- 13 Aralık 2022
- 7.848
- 7.515
- 128
- Konu Sahibi Afratafrac
- #13.721
MantıklıHahahahah20 tane testi boşuna mı aldık bitirmem lazım gelecek ay ihtiyacım olmayacak
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MantıklıHahahahah20 tane testi boşuna mı aldık bitirmem lazım gelecek ay ihtiyacım olmayacak
![]()
Bende 10 tene sipariş verdimHahahahah20 tane testi boşuna mı aldık bitirmem lazım gelecek ay ihtiyacım olmayacak
![]()
Trendyol ne zaman getirirse testlerimi ama cuma falan başlarım herhalde çünkü çatlatma iğnesinin etkisi 14 gün sonra geçiyor diyorlar bi de geç çatladı galiba benimkiler son ilişki 8 gün önce oldu dişimden dolayı bi daha yapamadıksen ne zaman yapıcan testi :)
sen bide beni düşün 6 tane kuzenim 1 arkadaşım hamile arkadaşım üstelik daha cocugu yeni 1 yaşına girdi bi da hamile tek korumasız geceden oldu diyor düşününce cıldırmak elde degil sağım solum hamile bir tek ben hamile degilim ailedeBenim en yakın arkadaşım 4 aylık kuzenim 3 aylık hamile artık yanlarına bile gitmek istemiyorum sürekli hamileliklerini anlatıyorlar bazen o kadar bunaltıyorlar ki beni eşime diyorum bende mi böyle olacağım hamile olursam
O konuda da eksiğimiz çok. Eksik dua ediyoruz. Şöyle olsun yeter , bu olsun başka birşey istemem demek doğru değil. Alllahın hazinesi çok bol herşeyi istemek lazım. Düşünüp öyle dua etmek lazım.O kadar haklısın ki şimdi her ay gecikme olsun diye dua ederdim şimdi gelecekse gelsin diye dua ediyorum![]()
çokça amin hepimize kader arkadaşlarımmmben de çok istiyorum bunu :) inşAllah nasip olur
Yeter 5 gün kala sabah akşam yaparsınBende 10 tene sipariş verdim![]()
Dua ederken 40 kez düşünmek lazımO konuda da eksiğimiz çok. Eksik dua ediyoruz. Şöyle olsun yeter , bu olsun başka birşey istemem demek doğru değil. Alllahın hazinesi çok bol herşeyi istemek lazım. Düşünüp öyle dua etmek lazım.
Bu eksik dualardan ağzım o kadar yandı ki ne dualarım var kabul olmuş ama trajediyle sonuçlanan![]()
Bilmiyorum canım ağrım kanamam hiç bişeyim yok şuan da dün lekenmeler de kesildi acaba diyorum beklesem görürmüyüm bebeği erkenden karar verip hayatım boyunca düşünmek istemiyorum..Canım lekelnemen kanaman varsa yada başlarsa bir haftaya düşer zaten benimde kesem 11mm di ve evde adet sancısı gibi sancı ile düşürdüm bayılmak ne alakaymış para için kürtaj yapmak istiyor. Ben bu şekilde yaşadım sana kalmış canım nasış istersen öyle yap
Benim arkadaşım da öyle 1 yaşında kuzu var 1 düşük yaptı şimdi 3. Ye hamile düşükten 2 ay sonra hamile kaldı be benim yaşım 35sen bide beni düşün 6 tane kuzenim 1 arkadaşım hamile arkadaşım üstelik daha cocugu yeni 1 yaşına girdi bi da hamile tek korumasız geceden oldu diyor düşününce cıldırmak elde degil sağım solum hamile bir tek ben hamile degilim ailede![]()
Yani sağlıksız bir gebelik mi diyorsunuz bu durumaAyrıca hatalarımızdan uyuyor ben 7 haftalıktım 10 mm di
HahahahaTamam bebeğim bir gün önceden haber veririm pazar test yapıp yapmayacağımı çünkü belli olmaz şehir dışında olabilirizSana bir görsel atıcam yumurta diyince sabah gördüm çok güldüm
İnşAllah seninkilerin akıbeti çok güzel olacak
![]()
görünürde bi sıkıntımızda yok ama tutmuyor ben anlamadım bişeyBenim arkadaşım da öyle 1 yaşında kuzu var 1 düşük yaptı şimdi 3. Ye hamile düşükten 2 ay sonra hamile kaldı be benim yaşım 35
Kız ne tatlı buDayımlar tatile gitti bebişleri 1 hafta bana emanet. Şunun güzelliğine bakın keyfiniz yerine gelsin![]()
Emin bi de eşimin sperleri o kadar iyi ki doktor dalga geçti damızlık boğa gibisin ceket atsan olur diye ama tık yokgörünürde bi sıkıntımızda yok ama tutmuyor ben anlamadım bişey![]()
Daha 2-3 aylık bebek hem deKız ne tatlı bu![]()