2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben de aynıyım. Çocuğum yok evde tekiz eşimle. Yemek mutfak bulasık harici bişey yapamıyorum. Üşeniyorum tam kalkıcam ağrılarım baslıyor. Parça parça yapıyorum. Bir gün wc banyo, bir gün çamaşr asma katlama ağır ağır yapmaya calısıyorum. Hele mutfağım kirden yağdan bi hal olmus dolaplarımın silinmesi gerekiyor ama ben imkanı yok yapamam eşimin yapması lazım o da yanasmıyor hiç

Kizlar bu pantolondan aldim cok rahat ve kullanisli lastik kismi hamilelere çok uygun kalinligida iyi kısın bile giyilir.

Hayırlı olsun canım nasıl bir beşik alacaksın örneği varsa atarmısın bana da fikir olsun fiyatlar nasıl
Kızlar bence beşiği sıfır almayın, ne gerek var zaten çok az kullanacaksınız..dolap , gardropsta var mıdır bilmiyorum ama ben şahsen öyle yapardım, kızımın beşiği vs kalmasaydı kardeşine…

Canım ben ikinci el buldum beşik ama eşim birde eskidjiye bakalım dedi. Orada uygun oluyor . Ben sanmıyorum uygun olacağını ama gönlü olsun diye bakacağım şifonyeri sıfır alıcaz galiba çünkü ikinci ellerde kmse kargolamaya yanasmıyor

Canım şimdi ben yazacaktım, genelde sebepsiz olur ve sorun yaratmaz su fazlalığı diyor Kağan Kocatepe. Zaman zaman su azlığı - fazlaligi olabiliyor diye biliyorum.
Biraz kafam rahatladı.bebekte çok iyidi maşallah dr da herşey yolunda dedi ama bitane olumsuz birşey söyleyince kafa orda takılı kalıyo maalesef

Valla cnm bebek arabalarını önceden inceledim ben zaman geçtikçe fiyatlar artıyor o yüzden biz alicaz, aslinda şubatta indirim oluyomuş e bebekte, doğumdan sonra hemen lazım olmayan şeyleri birakcam ben
Bende hemen hemen herşeyini aldım ama en pahalıları kaldı allahtan yavaş yavaş almışım kıyafetlerini dünde arkadaş bebeğinin küçüklerini verdi onunkinde 2 aylık herşey yepyeni çok iyi oldu kıyafet derdim bitti şükür

Merhaba arkadaşlar, park beşik alacağım, arastiriyorum. Onerilere açığım, hangi markayı önerirsiniz?
adzeynep Canım biz geçen hafta aldık, Uni baby Alfa anne yanı Park yatak, ben çok beğendim, internetten beğenip görmeden aldım ama görünce daha çok beğendim çok içime sindi. Kumaşı falan çok kaliteli, kenarı asansörlü, inip anne yanı olabiliyor. İndirimden 800tlye aldık gri renk, bi bak istersen belki hoşuna gider

Donem donem oluyor sanirim boyle, birkac hafta once de olmustu. Umarim 3-5 gune gecer cunku misal yarin arkadasimi bir yere goturmeye soz verdim nereden baksan 3 saat falan araba kullanmam gerekecek, kendimi guvende hissetmiyorum boyle

Hemen bakayım canım çok teşekkür ederim. Internetten alacağım bende dokunmadan almaya alışık değilim, poşet gibi olanlar var kesinlikle öyle olmasin istiyorum. Kumaşı kaliteli olsun.
Güle güle kullanın bu arada Rabbım içini doldursun

Sezaryan olunca erken alıyorlar galiba demi, bence sen en başta kavuscan
Evet canım benim normal doğum olunca bekleniyor mecbur ya tabi bi değişiklik olup sezeryan gerekmezse en fazla 10 una kadar beklerim dedi doktor bakalım inşallah bekletmez bebeğim beni ya son zaman beklemek aşırı stresli ve zor oluyor ağırlaşıyor insan

Bende öyleyim canim aksama kadar uzun oturuyorum resmen sürekli yorgun hissediyorum korktum acaba hasta oluyorum halsizmiyim diye yok yani 3 gündür böyle genel bi yorgunluk var ne uykuya doyabiliyorum nede deliksiz uyuyabiliyorum

Yok canım ilk bası sen çekiyosun normal miydi senin . En son ki tarihimiz zaten şubatın ilk günleri. Gelir o zamana kadar
Evet canım normal olunca insan bilemiyor son zamana kadar durmuştu oğlum doktor da 7 si veya 10una kadar beklerim müdahale etmem diyor benim için iyi bisey aslında müdahale etmemesi ama son zamanlarda vakitte gecmiyor çok stres oluyor insan beklerken

Bende yapacağım mutfak dolaplarini bi cesaret gelse ben parça parça yapmayı düşündüm canım altlarin bi kısmını bi gun diğer kısmını bi gun gibi devam edeyim dedim 1 haftada biter sanırım

Amin canım cümlemizin de inşallah
Evet aynen ben de öyle paraşüt kumaş hışır hışır olanlardan istemiyordum, bu keten kumaş gibi, kalın tam istediğim gibi oldu

Donem donem oluyor sanirim boyle, birkac hafta once de olmustu. Umarim 3-5 gune gecer cunku misal yarin arkadasimi bir yere goturmeye soz verdim nereden baksan 3 saat falan araba kullanmam gerekecek, kendimi guvende hissetmiyorum boyle
Yok dışarı çıkınca açılırsın. Hep evde olmama bağlıyorum şahsen ben

Evet canım haklısın. Daha simdiden soruyo insanlar doğumu ne zmn diye. Anneme şubat ortası de diyorum
Bende yapacağım mutfak dolaplarini bi cesaret gelse ben parça parça yapmayı düşündüm canım altlarin bi kısmını bi gun diğer kısmını bi gun gibi devam edeyim dedim 1 haftada biter sanırım
Ayy ben de öyle düşündüm de benm dolaplar çook yukarda. Aşağıları yapsam yukarısı için yine eşime muhtacım. İki fırınımın içide temizlenecek daha . Of of kim yapacak bunları bu aksamda bacak ağrım basladı. Anlamadım gitti

Bende öyleyim canim aksama kadar uzun oturuyorum resmen sürekli yorgun hissediyorum korktum acaba hasta oluyorum halsizmiyim diye yok yani 3 gündür böyle genel bi yorgunluk var ne uykuya doyabiliyorum nede deliksiz uyuyabiliyorum

Yok dışarı çıkınca açılırsın. Hep evde olmama bağlıyorum şahsen ben

Az once kardesimle kavga ettim, bi canlandim sormayin :) hem kavga ettim hem evimi topladim. Iyi ki var bu kardesler :))

Hayırlı olsun canım nasıl bir beşik alacaksın örneği varsa atarmısın bana da fikir olsun fiyatlar nasıl
Park yatak alicaz cnm valla fiyatlar uygun ya 600 700 civarından başlıyor, tam modele karar veremedim, alalım inşallah yarın atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…