2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Valla kızlar bende çok özledim temizlik yapmayı şöyle dip köşe, eşim süpürüp siliyor haftalık bende ancak toz alabiliyorum ama yetmiyor gözüm yapmaktan yana ama vücudum izin vermiyor malesef ben kimseden böyle birşeyi rica edemem huyum değil yardım istemek gelen tekliflerde oluyor ama tamam ihtiyacım olursa cagirirm diyorumda çağırmam ya artık doğumdan sonra yavaş yavaş yapmak hayalim bebiş sağ saglim dogsunda bunlar en basit işler

Ay kızlar maşallah içim açıldı😍 Ben de koymak istedim ama hasta yattığımdan kaç gündür fotoğrafım yokmmuş😅
Sabah doktor tandevum vardı influenza ve covid testi istedi. Çok pozitif çıkan gebe var bu ara dedi. Şükür influenza negatif çıktı ama covidi bekliyorum hala. Dualarınızı da bekliyorum hanımlar, gripse bile ağır geçiyo hakkaten☹️ Çok koruyun kendinizi

Ben eksik kalmayayım 🤭🤭
20220101_171116.webp

Ay kızlar maşallah içim açıldı😍 Ben de koymak istedim ama hasta yattığımdan kaç gündür fotoğrafım yokmmuş😅
Sabah doktor tandevum vardı influenza ve covid testi istedi. Çok pozitif çıkan gebe var bu ara dedi. Şükür influenza negatif çıktı ama covidi bekliyorum hala. Dualarınızı da bekliyorum hanımlar, gripse bile ağır geçiyo hakkaten☹️ Çok koruyun kendinizi
Canım çok geçmiş olsun,negatif çıkar inşallah.

Ben şöyle bir şey yaşadım tel toka kalmış bende makineler mıknatıslı çekiyor onları yukarı yapıştı 😊

Rica ederim canım bende çok teşekkür ederim 💖gerçekten en fit hamileliğim😃 o resimde yakından cekindigim için biraz toplu çıkmış yoksa hiç belli değil bile kilo durumum😃 dediğin gibi son hamilelik inşallah Allah isteyene versin bundan sonra banada yeter😉benim bebiste Çarşamba gittiğimde 2.200 demişti doktor eee bunun suyu rahim ağırlığı plasentasi bide şu sıra kan hacmimizde artıs var demekki üç beş kilo ancak almışız ama sen gerçekten çok az almışsın
Evet canım, bu hamileliğim daha hantal geçer diye düşünmüştüm yaşım artık 34 olduğu için ama öyle olmadı neyseki 🥰😃🤗 maşallah diyelim o zaman ikimize de kız nazar değmesin 🧿🧿🧿☺️

Kızlar size birşey danışacağım belki saçma gelecek 😞 Ben bu hamilelik başladı başlayalı eşimi aşırı kıskanıyorum. Sürekli kafamda kurup sarıyorum adama. O da artık sıkıldı. Çok kavgalar ettik. Ne olacak böyle? Kafamdan atayım takılmayayım diyorum olmuyor. Cinsellik sıfıra indi ondan olabilir mi bu durum. Valla kendimden de sıkılmaya basladım. Lohusayken daha kötü olurmuyum nasıl engelleyeceğim. Sizde de varmı böyle sorunlar

Ayy bende öyleyim iki saat önceden hazırlanmaya başlıyorum makyajım uzun sürüyor 🙄 size şey sorcam hatta bununla alakalı normal gibi gözüküyor doğumum ama olurda sezaryane girmek zorunda kalırsam vs diye tırnakta oje doğum sırasında olmaması gerekiyormuş sanırım değil mi? French yaptıracağım doğuma yakın ama bunu duyunca muallakta kaldım bilenler bununla ilgili yorum yapabilir mi
Bunu ben de duymuştum canım ilk doğumuma girmeden önce, tırnaktaki renk değişimine bakılıyor sanırım ameliyat sırasında, anestezi ile ilgili bir durum olabilir, ben de sürmemiştim o zaman için 👍🏻

Geçmiş olsun canım. Umarım bir an önce iyi olırsun

Kızlar size birşey danışacağım belki saçma gelecek 😞 Ben bu hamilelik başladı başlayalı eşimi aşırı kıskanıyorum. Sürekli kafamda kurup sarıyorum adama. O da artık sıkıldı. Çok kavgalar ettik. Ne olacak böyle? Kafamdan atayım takılmayayım diyorum olmuyor. Cinsellik sıfıra indi ondan olabilir mi bu durum. Valla kendimden de sıkılmaya basladım. Lohusayken daha kötü olurmuyum nasıl engelleyeceğim. Sizde de varmı böyle sorunlar
Cinsel ilişkinin azalmasıyla ilgili tabiki canım, bizim de öyle olur, kavgalarımız cinsellik azaldıkça daha çok olur, olmayacak şeyler gözüme batar, alıngan olurum ☺️ Takılma böyle şeylere, geçici yani.

Cinsel ilişkinin azalmasıyla ilgili tabiki canım, bizim de öyle olur, kavgalarımız cinsellik azaldıkça daha çok olur, olmayacak şeyler gözüme batar, alıngan olurum ☺️ Takılma böyle şeylere, geçici yani.
İnsallah öyledir, sağolasın canım lohusayken daha kötü olmam umarım🙄

Niyeki canım eşinin sana tavrı falan nasıl ki neden öyle bir düşünceye kapıldin cinsellik bizdede emin ol hamileliğimden beri bir kez oldu ama tabi onunda etkisi var araya soğukluk giriyor lohusalıkta malesef o mesafe biraz dhaa oluyor ama sonra herşey normale dönüyor biz anneler bebek doğunca malesef artık kendimizi sırf ona adiyoruz bir süre onunla ilgilenmek vakit geçirmek esinizle bir süre daha iletişiminize engel oluyor ben bunu ilk hamiellikte yaşadım malesef ama sonra herşey düzene giriyor bizde psikolojik olarak yipraniyoruz zor bir süreçten geçiyoruz çok takılma kendinin bunun farkında olması da bilinçli olmanda bence bunu kolayca asmana yardımcı olacaktır

Bende de aynı durum var. Kendimi dizginlemeye çalışıyorum. Normale dönünce geçer herhalde

Cinsellik yok e vücutta değişti bide hormonlar... kendime bakasim gelmiyor ciplakken . Ozguvenim şuanda sıfır ve hamileliğimin başından beri cinsellik yasak.
Kıskanmıyorum ama kendimi kotu,eksik hissediyorum sanki. Bunların hepsinin birkaç ay içinde geçeceğini biliyorum ama bu yüzden eşimle hiç paylaşmadım.

Niyeki canım eşinin sana tavrı falan nasıl ki neden öyle bir düşünceye kapıldin cinsellik bizdede emin ol hamileliğimden beri bir kez oldu ama tabi onunda etkisi var araya soğukluk giriyor lohusalıkta malesef o mesafe biraz dhaa oluyor ama sonra herşey normale dönüyor biz anneler bebek doğunca malesef artık kendimizi sırf ona adiyoruz bir süre onunla ilgilenmek vakit geçirmek esinizle bir süre daha iletişiminize engel oluyor ben bunu ilk hamiellikte yaşadım malesef ama sonra herşey düzene giriyor bizde psikolojik olarak yipraniyoruz zor bir süreçten geçiyoruz çok takılma kendinin bunun farkında olması da bilinçli olmanda bence bunu kolayca asmana yardımcı olacaktır
Tavrı iyi canım ilgilidir yani. Sadece bir kaç kez telefonunda müstehcen video gördüğüm oldu. O sanırım psikolojimi bozdu. Şimdi her defasında öyle sanıyorum. Bu düşünceler ileriye kadar da gidiyor. Aldatıyormudur diye. Kavgalar ettiğimizde de tribini atıyor öyle 1 hafta sürüyor tripli şekilde 🤦🏻‍♀️

Kızlar herkese Ocak ayından günaydın 🤗😂 bende bir hakiki göbek fotosu atayım dedim😂😂😂😂😂😂 gerçekten beni gören şok oluyor ama 12.haftada bile karnım vardi sanırım hiç iç karnım yok 😂😂😂😂😂😂😂 karnımı gören bebek 3 buçuk kilo galiba diyo ama değil yani yapacak bir şey yok 🍥😢
Siz millete bakmayın minnoşunuzu sevin gitsin🥰🥰

Tavrı iyi canım ilgilidir yani. Sadece bir kaç kez telefonunda müstehcen video gördüğüm oldu. O sanırım psikolojimi bozdu. Şimdi her defasında öyle sanıyorum. Bu düşünceler ileriye kadar da gidiyor. Aldatıyormudur diye. Kavgalar ettiğimizde de tribini atıyor öyle 1 hafta sürüyor tripli şekilde 🤦🏻‍♀️
Bence boyle davranma canım hem şimdi hemde hamılelik sonrası ilişkinizi cok zedeler, aldatma falan yapacagını sanmam eşlerimiz bizden yorgun oluyor bence hamilelik dönemimizde 😁😁

Back
X