2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canim niye kendine stres yapiyorsun bakarsin tabiki anne oldugun zaman daha farkli oluyor bebeğinin acıktığını,üzüldüğünü, uykusunun geldigini yani ihtiyaçlarını anlarsin
Ben puset götürmüştüm kullanmamistim cnm annem güvenemiyor battaniye sarip kucağımiza almıştık
Kardesimin esi yigenimi tasirken düşürdüğü icin annemde korku vardi

Günaydın cnm.Ya aslında bende senin gibi düşündüm bide şimdi arabalar tam yatıyo ya yatırırım içine dedim ama araçla gidip gelirken çok tehlikeli Oğlumda da o puseti nerdeyse 1 sene oto koltuğu olarak kullandım.ama fiyatları da görünce sımsıkı sarılır otururum arkada diyoRum

Günaydın Cnm ben puset aldim ilk kizimda canim ama hastaneye falan giderken kullanmadim hastaneden cikarkende kucağımiza alip eve getirdik
Reflu yatagi almadim ben beşigin icine kaln birsey koymuştum oyle idare etmistik
Bu bebiste almayi düşünüyorum bence gerekli alabilirsin sende

uzun bir araba yolculugu olacak bu yuzden puset olmalı.
annelik hem yükleniyor hem öğreniliyor. hiç takma bunları. bocalayacaksın da ama annesi sensin enünde sonunda onun için en iyisini bilen yine sen olacaksın

Öğreniliyor her şey zamanla. Telaşlı olmak daha çok hata yaptırır. Hem artık sürekli doktor kontrolünde bebekler, endişelenmeyin hiç
Pusete koymak lazım bebeği, araba koltuğu o.
Peki puseti ilk günden arabada kullanmak güvenli mi , bebiş minik ya içinde kaybolurmus gibi geliyor içinde rahat edebiliyor değil mi

İnşallah Ayy Allah korusun insan korkar tabi

Kafam çok karıstı canım. Çoğu hemşire doktor böyle öneriyor. Ne yapsam bilemedim

Biber dolması, karnıyarık donduruluyor. Hatta cokta güzel oluyor. Tavsiye ederim

Çok sağol canım satın aldım. Bu kadar ucuza bulmak imkansız 183 tl ye çook çok iyi. Sadece filesi yok onuda ayrı alırım
Canım fileyi de hediye ediyorlarmış yorumlarda yazıyor hayırlı olsun ben yarin bimden normalini alcam aldığım file uymaz dedikleri için zaten bebiş 6 aylıkken evime gidicem atarim giderken diye cok esya var arabaya sığdıramam

Peki puseti ilk günden arabada kullanmak güvenli mi , bebiş minik ya içinde kaybolurmus gibi geliyor içinde rahat edebiliyor değil mi
Tabi ki
Zaten bebeklerin yapısına uygun üretiliyor pusetler. Asıl arabada kucakta tutmak çok güvensiz. Kaza anında Allah korusun mümkün değil korumak.

Canım merak etme,bebeğin doğduğu andan itibaren onun ihtiyaçlarını en iyi anlayan,en güzel bakan sen olacaksın. Sanırım içgüdüsel olarak annelik tanımlanıyor doğumdan hemen sonra.
Puset en güzeli, araba için daha güvenli. Ben evde de çok kullanmıştım, mutfakta yemek yaparken filan aşırı kolaylık olmuştu, yanımda bekliyordu hep bebeğim.

Canım hiç endişelenme, ben de bazen öyle düşünüyorum ama sonra hemen telkin ediyorum kendimi. Bazen öyle iç güdüsel bişey geliyo ki, annem diyo çocuk üşür mü ki şöyle yapalım böyle yapalım, diyorum ki hiç korkmayın ben üşütmem kızımı, gerekirse koynumda ısıtırım diyorum öyle bi duygu geliyo bazen
Ben de aldım şimdi canım bekliyodum biraz insin diye ama görmemiştim iyi oldu, sağolasın

Tabi ki en güvenlisi o canım kemerini bebeğine göre güzelce yerleştirip oturttuktan sonra için rahat olsun, hatta bazı özel hastaneler puset olmayınca çıkarmıyolarmış bebeği hastaneden

Tabi ki
Zaten bebeklerin yapısına uygun üretiliyor pusetler. Asıl arabada kucakta tutmak çok güvensiz. Kaza anında Allah korusun mümkün değil korumak.

Tabi ki en güvenlisi o canım kemerini bebeğine göre güzelce yerleştirip oturttuktan sonra için rahat olsun, hatta bazı özel hastaneler puset olmayınca çıkarmıyolarmış bebeği hastaneden
Çooooook teşekkür ediyorum hepinize, iyiki varsınız bana dört büklüm olurlarmış gibi geliyordu, demekki öyle değilmiş

Rica ederim canım ben takibe aldığım için fiyat inince bildirim geliyor

Ana kucağını duruma göre alirim cnm o zaman, reflu yatağı da alayım o zaman, bugün cok hafif travel sistem aldım joie nin cok beğendim kullanimini, içinde puseti de var, esim almamız lazım, doktor kontrollerine götürcez sonuçta deyince aldık, alsında baston istiyodum ama bu hafif olunca aldik, bide tek yönlü bastonlar o bana kullanissiz geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…