- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
içine minder alabilirsin ben aldım. bazı pusetler kendinden yenidoğan minderli oluyo bir de.Peki puseti ilk günden arabada kullanmak güvenli mi , bebiş minik ya içinde kaybolurmus gibi geliyor içinde rahat edebiliyor değil mi
mesela canım benim kızım alerjik ve buhar makinası önerilmiyor onaKafam çok karıstı canım. Çoğu hemşire doktor böyle öneriyor. Ne yapsam bilemedim
Evet cnm öyleymiş gerçekten sabah baska yorumlar da okudum aldık puset, ana kucağını şimdilik bekleticem, reflu yatağı da almamız lazım sanırım onu da alicamGünaydın
Puset şart bence. Şubatta doğacaklar, 40’ı çıktıktan sonra havalar düzelmeye başlayacak. En kötü yürüyüşe çıkılır. Kontrole giderken de araba koltuğu olarak kullanmak lazım.
Ana kucağı tercihe bağlı, acil değil, doğumdan sonra bakarsınız.
İlk 6 ay sürekli kusuyordu benim kızım. Reflüsü olmasa bile eğik yatırmak lazım önlem olarak. Ama yatakta eğimi battaniyeyle de oluşturabilirsiniz.
Bende açıkçası parası için düşündüm cnm ama arabayla beraber uyguna geldi ondan aldık bugünGünaydın cnm.Ya aslında bende senin gibi düşündüm bide şimdi arabalar tam yatıyo ya yatırırım içine dedim ama araçla gidip gelirken çok tehlikeliOğlumda da o puseti nerdeyse 1 sene oto koltuğu olarak kullandım.ama fiyatları da görünce sımsıkı sarılır otururum arkada diyoRum
Puset aldik cnm doktor kontrolüm vardi, eşimle konusmamistik bu konuyu direk size sormuştum ama o alalım deyince aldik, reflu yatağı da alicam ama maşallah cok uçuk fiyatlar yaGünaydın Cnm ben puset aldim ilk kizimda canim ama hastaneye falan giderken kullanmadim hastaneden cikarkende kucağımiza alip eve getirdik
Reflu yatagi almadim ben beşigin icine kaln birsey koymuştum oyle idare etmistik
Bu bebiste almayi düşünüyorum bence gerekli alabilirsin sende
Canım sen şimdi bundan almadın mı anlamadımCanım fileyi de hediye ediyorlarmış yorumlarda yazıyorhayırlı olsun ben yarin bimden normalini alcam aldığım file uymaz dedikleri için zaten bebiş 6 aylıkken evime gidicem atarim giderken diye cok esya var arabaya sığdıramam
Joie bebek.arabalari cok.hafif oluyor oglumda aldin 3 yıl kullandim hicbisey olmadi gule gule kullanin insallahAna kucağını duruma göre alirim cnm o zaman, reflu yatağı da alayım o zaman, bugün cok hafif travel sistem aldım joie nin cok beğendim kullanimini, içinde puseti de var, esim almamız lazım, doktor kontrollerine götürcez sonuçta deyince aldık, alsında baston istiyodum ama bu hafif olunca aldik, bide tek yönlü bastonlar o bana kullanissiz geldi
Anladım canım o zaman almayayım veya daha steril birşey varmı filtresi vs değişen öyle arastırayımmesela canım benim kızım alerjik ve buhar makinası önerilmiyor ona
Yok canim almadım. Ben bebisin fileyi önceden almistim buna uymuyormuş aldığım file.birde esim asker onun yanindan ev tuttuk haftaya tasincam haziranin sonu evime geçicem geri o yüzden ablamdan alacaktim kuvet var onda sonra baktim bime yarın geliyor ordan alacam giderken de aticam sığmaz arabaya şimdi bile nasıl sigcam diye düşünüyorum o yuzden normal bisi olsun diye.bu sıkıntım olmasa alacaktım ondan.atacagim şeye fazla para vermek istemedimCanım sen şimdi bundan almadın mı anlamadım
Tamam onada dikkat edeyim, tesekkur ederimiçine minder alabilirsin ben aldım. bazı pusetler kendinden yenidoğan minderli oluyo bir de.
Okuduğum kitapta ultrasonik hava nemlendiricileri tercih edin yazıyor ama özellikleri ne bilmiyorumAnladım canım o zaman almayayım veya daha steril birşey varmı filtresi vs değişen öyle arastırayım
İyi yapmısısn canım o zamanYok canim almadım. Ben bebisin fileyi önceden almistim buna uymuyormuş aldığım file.birde esim asker onun yanindan ev tuttuk haftaya tasincam haziranin sonu evime geçicem geri o yüzden ablamdan alacaktim kuvet var onda sonra baktim bime yarın geliyor ordan alacam giderken de aticam sığmaz arabaya şimdi bile nasıl sigcam diye düşünüyorum o yuzden normal bisi olsun diye.bu sıkıntım olmasa alacaktım ondan.atacagim şeye fazla para vermek istemedim
Evet cnm banada öyle geldi gerçekten kullanışlı, sağol sağlıkla huzurla kullanalım inşallahJoie bebek.arabalari cok.hafif oluyor oglumda aldin 3 yıl kullandim hicbisey olmadi gule gule kullanin insallah
Aynen bende farkettim canım 197ye çıktığını stok adedi az yazıyordu.zaten son bir yılda en düşük 182.99 a varmış almakta iyi etmissin ondan gruba yazdim zaten güle gule kullansin bebişİyi yapmısısn canım o zamanbenm evde yer yok katlanan çok istiyordum. Bime de katlanan gelmiyor bu cok uyguna geldi. Ben aldıktan sonra 197 ye çıkmıs fiyatı. Filesinide hediye verirler insallah
Çözmüşsün sen bu işiErkenden doğurursan süpriz olur herkeseay bu seferde erken doğurdu derler. Bu elalemin lafı sözü hiiiç durmaz
Hosgeldin annelik muessesineGünaydın herkesegaliba psikolojim bozuluyor, bebiş minicik olacak ya emmezse, ya süt Allah korusun boğazına kaçarsa, ya üşütürsem , ya ben uyurken ona bir şey olursa,ya acıkırda anlamazsam, ya ona iyi bakamazsam diye düşünüp ağlıyorum bide eşimde korkma iyi bir anne olacaksın diyor öğrenirim diyorum ama bu düşüncelerime de engel olamiyorum..size bir şey soracağım Allah nasip ederse dogum yapacağım hastane bize 1 saat uzaklıkta, bebeği getirirken, sonra kontrole götürürken ,(sanırım 3.gün mu 5.gün mu kontrol oluyormuş ), sorun olur mu ? Bebeği pusetle mi portbebe ile mi taşımalıyım bu durumda, düşün düşün gerildim
Oyle daha güvenli emin ol canım onun için ki uzun yol olursa Allah korusun kaza anında insan kendini bile tutamiyor sıçriyor Allah göstermesin ama önlem almak lazım ben çok korkuyorum cocuk uçuyor arabada hala oglumu koltukta oturtuyorum 3.5 yaşındaPeki puseti ilk günden arabada kullanmak güvenli mi , bebiş minik ya içinde kaybolurmus gibi geliyor içinde rahat edebiliyor değil mi
Canım ben oğlumda reflu yatağı kullanmadım ama her defasında yan yatiriyordumm arkasına sırt kısmına minik yastıklar oluyor onlardan koyuyordum donmuyordu kustugunda kalıyordu orada kafa yapısı için de yan yatırmak lazimmis bu arada yine duruma göre bakarsın ama gündüzleri uzun süre uyumuyordu bende sürekli gidip kontrol ediyordum telsize bile ihtiyaç kalmıyordu bebegin uyku durumuna veya nerede uyumaya alistirirsan ona göre sonra şubatta da alabilirsin belki indirim olursaAna kucağını duruma göre alirim cnm o zaman, reflu yatağı da alayım o zaman, bugün cok hafif travel sistem aldım joie nin cok beğendim kullanimini, içinde puseti de var, esim almamız lazım, doktor kontrollerine götürcez sonuçta deyince aldık, alsında baston istiyodum ama bu hafif olunca aldik, bide tek yönlü bastonlar o bana kullanissiz geldi
Hosgeldin annelik muessesineanne oluyorsun bu psikolojiyle yaşamayı öğreniyorsun kendine kalsa hiç iyi anne olmuyorsun ama Allah korusun hic bi anne de öldürmez çocuğunu hatta bence böyle düşünen bir anne en güzel şekilde bakar çocuğuna bizimde hastane yarım saat 45 dk uzaklıkta ben pusetle port bebem örgü onu götüreceğim belki port bebeye koysam kemerle baglayamam tehlikeli olursa valize atarım ona koymam kalın battaniye sararım
HoşbuldummOyle daha güvenli emin ol canım onun için ki uzun yol olursa Allah korusun kaza anında insan kendini bile tutamiyor sıçriyor Allah göstermesin ama önlem almak lazım ben çok korkuyorum cocuk uçuyor arabada hala oglumu koltukta oturtuyorum 3.5 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?