaman olmasın diye 3 er haftayla ayarladı tarihleri. Senin niye tek doz onu anlamadım bi sor istersenBana kızımda da bunda da tetanozu tek doz vurdular sizin niye iki doz bunu ilk defa bu grupta duydum diyebilirim. O zamanda tek doz yaptılar şimdi de tek doz yaptılar sizin niye 2
Ya inanmiyorum patlamış mısır o kadar etkiler mi ya bende yemiştim bi kac defa aksam çok yüksek çıkmamıştı başka bisey yedin mi canım var mı aklına gelen başka şeyAksam biraz patlamis misir yedim sabah bas agrisi ile uyandim sekere baktim 113
İlkinin üzerinden 5 yıl gecmediyse sadece hatırlatma dozu vuruyorlar canim bana da tek doz yapacaklar ilkinde 2 doz olmuştumKuzucum benim oğlanda da hamileyken 2 doz yaptılar, bunda da 2 doz olucakmışım, ebemiz hatta korona aşısıyla aynı zaman olmasın diye 3 er haftayla ayarladı tarihleri. Senin niye tek doz onu anlamadım bi sor istersen
Finlandiya’da babalara 7 ay ücretli doğum izni veriyorlar mesela diyorum ve susuyorumHerkesin yapisi farkli olabilir ama ben esimin 10 gunden daha fazla yanimda olmasini isterim.
Ilk zamanlar uykusuzluk cok oluyor , yada emme konusunda bebek zorlayabiliyor emerken bebeği birinin tutmasi gerekiyor.
E simdi büyük oglanda var .
Ve bir cok ulkeye bakinca bizim ulkede dogum izni cok az.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?