2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    251
Aşk olsun ,hamileliğin kedi güzelliği var ister zayif ister kilolu ol . Hiç öyle düşünme, bende kendimi hiç beğenmiyorum bu halimle ama napalim düzelicez, bedenimiz yenilenecek.

Cnm hemen doğum öncesi değil ya buna şükür 1 haftaya toparlanirsin . Bol su ve c vitamini tüket.
Yok canım bugün temizlik yaptım baya büyük o yüzden baya yoruldum halim kalmadı ondan diyorum 😂
 
Hamilelik hormonları vs hepsi etkiliyor canım ama ben eşimle mümkün olduğunca takışmamaya çalışıyorum ve kendimize vakit ayırıyorum mutlaka. Mesela salı günü doktor kontrolümüz var o günü bir aksilik çıkmazsa kendimize ayırıyoruz önce doktorumuza sonra alışveriş yemek kahve sohbet etmeye ayırıyoruz. Sağlığın buna engel oluyor ya mesela o zamanda evde başka çocuğunda yok aç bi dizi yat eşinin dizine gülüşe eğlene izleyin konuşun sohbet edin.. Ona hislerini anlatabilirsin. Uzun zamandır erken doğum riskiyle boğuşuyorum bunaldım seninle vakit geçirmek istiyorum ama oda sınırlı beni bir süre daha idare edebilir misin arada kalbini kırarsam kusura bakma ama sende bu hassas dönemimde beni kızdıracak şeyler yapmamaya çalış gibi gibi cümleler kurabilirsin canım. Ama bu duygu durum değişikliğin gayet normal sonradan yoluna girecek merak etme .
Aynı konusmayi esimle en başta yaptım bende canım ben sinirli agresif davranabilirim alttan al lütfen kırılma sende karşılık verme dedim tamam dedi hatta bu doğumdan sonra lohusaliktada olacaktir anlayışlı davranmani istiyorum dedim tabi bazen benden dolayı çok ters düşüyoruz ama bugün sabah kalktım adamın üstüne çok gidiyorum biraz sakin davranmaliyim dedim onlarida anlamak lazim
 
Hepsini okumadım bile birkaç cümleden sonrasında konuyu anladım. Ben diğer kızların yazdıklarını okumadım ama bana göre de eşim video falan izleyemez. Ne demek o ya, başka kadınları izleyerek tatmin olmak? Saygısızlık bana göre ve midem kaldırmaz bu durumu. Bende izleyemem oturup kocamı aldatıyormuşum gibi hissederim içim almaz. Bir adam karısını elbetteki beklemeli yada gene karısıyla başka şekilde kendini tatmin etmeli. En ufak bir ten ayrılığında videolara sarılmamalı.
Sende haklısın canım ama emin ol bakmayan erkek çok nadirdir de aldatmak gibi demeyelimde tabiki başka kadınları izlemeleri hoş değil biz her gün açıp açıp izlesin demiyoruz zaten ama emin ol baktıkları zamanlar çoktur eskiden çok kızıyordum hatta onlara bakana kadar bana söyle ben açayım bana bak derdim ona ama şimdi o göz senin ve sen Allah'a hesap vereceksin sen bilirsin dedim uzun zamandır da yakalamadim cok şükür bakiyorsada ne diyeyim ben yakalamayayimda artık gerisi ona kalmış
 
Çokkk.ben alıştım valla çokta rahat takıyorum.ama benimki sadece uçlarına takılandan diğerleri çok yapay duruyo
Nereden alabilirm canım . Özel günlerde takma kirpiği yapıştırmak öyle zor geliyor ki. Alayımda kurtulayım🤭
 

Eklentiler

  • 3E6A7A36-3B2A-4AFC-BD9B-6D312A737759.webp
    3E6A7A36-3B2A-4AFC-BD9B-6D312A737759.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 27
Sana katılıyorum hele birde şifresini biliyorsan senden saklama gereği duymuyorsa hiç bir sorun yoktur bence bende artık kurcalamiyorum valla 10 snee geçmiş evliyiz aman ne uğraşacağım🤪
Valla öyle bizimde 9 yıl oldu uğraşmıyorum bende 😂 20 yıllık olunca iyice salcam adamı heralde 😂
 
Canım ben de senin gibi düşünüyordum. Esnettim kendimi sürekli kavgalar edince. Erkek dediğimiz şey biizm gibi değil. İlla ki bakıyor vs. Psikologları çok dinledim , baska bir kadınla iletişime geçmediği halde sadece bakıyorsa bu aldatma sayılmaz diyorlar.
Benm kızdığım konu ihtiyacını benmle de giderebilir. Sadece ihtyacını videolarla giderip bana dokunmaması zoruma gidiyor. Ne bileyim canım işte Allah iyi etsin
Canım sen eşini karşına al sakince kızmadan konus hissettiklerini soyle üzüldüğünü kafana taktigini guzelce anlat. Ya ben belkide fazla abartiyorum ama ben boyleyim bana garip geliyor o yuzden sen guzelce konus.ne demisler insanlar konusa konusa hayvanlar koklasa koklasa demisler o yüzden sen guzelce konus anlat anlayacagini düşünüyorum
 
Kızlar teşekkürler , testim sonuçlandı pozitifim. Hepinizden dua istiyorum😢
Rabbim şifa versin tez vakitte iyileşeceksin.
Limon dokunmuyorsa iç bol bol dinlen ve mutlu olduğun şeyler yap hastalığa kendimizi bırakınca daha kötü oluyoruz.
 
Hepsini okumadım bile birkaç cümleden sonrasında konuyu anladım. Ben diğer kızların yazdıklarını okumadım ama bana göre de eşim video falan izleyemez. Ne demek o ya, başka kadınları izleyerek tatmin olmak? Saygısızlık bana göre ve midem kaldırmaz bu durumu. Bende izleyemem oturup kocamı aldatıyormuşum gibi hissederim içim almaz. Bir adam karısını elbetteki beklemeli yada gene karısıyla başka şekilde kendini tatmin etmeli. En ufak bir ten ayrılığında videolara sarılmamalı.
Aynen bende oyle düşünüyorum canım.asiri kiskancim zaten
 
Aynen bende oyle düşünüyorum canım.asiri kiskancim zaten
Bende öyleyim yani görsün baksın istemem yaparsa öyle bişey dile de getiririm. Bir kere görmüştüm yeni evli olduğumuz zamanlardı bekarlık alışkanlığı demişti konuştuk çözdük aramızda bir daha olmadı. Eşimin tüm sosyal medya hesapları benim telefonumda da açıktır. Hem işyeri hesabı hem eşimin şahsi hesabı ben kendi hesaplarım. Girmem bile onunkine hiç ama bende var olmasının özgüveni bile yetiyor bana.
 
Back
X