2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Evet canım bime çok nadir geliyor. Çok sağol valla eşime kalsa yabancılar lavaboda yıkıyor diyor ahahaha

Yan mi yatırmak lazım, bu arada yastık kullanmıyoruz demi cnm bebegimize

Evet canım bime çok nadir geliyor. Çok sağol valla eşime kalsa yabancılar lavaboda yıkıyor diyor ahahaha
Ya cok pahalı değil mi, bende eşin gibi düşünüyorum niyeyse ne bileyim elbet alicaz ama katlanabilir olması ne kadar gerek var

Ya cok pahalı değil mi, bende eşin gibi düşünüyorum niyeyse ne bileyim elbet alicaz ama katlanabilir olması ne kadar gerek var
180 e almasaydım ben de almayacaktım. Çünkü normalde 250 den aşağı değil . Pahalı geliyordu bana. Ama bunun masrapası kovası ve küveti hepsi katlanıyor. Yer kaplamasınıda istemem açıkçası. Bebek küveti çok yer kaplıyor
Bir de normal katlanamayana göre fazla fiyat farkı yok canım indirimli aldığım için

Eklentiler

• D1574DA9-AA41-4A9E-9629-7FEE1917F5A3.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 47
Yan mi yatırmak lazım, bu arada yastık kullanmıyoruz demi cnm bebegimize
Evet canım ben kulaklari kafa yapısı açısından oyle biliyorum hep yan yatırdım kafa yusyuvarlak çok şükür yok canım kullanmıyoruz 1 yaşına kadar

bugün doktor kontrolüne gittik, maşallah keyfi yerrindeymiş 870 gr olmuşuz
böbreklerinde ki büyüme normale dönmeye başlamış, yüzünü göstermedi sağolsun
ilk defa üç boyutlu görecektim.

sağolsun tartı bi de, şişko insana itimatta yok arkadaş
neyse ki 95.5 ile kaldığım hamileliğe 99.5 ile devam ediyorum.
böyel devam et sakın +10 kiloyu gecme dedi

Çok iyi yapmışsın canım çok kullanışlı bı ürün güle güle kullansın bebisin

Yaa çok ilginç, doğum esnasında paslı birşeyle kesik atsalar çok büyük sorunlar çıkar halbuki Allah korusun.. Ama tabi oda bir doktor olduğu için vardır bir bildiği diyip yorum yapamıyorum bende

Yani ben bunu sepetime attım 350 tl set olarak fakat yorumlarda su sızdırdığına dair çok fazla yorum var. O yüzden güvenip alamadım su sızdırırsa bi anlamı kalmıyor çünkü inşallah öyle birşeye denk gelmezsin canım güle güle kullan. Yer kaplamaması gönülleri fethediyor inşallah kullanışıda öyledir

Ehehehe benim bu :) ilk cocugumu kuvette kucagimda yatirip yikamistim. Simdi de lavaboda yikayacagim. Kuvetler bana buyuk is geliyor, zaten cocuk 3 dakikada yikaniyor bitiyor, minicik bebe :)
böyel devam et sakın +10 kiloyu gecme dedi
Gicik oluyorum bu su kadar kilo al bu kadar kilo alma muhabbetine. Sanki biz bile isteye sisiyoruz. Cok hassas bir noktam bu. Cok bozuluyorum gercekten. Sanki marketten aliniyor

Insallah canım ben de okudum yorumları. Sağolasın Bakalım insallah öyle gelmez

Normal lerin fiyatlarına yakınsa normal cnm o zaman, ya o kadar pahalı mi bi kova küvet valla yandık ya

Evet canım ben kulaklari kafa yapısı açısından oyle biliyorum hep yan yatırdım kafa yusyuvarlak çok şükür yok canım kullanmıyoruz 1 yaşına kadar
Yaa kafaları biraz yamuluyor gibi oluyor demi diğer türlu? Valla sizden cok sey öğrencez daha

Avrupada ki gibi lavabolar olsa bende yıkarım valla ama bizim banyo musluğu o kadar aşağıdaki bebek falan sığmaz hiç kullanıslı değil her yönden. Banyomuz hiç sıcak değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…