Kızlarrr kızlarr uzun zaman oldu yazamadım biraz mesajları okuyim dedim benim gibi olan ne çok kişi varmış

ilk haftadan beri meme+mama gidiyorum ben de kızlar… bir hafta sadece full anne sütüyle beslendi ve hiç kilo alamadı bebeğim doktor da sen buna mama vermeye devam et dedi

emzirme danışmanıyla görüştüm mama verdiğin kadar sağım yapman lazım ki süt artsın dedi , meme reddi olmaması içinse parmakla besleme önerdi ben yapamam dedi uğraşamam yani 60 cc içiyor kızım, sonra sordum dedim siz bana biberon önerin o da lansinoh önerdi, chicco kullanıodum medela falan sordum hani anne memesine yakın olsun diye asla önermiyoruz dedi anne memesinde sütü azar azar bekleye bekleye içio ama biberonda hemen içio dedi ayırt etmesi lazım dedi

Canınızı sıkmayın ben de kendimi ilk başta çok yetersiz hissettim ama çocuğum doymuo mama ile yetişemiyorum iştahlı olunca yapıcak bişey yok anne sütü aldığı kadar kar dır. Bu arada sağıyorum buzdolabına atıyorum ben ertesi gün çıkarıyorum akşam özellikle , asla vaktim kalmıo sekiz kere sağmaya uyumuyo maalesef

eğer sağım yapabilirseniz emzirme danışmanı dediki bebeğiniz 60 cc mama içiyo mesela, sağdığınız süt biriktirip 60 cc olunca mama yerine o sütü öğün olarak verin memeden sonra. Bilgi olması açısından paylaşıyorum belki işinize yarar

üzülmeyin canım anneler ben de mamayla büyümüşüm milli sporculuğum var

çoğumuz öyledir belki çok şükür doyurcak imkan var diye düşünün hepinize kocaman sarılıyorum yalnız değilsiniz