2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Tip da cok degisiyor. Ozellikle cocuk bakiminda eskilerle karsilastiracak cok sey oluyor. Mesela 40 yillik cocuk doktoru eskiden yumurtayi cig yedirin derdik simdi bakteri olur diyoruz, tip da ilerliyor demisti.

Kızlar uygulamada 12 14 hafta sonra kavuşacağız diyordu bugün o kadar heyecan yaptım ki git gide azalıyor vakit 27. Haftaya girmisiz
Evet ya günlerimiz aynı seninle bende heyecanlanıyorum ilk bebeğin heyecanı daha da fazla bu hafta beşik şifonyer bakıcaz odası artık hazır olsun istiyorum daha boya da yapılacak

Merhaba arkadaşlar, park beşik alacağım, arastiriyorum. Onerilere açığım, hangi markayı önerirsiniz?

Ay yok sağ sol taraf takıntım yok yeterki rahatlatacak bir yer bulayım. Sağa yat yat ezildi o tarafım sol ve sırt üstü ise bende kasın ağrısı yapıyor enteresan şekilde
Bende aşırı derecede bacak arasi ağrısı oluyor yani çatı ağrısı deniyor sanırım donemiyorum bile yatakta ama kalsiyum içiyorum dört beş gündür sanki ağrılarım baya baya azaldı gibi çok şükür niye şimdiye kadar başlamadım bilmiyorum oğlumu okula zor götürüp getiriyordum ağrıdan yürüyemez haldeydim

Evet ya günlerimiz aynı seninle bende heyecanlanıyorum ilk bebeğin heyecanı daha da fazla bu hafta beşik şifonyer bakıcaz odası artık hazır olsun istiyorum daha boya da yapılacak
Hadi bakalım inşallah güzel içine sinen şeyler bulursun belki sen benden önce doğum yaparsın aslında 1 şubat ama sanki yarıdan fazlaniz benden önce doğuracak gibi hissediyorum

Tip da cok degisiyor. Ozellikle cocuk bakiminda eskilerle karsilastiracak cok sey oluyor. Mesela 40 yillik cocuk doktoru eskiden yumurtayi cig yedirin derdik simdi bakteri olur diyoruz, tip da ilerliyor demisti.
Aynen canım dün doğru olan bugün yanlış sayılıyor biz en iyisi bildiğimizi okuyalım boşverelim tıpı bilimi tabi doğru noktalarda bizede mantıklı geliyorsa ayak uydurmakta mantıklı tabi oda ayrı bir mesele

Normalde şekerin mi var canım, niye böyle yükselmiş
Normalde pre diyabetim vardi 3 ay sıkı diyet yaptim.kg verdim.gecmisti onun ustune hamile.kaldim simdi fazla yiyince yukseliyor malesef.
ı derecede bacak arasi ağrısı oluyor yani çatı ağrısı deniyor sanırım donemiyorum bile yatakta ama kalsiyum içiyorum dört beş gündür sanki ağrılarım baya baya azaldı gibi çok şükür niye şimdiye kadar başlamadım bilmiyorum oğlumu okula zor götürüp getiriyordum ağrıdan yürüyemez haldeydim

Cnm senin plesanta asagidaydi bir ara sanki oyle mi hatirliyorum
Kasik agrisi bendede yok var biraz yurusem merdiven ciksam agridan oturamaz oluyorum. Oglumdada 9 ay vardi

E eymenayaz

Enfeksiyondan olabilir o zaman cnm, üzülme diyemem insan takar kafasına elbet ama rabbimin izniyle sıkıntı olmucaktir inşallah..

Bizde bugün beşik ve bebek arabasi baktık alicaz sanırım yarın, bende cok heyecanlandimbu arada e bebekde 250 liraya 50 lira hediye çeki var kızlar

Hadi bakalım inşallah güzel içine sinen şeyler bulursun belki sen benden önce doğum yaparsın aslında 1 şubat ama sanki yarıdan fazlaniz benden önce doğuracak gibi hissediyorum
Sezaryan olunca erken alıyorlar galiba demi, bence sen en başta kavuscan

Enfeksiyondan olabilir o zaman cnm, üzülme diyemem insan takar kafasına elbet ama rabbimin izniyle sıkıntı olmucaktir inşallah..
Şimdi dr.Kağan kocatepeyi izledim biraz rahatladım.zaten dr umda çok sıkıntı görmedi.
Takmamaya çalışıcam cnm ama sabahtan beri içim içimi yedi

Bizde bugün beşik ve bebek arabasi baktık alicaz sanırım yarın, bende cok heyecanlandimbu arada e bebekde 250 liraya 50 lira hediye çeki var kızlar
Acaba Blackfriday ı beklesekmi daha indirim olur mu? Yoksa dolar aldı başını gidiyo herşeyde ona bağlı olduğu için daha da artar mı bilemedim.
Bende eşime alsak mı diyorum içimde bir his daha da pahalanacak diyo

Şimdi dr.Kağan kocatepeyi izledim biraz rahatladım.zaten dr umda çok sıkıntı görmedi.
Haklısın cnm kolay değilbidahaki kontrol ne zaman

Valla cnm bebek arabalarını önceden inceledim ben zaman geçtikçe fiyatlar artıyor o yüzden biz alicaz, aslinda şubatta indirim oluyomuş e bebekte, doğumdan sonra hemen lazım olmayan şeyleri birakcam ben

Canım şimdi ben yazacaktım, genelde sebepsiz olur ve sorun yaratmaz su fazlalığı diyor Kağan Kocatepe. Zaman zaman su azlığı - fazlaligi olabiliyor diye biliyorum.

Evet canım her gittiğimde çok az çıkmış yukarı diyor doktor dün de kontrolüm vardı doktor başka şeylere odaklanıp baktığı için ikimizde unuttuk plasentayi haftaya gel bakalım dedi doktorum inşallah çıkmıştır tamamen artık aynıyım bende canım oturunca kalkamaz oluyorum yürüyünce zaten ağrıdan yürüyemiyorum ama dün o kadar yürümeme rağmen çok şiddetli ağrı çekmedim ben Ersağ dan kalsiyum aldım içinde magnezyum da var iyi geldi gibi bana

Ben cok yorgunum. Hic bir is de yaptigim yok. Valla evim toz olmus. Bi mutfak isi yapiyorum malum ac yasanmiyor. Her odada beni bekleyen isler var ama ben uzaniyorum. Neden boyle oldu snlsmadim. Dun misal kalkip cocugumu almaya gidemedim, esimi gonderdim ama uyuyamadim da, 1 saat yatakta uyku gozlukleri ile yattim, kalktigimda dinlenmistim ama.

Yok canım ilk bası sen çekiyosun normal miydi senin . En son ki tarihimiz zaten şubatın ilk günleri. Gelir o zamana kadar

Hayırlı olsun canım nasıl bir beşik alacaksın örneği varsa atarmısın bana da fikir olsun fiyatlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…