2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Sıkı sıkı tembihliyorlar hemşireler doktorlar, kış bebeklerine buhar makinesi şart diye. Direk burnuna vuruyormus kuruluk bronşite kadar gdiyormus allah korusun. Ben soğuk buhar makinesi alacağım şimdiden. Birde oda termometresi. Hem nemi ölçen hem ısıyı ölçen. Beraber kullanacağm yoksa baştan önlem almazsak sıkıntı oluyormus

Kizlar günaydın. 3 gündür karnim hafif hafif tatli agri var ya. Endise etmelimiyim. Pazar günüde 2. Doz biontech oldum.

Şimdi benmkine de sordum. Bizim işyerinde kimse kullanmadı diyor. Belki 2 gün gelmediler diyor. Ee özel sektör böyle valla. Memurlar kıymetlerini bilmeliler izin haklarının.

benim eşim öğretmen ilk cocukta 10 günlük izni vardı, annem bizde diye 3 gün bizimle kalıp benim size faydam yok bari okula gideyim dedi gitti,

bu sefer büyük ihtimalle sömestır tatile denk gelecek ama zaten cocuklar ikiye cıktı annem 6 sene daha yaşlandı, bi zahmet kalsın yanımızda.

Kızlar günaydın. Benim bebis baya büyüdü maşallah galiba.sag yan tarafimda ve sola dogru sabahtan beri baya bi vuruyor ay.saga yattim bi tepti sanki dön sola beni rahatsız etme der gibi ya bebisler yan tarafta olabiliyor mu ona şaşırdım gobek deligimden bir karış sağda resmen

kız kocaman oldular artık benimki aynı anda saga ve sola vuruyo bi tarfta eli bi tarafta ayagı var. 30 cmi geçtiler artık

kız kocaman oldular artık benimki aynı anda saga ve sola vuruyo bi tarfta eli bi tarafta ayagı var. 30 cmi geçtiler artık
Bilemedim ki yatırmadı sağıma beni kafasi sagdaydi en son benimkinin eliyle cok kuvvetli vurmaya başladı birde sanirim mevlana gibi dönüyor iceride galiba cok bariz anlamaya basladim cok guzel bir duyguymus

Günaydın canım. Artık büyüdüler karnımızın her yerini ele geçirdilerbenimde öyle her yerden vuruyor artık.

Ay bunların hepsi takık kiloya ben miğde yanmam olunca yiyorum valla hafifletiyor tahin helvası, oh bide tatlısı oluyor ne güzel

Evet babalar bugunler için var sonucta. Sömestra denk gelince 10 günlük izini çöpmü oluyor ? Bu da cok saçma

Oluyo canım ben sola veya sağa döndüğümde yanımdan atıyo sanki yatağa geliyo tekmesi

Guclendiler artık valla her yerdeler, benimki yine dayadı ayaklarını aşağılara, zonklatiyor valla

Bana kızımda da bunda da tetanozu tek doz vurdular sizin niye iki doz bunu ilk defa bu grupta duydum diyebilirim. O zamanda tek doz yaptılar şimdi de tek doz yaptılar sizin niye 2
Cnm muhtemelen daha önceden asin vardır benim lisede yapmislardi tetonoz ondan dolaui oglumdada tek doz olmustum bundada tek doz oldum.
Bizim bir numara carsamba dogmustu araya haftasonu girince o da sayiliyormus esim pazartesi yillik izin kullanmaya baslamisti
Bnm oglanda cumartesu dogdu pazarda izinli sayıldı esim.
Oglim dogdudunda ramazan idi 10 gun dogum izni 1 hafta izin kullandi isim 8 gunde bayram izni olmustu 25 gün benimle idi geceleri emzirip ona veriyordum uytuyordu altini degisuodu ben uyuyordum. Gündüzde annemle ben bakioduk esim uyuyodu baya rahattik

Cnm somestrdan once dogarsa saglikla dogum izni ile somestr ard arda olur belki rahatlik olur senin ilk sezeryan miydu

Cnm somestrdan once dogarsa saglikla dogum izni ile somestr ard arda olur belki rahatlik olur senin ilk sezeryan miydu

ilki normal doğumdu 39+4 de doğurmuştum
en az 3 hafta erken gelmesi lazım ki okula denk gelsin
ya da günün de doğarsa okula denk gelir,
bakalım nasıl bir geliş isteyecek

Bana kızımda da bunda da tetanozu tek doz vurdular sizin niye iki doz bunu ilk defa bu grupta duydum diyebilirim. O zamanda tek doz yaptılar şimdi de tek doz yaptılar sizin niye 2
Kuzucum benim oğlanda da hamileyken 2 doz yaptılar, bunda da 2 doz olucakmışım, ebemiz hatta korona aşısıyla aynı zaman olmasın diye 3 er haftayla ayarladı tarihleri. Senin niye tek doz onu anlamadım bi sor istersen

Aksam biraz patlamis misir yedim sabah bas agrisi ile uyandim sekere baktim 113
Ya inanmiyorum patlamış mısır o kadar etkiler mi ya bende yemiştim bi kac defa aksam çok yüksek çıkmamıştı başka bisey yedin mi canım var mı aklına gelen başka şey

İlkinin üzerinden 5 yıl gecmediyse sadece hatırlatma dozu vuruyorlar canim bana da tek doz yapacaklar ilkinde 2 doz olmuştum

Finlandiya’da babalara 7 ay ücretli doğum izni veriyorlar mesela diyorum ve susuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…