Onu da bi araştırayım canımOkuduğum kitapta ultrasonik hava nemlendiricileri tercih edin yazıyor ama özellikleri ne bilmiyorum
Evet canım bime çok nadir geliyor. Çok sağol vallaAynen bende farkettim canım 197ye çıktığını stok adedi az yazıyordu.zaten son bir yılda en düşük 182.99 a varmış almakta iyi etmissin ondan gruba yazdim zaten güle gule kullansin bebişbime yazın gelmiş sanirsam arkadas 150 ye almıştı simdi o da aldığın fiyatlarda olur zannimca cok ucu olmaz
Yan mi yatırmak lazım, bu arada yastık kullanmıyoruz demi cnm bebegimizeCanım ben oğlumda reflu yatağı kullanmadım ama her defasında yan yatiriyordumm arkasına sırt kısmına minik yastıklar oluyor onlardan koyuyordum donmuyordu kustugunda kalıyordu orada kafa yapısı için de yan yatırmak lazimmis bu arada yine duruma göre bakarsın ama gündüzleri uzun süre uyumuyordu bende sürekli gidip kontrol ediyordum telsize bile ihtiyaç kalmıyordu bebegin uyku durumuna veya nerede uyumaya alistirirsan ona göre sonra şubatta da alabilirsin belki indirim olursa
Çözdüm canım herseye öylelerÇözmüşsün sen bu işi
Ya cok pahalı değil mi, bende eşin gibi düşünüyorum niyeyse ne bileyim elbet alicaz ama katlanabilir olması ne kadar gerek varEvet canım bime çok nadir geliyor. Çok sağol vallaeşime kalsa yabancılar lavaboda yıkıyor diyor ahahaha
Benim eşimde surekli biz nasil büyümüşüz diyorEvet canım bime çok nadir geliyor. Çok sağol vallaeşime kalsa yabancılar lavaboda yıkıyor diyor ahahaha
180 e almasaydım ben de almayacaktım. Çünkü normalde 250 den aşağı değil . Pahalı geliyordu bana. Ama bunun masrapası kovası ve küveti hepsi katlanıyor. Yer kaplamasınıda istemem açıkçası. Bebek küveti çok yer kaplıyorYa cok pahalı değil mi, bende eşin gibi düşünüyorum niyeyse ne bileyim elbet alicaz ama katlanabilir olması ne kadar gerek var
Evet canım ben kulaklari kafa yapısı açısından oyle biliyorum hep yan yatırdım kafa yusyuvarlak çok şükürYan mi yatırmak lazım, bu arada yastık kullanmıyoruz demi cnm bebegimize
Çok iyi yapmışsın canım çok kullanışlı bı ürün güle güle kullansın bebisin180 e almasaydım ben de almayacaktım. Çünkü normalde 250 den aşağı değil . Pahalı geliyordu bana. Ama bunun masrapası kovası ve küveti hepsi katlanıyor. Yer kaplamasınıda istemem açıkçası. Bebek küveti çok yer kaplıyor
Bir de normal katlanamayana göre fazla fiyat farkı yok canım indirimli aldığım için
Sağolasın canm sağlıkla kullanalım insallah herseyiÇok iyi yapmışsın canım çok kullanışlı bı ürün güle güle kullansın bebisin
Yaa çok ilginç, doğum esnasında paslı birşeyle kesik atsalar çok büyük sorunlar çıkar halbuki Allah korusun.. Ama tabi oda bir doktor olduğu için vardır bir bildiği diyip yorum yapamıyorum bendeBenim doktorum tetanoz aşısını yaptırtmıyor bana , 5 sene önce de öyle yapmıştıherkes bir değişik…kaç kere sordum hemen gerek yok geç bunları moduna giriyor adam Ben de üstelemiyorum artık…yine güveniyorum kendisine, bir bildiği var demekki..
Yani ben bunu sepetime attım 350 tl set olarak fakat yorumlarda su sızdırdığına dair çok fazla yorum var. O yüzden güvenip alamadım su sızdırırsa bi anlamı kalmıyor çünkü inşallah öyle birşeye denk gelmezsin canım güle güle kullan. Yer kaplamaması gönülleri fethediyor inşallah kullanışıda öyledir180 e almasaydım ben de almayacaktım. Çünkü normalde 250 den aşağı değil . Pahalı geliyordu bana. Ama bunun masrapası kovası ve küveti hepsi katlanıyor. Yer kaplamasınıda istemem açıkçası. Bebek küveti çok yer kaplıyor
Bir de normal katlanamayana göre fazla fiyat farkı yok canım indirimli aldığım için
Ehehehe benim bu :) ilk cocugumu kuvette kucagimda yatirip yikamistim. Simdi de lavaboda yikayacagim. Kuvetler bana buyuk is geliyor, zaten cocuk 3 dakikada yikaniyor bitiyor, minicik bebe :)Evet canım bime çok nadir geliyor. Çok sağol vallaeşime kalsa yabancılar lavaboda yıkıyor diyor ahahaha
Gicik oluyorum bu su kadar kilo al bu kadar kilo alma muhabbetine. Sanki biz bile isteye sisiyoruz. Cok hassas bir noktam bu. Cok bozuluyorum gercekten. Sanki marketten aliniyorböyel devam et sakın +10 kiloyu gecme dedi
Insallah canım ben de okudum yorumları. Sağolasın Bakalım insallah öyle gelmezYani ben bunu sepetime attım 350 tl set olarak fakat yorumlarda su sızdırdığına dair çok fazla yorum var. O yüzden güvenip alamadım su sızdırırsa bi anlamı kalmıyor çünkü inşallah öyle birşeye denk gelmezsin canım güle güle kullan. Yer kaplamaması gönülleri fethediyor inşallah kullanışıda öyledir
Normal lerin fiyatlarına yakınsa normal cnm o zaman, ya o kadar pahalı mi bi kova küvet valla yandık ya180 e almasaydım ben de almayacaktım. Çünkü normalde 250 den aşağı değil . Pahalı geliyordu bana. Ama bunun masrapası kovası ve küveti hepsi katlanıyor. Yer kaplamasınıda istemem açıkçası. Bebek küveti çok yer kaplıyor
Yaa kafaları biraz yamuluyor gibi oluyor demi diğer türlu? Valla sizden cok sey öğrencez dahaEvet canım ben kulaklari kafa yapısı açısından oyle biliyorum hep yan yatırdım kafa yusyuvarlak çok şüküryok canım kullanmıyoruz 1 yaşına kadar
Avrupada ki gibi lavabolar olsa bende yıkarım vallaEhehehe benim bu :) ilk cocugumu kuvette kucagimda yatirip yikamistim. Simdi de lavaboda yikayacagim. Kuvetler bana buyuk is geliyor, zaten cocuk 3 dakikada yikaniyor bitiyor, minicik bebe :)
Gicik oluyorum bu su kadar kilo al bu kadar kilo alma muhabbetine. Sanki biz bile isteye sisiyoruz. Cok hassas bir noktam bu. Cok bozuluyorum gercekten. Sanki marketten aliniyor
Evet canım maalesef . 120 tl en uygununu bulmustumNormal lerin fiyatlarına yakınsa normal cnm o zaman, ya o kadar pahalı mi bi kova küvet valla yandık ya
Hakkaten cok pahalı ya bende diyorum bian önce alayım herşeyini bitireyim, annem cok erken daha diyor ama zam geliyor herşeye gün geçtikçeEvet canım maalesef . 120 tl en uygununu bulmustumHersey pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?