2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
en iyisi aslında. her muayenede bir de 20 dk yatmaya 100 lira veriyorum. evde bedava 😁
Yuhh 100 lirami🙄 ben suana kadar muayene ucreti haric hic para vermedim tahlilleri hep abimin tanıdıkları vardi devlette yaptirdim 🤣 ama 22 ocakta gittigimde nst ,cati muayenesi ve tahlil yapcam dedi ee artik onlari yaptircam mecbur bakalim ne kadar para vercem ben de merak ediyorum muayene yazin 150 iken suan 215 tl😶

Kizlar gunaydin. Ya hormonlardan mi bilmem esim nobete gitti simdi uyuyamiyorum hep aklima kotu kotu seyler gelio acaba bisey olur mu yolda giderken falan die🤦‍♀️ simdi askim ben geldim diyene kadar uyuyamam onun yazmasını bekliyorum derken suan mesaj geldi oh rahatladim nie hep kotuyu düşünüyorum ben😟

Düzenli gelmiyorsa korkma canım.

Şubat annelerine bir şey oldu ya teker teker dökülmeye başladık son haftalar böyle oluyor herhalde 🤔
Yok düzenli degil canim suan cok bisey yok hazirlandik gidiyoruz bakalim. İlk defa oldu boyle bisey ama soracagim nstye baglar zaten.

Kızlar ben de dün geceden beri sancım vardı adet sancısı ama bebek çok şiddetli hareket ediyor. Bu gün hastaneye geldik öyle ne olur ne olmaz diye sancım çıktı nstde 200ün üstü. İki serum verildi nst bakıldı şimdi görünmedi ama serum etkisi geçtikçe dünkü sancıları hissediyorum. Kasık ağrısı basit bir şey değil
Cnm geçmiş olsun insllah sancilarin azalirda çıkarsın hastaneden şubat bebisleri gerçekten aceleci çıktılar hayirla saglikla gününde gelsinler insllahh

Ben doğumdan sonra enfeksiyon kapmştım canım tam hastalandıgim zamanlar o cayi içiyordum bulantı hastalık hepsi bana o çayı hatırlatıyor çöpe atmak zorunda kalmıştım kutuyu bidaha olduğu dolabı bile açamadım bulantidan
Anladım cnm hatırası kötüymüş, mecbur kalırsan burnunu tikar içersin, gerek olmasın inşallah.
Ben de ilaç için kalktım.
Tam da tahmin ettiğim gibi bayağı uyumuşum ağrı sızı demeden.
Sanırım bacaklarıma vurmaya baslamis ağrı öyle hissediyorum biraz daha çoğalmış gibi.
Bebek hareket ediyor çok şükür.
Bir an önce hastaneye gitmek istiyorum şu son saatler de geçsin de.
Kuzum nasıl oldun?

Aynen canim beklemek zor.benim 28. Haftada lekelenmem olunca dogumhaneye yonlendirmisti doktor mesaj atmistimda haftssonuydu ebe aciklik var mi diye kontrol etti sonra nstye sokmustu bizim kız coşmuştu hosunami gitti ne oldu bilmem rahatsiz etmisti baya beni hatta ebe ultrasonda masallah dedigin gibi cok hareketli demisti😅 yalniz o zaman benden hic para almadilar sasirmistim herkes paradan bahsedio🤔 sadece düşük olmasin ne olur ne olmaz die igne yazdi gittim acilde vuruldum ona 27 lira vermistim ama hala saskindim nie para almadilar die🤣🤣
Nst de benden para almıyorlar cnm muayene ücretinin içinde gerçi bu hafta kontrol sayılacak bakalım alacaklar mı 😂

Rüyamda eşim beni aldatıyordu yaşlı ve çirkin bir kadınla hemde. Ayy uyandırıp boğazını sıkasım var şuanda 😡 çok etkilendim ,evlerden ırak 🙄
Ah ah geçen gün ben de böyle bi rüya gördüm tepesine bile dikildim 🤣🤣 tabii dalga konusu oldu o ayrı ama şimdi eşimle aklımıza geldikçe gülüyoruz 😂😂

Kızlar günaydın ☀️
Bugün evde temizlik var ama ben bütün gece uyuyamadığım için şuan kalkmam gerekirken horul horul uyumak istiyorum 😴 bütün gün ayak altında dolanacağım inşallah bi sıkıntı olmaz. Kendinize iyi bakın bana kolaylıklar dileyin 🥱

Sen de sancılarını ihmal etme. Sezeryansa hiç ihmal etme geç kalmak daha kötü
İlki normaldi buna sezaryan gibi dedi ama bakalım. Ben kasık değil belim ağrıyor çok koparıp atasım geliyor belimi. Doğumdan sonra da baktırcam şu belime ne var ne yok diye. Hiç bişey olmaması imkansız var orda fıtık mıtık bişey kesin. Salı randevum var o zamana kadar benimkide az daha bi dayansın hastane köşelerine gidecek halim hiç yok şuan 😔😔

İlki normaldi buna sezaryan gibi dedi ama bakalım. Ben kasık değil belim ağrıyor çok koparıp atasım geliyor belimi. Doğumdan sonra da baktırcam şu belime ne var ne yok diye. Hiç bişey olmaması imkansız var orda fıtık mıtık bişey kesin. Salı randevum var o zamana kadar benimkide az daha bi dayansın hastane köşelerine gidecek halim hiç yok şuan 😔😔
Belin ağrıyorsa korkma kasıklarına bacaklarına ağrı vurmuyorsa sıkıntı yok

Erkekleri nasıl acaba 😆

Kova erkeğim var 6 yaşında 😎
Bu da Zamanında gelirse ikinci bir kova erkeğim olacak 😎
Ezbere eğitime karşı, pratik , dersi dinlemiyormuş gibi yapıp herşeyi kapan biri . Yaratıcılığa daha çok önem veriyor
Kibar ama az sulu gözlü 😭 belki onu benden aldı 😄

Sağ kulağım ağrıyor demiştim
Gece daha da arttı ağrısı, boğazıma vurdu
Sağ tarafım kulak , boğaz, diş hepsi birden sızlıyor 😢
Yutkunmakta zorlanıyorum gece uyuyamadım
Büyük Oğlum uyandı ama yataktan çıkıp kahvaltı hazırlayacak halim yok

Yuhh 100 lirami🙄 ben suana kadar muayene ucreti haric hic para vermedim tahlilleri hep abimin tanıdıkları vardi devlette yaptirdim 🤣 ama 22 ocakta gittigimde nst ,cati muayenesi ve tahlil yapcam dedi ee artik onlari yaptircam mecbur bakalim ne kadar para vercem ben de merak ediyorum muayene yazin 150 iken suan 215 tl😶
bizim de iki hafta önce muayene 175 nst 70di. bu hafta muayene 225 nst 100 olmuş 😐 yalnız bazı hastaneler nst için ücret almıyorlar belki seninki de almıyordur.

Kizlar gunaydin. Ya hormonlardan mi bilmem esim nobete gitti simdi uyuyamiyorum hep aklima kotu kotu seyler gelio acaba bisey olur mu yolda giderken falan die🤦‍♀️ simdi askim ben geldim diyene kadar uyuyamam onun yazmasını bekliyorum derken suan mesaj geldi oh rahatladim nie hep kotuyu düşünüyorum ben😟
neyimiz normal ki allahaşkına 🤪

Kova erkeğim var 6 yaşında 😎
Bu da Zamanında gelirse ikinci bir kova erkeğim olacak 😎
Ezbere eğitime karşı, pratik , dersi dinlemiyormuş gibi yapıp herşeyi kapan biri . Yaratıcılığa daha çok önem veriyor
Kibar ama az sulu gözlü 😭 belki onu benden aldı 😄
Ne tatlı maşallah ♥️♥️ Darısı başımıza

Back
X