- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Canim gaz sancisidir o bence.benimde oluo evdekilere nazlanıyorum bende ayh uyh diyerekGünaydın, uyandim ve ağrılarım geçmişti doktora da gitmekten vazgeçtim sanirim normal bu agrilar.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim gaz sancisidir o bence.benimde oluo evdekilere nazlanıyorum bende ayh uyh diyerekGünaydın, uyandim ve ağrılarım geçmişti doktora da gitmekten vazgeçtim sanirim normal bu agrilar.
Hadi ucretli olsun da 100 nedir yani b..nu cikartmislarBenim nst ücretsiz burdan duyunca bende şok oldum
Acilen girince de almıyorlar ben acilde girdiğimde almamışlardiBen nstye para ödemiyorum medicana da. Ama şu var sigortam aralıkta devreye girdi o zamandan beri 15 verip giriyorum öncesinde bir kere sancılanır gittiğimde 450 muayene + 35 nst almışlardı. Banada eşim dedi ama inanmamıştım nst ye para alınır mı hiç diye alıyorlarmış meğer siz söyleyince ikna oldum şimdi.
Zaten geldi mi hep üst üste gelir .. inşallah eşin de negatiftir canım. Değilse de karantina süresi 7 ye düştü allahtan bi şekilde bi çaresi bulunur üzülme sen şimdi sakin kalmaya çalış ki sancıların tetiklenmesin
canım üstüste geldi herşey. her karanlıgın bir aydınlıgı vardır. inşallah geçer bu süreç biran önce eşin de negatif olur. başka biri vat mı yanına gelebilecek
Amin inşallah vaktinde hayırlısıyla sağlıkla gelir hepimizin evlatları. Allah razı olsun kızlar. Kimseye bu yaşadıklarımın binde birini bile yaşatmasın. Bana da pozitif gibi davranıyorlar temaslı olduğum için. O yüzden aileden kimseyi de riske atmak istemedim. Bir de ben gerçekten negatifsem de başkasından da bana bir şey taşınmasın diye gelecek olanlara da engel oldum. Çok şükür idare edebildim şimdiye kadar. Sadece kendimi bugün çıkacağıma çok hazırlamışım. Kalıyorsun denince bir sinir boşalması yaşadım bol ağlamalı. Şimdi daha iyiyimRabbim şifanızı versin inşaallah canim yanlis çıkmıştır test sonucu bir oh çekersiniz. Morelini yüksek tutmaya çalış. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah bebisinizi.
Allah yardımcın olsun canım üst üst geliyor genelde böyle şeyler . Üzülme bebeğine odaklan eşin de iyiymiş dualarımız sizinleÇok zormuş. Allah hepimizin yardımcısı olsun. 34 hafta doldu bugün. Bir de bizimki tüp bebek. Zaten bir sürü sıkıntı yaşadık, korkularla geldik bugüne. Bir tek sancıyla, rahim ağzında yumuşamayla da kalmadı sıkıntılarımız. Dün eşimin testi pozitif benimki negatif çıktı. Onu eve gönderdiler. Tek kaldım. Sayamadığım kadar serum, iğne, fitil, ağızdan ilaç, nst... Sancılar azaldı, bu sabah çıkarsın diyorlardı. Bugün başka bir doktor geldi ve kalıyorum çünkü sancılarım azalmış evet ama bunlar ilaçların etkisiyle olmuş. Dolayısıyla etki geçince tekrar edebilirmiş. bunu anlamak için bugün de serum vereceklermiş ve nst takibi yapılacakmış. sancılar devam ederse ağızdan ilaç başlayacakmış. o ilaçla takip etmeye devam edeceklermiş. sancılar devam etmezse belki yarın çıkarırlarmış ama pazartesiye kadar kalmam gerekebilirmiş. Nolur bize dua edin. Eşimde de bende de hiçbir belirti yok. Bir karışıklık mı oldu diye akşam başka yerde test verdi. Bu akşam çıkacakmış. İnşallah negatiftir ve yanıma gelebilir. Benim de sancılar tamamen kesilir ve eve gönderirler inşallah yarın. Artık neye üzüleceğimi şaşırdım
geçmiş olsun canım kulak iltihabı falan mı acaba. gitsen bi doltora ilerlemeden
Hamilelikte orta kulak iltihabı olabiliyor vakit kaybetmeden doktora git canım ablamda senim gibiydi ondan biliyorum
Canım..Rabbim yardımcın olsun,inşallah zamanı gelince sağlıcakla kavuş yavruna da tüm bu sıkıntıları unut..niye test yaptılar refakatçiyada mı yapıyorlar, inş yanlıştır,değilse bile karantina azaldı,sen kendine dikkat et,bebeğine konuş geçecek annem olabilir böyle şeyler falan de, hisseder onlar,onun için sakin olmaya çalış, dualarım seninleÇok zormuş. Allah hepimizin yardımcısı olsun. 34 hafta doldu bugün. Bir de bizimki tüp bebek. Zaten bir sürü sıkıntı yaşadık, korkularla geldik bugüne. Bir tek sancıyla, rahim ağzında yumuşamayla da kalmadı sıkıntılarımız. Dün eşimin testi pozitif benimki negatif çıktı. Onu eve gönderdiler. Tek kaldım. Sayamadığım kadar serum, iğne, fitil, ağızdan ilaç, nst... Sancılar azaldı, bu sabah çıkarsın diyorlardı. Bugün başka bir doktor geldi ve kalıyorum çünkü sancılarım azalmış evet ama bunlar ilaçların etkisiyle olmuş. Dolayısıyla etki geçince tekrar edebilirmiş. bunu anlamak için bugün de serum vereceklermiş ve nst takibi yapılacakmış. sancılar devam ederse ağızdan ilaç başlayacakmış. o ilaçla takip etmeye devam edeceklermiş. sancılar devam etmezse belki yarın çıkarırlarmış ama pazartesiye kadar kalmam gerekebilirmiş. Nolur bize dua edin. Eşimde de bende de hiçbir belirti yok. Bir karışıklık mı oldu diye akşam başka yerde test verdi. Bu akşam çıkacakmış. İnşallah negatiftir ve yanıma gelebilir. Benim de sancılar tamamen kesilir ve eve gönderirler inşallah yarın. Artık neye üzüleceğimi şaşırdım
Aynen cnm saçmalıyorlar iyice zaten gireceğin şurda 4 yada 5 kere olsunHadi ucretli olsun da 100 nedir yani b..nu cikartmislar
100 TL nst ücreti mi.Hadi ucretli olsun da 100 nedir yani b..nu cikartmislar
Bende bugün kontrole geldimde sıra bekliyorum hatta şuan özelde banada öyle dediler şaka gibiYuh ama 100 nedir ya alti ustu bi alet bagliolar garip yani 25 falan hadi neyse de pes yani![]()
Canım geçmiş olsun, en fazla 2 gün daha durursun hem kontrol altında olman daha iyidir belkide. Hiç sıkma canını, Rabbim beterinden korusun.Amin inşallah vaktinde hayırlısıyla sağlıkla gelir hepimizin evlatları. Allah razı olsun kızlar. Kimseye bu yaşadıklarımın binde birini bile yaşatmasın. Bana da pozitif gibi davranıyorlar temaslı olduğum için. O yüzden aileden kimseyi de riske atmak istemedim. Bir de ben gerçekten negatifsem de başkasından da bana bir şey taşınmasın diye gelecek olanlara da engel oldum. Çok şükür idare edebildim şimdiye kadar. Sadece kendimi bugün çıkacağıma çok hazırlamışım. Kalıyorsun denince bir sinir boşalması yaşadım bol ağlamalı. Şimdi daha iyiyim
Çok çok gecmis olsun inşallah herşey tez zamanda yoluna girerAmin inşallah vaktinde hayırlısıyla sağlıkla gelir hepimizin evlatları. Allah razı olsun kızlar. Kimseye bu yaşadıklarımın binde birini bile yaşatmasın. Bana da pozitif gibi davranıyorlar temaslı olduğum için. O yüzden aileden kimseyi de riske atmak istemedim. Bir de ben gerçekten negatifsem de başkasından da bana bir şey taşınmasın diye gelecek olanlara da engel oldum. Çok şükür idare edebildim şimdiye kadar. Sadece kendimi bugün çıkacağıma çok hazırlamışım. Kalıyorsun denince bir sinir boşalması yaşadım bol ağlamalı. Şimdi daha iyiyim
Benden de nst ücreti alınmadı şu ana kadar 2 kez girdim. Demekki muayene ücreti 600 tl olunca gerek duymuyorlarBenimki sağlık sigortası bu yüzden sadece 15 TL muayene ücreti ödüyorum nst ücreti almıyorlar ama nst için para alınması saçma
Sonuçta özel yapılan bir tahlil, bir operasyon işlemi değil![]()
Ben boyle diorum da benimkide öyle çıkıyormuş gülerimAynen cnm saçmalıyorlar iyice zaten gireceğin şurda 4 yada 5 kere olsun
Evet canim oyleymis bir arkadasin şok oldum ben daha bizimkinden aliniyir mu bilmiyorum100 TL nst ücreti mi.
Cidden yuh.
Bende ücret vermiyorum 100 lira nedir yani muayene ücreti gibi