- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #13.621
bu ay ilk defa diyebilirm göğüslerimin ucu acıdı dokununca acıdı faln birde 5 gün süren leke olmadı aha tamam hamileyim dedim :)) hatta 2 gün öncesi test yaptım bana göre silik vardı tamamm zeynocum oldu dedim 1.5 gün leke oldu bugunde adetim geldi vücut birşeyler yapıyor amaİnan öylesi daha iyihayır bir de gözle görülür belirti yani kafamda kurduğum bisey de değil vucudumuz çok ilginç
Yaa ağzından bal damlıyor canım benimçok yakında göreceğiz eminim :) bu ay mı diğer ay mı bilemiyorum artık
oooh vallabizimkilerde aiele apartmanı ama kızkardeş var saolsunlar bana iş yaptırmıyorlar
cok düşünme canım akışına bırak hamilelik yakındır sanaBu dönemlerde kadınlarda cinsel istekte artış oluyormuş aslında tüm sistemimiz hayranlık uyandırıyor cidden15i akşamı disaridaydik kahve falan içince asla uyuyamadım sabaha kadar ve sabah 6da eşim uyanmış beni göremeyince mesaj attı nerelerdesin diye bende de bir istek anlatamam sabahın 6sinda adamın kafasını karıştırdım sonrasında zaten ilişkimiz düzensiz oldu nasıl olsa çatladı diye. Yani belki küçük bı ihtimal acaba o gün yumurtam çatladı mi diyorum ve o ilişkiyle tutmuş olabilir mi ki diyorum ama bir yanım da fazla kaptiriyorsun regl olacaksın diyor
Bu kadarını da yapmaz dedigimiz herşeyi yapıyorbu ay ilk defa diyebilirm göğüslerimin ucu acıdı dokununca acıdı faln birde 5 gün süren leke olmadı aha tamam hamileyim dedim :)) hatta 2 gün öncesi test yaptım bana göre silik vardı tamamm zeynocum oldu dedim 1.5 gün leke oldu bugunde adetim geldi vücut birşeyler yapıyor ama
Yaa valla modumu yukselttiniz kızlarcok düşünme canım akışına bırak hamilelik yakındır sana
güzel bir pazar sabahı olur inşAllah :) perşembe de senden güzel bir sonuç bekliyorum inşAllah :)Tamam o zaman mınnosum pazara randevulasıyoruz
benim kardeşte cok küçük deil benden 4 yaş küçük arkadaş gibi takılırız yardım ederim zaten misafir olunca da ama kimse yoksa annem ben calışıyorum diye sen otur kızım dinlen zaten hem ev hem iş yoruluyon diyor canım anamoooh vallabende de var kız kardeşte yaşımız çok yakın her şeyi birlikte yapıyoz, hiç aman abla sen otur ben yapayım demez
ay iyice arttırdın umutlarımı :) senden beklentim çok yükseldiBen test almadan 2 gün önce ateşim düşüyor ondna hiç testlere para vermeme gerek kalmıyor kuzum adet olmazsam pazartesi yaparım. Sen ne zaman yapacaksın. Kız bu arada gördügüm rüyalar hep çıkıyor iyiside kötüsüde ondan güveniyorum rüyama
he yaa bildiğin ters köşe yapıyor :)Bu kadarını da yapmaz dedigimiz herşeyi yapıyor
reglin 2.yada 3. günü yapılıyor bu test. ama sen yinede regl olmazsan git doktora belki söktürücü verir :)Tamam pazartesi gidicem zaten doktora direk kadın doğumcuya ona diyim bakiyim
yputubeda adet söktürücü masaj var onu da yapabilirsin :)Aynen canım ister istemez takılıyorum ya amannn başladım bitki çayına nolcaksa olsun.
Bende şaşırdım vallahıValla hüngür hüngür ağladızoruna gitti dediğim şeyler heralde
Ay daha önce gecikmenin 15 günümpozitif gören olmuş bak bunları okudukça acabamı diyorumreglin 2.yada 3. günü yapılıyor bu test. ama sen yinede regl olmazsan git doktora belki söktürücü verir :)
bence gebe kalmaya çalışıyor bunlar güzel şeylerbu ay ilk defa diyebilirm göğüslerimin ucu acıdı dokununca acıdı faln birde 5 gün süren leke olmadı aha tamam hamileyim dedim :)) hatta 2 gün öncesi test yaptım bana göre silik vardı tamamm zeynocum oldu dedim 1.5 gün leke oldu bugunde adetim geldi vücut birşeyler yapıyor ama
Aynen aynen dokundu dediklerimBende şaşırdım vallahıdemekkı buyuk bı hata yaptı yoksa aglamaz bunlar
Pazar gunu senın ıcın erkenden kalkcamgüzel bir pazar sabahı olur inşAllah :) perşembe de senden güzel bir sonuç bekliyorum inşAllah :)
maşaAllah maşaAllahbenim kardeşte cok küçük deil benden 4 yaş küçük arkadaş gibi takılırız yardım ederim zaten misafir olunca da ama kimse yoksa annem ben calışıyorum diye sen otur kızım dinlen zaten hem ev hem iş yoruluyon diyor canım anam
Dolabım 7 8 tane yumurta doluydu hemde tazecik yeniay iyice arttırdın umutlarımı :) senden beklentim çok yükseldibende pazar yapmayı planlıyorum.haftasonu evde olmazsak pazartesi yaparım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?