2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Geçen gün sabah uyanınca su içtim diye çıkardım ve hala tiksindigim şeyleri yiyemiyorum ama tabi öyle devamlı bulantı olmuyor benim
Ben tiksindiğim şeylere alışmaya başlamıştım oyle kotuydum ki gece boyunca sabah gerçekten çok yorucu bulantı geri kalan her belirtiye okeyim ama bukantiya dayanamıyorum bi kere daha anladım

Benimde ara ara oluyor cnm ya diyorum miğde yanmasindan oluyor sanirim, bide ac kalinca oluyor
Evet canım yedikten sonra biraz düzeldi galiba çok acikmisim gece boyu çok hareketliydi oğlum bide gece yogurdumu yiyemedim tam yarım bırakmıştım doymamisim galiba

ne çektin canım mide bulantısından. son aylar bebek mideye yaslanınca tekrar başlayabiliyormus diye duymustum. doktoruna sorsan belki mide ilacı rahatlatır
Daha aşağıda canım midem çok rahat hala aslinda biliyormusun boşluk var yani çok rahat yukarıda acikmisim ondan mı oldu bilmiyorum sabah prilam içtim yarın kontrolüm var bakalım soracağım

Ben de sonuna geldikçe daha tatlı bisküvi falan yemiycem yazıcan sandım, abartmıycam geldi 😂😂 yicez yani vazgeçmek yok 🤭🤭
Dayanamiyorum doktordan çıkınca yemicem dedim ablam biskuvili pasta yapmış bir ince dilim yedim yine😂bakalim bugunden beri hastaneye gidip geliyorum aclik tokluk bir ve iki saat sekeri vercem iki saat olani vermedim birazdan gidip onu da vercem zaten sıkıntı varsa diyet geliyor demektir😂😂 ben regenesis diye multivitamine baslamistim bence ondan ileri cıktı benimde sonradan aklima geldi😂😂

Ben öyleyim canım çok şiddetli değil ama devamlı olan bir bulantı halim var zaten istahimda açılmadı mecburen yiyorum gibi birşey ama çok şükur bu halime de ogluslarda böyle değildim bu prenses beni epey zorluyor agzimdada sürekli bi aci tat anlamadim gitti sanırım doğuma kadar böyle gidecek hala dişlerimi bile zor fircaliyorum fırçalarken öğüre öğüre bı hal oluyorum
Ya ben soğanlı yemek yapmaya başlamıştım baya 2 haftadır rahattım iyice dun gece berbattı gerçekten hiç uyumadan uyandım

Kızlar merhaba, atlet yerine giydireceğimiz düz beyaz çıtçıtlı zıbınlar bile çok pahalı değil mi ya? Tanesi 15 liradan aşağı yok😅 Fazladan alıcağımızı düşününce bir de🥺
7 liraydı onlar ya daha 1 sene öncesine kadar alıyorduk bilsem stok yapardim😂

Kızlar benim burnum da akmata başladı faranjit var acaba grip mi covid mi kafam bulandi eger sıra yoksa hastaneye gidince bir de covid testi vermeyi düşünüyorum içim rahatlasin diye heryerim ağrıyor hos bir saate yakın kan verme sırası beklemistim ondan mi oldu bilmem🙄

Aa geçen haftamı, bu A101 de kafayı yemiş. Gelmesi gereken ürünlerde gelmiyor bazen😁
Dandik olabilir evet canım. Bakalm ben geniş bir çanta istiyorum bu sanki küçük gibi
geçen hafta bebek eşyaları gelmiştiya onların içinde gördüm.benimde ihtiyacım vardı ama inceledim pek hoşuma gitmedi açıkçası.

Evet canım yedikten sonra biraz düzeldi galiba çok acikmisim gece boyu çok hareketliydi oğlum bide gece yogurdumu yiyemedim tam yarım bırakmıştım doymamisim galiba
Aynen cnm ondandır dikkat et, özellikle akşam yemeğinden sonra bende farkettim sacma beslenince yanma bulantı yapıyor, süt yoğurt tarzı şeyler yiyince rahatlıyor miğde

Kızlar merhaba, atlet yerine giydireceğimiz düz beyaz çıtçıtlı zıbınlar bile çok pahalı değil mi ya? Tanesi 15 liradan aşağı yok😅 Fazladan alıcağımızı düşününce bir de🥺

15 TL yine ucuz :KK70:
büyük mağzalar 35-40 tl den başlıyor
ben e-bebekten düz beyazlardan aldım 8-11 tl arası değişiyordu
şimdi 14-15 arası sanırım.

15 TL yine ucuz :KK70:
büyük mağzalar 35-40 tl den başlıyor
ben e-bebekten düz beyazlardan aldım 8-11 tl arası değişiyordu
şimdi 14-15 arası sanırım.

Bu bodylerin hangisini almak lazım peki cnm? Uzun kollu giydirmek zor mu olur?

Ya ben soğanlı yemek yapmaya başlamıştım baya 2 haftadır rahattım iyice dun gece berbattı gerçekten hiç uyumadan uyandım
Bisey dokunmuştur belkide canım geçer inşallah insan hafife katlaniyorda şiddetli olunca zor gerçekten

Bu bodylerin hangisini almak lazım peki cnm? Uzun kollu giydirmek zor mu olur?

0-3 ay ve 3-6 ay olanları uzun kollu aldım
6 ay ve 9 ay karışık aldım
bir de 12 ay aldım onlar yarım kol
ilk oğlanda zorlanmadım giy çıkarda,
kışın doğacakları için ilk ayları uzun aldım
benim oğlumun vucudu sıcağı sevmiyor, hemen kızarıyor
o sebeble kalın yorgan örtememiştim

arkadslar 24. haftada yazdığınız dilekçe örneği varmı atabilir misiniz rica etsem

Kızlar benim burnum da akmata başladı faranjit var acaba grip mi covid mi kafam bulandi eger sıra yoksa hastaneye gidince bir de covid testi vermeyi düşünüyorum içim rahatlasin diye heryerim ağrıyor hos bir saate yakın kan verme sırası beklemistim ondan mi oldu bilmem🙄
canım kosturmaktan olmuştur bence içini rahat tut havalarda artık sogudu ama için rahat etmiycekse gitmişken verebilirsin

Evham yapma canım boş yere, geçen hafta ben de öyleydim biliyorsun…hem covid olsan bile ilaç kullanamazsın, dinlenmeye ve güzel beslenmeye bak, ıhlamur vs iç. 👍🏻😉

Back
X