Almak lazım valla ben zor gezmeye başladım su sıra,dolap için gezdim geçen gün alt kat üst kat in cik nefes nefese kaldım, sen iyi yapmışsın almakla cnmBende hemen hemen herşeyini aldım ama en pahalıları kaldıallahtan yavaş yavaş almışım kıyafetlerini dünde arkadaş bebeğinin küçüklerini verdi onunkinde 2 aylık herşey yepyeni çok iyi oldu kıyafet derdim bitti şükür
Sağlıkla gelsinler inşallah cnm ama dediğin gibi zor olur elbetEvet canım benim normal doğum olunca bekleniyor mecbur ya tabi bi değişiklik olup sezeryan gerekmezse en fazla 10 una kadar beklerim dedi doktor bakalım inşallah bekletmez bebeğim beni ya son zaman beklemek aşırı stresli ve zor oluyor ağırlaşıyor insan
Merhaba çok geçmiş olsun bel fıtığı ile ilgili bakarken yazinizi gördüm bende daha 8.haftamdayim belim başladı fıtık da var. Siz şuan ne durumdasınız inşallah hiç bir şeyiniz kalmamıştır tamamen. Kantaron mu sürdünüz başka neler yaptınız acaba yarın alıp süreyim bende daha çok başındayımCanım benim belim 2 gündür çatlıyor resmen. Ölüyorum ağrıdanyatıyorum sürekli ona rağmen bıçaklıyorlar sanki. Evde kantaron yağı var rahatlattıysa bende yaptırayım eşime normal mi bu kadar ağrı 11 . Hafta için anlamadım
Benimde iki gündür bebek aşırı hareketli karnım sertleşiyor kendimi dinlemeye aldım haftaya artık bende şubat ortası diyorum canım eşime de diyorum bak şubatın başı sakin başka program yapma diye ama herkese şubat ortası diyeceksin diyorumEvet canım haklısın. Daha simdiden soruyo insanlar doğumu ne zmn diye. Anneme şubat ortası de diyorum
Ayy ben de öyle düşündüm de benm dolaplar çook yukarda. Aşağıları yapsam yukarısı için yine eşime muhtacım. İki fırınımın içide temizlenecek daha . Of of kim yapacak bunlarıbu aksamda bacak ağrım basladı. Anlamadım gitti
Ay evet hararetli mevzular olsa telefonda iyi gider gecmis olsunAz once kardesimle kavga ettim, bi canlandim sormayin :) hem kavga ettim hem evimi topladim. Iyi ki var bu kardesler :))
Hiçbirşey yapamadım aslında. Kantaron yağı işe yaramadı. Ara ara ağrıyor geçiyor. Ama işe yarayan tek şey osteocare kalsiyum takviyesi oldu. Çok işime yaradı bel ağrım durdu içtim içeli. Ve eğilmiyorum hiç. Süpürge elime almıyorum yerden bişey alacağm zaman dikkatlidi eğiliyorum. Bu sekilde azalttım. Sizede cook geçmiş olsunMerhaba çok geçmiş olsun bel fıtığı ile ilgili bakarken yazinizi gördüm bende daha 8.haftamdayim belim başladı fıtık da var. Siz şuan ne durumdasınız inşallah hiç bir şeyiniz kalmamıştır tamamen. Kantaron mu sürdünüz başka neler yaptınız acaba yarın alıp süreyim bende daha çok başındayım
Erkenden doğurursan süpriz olur herkeseBenimde iki gündür bebek aşırı hareketli karnım sertleşiyor kendimi dinlemeye aldım haftaya artık bende şubat ortası diyorum canım eşime de diyorum bak şubatın başı sakin başka program yapma diye ama herkese şubat ortası diyeceksin diyorum
Allah razı olsun sizden birdaha hicbir ağrı acı göstermesin amin. hamilelikte kullanılıyor demek bende alayım hayırlı doğumlar sağlıkla kavuşun inşaallah arkadaşımHiçbirşey yapamadım aslında. Kantaron yağı işe yaramadı. Ara ara ağrıyor geçiyor. Ama işe yarayan tek şey osteocare kalsiyum takviyesi oldu. Çok işime yaradı bel ağrım durdu içtim içeli. Ve eğilmiyorum hiç. Süpürge elime almıyorum yerden bişey alacağm zaman dikkatlidi eğiliyorum. Bu sekilde azalttım. Sizede cook geçmiş olsun
Allahım hepimize hayırlı ağrısız acısız doğumlar nasip etsin insallah aminnAllah razı olsun sizden birdaha hicbir ağrı acı göstermesin amin. hamilelikte kullanılıyor demek bende alayım hayırlı doğumlar sağlıkla kavuşun inşaallah arkadaşım
Teşekkür ederim canım bende direk buhar makinesi alayım o zaman bana şimdiden lazım bile malesefSıkı sıkı tembihliyorlar hemşireler doktorlar, kış bebeklerine buhar makinesi şart diye. Direk burnuna vuruyormus kuruluk bronşite kadar gdiyormus allah korusun. Ben soğuk buhar makinesi alacağım şimdiden. Birde oda termometresi. Hem nemi ölçen hem ısıyı ölçen. Beraber kullanacağm yoksa baştan önlem almazsak sıkıntı oluyormus
Cocuklar icin onerilen buhar mak soğuk buhar makinası degil direk burna ve ta agza kullanilan buhar makinalari.Sıkı sıkı tembihliyorlar hemşireler doktorlar, kış bebeklerine buhar makinesi şart diye. Direk burnuna vuruyormus kuruluk bronşite kadar gdiyormus allah korusun. Ben soğuk buhar makinesi alacağım şimdiden. Birde oda termometresi. Hem nemi ölçen hem ısıyı ölçen. Beraber kullanacağm yoksa baştan önlem almazsak sıkıntı oluyormus
Sulu yemekler dondurulur. Köfte de yogurabilirsin,kızartır dondurucudan çıkınca.Hanimlar cuma gunu bir aylik bebegi olan bir arkadasa gidecegim. Yemek goturmek istiyorum. Eger evde yemegi varsa buzluga atabilecegi ne yapip goturebilirim sizce? Pilav falan dondurulmaz di mi? Firinda tavuk-patates falan pisirsem buzluga girer mi onlar? Kiymali bezelye yapabilirim o donduruluyor bildigim kadariyla.
travel sistem bebek arabası alacaksan içinde puseti de oluyor. arabam yok diyosan alma ama arabanız varsa bence olmalı. travel siatem almayacaksan o zmaan puseti 2. el edinebilirsin. 6 sonunda satarsın.Kızlar günaydın, bi kac şey hakkında fikirlerinizi alicam özellikle tecrübeli annelerimden, puset mesela 6 ay kullanılıyor dedi dünkü baktığımız yerde görevli e bizimkiler zaten kış bebeği bi kontrole gidip gelcez almalı miyiz? Anne kucağıni bazı bebekler sevmiyor dediler acaba doğumdan sonra duruma göre mi almak lazım? Bide reflu yatağıni kac aya kadar kullanabiliyoruz ve cok mu gerekli
uzun bir araba yolculugu olacak bu yuzden puset olmalı.Günaydın herkesegaliba psikolojim bozuluyor, bebiş minicik olacak ya emmezse, ya süt Allah korusun boğazına kaçarsa, ya üşütürsem , ya ben uyurken ona bir şey olursa,ya acıkırda anlamazsam, ya ona iyi bakamazsam diye düşünüp ağlıyorum bide eşimde korkma iyi bir anne olacaksın diyor öğrenirim diyorum ama bu düşüncelerime de engel olamiyorum..size bir şey soracağım Allah nasip ederse dogum yapacağım hastane bize 1 saat uzaklıkta, bebeği getirirken, sonra kontrole götürürken ,(sanırım 3.gün mu 5.gün mu kontrol oluyormuş ), sorun olur mu ? Bebeği pusetle mi portbebe ile mi taşımalıyım bu durumda, düşün düşün gerildim
GünaydınKızlar günaydın, bi kac şey hakkında fikirlerinizi alicam özellikle tecrübeli annelerimden, puset mesela 6 ay kullanılıyor dedi dünkü baktığımız yerde görevli e bizimkiler zaten kış bebeği bi kontrole gidip gelcez almalı miyiz? Anne kucağıni bazı bebekler sevmiyor dediler acaba doğumdan sonra duruma göre mi almak lazım? Bide reflu yatağıni kac aya kadar kullanabiliyoruz ve cok mu gerekli
Öğreniliyor her şey zamanla. Telaşlı olmak daha çok hata yaptırır. Hem artık sürekli doktor kontrolünde bebekler, endişelenmeyin hiçGünaydın herkesegaliba psikolojim bozuluyor, bebiş minicik olacak ya emmezse, ya süt Allah korusun boğazına kaçarsa, ya üşütürsem , ya ben uyurken ona bir şey olursa,ya acıkırda anlamazsam, ya ona iyi bakamazsam diye düşünüp ağlıyorum bide eşimde korkma iyi bir anne olacaksın diyor öğrenirim diyorum ama bu düşüncelerime de engel olamiyorum..size bir şey soracağım Allah nasip ederse dogum yapacağım hastane bize 1 saat uzaklıkta, bebeği getirirken, sonra kontrole götürürken ,(sanırım 3.gün mu 5.gün mu kontrol oluyormuş ), sorun olur mu ? Bebeği pusetle mi portbebe ile mi taşımalıyım bu durumda, düşün düşün gerildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?