2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

İnan öylesi daha iyi 😂 hayır bir de gözle görülür belirti yani kafamda kurduğum bisey de değil vucudumuz çok ilginç 😂
bu ay ilk defa diyebilirm göğüslerimin ucu acıdı dokununca acıdı faln birde 5 gün süren leke olmadı aha tamam hamileyim dedim :)) hatta 2 gün öncesi test yaptım bana göre silik vardı tamamm zeynocum oldu dedim 1.5 gün leke oldu bugunde adetim geldi vücut birşeyler yapıyor ama :KK48:

Bu dönemlerde kadınlarda cinsel istekte artış oluyormuş aslında tüm sistemimiz hayranlık uyandırıyor cidden 😍 15i akşamı disaridaydik kahve falan içince asla uyuyamadım sabaha kadar ve sabah 6da eşim uyanmış beni göremeyince mesaj attı nerelerdesin diye bende de bir istek anlatamam 🙈 sabahın 6sinda adamın kafasını karıştırdım😂😂 sonrasında zaten ilişkimiz düzensiz oldu nasıl olsa çatladı diye. Yani belki küçük bı ihtimal acaba o gün yumurtam çatladı mi diyorum ve o ilişkiyle tutmuş olabilir mi ki diyorum ama bir yanım da fazla kaptiriyorsun regl olacaksın diyor 😅
cok düşünme canım akışına bırak hamilelik yakındır sana 😍

bu ay ilk defa diyebilirm göğüslerimin ucu acıdı dokununca acıdı faln birde 5 gün süren leke olmadı aha tamam hamileyim dedim :)) hatta 2 gün öncesi test yaptım bana göre silik vardı tamamm zeynocum oldu dedim 1.5 gün leke oldu bugunde adetim geldi vücut birşeyler yapıyor ama :KK48:
Bu kadarını da yapmaz dedigimiz herşeyi yapıyor 😅

oooh valla :KK70: bende de var kız kardeşte yaşımız çok yakın her şeyi birlikte yapıyoz, hiç aman abla sen otur ben yapayım demez :KK70:
benim kardeşte cok küçük deil benden 4 yaş küçük arkadaş gibi takılırız yardım ederim zaten misafir olunca da ama kimse yoksa annem ben calışıyorum diye sen otur kızım dinlen zaten hem ev hem iş yoruluyon diyor canım anam 😍

Ben test almadan 2 gün önce ateşim düşüyor ondna hiç testlere para vermeme gerek kalmıyor kuzum adet olmazsam pazartesi yaparım. Sen ne zaman yapacaksın. Kız bu arada gördügüm rüyalar hep çıkıyor iyiside kötüsüde ondan güveniyorum rüyama 😂😂
ay iyice arttırdın umutlarımı :) senden beklentim çok yükseldi :KK54: bende pazar yapmayı planlıyorum.haftasonu evde olmazsak pazartesi yaparım :)

bence gebe kalmaya çalışıyor bunlar güzel şeyler :KK68:

benim kardeşte cok küçük deil benden 4 yaş küçük arkadaş gibi takılırız yardım ederim zaten misafir olunca da ama kimse yoksa annem ben calışıyorum diye sen otur kızım dinlen zaten hem ev hem iş yoruluyon diyor canım anam 😍
maşaAllah maşaAllah :nazar: senin bebiş olunca teyzoşu da yardım eder

ay iyice arttırdın umutlarımı :) senden beklentim çok yükseldi :KK54: bende pazar yapmayı planlıyorum.haftasonu evde olmazsak pazartesi yaparım :)
Dolabım 7 8 tane yumurta doluydu hemde tazecik yeni
Yumurtlamıştı tavuk benim yumurtam bitmişti kim kattı bunları diyorum. Yumurta bebege işaret baktım anneme anlattım hamile kalacaksın dedi. Bebek istediğimizi bilmiyor. Bu ay olmazsada bunlar işaret en geç eylülde hamileyim inşallah 😇😇😇😇

Back
X