2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bana kızımda da bunda da tetanozu tek doz vurdular sizin niye iki doz bunu ilk defa bu grupta duydum diyebilirim. O zamanda tek doz yaptılar şimdi de tek doz yaptılar sizin niye 2
Benim doktorum tetanoz aşısını yaptırtmıyor bana , 5 sene önce de öyle yapmıştı herkes bir değişik…kaç kere sordum hemen gerek yok geç bunları moduna giriyor adam Ben de üstelemiyorum artık…yine güveniyorum kendisine, bir bildiği var demekki..

Bence doktor sacmalamis canim illaki ameliyathanede başına gelecek bisey degil ki bu normal hayatta da başına gelebilir.bu konuda doktorlari anlamiyorum bırak hasta ne istiyorsa yapsın garip cidden

ben ilkinde 2 doz tetanoz oldum, hemşire bunda 1 tane tek olacaksın dedi
anlamadım bizim ebe mi şaşırdı.

Ya inanmiyorum patlamış mısır o kadar etkiler mi ya bende yemiştim bi kac defa aksam çok yüksek çıkmamıştı başka bisey yedin mi canım var mı aklına gelen başka şey
Yok cnm aksam kofte yemistim 2 dilim ekmekle 9 gibide mısır yedim
Diyetisyene giderken diyetisyen mısır yedirmiyordu seker oranı cok diye
Simdi 1 haslanmis yumurta zeytin peynir
2 bucuk dilim siyez ekmeği yedim korkuyorum sekerimi olceyim

Normalde şekerin mi var canım, niye böyle yükselmiş ?

sola yatıyorum, karnım çok kasılıyor, kasıklarım çok ağrıyor
sırt üstü yatıyorum aynı şeyler oluyor
sağa yatıyorum, ayağımı içime çekince bi anda bi rahatlama geliyor eriyorum sanki

sola yatıyorum, karnım çok kasılıyor, kasıklarım çok ağrıyor
sırt üstü yatıyorum aynı şeyler oluyor
sağa yatıyorum, ayağımı içime çekince bi anda bi rahatlama geliyor eriyorum sanki
Benm de sola yatınca kasılıyor. Ee sola yatın diyorlar. Bende işe yaramıyor. Sırt üstü kalp çarpıntısı nefes darlığı oluyor bide kasılıyor karnım. Sağa yatabiliyorum sonra azıcık sola dönüyorum. Gece boyu bi oraya bi buraya. Sıkıldım valla rahat edemedim hiç

bende doğru düzgün bir pozisyon bulamadım, bi sağ taraf rahatlatıyor beni o da kısa süreli oluyor.

Sabah mutlaka sebze yemeye çalış canım domates salatalık veya yesillik her öğünde oyle yap ekmek oluyor ya köftenin içinde ikisi birden de fazla olmuş olabilir evet mısır çok tehlikeli biliyorum ama sanki patlamış mısır daha masum gelmişti demek farkı yok korkma birde stres yaptığın zamanda daha yüksek çıkıyor canim stres yapma hiç ölcecegim diye

Bugün şeker yüklemem vardı.sonuç güzel dedi ama bebeğin suyun fazla dedi.idrar yolu enfeksiyonu varmış ilaç verdi.2 hafta sonra gene gidicem suyuna bakacak.o an sormayı unuttum suyun fazlalığı ne demek oluyo acaba bilen var mı ?

Bence doktor sacmalamis canim illaki ameliyathanede başına gelecek bisey degil ki bu normal hayatta da başına gelebilir.bu konuda doktorlari anlamiyorum bırak hasta ne istiyorsa yapsın garip cidden
Doktorlar da bazen bi garip hakkaten, benimki de biontechle arasında zaman uymuyorsa yaptırma tetanozu demişti. Ama artık ona bakmıyolarmış sağlık ocağındaki hemşire bize yazı geldi istediğin zaman gel yapalım dedi.
Ama doktorun da hastaya saygı göstermesi lazım, benim ilk doktorum ısrarla covid aşısına karşı çıkınca ben doktorumu değiştirdim mesela, ben önermiyorum ama sen bilirsin demiyordu çünkü, ben olma diyorum olma modundaydı, hiç hoşlanmadım

Misir şekeri mi yükseltiyor çok? Neden tehlikeli acaba.
Ben konserve mısırları götürüyorum bu ara çok seviyorum da
Geçen hafta değerlerime bakayım diye kan verdim açlık şekeri 80 çıktı.
İnşallah toklukta iyi çıkar yükleme yapılırsa

Ben de sola yatınca rahat edemiyorum sağda daha rahatım.

Bu arada geçen hafta detaylı ultrason yaptırdım ben de şükür bir sıkıntı çıkmadı miniğimin yüzünü yandan gördüm ilk kez. Burnu aynı benim burnum .

Bi arkadaşın da suyu azalmıştı cnm idrar yolu enfeksiyonu vardı o etkilemiş olabilir, doktorun bişey demedi mi peki beslenme seklin yada yapman gereken biseylerle ilgili

Aynen oyle canım zaten herkes farkli telden çalıyor. Bana bir yerde 10 gun sonra olabilirsin demislerdi covid asisindan sonra baska bir doktor onemli degil sure demisti kendi doktorum ve baska saglik ocagi 1 ay beklensin isteriz demisti o zaman yazi olayi daha yoktur.anlican herkes farkli soyluyor en iyisi kendin karar vereceksin senin hayatin senin kararlarin diretmenin manasi yok ol yada olma diye.garip cidden

Bi arkadaşın da suyu azalmıştı cnm idrar yolu enfeksiyonu vardı o etkilemiş olabilir, doktorun bişey demedi mi peki beslenme seklin yada yapman gereken biseylerle ilgili
Yok. çok değil ama biraz fazla dedi enfeksiyona bağlı da olabilir dedi antibiyotik verdi 2 hafta sonra Gel dedi.o çok rahattı hatta doğum 10 Şubat gibi şu durumda dedi herşey normal dedi.ama ben su fazlalığını taktım

bende doğru düzgün bir pozisyon bulamadım, bi sağ taraf rahatlatıyor beni o da kısa süreli oluyor.
Hepimiz aynıyız kızlar illa sağa yada sola yatmak için zorlamayın bı makale okumuştum bir ara sola yatin deniyor hamilelere ama bunun kanıtlanmış bir bilinirliği yok yani çok kasmayın bende sabaha kadar bi saga bı sola dönüyorum yanlarim agriyinca sırt üstü iki uc dakika dinlenip yine rahat ettiğim tarafa dönüyorum sizde öyle yapın solu sartlamayin kendinize zaten karnimiz artik iyice büyüyor uykusuz gecelere daha fazla hazır olun

Ay yok sağ sol taraf takıntım yok yeterki rahatlatacak bir yer bulayım. Sağa yat yat ezildi o tarafım sol ve sırt üstü ise bende kasın ağrısı yapıyor enteresan şekilde

Cok guzel canım normali o zaten bizde şeker olunca tolere edemiyor vücut inşallah yüksek çıkmaz
Yaa o halleri genelde hep benzer oluyor öyle doguyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…