2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ayyy ne güzell olur dimi hafif hafif çeksek sancıyı😂 aynen anlamamak imkansızdır yaa . İnsallah trafiğe takılmadan varırız hastane 1,5 saatlik uzaklıkta benm🙈 sancıyı tahmin edebiliyorum. Kocaman bir parça düşürmüştüm. Kesintisiz 3 saat sancı çekmiştim. Dedim ben bunu çektimya doğururumda evelallah 😊 insallah hayırlısıyla atlatırız☺️ Benm tek korkum hastaneye yetişebileyim o kötü anları yatarak geçireyim arabalarda falan stresle değil🤣
Benim hastanemde 1.5 saat uzaklıkta ve eşimin asla yer yön duygusu yok. Her gidişimiz de ben tarif ediyorum hastaneyi ben sancı çekerken ona yol tarif edemem ve o yolu kaçırırsa eğer hastane +30 dk uzar Allah korusun 😂 Allah’tan doğurmak öyle kolay değil keşke o kadar kolay olsa ama değil saatler sürüyor. Hayırlısıyla burda komik doğum hikayelerimizi de anlatırız inşallah yeterki 2-3 hafta daha sabır 🧿🥰

Benim hastanemde 1.5 saat uzaklıkta ve eşimin asla yer yön duygusu yok. Her gidişimiz de ben tarif ediyorum hastaneyi ben sancı çekerken ona yol tarif edemem ve o yolu kaçırırsa eğer hastane +30 dk uzar Allah korusun 😂 Allah’tan doğurmak öyle kolay değil keşke o kadar kolay olsa ama değil saatler sürüyor. Hayırlısıyla burda komik doğum hikayelerimizi de anlatırız inşallah yeterki 2-3 hafta daha sabır 🧿🥰
Ayy canım aynı benim eşim. Navigasyon var da allahtan ona rağmen yolu şaşırıyor🤣🤣 ben hep uyarıyorum sağdan soldan diye. O panikle şehir dışına çıkmazsak iyidir🤣 hayırlısıyla insallah 2-3 hafta daha, fazlasında gözümüz yok🥰

Ayy canım aynı benim eşim. Navigasyon var da allahtan ona rağmen yolu şaşırıyor🤣🤣 ben hep uyarıyorum sağdan soldan diye. O panikle şehir dışına çıkmazsak iyidir🤣 hayırlısıyla insallah 2-3 hafta daha, fazlasında gözümüz yok🥰
Navigasyon ile bile kavga ediyor benimki hadi be ordan ordan değildir diye 😂 aynen canım fazlasında gözümüz yok şöyle 2-3 hafta benim için gayet yeterli sonra istediği zaman doğabilir ☺️

Bence iç karınla alakalı bu durum. Ben de 9 kg aldım toplamda. Karnım iyce büyüdü bu son 2 haftadır
Haklısın cnm ama öyle bi konuşuyor ki sanki sıkıntılı gibi bu durum, sonuçta az da çıkabilir cok da

Haklısın cnm ama öyle bi konuşuyor ki sanki sıkıntılı gibi bu durum, sonuçta az da çıkabilir cok da
Bu insanlar bi garip zaten illa bi yorum yapacaklar. Geçende annemin akrabaları aramıs görüntülü papatyayı göstersene dediler bende yatıyordum. O göbek ney öyle ooo diyorlar tombikleşmissin diyorlar. Nolacaktı acaba ya. Tövbe estağfirullah işleri güçleri yorum

Bu insanlar bi garip zaten illa bi yorum yapacaklar. Geçende annemin akrabaları aramıs görüntülü papatyayı göstersene dediler bende yatıyordum. O göbek ney öyle ooo diyorlar tombikleşmissin diyorlar. Nolacaktı acaba ya. Tövbe estağfirullah işleri güçleri yorum
Hakkaten bi garipler demi kilo alsan suc almasan suç, hic susmuyorlar, bide ben az kilo aldım sadcee göbekten aldım, kendisi hamile kaldığında her yerinden almıştı kizdi kalçalar falan büyümüştü baya ondan da bahsediyor,

Yarın benim arkadaşlar kahvaltıya gelmeye karar verdiler
Annemde çok uzatma ayıp, gelip gitsinler doğumdan sonra bebeğin kırkı çıkana kadar Ramazan geliyor sonra sen yoğun olursun iki çocukla diyince tamam dedim

Oturma odası ve salonu temizledim dip köşe
Eşimde banyo ve tuvalete dokunma okuldan gelince ben yaparım dedi

Kızlar sadede çay koy börek çörek biz getiririz dedi

Bana sadede masa kurması kaldı, ama uzun zamandır iş yapmayınca zorlandım, bence artık daha sık spor , yürüyüş yapsam iyi olacak, vücudum çok hamlanmış 😓
Benim pilates sonrası agrilarimin sebebi bildiğin hamlamakmis squat yaptım biraz belli oldu ben işte yapmıyordum artık yapacagim hepsini kendim zaten vakti geldi

Hakkaten bi garipler demi kilo alsan suc almasan suç, hic susmuyorlar, bide ben az kilo aldım sadcee göbekten aldım, kendisi hamile kaldığında her yerinden almıştı kizdi kalçalar falan büyümüştü baya ondan da bahsediyor,
Hiiç aldırma canım, illa ki bir kıyas yapacaklar. Her gebelik kendine özel anlamıyorlar bir türlü.

Kızlar buda benim göbisim en fazla cıkmış hali görenler şaşırıyor 9 aylik hamile olduğuma🙈🤭😂
Benimde bukadar sanırım, toplamda 9 kilo almışım 😁 geçen birine 8 aylık olduğumu söyleyince şaşırdı, dedi ben 3 aylık fln sandım,onun 3 aylık karnı öyleymiş 😂 fazla kilo da almadım sadece göbek ve popo 🤭

Kızlar ocak annelerini okuyorumda. Gece sancısı baslayan sabaha doğuruyor🙄 hatta sancısını net hissetmeyen de doğuruyor. Sanırım 4 cm e kadar evde çekilebilir bir sancı oluyor. 5 cmden sonrası feci🙈
Valla her sancım basladıgında korkuyorum ya. Bu kadar basitmi ki acaba açılma olması. Yengemde deneyimlemiştik 7 cm e kadar ağrısız acısız nişansız geçirmişti 😂 ama kendimde öyle olcağnı tahmn etmiyorum . Bundan sonraki kasılmaları hafife almayayım ben gözüm korktu
Amq bence 4 cm den öncesi gitmek mantıklı değil canım hatta ben 7 cm de falan gitsem çünkü ne kadar erken gidersen o kadar muayene yapıyorlar o çok geriyor insani ağrın varken o zamana kadar da illaki hissederiz hastaneye 7 cm le giden bile 1 saat sonra doğurdu en erken bize yazarken öyle geliyor ama gerçekten bilirsin doğum sancısını yengen örneği çok nadir bence keşke oyle hissetmesekte

kızlar perine masajı hakkında ne düşünüyorsunuz. Benm elim şahsen oraya uzanmıyor🤣 ama yapmakta istiyorumm normal olursa fazla kesi olmasın diye. Yapan varmı

Yeni yıla girmeden bizde bugün ilk hazırlığı yaptık kızlar. Beşiği geldi kurduk. İlk çamaşırları makinaya attım nevresim vs. Yarısı da annemde yıkamada 😀 ıvır zıvır alışveriş de hep online yaptım, her gün paket geliyor 😂 açtıkça mutlu oluyorum. Bebek için bez ve bakım ürünleri kaldı onları haftaya alırım inşallah. Dolap iki haftaya geliyor. Çamaşırlar yıkandıktan sonra hastane çantamı hazırladım mı tamamdır 😍

Benimde küçük cnm geçen gün yengem diyor ki küçücük e dedim sanki cok yiyebildim mi bulantilardan, 9 kilo aldım hepsi karnımda oda zaten, kendisi almis 15 20 kilo e çıkar tabi
Bence onunla bile alakasi yok canım bende 9 kilo aldım eşimin halası ikiz olma ihtimali yok bu saatten sonra değil mi diyor benim aşırı çıkıyor karnım 7 aylıkken herkes doğum yakın herhalde diyordu halime tamamen yapı ha ben memnunmuyum bu durumdan birde bana sor hamile pantolonlarim bile daralmaya başladı zaten hareket imkansız daha da zorluyor beni

Amq bence 4 cm den öncesi gitmek mantıklı değil canım hatta ben 7 cm de falan gitsem çünkü ne kadar erken gidersen o kadar muayene yapıyorlar o çok geriyor insani ağrın varken o zamana kadar da illaki hissederiz hastaneye 7 cm le giden bile 1 saat sonra doğurdu en erken bize yazarken öyle geliyor ama gerçekten bilirsin doğum sancısını yengen örneği çok nadir bence keşke oyle hissetmesekte
Ben de öyle düşünüyorum canım. Birde kaç cm ile gidersen git suni veriyorlar biraz. İyice artıyor o sancı. Suyum gelirse hemen giderim susuz kalırsa bebek sakıncalı diye. Ama nişan gelir gelmez gitmek istemiyorum. Zaten normal doğuma karşı olan bi doktor direk sezaryen diyor açılman varsa bile. Ama kaç saat durmalıyım evde onu bilmiyorum işte. Nişan geldi diyelim kaç saat daha evde durmalıyım herkesin farklı olur tabi de

kızlar perine masajı hakkında ne düşünüyorsunuz. Benm elim şahsen oraya uzanmıyor🤣 ama yapmakta istiyorumm normal olursa fazla kesi olmasın diye. Yapan varmı
Meraktan bı araştırdım, faydasını gören çok kişi var sanırım. Denemedim hiç, son haftalara doğru denesem mi diye düşünüyorum 😀

Back
X