2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yalancı sancı nasıl oluyor kızlar bilen yazabilir mi😊 nstde hiç sancım çıkmadı evde de karnım kasılıyor ama sancı hissetmiyorum. En azından başlasa hazırlıklı olurdum Korkuyorum. Arada bir adet ağrısı oluyor bu mu sancı
Hepimizin bu son gunlerinde yasadigi agri. Agrin oluyor ama nstde cikmiyor. Adet agrisi gibi. Dinlenip uyuyunca gecen agrilar.

Cok pis kustum yine yedigim midemde kalmiyor. 9ay boyunca kustum prilamla duruyorum resmen. Arada oda kesmiyor. İki dogum yaptim mide bulantisi bilmedim derdim bunda ebemi aglatacak sekilde bildim nasıl oluyomus😔 abilerindeki rahatligimin acisinida fazlasiyla çıkardi saolsun canim kizim bana sahip olmak okadar kolay degil dercesine

Kızlar ben de dün geceden beri sancım vardı adet sancısı ama bebek çok şiddetli hareket ediyor. Bu gün hastaneye geldik öyle ne olur ne olmaz diye sancım çıktı nstde 200ün üstü. İki serum verildi nst bakıldı şimdi görünmedi ama serum etkisi geçtikçe dünkü sancıları hissediyorum. Kasık ağrısı basit bir şey değil
Canım nasıl oldun inşallah iyisindir

Ben de ilaç için kalktım.
Tam da tahmin ettiğim gibi bayağı uyumuşum ağrı sızı demeden.
Sanırım bacaklarıma vurmaya baslamis ağrı öyle hissediyorum biraz daha çoğalmış gibi.
Bebek hareket ediyor çok şükür.
Bir an önce hastaneye gitmek istiyorum şu son saatler de geçsin de.

Oturmuş bi kilo değil hamilelik kilosu canım o yüzden çok hızlı verebilirsin. Ben :40, günden sonra online diyetisyene başlayacağım. Düşünenler olursa bu konuda diyetisyen anneden çok iyi. İnstadan iletişime geçip hesaba parayı havale etmeniz yeterli. 3 haftalık program veriyor ben 2 set halinde alacağım totelde 6 hafta sonra zaten düzene iyice alışıp kendi kendime devam edebilirim. Yaza hedeflediğim kilo 58. Hadi inşallah diyelim 😂
Zaten ben e ilk 6 ay müdahale edilmezse daha zor verilir canım kalıcı olmaya başladığı için bide harala gurele o an insanda bi motivasyon eskiye dönme arzusu oluyor o zamanları iyi değerlendirmek lazım

Kizlar rutin kontrollerde nst ye ne zaman baglaniliyordu. Oğlumda gidiyordum ama unutmuşum vallahi. 32 hafta mi. 34 te mi bağlıyorlar rutin
Herkesin doktoruna bağlı ben 32 de girdim bi arkadaş daha 37 de girecek mesela doktor karar veriyor buna benim bi belirtim olduğu için girmedim bu arada doktorun genel uygulaması öyleymiş

Kizlar rutin kontrollerde nst ye ne zaman baglaniliyordu. Oğlumda gidiyordum ama unutmuşum vallahi. 32 hafta mi. 34 te mi bağlıyorlar rutin
O da doktordan doktora değişiyor galiba canim sıkıntı yoksa benim dr 37+larda başlatıyor ben daha girmedim mesela.

O da doktordan doktora değişiyor galiba canim sıkıntı yoksa benim dr 37+larda başlatıyor ben daha girmedim mesela.
Ya gerçekten problem yoksa erkenden girmeye gerek yok dün nst odasında sıcaktan fenalık geçirecektim nazım 111 çıktı oradan çıkınca anca toparladım. Hiç böyle olmamıştım nst sıkıntı değil orda yat yat bekle sıkıntı yaptı bende 🤦‍♀️

Ben de ilaç için kalktım.
Tam da tahmin ettiğim gibi bayağı uyumuşum ağrı sızı demeden.
Sanırım bacaklarıma vurmaya baslamis ağrı öyle hissediyorum biraz daha çoğalmış gibi.
Bebek hareket ediyor çok şükür.
Bir an önce hastaneye gitmek istiyorum şu son saatler de geçsin de.
Canım az kaldı sabret uzan bolca hareket etme, sorunsuz ilerleyecek her şey bence. Hayırlısıyla 🤲🏻❤️

Aminnnnn hepimize insaAllah canımm🤲 agrim var. Yüzüm buzz gibi oldu yine. Bu halde esime hizmet ediyorum. Yine hepimiz hasta olacaz😔
Eşine de çok geçmişler olsun sen de çok fazla yaklaşma bence, doğum zamanı yaklaşmışken hastalık hakikaten zor oluyor. Acaba neden bu kadar sık hasta oluyor bademciklerini aldıramaz mı önermiyorlar mı dktorlar

Ya gerçekten problem yoksa erkenden girmeye gerek yok dün nst odasında sıcaktan fenalık geçirecektim nazım 111 çıktı oradan çıkınca anca toparladım. Hiç böyle olmamıştım nst sıkıntı değil orda yat yat bekle sıkıntı yaptı bende 🤦‍♀️
Aynen canim beklemek zor.benim 28. Haftada lekelenmem olunca dogumhaneye yonlendirmisti doktor mesaj atmistimda haftssonuydu ebe aciklik var mi diye kontrol etti sonra nstye sokmustu bizim kız coşmuştu hosunami gitti ne oldu bilmem rahatsiz etmisti baya beni hatta ebe ultrasonda masallah dedigin gibi cok hareketli demisti😅 yalniz o zaman benden hic para almadilar sasirmistim herkes paradan bahsedio🤔 sadece düşük olmasin ne olur ne olmaz die igne yazdi gittim acilde vuruldum ona 27 lira vermistim ama hala saskindim nie para almadilar die🤣🤣

Back
X