2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Almak lazım valla ben zor gezmeye başladım su sıra,dolap için gezdim geçen gün alt kat üst kat in cik nefes nefese kaldım, sen iyi yapmışsın almakla cnm

Sağlıkla gelsinler inşallah cnm ama dediğin gibi zor olur elbet

Merhaba çok geçmiş olsun bel fıtığı ile ilgili bakarken yazinizi gördüm bende daha 8.haftamdayim belim başladı fıtık da var. Siz şuan ne durumdasınız inşallah hiç bir şeyiniz kalmamıştır tamamen. Kantaron mu sürdünüz başka neler yaptınız acaba yarın alıp süreyim bende daha çok başındayım

Benimde iki gündür bebek aşırı hareketli karnım sertleşiyor kendimi dinlemeye aldım haftaya artık bende şubat ortası diyorum canım eşime de diyorum bak şubatın başı sakin başka program yapma diye ama herkese şubat ortası diyeceksin diyorum

Az once kardesimle kavga ettim, bi canlandim sormayin :) hem kavga ettim hem evimi topladim. Iyi ki var bu kardesler :))
Ay evet hararetli mevzular olsa telefonda iyi gider gecmis olsun

Hiçbirşey yapamadım aslında. Kantaron yağı işe yaramadı. Ara ara ağrıyor geçiyor. Ama işe yarayan tek şey osteocare kalsiyum takviyesi oldu. Çok işime yaradı bel ağrım durdu içtim içeli. Ve eğilmiyorum hiç. Süpürge elime almıyorum yerden bişey alacağm zaman dikkatlidi eğiliyorum. Bu sekilde azalttım. Sizede cook geçmiş olsun

Erkenden doğurursan süpriz olur herkese ay bu seferde erken doğurdu derler. Bu elalemin lafı sözü hiiiç durmaz

Allah razı olsun sizden birdaha hicbir ağrı acı göstermesin amin. hamilelikte kullanılıyor demek bende alayım hayırlı doğumlar sağlıkla kavuşun inşaallah arkadaşım

Allah razı olsun sizden birdaha hicbir ağrı acı göstermesin amin. hamilelikte kullanılıyor demek bende alayım hayırlı doğumlar sağlıkla kavuşun inşaallah arkadaşım
Allahım hepimize hayırlı ağrısız acısız doğumlar nasip etsin insallah aminn evet en basından kullanmaya baslarsan çok daha işe yarar canım

Hanimlar cuma gunu bir aylik bebegi olan bir arkadasa gidecegim. Yemek goturmek istiyorum. Eger evde yemegi varsa buzluga atabilecegi ne yapip goturebilirim sizce? Pilav falan dondurulmaz di mi? Firinda tavuk-patates falan pisirsem buzluga girer mi onlar? Kiymali bezelye yapabilirim o donduruluyor bildigim kadariyla.

Teşekkür ederim canım bende direk buhar makinesi alayım o zaman bana şimdiden lazım bile malesef burnuma ne kadar buhar da tutsam tuzlu suda çeksem yok fayda etmiyor

Cocuklar icin onerilen buhar mak soğuk buhar makinası degil direk burna ve ta agza kullanilan buhar makinalari.
Oğlumun alerjik astımı var ve biz hangi doktora sorduysak soguk buhar mak onermedi çünkü mantara nedsn oluyormus.
Birde ihtiyac disinda kullanmamak lazim bebege aliskanlik oluyor.
Kısın en iyi yapacağın sey kalorifer üstüne su icine kaya tuzu koyup odayi nemlendirmek cnm.

Sulu yemekler dondurulur. Köfte de yogurabilirsin,kızartır dondurucudan çıkınca.

Kızlar günaydın, bi kac şey hakkında fikirlerinizi alicam özellikle tecrübeli annelerimden, puset mesela 6 ay kullanılıyor dedi dünkü baktığımız yerde görevli e bizimkiler zaten kış bebeği bi kontrole gidip gelcez almalı miyiz? Anne kucağıni bazı bebekler sevmiyor dediler acaba doğumdan sonra duruma göre mi almak lazım? Bide reflu yatağıni kac aya kadar kullanabiliyoruz ve cok mu gerekli

Günaydın herkese galiba psikolojim bozuluyor, bebiş minicik olacak ya emmezse, ya süt Allah korusun boğazına kaçarsa, ya üşütürsem , ya ben uyurken ona bir şey olursa,ya acıkırda anlamazsam, ya ona iyi bakamazsam diye düşünüp ağlıyorum bide eşimde korkma iyi bir anne olacaksın diyor öğrenirim diyorum ama bu düşüncelerime de engel olamiyorum..size bir şey soracağım Allah nasip ederse dogum yapacağım hastane bize 1 saat uzaklıkta, bebeği getirirken, sonra kontrole götürürken ,(sanırım 3.gün mu 5.gün mu kontrol oluyormuş ), sorun olur mu ? Bebeği pusetle mi portbebe ile mi taşımalıyım bu durumda, düşün düşün gerildim

travel sistem bebek arabası alacaksan içinde puseti de oluyor. arabam yok diyosan alma ama arabanız varsa bence olmalı. travel siatem almayacaksan o zmaan puseti 2. el edinebilirsin. 6 sonunda satarsın.
anakucagı benim kızımda almamıstım yani alsam da asla yatmazdı kolikti. 7 24 sadece kucagımdaydı. kullanan bebeklerin anneleri için çok güzel bişey. yine 2. el edinilebilir bence. sevmezse yazuk günah o paralara.
reflu yatagı net gerekli. senin huzurla uyuman aklının onda kalmaması için.

uzun bir araba yolculugu olacak bu yuzden puset olmalı.
annelik hem yükleniyor hem öğreniliyor. hiç takma bunları. bocalayacaksın da ama annesi sensin enünde sonunda onun için en iyisini bilen yine sen olacaksın

Günaydın
Puset şart bence. Şubatta doğacaklar, 40’ı çıktıktan sonra havalar düzelmeye başlayacak. En kötü yürüyüşe çıkılır. Kontrole giderken de araba koltuğu olarak kullanmak lazım.
Ana kucağı tercihe bağlı, acil değil, doğumdan sonra bakarsınız.
İlk 6 ay sürekli kusuyordu benim kızım. Reflüsü olmasa bile eğik yatırmak lazım önlem olarak. Ama yatakta eğimi battaniyeyle de oluşturabilirsiniz.

kızlar osteocareı nasıl kullanıyorsunuz iki tanesini aynı anda mı farklı öğünlerde birer tane mi?

Öğreniliyor her şey zamanla. Telaşlı olmak daha çok hata yaptırır. Hem artık sürekli doktor kontrolünde bebekler, endişelenmeyin hiç
Pusete koymak lazım bebeği, araba koltuğu o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…