2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

İnan öylesi daha iyi hayır bir de gözle görülür belirti yani kafamda kurduğum bisey de değil vucudumuz çok ilginç
bu ay ilk defa diyebilirm göğüslerimin ucu acıdı dokununca acıdı faln birde 5 gün süren leke olmadı aha tamam hamileyim dedim :)) hatta 2 gün öncesi test yaptım bana göre silik vardı tamamm zeynocum oldu dedim 1.5 gün leke oldu bugunde adetim geldi vücut birşeyler yapıyor ama

cok düşünme canım akışına bırak hamilelik yakındır sana

Bu kadarını da yapmaz dedigimiz herşeyi yapıyor

oooh valla bende de var kız kardeşte yaşımız çok yakın her şeyi birlikte yapıyoz, hiç aman abla sen otur ben yapayım demez
benim kardeşte cok küçük deil benden 4 yaş küçük arkadaş gibi takılırız yardım ederim zaten misafir olunca da ama kimse yoksa annem ben calışıyorum diye sen otur kızım dinlen zaten hem ev hem iş yoruluyon diyor canım anam

ay iyice arttırdın umutlarımı :) senden beklentim çok yükseldi bende pazar yapmayı planlıyorum.haftasonu evde olmazsak pazartesi yaparım :)

bence gebe kalmaya çalışıyor bunlar güzel şeyler

maşaAllah maşaAllah senin bebiş olunca teyzoşu da yardım eder

ay iyice arttırdın umutlarımı :) senden beklentim çok yükseldi bende pazar yapmayı planlıyorum.haftasonu evde olmazsak pazartesi yaparım :)
Dolabım 7 8 tane yumurta doluydu hemde tazecik yeni
Yumurtlamıştı tavuk benim yumurtam bitmişti kim kattı bunları diyorum. Yumurta bebege işaret baktım anneme anlattım hamile kalacaksın dedi. Bebek istediğimizi bilmiyor. Bu ay olmazsada bunlar işaret en geç eylülde hamileyim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…