Tip da cok degisiyor. Ozellikle cocuk bakiminda eskilerle karsilastiracak cok sey oluyor. Mesela 40 yillik cocuk doktoru eskiden yumurtayi cig yedirin derdik simdi bakteri olur diyoruz, tip da ilerliyor demisti.Hepimiz aynıyız kızlar illa sağa yada sola yatmak için zorlamayın bı makale okumuştum bir ara sola yatin deniyor hamilelere ama bunun kanıtlanmış bir bilinirliği yok yani çok kasmayın bende sabaha kadar bi saga bı sola dönüyorum yanlarim agriyinca sırt üstü iki uc dakika dinlenip yine rahat ettiğim tarafa dönüyorum sizde öyle yapın solu sartlamayin kendinize zaten karnimiz artik iyice büyüyor uykusuz gecelere daha fazla hazır olun
Evet ya günlerimiz aynı seninleKızlar uygulamada 12 14 hafta sonra kavuşacağız diyordu bugün o kadar heyecan yaptım ki git gide azalıyor vakit 27. Haftaya girmisiz
Bende aşırı derecede bacak arasi ağrısı oluyor yani çatı ağrısı deniyor sanırım donemiyorum bile yatakta ama kalsiyum içiyorum dört beş gündür sanki ağrılarım baya baya azaldı gibi çok şükür niye şimdiye kadar başlamadım bilmiyorum oğlumu okula zor götürüp getiriyordum ağrıdan yürüyemez haldeydimAy yok sağ sol taraf takıntım yok yeterki rahatlatacak bir yer bulayım. Sağa yat yat ezildi o tarafımsol ve sırt üstü ise bende kasın ağrısı yapıyor enteresan şekilde
Hadi bakalım inşallah güzel içine sinen şeyler bulursun belki sen benden önce doğum yaparsınEvet ya günlerimiz aynı seninlebende heyecanlanıyorum ilk bebeğin heyecanı daha da fazla bu hafta beşik şifonyer bakıcaz odası artık hazır olsun istiyorum daha boya da yapılacak
Aynen canım dün doğru olan bugün yanlış sayılıyor biz en iyisi bildiğimizi okuyalım boşverelim tıpı bilimi tabi doğru noktalarda bizede mantıklı geliyorsa ayak uydurmakta mantıklı tabi oda ayrı bir meseleTip da cok degisiyor. Ozellikle cocuk bakiminda eskilerle karsilastiracak cok sey oluyor. Mesela 40 yillik cocuk doktoru eskiden yumurtayi cig yedirin derdik simdi bakteri olur diyoruz, tip da ilerliyor demisti.
Normalde pre diyabetim vardi 3 ay sıkı diyet yaptim.kg verdim.gecmisti onun ustune hamile.kaldim simdi fazla yiyince yukseliyor malesef.Normalde şekerin mi var canım, niye böyle yükselmiş
E eymenayazNormalde pre diyabetim vardi 3 ay sıkı diyet yaptim.kg verdim.gecmisti onun ustune hamile.kaldim simdi fazla yiyince yukseliyor malesef.
ı derecede bacak arasi ağrısı oluyor yani çatı ağrısı deniyor sanırım donemiyorum bile yatakta ama kalsiyum içiyorum dört beş gündür sanki ağrılarım baya baya azaldı gibi çok şükür niye şimdiye kadar başlamadım bilmiyorum oğlumu okula zor götürüp getiriyordum ağrıdan yürüyemez haldeydim
Cnm senin plesanta asagidaydi bir ara sanki oyle mi hatirliyorum
Kasik agrisi bendede yok var biraz yurusem merdiven ciksam agridan oturamaz oluyorum. Oglumdada 9 ay vardi
Enfeksiyondan olabilir o zaman cnm, üzülme diyemem insan takar kafasına elbet ama rabbimin izniyle sıkıntı olmucaktir inşallah..Yok. çok değil ama biraz fazla dedi enfeksiyona bağlı da olabilir dedi antibiyotik verdi 2 hafta sonra Gel dedi.o çok rahattı hatta doğum 10 Şubat gibi şu durumda dedi herşey normal dedi.ama ben su fazlalığını taktım
Bizde bugün beşik ve bebek arabasi baktık alicaz sanırım yarın, bende cok heyecanlandimEvet ya günlerimiz aynı seninlebende heyecanlanıyorum ilk bebeğin heyecanı daha da fazla bu hafta beşik şifonyer bakıcaz odası artık hazır olsun istiyorum daha boya da yapılacak
Sezaryan olunca erken alıyorlar galiba demi, bence sen en başta kavuscanHadi bakalım inşallah güzel içine sinen şeyler bulursun belki sen benden önce doğum yaparsınaslında 1 şubat ama sanki yarıdan fazlaniz benden önce doğuracak gibi hissediyorum
Şimdi dr.Kağan kocatepeyi izledim biraz rahatladım.zaten dr umda çok sıkıntı görmedi.Enfeksiyondan olabilir o zaman cnm, üzülme diyemem insan takar kafasına elbet ama rabbimin izniyle sıkıntı olmucaktir inşallah..
Acaba Blackfriday ı beklesekmi daha indirim olur mu? Yoksa dolar aldı başını gidiyo herşeyde ona bağlı olduğu için daha da artar mı bilemedim.Bizde bugün beşik ve bebek arabasi baktık alicaz sanırım yarın, bende cok heyecanlandimbu arada e bebekde 250 liraya 50 lira hediye çeki var kızlar
Haklısın cnm kolay değilŞimdi dr.Kağan kocatepeyi izledim biraz rahatladım.zaten dr umda çok sıkıntı görmedi.
Takmamaya çalışıcam cnm ama sabahtan beri içim içimi yedi
Valla cnm bebek arabalarını önceden inceledim ben zaman geçtikçe fiyatlar artıyor o yüzden biz alicaz, aslinda şubatta indirim oluyomuş e bebekte, doğumdan sonra hemen lazım olmayan şeyleri birakcam benAcaba Blackfriday ı beklesekmi daha indirim olur mu? Yoksa dolar aldı başını gidiyo herşeyde ona bağlı olduğu için daha da artar mı bilemedim.
Bende eşime alsak mı diyorum içimde bir his daha da pahalanacak diyo
Canım şimdi ben yazacaktım, genelde sebepsiz olur ve sorun yaratmaz su fazlalığı diyor Kağan Kocatepe. Zaman zaman su azlığı - fazlaligi olabiliyor diye biliyorum.Şimdi dr.Kağan kocatepeyi izledim biraz rahatladım.zaten dr umda çok sıkıntı görmedi.
Takmamaya çalışıcam cnm ama sabahtan beri içim içimi yedi
Evet canım her gittiğimde çok az çıkmış yukarı diyor doktor dün de kontrolüm vardı doktor başka şeylere odaklanıp baktığı için ikimizde unuttuk plasentayi haftaya gel bakalım dedi doktorum inşallah çıkmıştır tamamen artık aynıyım bende canım oturunca kalkamaz oluyorum yürüyünce zaten ağrıdan yürüyemiyorum ama dün o kadar yürümeme rağmen çok şiddetli ağrı çekmedim ben Ersağ dan kalsiyum aldım içinde magnezyum da var iyi geldi gibi banaNormalde pre diyabetim vardi 3 ay sıkı diyet yaptim.kg verdim.gecmisti onun ustune hamile.kaldim simdi fazla yiyince yukseliyor malesef.
ı derecede bacak arasi ağrısı oluyor yani çatı ağrısı deniyor sanırım donemiyorum bile yatakta ama kalsiyum içiyorum dört beş gündür sanki ağrılarım baya baya azaldı gibi çok şükür niye şimdiye kadar başlamadım bilmiyorum oğlumu okula zor götürüp getiriyordum ağrıdan yürüyemez haldeydim
Cnm senin plesanta asagidaydi bir ara sanki oyle mi hatirliyorum
Kasik agrisi bendede yok var biraz yurusem merdiven ciksam agridan oturamaz oluyorum. Oglumdada 9 ay vardi
Yok canım ilk bası sen çekiyosunHadi bakalım inşallah güzel içine sinen şeyler bulursun belki sen benden önce doğum yaparsınaslında 1 şubat ama sanki yarıdan fazlaniz benden önce doğuracak gibi hissediyorum
Hayırlı olsun canımBizde bugün beşik ve bebek arabasi baktık alicaz sanırım yarın, bende cok heyecanlandimbu arada e bebekde 250 liraya 50 lira hediye çeki var kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?