2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Evet cnm öyleymiş gerçekten sabah baska yorumlar da okudum aldık puset, ana kucağını şimdilik bekleticem, reflu yatağı da almamız lazım sanırım onu da alicam

Bende açıkçası parası için düşündüm cnm ama arabayla beraber uyguna geldi ondan aldık bugün

Puset aldik cnm doktor kontrolüm vardi, eşimle konusmamistik bu konuyu direk size sormuştum ama o alalım deyince aldik, reflu yatağı da alicam ama maşallah cok uçuk fiyatlar ya

Canım sen şimdi bundan almadın mı anlamadım

Joie bebek.arabalari cok.hafif oluyor oglumda aldin 3 yıl kullandim hicbisey olmadi gule gule kullanin insallah

Canım sen şimdi bundan almadın mı anlamadım
Yok canim almadım. Ben bebisin fileyi önceden almistim buna uymuyormuş aldığım file.birde esim asker onun yanindan ev tuttuk haftaya tasincam haziranin sonu evime geçicem geri o yüzden ablamdan alacaktim kuvet var onda sonra baktim bime yarın geliyor ordan alacam giderken de aticam sığmaz arabaya şimdi bile nasıl sigcam diye düşünüyorum o yuzden normal bisi olsun diye.bu sıkıntım olmasa alacaktım ondan.atacagim şeye fazla para vermek istemedim

İyi yapmısısn canım o zaman benm evde yer yok katlanan çok istiyordum. Bime de katlanan gelmiyor bu cok uyguna geldi. Ben aldıktan sonra 197 ye çıkmıs fiyatı. Filesinide hediye verirler insallah

Kızlar bişey sorucam, ben Philips Avent'in 125ml plastik biberonunu aldım bulunsun diye, ama trendyoldaki resimdeki gibi tam şeffaf değil de hafif beyazımsı gibi geldi plastiği, böyle mi oluyo acaba kullananlar bi yorum yapabilir mi?

Eklentiler

• IMG_20211023_121454.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 57
İyi yapmısısn canım o zaman benm evde yer yok katlanan çok istiyordum. Bime de katlanan gelmiyor bu cok uyguna geldi. Ben aldıktan sonra 197 ye çıkmıs fiyatı. Filesinide hediye verirler insallah
Aynen bende farkettim canım 197ye çıktığını stok adedi az yazıyordu.zaten son bir yılda en düşük 182.99 a varmış almakta iyi etmissin ondan gruba yazdim zaten güle gule kullansin bebiş bime yazın gelmiş sanirsam arkadas 150 ye almıştı simdi o da aldığın fiyatlarda olur zannimca cok ucu olmaz

Hosgeldin annelik muessesine anne oluyorsun bu psikolojiyle yaşamayı öğreniyorsun kendine kalsa hiç iyi anne olmuyorsun ama Allah korusun hic bi anne de öldürmez çocuğunu hatta bence böyle düşünen bir anne en güzel şekilde bakar çocuğuna bizimde hastane yarım saat 45 dk uzaklıkta ben pusetle port bebem örgü onu götüreceğim belki port bebeye koysam kemerle baglayamam tehlikeli olursa valize atarım ona koymam kalın battaniye sararım

Peki puseti ilk günden arabada kullanmak güvenli mi , bebiş minik ya içinde kaybolurmus gibi geliyor içinde rahat edebiliyor değil mi
Oyle daha güvenli emin ol canım onun için ki uzun yol olursa Allah korusun kaza anında insan kendini bile tutamiyor sıçriyor Allah göstermesin ama önlem almak lazım ben çok korkuyorum cocuk uçuyor arabada hala oglumu koltukta oturtuyorum 3.5 yaşında

Canım ben oğlumda reflu yatağı kullanmadım ama her defasında yan yatiriyordumm arkasına sırt kısmına minik yastıklar oluyor onlardan koyuyordum donmuyordu kustugunda kalıyordu orada kafa yapısı için de yan yatırmak lazimmis bu arada yine duruma göre bakarsın ama gündüzleri uzun süre uyumuyordu bende sürekli gidip kontrol ediyordum telsize bile ihtiyaç kalmıyordu bebegin uyku durumuna veya nerede uyumaya alistirirsan ona göre sonra şubatta da alabilirsin belki indirim olursa

Hoşbuldumm sağol canım puset alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…